LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
2048

2048

Denk Spelletjes 4,8 Probeer om het getal 2048 te laten verschijnen in één van de vierkantjes. Dit doe je door steeds dezelfde blokjes met elkaar te vermenigvuldigen, tot je eindelijk 2048 krijgt! Hiervoor moet je natuurlijk wel de juiste vermenigvuldiging toepassen, anders kom je niet goed uit.
Onthoud de Paaskaarten

Onthoud de Paaskaarten

Denk Spelletjes 4,7 Speel dit grappige kaartspelletje met Paasthema en vind telkens twee dezelfde eieren, paashaasjes en snoepjes in zo weinig mogelijk beurten. Veel zoek-en-vindplezier!
Wilde Westen Solitaire

Wilde Westen Solitaire

Denk Spelletjes 4,7 Hé cowboy! Stap in het zadel en maak je klaar voor dit klassieke kaartspelletje.
7 woorden

7 woorden

Denk Spelletjes 4,7 Kun jij de zeven woorden in het Engels of Duits ontdekken in dit online puzzelspel? Probeer ze te vinden voordat de tijd om is. Je kunt altijd op de Hint-knop drukken als je er niet meer uitkomt.
Duo-kaarten

Duo-kaarten

Denk Spelletjes 4,6 Versla virtuele tegenstanders in dit leuke en uitdagende kaartspel. Let op, ze hebben behoorlijk wat talent in huis. Speel je kaarten op het juiste moment en kom als winnaar voor de dag.
Auto eet Auto 2

Auto eet Auto 2

Behendigheid Spelletjes 4,5 Met jouw lieve, rode, radiografisch bestuurbare kevertje sta je bij een groep grotere jongens die allemaal grote, gemene bulldozers en andere monsterachtige voertuigen bij zich hebben. Wat een nachtmerrie, ze zitten allemaal achter jouw lieve autootje aan en het water loopt ze al uit de mond om jouw auto op te eten! Verzamel diamantjes voor upgrades, radertjes voor gadgets, gezondheidsbonussen en super turbobonussen die voor 100% extra turbo zorgen. Zorg dat de monstervoertuigen je niet te pakken krijgen!

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game