LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Schapenavontuur

Schapenavontuur

Denk Spelletjes 4,2 Deze arme schapen zitten vast op een verlaten eiland in dit online spel. Kun jij ze redden door deze uitdagende 3-op-een-rij-puzzels op te lossen?
Pearl's Peril

Pearl's Peril

Denk Spelletjes 4,1 Pearl heeft haar vader al jaren niet gesproken. Nu is hij overleden en ze heeft een groot eiland geërfd. Ga samen met haar en haar beste vriendin op zoek naar verborgen voorwerpen. Maar is het eiland wel zo'n gewoon eiland? Ontdek het zelf.
Doodle God

Doodle God

Denk Spelletjes 4,1 Ben je in een creatieve bui? Deze tekenende god kan je hulp goed gebruiken bij het maken van nieuwe elementen.
Dynamons World

Dynamons World

Avontuur Spelletjes 4,1 Heb jij het in je om een Dynamon-kapitein te worden? Probeer deze strijdende, magische monsters naar de overwinning te leiden in dit leuke mobiele spel.
Solitaire Master

Solitaire Master

Denk Spelletjes 4,0 Denk je dat jij dit iconische kaartspelletje helemaal onder de knie hebt? Stel je vaardigheden op de proef met deze drie solitaireversies.
The Ways

The Ways

Behendigheid Spelletjes 4,0 Het bouwen van bruggen over deze gaten zal niet makkelijk zijn. Verbind zorgvuldig elk deel terwijl je probeert sterren te verzamelen en gevaren te vermijden. Kun je veilig over elk gat komen zonder dat je brug ergens tegenaan knalt in dit intense en uitdagende online simulatiespel?
Juwelenjacht Jungle

Juwelenjacht Jungle

Denk Spelletjes 3,9 Deze jungle barst van de kostbare edelstenen. Je hoeft ze alleen maar op te graven in deze drie-op-een-rij puzzelgame. Maar vergeet niet om ze met alle identieke juwelen te verbinden! Zet je schrap voor een groot avontuur met uitdagende levels terwijl je elke hoek van deze mysterieuze jungle verkent.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game