LeukeSpellen.Be

Circuitrace: Sneeuwscooter, Space Race 2, GP Racing Madness, Grand Prix Go

Ga terug naar Race Spelletjes
Advertentie
Formula Racer 2012

Formula Racer 2012

Race Spelletjes 5,7 Dit is een prachtig getekende racegame waarin jij met jouw Formule 1-wagen over verschillende circuits kunt racen. Hoe beter je rijdt, hoe meer geld je verdient: hiermee kun je upgrades voor je wagen kopen, wat je kansen om te winnen weer vergroot. Probeer een toptijd neer te zetten en zorg dat je op de baan blijft!
Driftrace

Driftrace

Race Spelletjes 3,1 Ben jij de eerste die de eindstreep haalt in dit spannende racespel? Gebruik je virtuele driftvaardigheden om je tegenstanders sneller af te zijn.
Driftrace 2

Driftrace 2

Aktie Spelletjes ? Ben je klaar om achter het stuur van een van deze supersnelle racewagens te springen? Race op acht verschillende banen en stel je rijvaardigheden op de proef in dit intense racespel.
Donderse wagens

Donderse wagens

Race Spelletjes 2,6 Florida, Virginia, Pennsylvania, Indiana en nog vele andere staten: je scheurt er zo doorheen in jouw supersnelle racewagen!
Sneeuwscooter

Sneeuwscooter

Race Spelletjes 1,9 Je gaat racen met een sneeuwscooter. Pas op voor de dozen op de piste en pak turbo's (rondjes met bliksemschichten erin)!
Grand Prix Go

Grand Prix Go

Race Spelletjes 0,9 Race zo snel mogelijk het circuit rond, als je bij de eerste drie eindigt komt er een nieuw level bij. Als je dicht achter een andere auto rijdt, kun je in de slipstream meeliften. Eerst mag je drie rondjes rijden om te kwalificeren, dan gaat de echte race beginnen. Dat de beste wint!
Een ronkende V8

Een ronkende V8

Race Spelletjes ? Laat die motoren maar ronken en stap in je eigen V8! Samen nog veel meer andere coole, Amerikaanse auto's ga jij een race rijden waarbij het doel uiteraard is om als eerste te eindigen!
Space Race 2

Space Race 2

Race Spelletjes ? Probeer als eerste over de streep te komen in deze ruimterace. Pas op dat je niet van de baan afvliegt!
GP Racing Madness

GP Racing Madness

Race Spelletjes ? Deze racegame bevat 6 circuits, die elk weer uit 5 segmenten bestaan. Je hebt 30 seconden voor ieder segment, dus zorg dat je snel bent en tegelijkertijd je motor perfect beheerst!

Spelletjes - Circuitrace Little Game