LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Chaos faction 2. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Chaos faction 2

Hoe te spelen?

Een moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
 
0,3
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelen Niks aan Redelijk Leuk Erg leuk Super Bedankt voor je stem! Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Het langverwachte vervolg op het populaire Chaos Faction! Zorg dat je je tegenstanders verslaat in deze bloedige strijd. Zo kun je nieuwe personages kiezen en krijg je toegang tot geheime zones. In de kraters kun je wapens vinden die van pas kunnen komen. Je kunt deze game zowel in single player als in multiplayer modus spelen. Ook kun je kiezen uit drie opties: Campaign, Deathmatch en Survival. Campaign is de standaard-spelmodus, in Deathmatch kan je een aangepaste game spelen met je eigen regels en instellingen en in Survival is het de bedoeling dat je het zo lang mogelijk uithoudt tegen vijanden die hoe langer hoe sterker worden. Veel plezier!

Spelbesturing

Single player-modus: gebruik de linkermuisknop om naar links te bewegen de rechtermuisknop om naar rechts te bewegen, het pijltje omhoog om te springen en het pijltje omlaag om omlaag te duiken. Met Z en X val je aan, met D laat je je wapen vallen en met de spatiebalk onderbreek je de game. Multiplayer-modus, toetsenbord 1: druk op , om naar links te bewegen, op / om naar rechts te bewegen, op L om te springen en op . om omlaag te duiken. Met Z en X val je aan, met D laat je je wapen vallen en met de spatiebalk onderbreek je de game. Multiplayer-modus, toetsenbord 2: druk op 4 om naar links te bewegen, op 6 om naar rechts te bewegen, op 8 om te springen en op 5 om omlaag te duiken. Met de linker en rechter pijltjestoetsen val je aan, met de rechterpijltjestoets laat je je wapen vallen en met de spatiebalk onderbreek je de game.

Insluiten

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="fight_camp/chaos_faction_2.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Spelletjes - Chaos faction 2 Little Game