LeukeSpellen.Be

Chomp: Chomp, Chomp 2, Funny Land Chomp, Marvin de Marsman

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Chomp

Chomp

Denk Spelletjes 2,6 Probeer een zo groot mogelijk stuk van de foto weer te geven zonder dat je geraakt wordt door de haai of de ufo.
Marvin de Marsman

Marvin de Marsman

Behendigheid Spelletjes 2,6 Verover zoveel mogelijk land met Marvin het Marsmannetje.
Herverovering

Herverovering

Behendigheid Spelletjes 2,4 Het heelal wordt bedreigd door oermonsters die in verscheidene sectoren zijn binnengeslopen. Verover de sector terug door steeds stukken van de sector af te snijden en sluit monsters in voor extra punten. Maar let op: als je het portaal of een oermonster raakt, ga je dood. Scoor de bonussen voor een tijdelijk extraatje als je de spatie indrukt: met een B ga je harder, met M kun je schieten en met S een stroomstoot afgeven.
Op dun ijs

Op dun ijs

Behendigheid Spelletjes 0,6 Probeer om alle monsters in de gaten te laten vallen die jij in het ijs maakt! Omcirkel ze al schaatsend en zorg dat je niet al te grote rondjes maakt, aangezien de lijnen na een paar seconden al verdwijnen, en je dan je cirkel niet rond kunt krijgen. Probeer de beste highscore te halen!
Chomp 4

Chomp 4

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle stukken van de afbeelding te laten oplichten. Je doet dit door langs alle zijden van de stukken te lopen. Pas onderweg op dat je niet gepakt wordt door 1 van de monstertjes.
Chomp 2

Chomp 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de bal in een kleine ruimte op te bergen.
Funny Land Chomp

Funny Land Chomp

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle stukken van de afbeelding te laten oplichten. Je doet dit door langs alle zijden van de stukken te lopen. Pas onderweg op dat je niet gepakt wordt door 1 van de monstertjes, en dat zij jouw rode lijnen ook niet raken.
Chomp 3

Chomp 3

Behendigheid Spelletjes ? Teken lijnen rondom het gebied dat je wilt ontdekken. Objecten die je vangt in een getekend gebied kunnen je helpen of schaden tijdens je zoektocht. Je krijgt bonuspunten voor het vastzetten van een vijand in een omrand gebied, maar verliest een leven als een vijand je lijn raakt voordat je het gebied volledig hebt afgesloten.

Spelletjes - Chomp Little Game