LeukeSpellen.Be

Counter Strike: Bush Royal Rampage, Counter Strike 3, Counter Strike 4, Counter Strike 7

Ga terug naar Aktie Spelletjes
Advertentie
Scherpschutter 2

Scherpschutter 2

Aktie Spelletjes ? De missie is mislukt al je collega's zijn gevangen of gedood. Jij leeft nog en kunt ontsnappen, maar dan moet je wel alle schurken neerschieten. En natuurlijk zelf gezond blijven. Onderweg kom je onschuldige burgers tegen die je kunt redden en misschien ook wel soldaten van een ander regiment die ook vastzitten. Help ze zoveel mogelijk samen met jou weg te komen uit deze doolhof van straatjes en huizen vol met vijanden.
Meesterschutter

Meesterschutter

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle doelwitten te raken in dit mooi getekende schietspel.
Weg met de teddybeer

Weg met de teddybeer

Aktie Spelletjes ? Word jij ook zo misselijk van al die snoezige beertjes? Heb jij het helemaal gehad met die donzige dingen? Dan kun je hier je hart ophalen. Schiet alle beren neer, als je de ballon raakt, storten ze neer, maar je kunt ze ook zelf neermaaien. De zeppelin is iets moeilijker, maar het moet nog steeds kunnen. Iedere keer als je weer zo'n zoetsappig beestje ziet, ga naar dit spel en leef je uit.
Counter Terror

Counter Terror

Aktie Spelletjes ? Een tactisch actiespel waarin je in een gebouw met meerdere verdiepingen vecht tegen domme maar gevaarlijke vijanden. Het principe is simpel: schiet, maar zorg dat je zelf niet geraakt wordt. Wanneer je gehurkt zit, kan de vijand je niet zien en ben je veilig. Schiet omhoog, omlaag, opzij of werp granaten om iedereen die jou in de weg loopt, uit te schakelen! Je kunt het spel in je eentje spelen of met twee spelers, in verschillende moeilijkheidsgraden.
Erwtenschieter

Erwtenschieter

Aktie Spelletjes ? Probeer met de natte propjes de piraten te raken. Pas op dat ze jou niet raken.
Peperkoek Circus

Peperkoek Circus

Aktie Spelletjes ? Raak alle voorwerpen met een mes voordat je tijd om is of voordat je messen op zijn. Raak je je assistent dan gaan er punten eraf.
Circuswiel

Circuswiel

Aktie Spelletjes ? Probeer de messen op de goede plek in het wiel te gooien en pas op dat je de persoon op het wiel niet raakt.
Rondvliegende kogels

Rondvliegende kogels

Aktie Spelletjes ? De kogels vliegen in het rond in dit schietspel... probeer om alle poppetjes te raken om naar het volgende level door te gaan! Er zijn mooie combo's te maken. Kijk wel uit dat je zelf niet wordt geraakt door de dynamietstaven die naar beneden kunnen vallen.
Bullet

Bullet

Aktie Spelletjes ? Van de makers van Siftheads, is er nu ook het spel 'Bullet'. Je bent een sluipschutter, in een gebied waar een oorlog woedt. Jij bent niet de enige sluipschutter in dit op het oog uitgestorven gebied: er zitten nog meer schutters verstopt, die het op jou gemunt hebben! Je begint in het level 'Backyard' (klik op de naam Backyard en vervolgens op Sniper vs Sniper om te starten). Wees snel en alert, want dat zijn de andere sluipschutters ook!

Spelletjes - Counter Strike Little Game