LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Solitaire

Solitaire

Denk Spelletjes 9,6 Dit is een kaartspel, waarin je moet proberen om alle kaarten op volgorde te leggen.
Spider Solitaire

Spider Solitaire

Denk Spelletjes 9,0 Spider Solitaire is een variant van het kaartspel Patience. Het is de bedoeling om de kaarten van de tien stapeltjes zo snel mogelijk weg te spelen.
Crescent Solitaire

Crescent Solitaire

Denk Spelletjes 7,5 Probeer om alle kaarten weg te spelen.
Spider Solitaire 2

Spider Solitaire 2

Denk Spelletjes 7,5 Rangschik de kaarten zo dat ze een complete serie vormen. Je kunt alleen kaarten met een lagere waarde op een kaart met een hogere waarde plaatsen. Als je met meerdere kleuren speelt, kun je alleen stapels van dezelfde kleur verplaatsen. Succes!
Mysterieuze schat van de zee

Mysterieuze schat van de zee

Denk Spelletjes 7,5 Diep in de zee ligt een prachtige schat! Maak een rij van drie gelijke symbolen door de naastliggende tegels te verwisselen. Verzamel verschillende magische effecten die je kunt gebruiken op je speelbord. Ontdek de schat van de mysterieuze zee!
Veld vol fruit

Veld vol fruit

Denk Spelletjes 7,5 Maak het speelveld leeg door alle dubbele stenen weg te spelen. Klik op stenen met dezelfde vruchten, die òf naast elkaar liggen, òf via een lijn met maximaal twee hoeken met elkaar verbonden kunnen worden.
Connect It 2

Connect It 2

Denk Spelletjes 7,5 Verwijder de plaatjes die hetzelfde zijn. Er zijn wel regels: de 2 plaatjes worden met elkaar verbonden door middel van een lijntje en in dat lijntje mogen niet meer dan 2 knikken zitten.
Verbind de huisdieren

Verbind de huisdieren

Denk Spelletjes 7,5 Maak het speeldveld leeg door alle dubbele stenen weg te spelen.
Goudmijn

Goudmijn

Behendigheid Spelletjes 7,5 Je hebt een mijn gevonden dus nu moet je kijken of je goud kan vinden. Ruim het puin weg maar zorg dat het niet te dicht bij komt. Gooi de pikhouwelen naar de muur om twee of meer dezelfde blokken weg te slaan.
Blokken 20

Blokken 20

Behendigheid Spelletjes 7,5 Speel alle duistere blokken weg uit deze foto en knal jezelf naar het einde van deze level. Klik op groepen van 2 of meer dezelfde blokken om ze weg te spelen. Als je extra combinaties maakt verdien je bommen die je aan het einde van de level kunnen helpen met het leegspelen van het veld.
Vlindervreugde

Vlindervreugde

Denk Spelletjes 7,5 Zoek twee dezelfde vleugels bij elkaar en maak de vlinder compleet zodat-ie weg kan vliegen.
Solitaire 4

Solitaire 4

Denk Spelletjes 7,4 Verplaats de kaarten zodat ze van hoog naar laag lopen!
Verrassende Vlakken

Verrassende Vlakken

Denk Spelletjes 7,3 Zoek groepen van identieke figuren, klik hierop en speel ze weg. De lege ruimte wordt opgevuld door de figuren erboven, waarna meteen een check wordt uitgevoerd op identieke figuren. Zo kan je dus meerdere series tegelijk wegspelen. Wanneer je niet verder meer kunt, verschijnt er een bom. Hiermee kan je iedere willekeurige figuur aanklikken om het weg te halen, waardoor alles verschuift.
Vormen knaller

Vormen knaller

Denk Spelletjes 7,1 Lukt het jou om in dit puzzelspel een van deze vormen op de juiste plek te krijgen? De tijd tikt door dus wees er snel bij!
Tiles of the Unexpected

Tiles of the Unexpected

Denk Spelletjes 6,8 Klik op groepjes van dezelfde soort tegels. Doe dit net zolang totdat alle tegels verdwenen zijn.
Mahjong 3

Mahjong 3

Behendigheid Spelletjes 6,4 In Mahjong moet je paren van gelijke iconen weg spelen om naar de volgende level te gaan.
Mah Jongg Alchemy

Mah Jongg Alchemy

Denk Spelletjes 6,2 Dit is een leuke variant van het populaire spel Mahjong! De zijkanten van de puzzel kun je wegspelen met hetzelfde kaartje (alleen links en rechts). Je moet proberen alle puzzelstukjes weg te spelen.
Mah Jongg 1

Mah Jongg 1

Denk Spelletjes 6,1 De zijkanten van de puzzel kun je wegspelen met hetzelfde kaartje (alleen links en rechts). Je moet proberen alle puzzelstukjes weg te spelen.
Mahjong 3D

Mahjong 3D

Denk Spelletjes 5,9 Speel alle paren weg van het bord.
Bejeweled 1

Bejeweled 1

Denk Spelletjes 5,8 Probeer steeds rijen van 3 dezelfde figuren te maken. Als je dat vaak lukt krijg je een flinke bonus!
Algerijns Patience

Algerijns Patience

Denk Spelletjes 5,7 Speel alle kaarten van het speelveld om te winnen!

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game