LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
The Ways

The Ways

Behendigheid Spelletjes 3,8 Het bouwen van bruggen over deze gaten zal niet makkelijk zijn. Verbind zorgvuldig elk deel terwijl je probeert sterren te verzamelen en gevaren te vermijden. Kun je veilig over elk gat komen zonder dat je brug ergens tegenaan knalt in dit intense en uitdagende online simulatiespel?
Juwelenjacht Jungle

Juwelenjacht Jungle

Denk Spelletjes 3,8 Deze jungle barst van de kostbare edelstenen. Je hoeft ze alleen maar op te graven in deze drie-op-een-rij puzzelgame. Maar vergeet niet om ze met alle identieke juwelen te verbinden! Zet je schrap voor een groot avontuur met uitdagende levels terwijl je elke hoek van deze mysterieuze jungle verkent.
Cut the Rope: Magie

Cut the Rope: Magie

Denk Spelletjes 3,8 Dit betoverde koninkrijk zit vol met snoep en dit schattige monster is vastbesloten om alles op te eten! Kun jij hem helpen zijn buik vol te proppen met kilo's suikersnoep in dit online puzzelspel? Hij heeft je hulp nodig terwijl hij zijn magische krachten gebruikt om valstrikken te vermijden en touwen door te snijden die zijn pad blokkeren.
Kerstpuzzel

Kerstpuzzel

Denk Spelletjes 3,8 Denk je dat het je lukt om al deze prachtige kerstpuzzels te voltooien? Stel foto's van vrolijke eekhoorns en meer samen in dit feestelijke online spel.
Sleutel zoeken

Sleutel zoeken

Denk Spelletjes 3,7 Je kunt maar op een manier ontsnappen uit deze dodelijke tempel: zoek de sleutels in elk level. Verplaats de blokken zodat je erbij kunt in dit lastige puzzelspel.
Kattenkoppelaar

Kattenkoppelaar

Meisjes Spelletjes 3,6 Kun jij al deze poezelige katten koppelen? Bekijk de kaarten en probeer gelijke katten te verbinden in dit schattige online memoryspel.
Matching Card Heroes

Matching Card Heroes

Denk Spelletjes 3,6 Een koninkrijk. Drie helden. Ontelbaar veel monsters. Schaar jij je bij deze avontuurlijke waaghalsen in de strijd om hun thuiswereld in dit betoverende online geheugenspel? Ze kunnen jouw hulp wel gebruiken bij het combineren van de magische kaarten terwijl ze hordes angstaanjagende vijanden op afstand houden.
Sailor Pop

Sailor Pop

Denk Spelletjes 3,5 Ga samen met deze piraat op zoek naar heel veel lekker vis. Kun jij hem helpen om met veel forellen en een lading zalm thuis te komen in dit drie-op-een-rij puzzelspel?
Word Bird

Word Bird

Denk Spelletjes 3,5 Dit gebekte vogeltje heeft een geweldige uitdaging voor je. Stel je woordenschat en puzzelvaardigheden op de proef in dit leuke online spel. Hoe snel kun jij alle verborgen woorden vinden?
My Kingdom for the Princess

My Kingdom for the Princess

Avontuur Spelletjes 3,5 Jij bent de ridder op het witte paard en je laat je door niets en niemand weerhouden!

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game