LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Mijn Avonturenboek 2

Mijn Avonturenboek 2

Denk Spelletjes ? Deze jongen heeft de fout gemaakt om op zolder een mysterieus boek te lezen. Nu is hij in een magisch land terechtgekomen.
Puzzelbal

Puzzelbal

Denk Spelletjes ? De klok tikt! Kun jij de bal in het gaatje krijgen voordat de tijd om is?
Bricks

Bricks

Denk Spelletjes ? Hoe snel kun jij al deze kleurige stenen verwijderen? Vorm groepen van drie of meer in dit uitdagende drie-op-een-rij puzzelspel.
Papieren Blokken Hexa

Papieren Blokken Hexa

Denk Spelletjes ? Bekijk elk van deze uitdagende rasters in dit puzzelspel. Kan jij een plek voor al deze papieren blokken vinden? De juiste locaties vinden kan lastiger zijn dan het lijkt.
Dokter noot 2

Dokter noot 2

Avontuur Spelletjes ? Deze dappere dokter heeft hét recept voor plezier! Ga samen met hem op een maf avontuur in dit dynamische puzzelspel. Hij probeert thuis te komen nadat een van zijn huisbezoeken is uitgelopen op een regelrechte ramp dankzij een wel heel vervelende vogel.
Eekhoornfamilie

Eekhoornfamilie

Denk Spelletjes ? Kun jij deze eekhoornfamilie helpen met het verzamelen van de eikels voor de komende wintermaanden? Vergeet niet dat samenwerking heel belangrijk is bij het aanleggen van een wintervoorraad.
Go Robots 2

Go Robots 2

Denk Spelletjes ? Deze coole robots zijn er helemaal klaar voor. Kun jij zorgen dat ze bij het juiste portaal terechtkomen?
Loodgieter in de jungle 2

Loodgieter in de jungle 2

Denk Spelletjes ? Keer terug naar het regenwoud voor een nieuwe reeks loodgietersuitdagingen in dit puzzelspel. Kun jij het water uit dit gevaarlijke meer in je emmer krijgen?
Holbewoner Avontuur

Holbewoner Avontuur

Denk Spelletjes ? Deze holbewoner zou voorlopig liever niet in een fossiel veranderen. Kan jij hem beschermen terwijl hij terug naar zijn grot reist? Je kan hem met lekkere dinodrumsticks in de juiste richting lokken zodat hem niets overkomt in dit prehistorische online spel.
Liefdesweb

Liefdesweb

Denk Spelletjes ? Kun jij zorgen dat deze schattige spin zijn vriendinnetje kan bereiken? Vergeet niet om wat insecten te verzamelen om je energie op peil te houden!

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game