LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Terug naar Snoepjesland 4: Lolly Tuin

Terug naar Snoepjesland 4: Lolly Tuin

Denk Spelletjes 3,4 Het is weer tijd voor het lekkerste 3-op-een-rij-spelletje ter wereld!
Fruita Swipe

Fruita Swipe

Denk Spelletjes 3,4 Speel het fruit zo snel als je kunt weg in dit uitdagende puzzelspelletje.
Sailor Pop

Sailor Pop

Denk Spelletjes 3,4 Ga samen met deze piraat op zoek naar heel veel lekker vis. Kun jij hem helpen om met veel forellen en een lading zalm thuis te komen in dit drie-op-een-rij puzzelspel?
Cut the Rope: Magie

Cut the Rope: Magie

Denk Spelletjes 3,3 Dit betoverde koninkrijk zit vol met snoep en dit schattige monster is vastbesloten om alles op te eten! Kun jij hem helpen zijn buik vol te proppen met kilo's suikersnoep in dit online puzzelspel? Hij heeft je hulp nodig terwijl hij zijn magische krachten gebruikt om valstrikken te vermijden en touwen door te snijden die zijn pad blokkeren.
De Vliegende boerderij

De Vliegende boerderij

Avontuur Spelletjes 3,2 Deze bezige boer heeft een vliegende robot gemaakt om te helpen met zijn gewassen. De robot heet Marvin. Kun jij zorgen dat zijn programmering geschikt is voor dit boerderijspel? Jij moet Marvin helpen terwijl hij zaait, planten water geeft en oogst.
Strand Sudoku

Strand Sudoku

Denk Spelletjes 3,1 Sudoku is al zo lastig, en nu moet je het in dit puzzelspel met een strandthema ook nog eens opnemen tegen de klok!
Klassiek Schaken

Klassiek Schaken

Denk Spelletjes 3,1 Kun jij de computer schaakmat zetten in deze online versie van het klassieke spel? Laat zien dat jij de slimste bent en probeer als eerste zijn koning te pakken te krijgen.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game