LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Elsa: Hex Puzzle

Elsa: Hex Puzzle

Denk Spelletjes ? Reis af naar een magisch rijk vol wonderlijk plezier. Hoe snel kun jij de juiste plekjes vinden voor deze betoverende voorwerpen? Je zult je hersenen wel aan het werk moeten zetten, want het is niet altijd even makkelijk.
Fruit Crush Frenzy

Fruit Crush Frenzy

Denk Spelletjes ? Al deze fruitsoorten zijn zo rijp dat ze elk moment kunnen exploderen! Kun jij alle gelijke fruitsoorten koppelen en ze laten ontploffen in dit spannende drie-op-een-rij puzzelspel?
Tabby Eiland

Tabby Eiland

Denk Spelletjes ? Ga op reis naar dit exotische eiland en kijk hoe snel je deze schattige katten kunt wegspelen.
Koninklijke dobbeltocht

Koninklijke dobbeltocht

Denk Spelletjes ? De koninklijke familie en hun dienaars wonen in een groot kasteel en ze zijn dol op een uitdagende, online versie van een klassiek dobbelspel. Kan jij ze een voor een verslaan? Test je krachten bij het verkennen van het kasteel.
Go Robots 2

Go Robots 2

Denk Spelletjes ? Deze coole robots zijn er helemaal klaar voor. Kun jij zorgen dat ze bij het juiste portaal terechtkomen?
Mijn Avonturenboek 2

Mijn Avonturenboek 2

Denk Spelletjes ? Deze jongen heeft de fout gemaakt om op zolder een mysterieus boek te lezen. Nu is hij in een magisch land terechtgekomen.
Holbewoner Avontuur

Holbewoner Avontuur

Denk Spelletjes ? Deze holbewoner zou voorlopig liever niet in een fossiel veranderen. Kan jij hem beschermen terwijl hij terug naar zijn grot reist? Je kan hem met lekkere dinodrumsticks in de juiste richting lokken zodat hem niets overkomt in dit prehistorische online spel.
Loodgieter in de jungle 2

Loodgieter in de jungle 2

Denk Spelletjes ? Keer terug naar het regenwoud voor een nieuwe reeks loodgietersuitdagingen in dit puzzelspel. Kun jij het water uit dit gevaarlijke meer in je emmer krijgen?
Sushi Backgammon

Sushi Backgammon

Denk Spelletjes ? Je hebt gegarandeerd nog nooit een backgammon spel als deze gespeeld! Neem plaats achter een tafel van deze gezellig sushibar en ontdek of jij beter bent dan je tegenstander.
Papieren Blokken Hexa

Papieren Blokken Hexa

Denk Spelletjes ? Bekijk elk van deze uitdagende rasters in dit puzzelspel. Kan jij een plek voor al deze papieren blokken vinden? De juiste locaties vinden kan lastiger zijn dan het lijkt.
Liefdesweb

Liefdesweb

Denk Spelletjes ? Kun jij zorgen dat deze schattige spin zijn vriendinnetje kan bereiken? Vergeet niet om wat insecten te verzamelen om je energie op peil te houden!
Bricks

Bricks

Denk Spelletjes ? Hoe snel kun jij al deze kleurige stenen verwijderen? Vorm groepen van drie of meer in dit uitdagende drie-op-een-rij puzzelspel.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game