LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Elsa: Hex Puzzle

Elsa: Hex Puzzle

Denk Spelletjes ? Reis af naar een magisch rijk vol wonderlijk plezier. Hoe snel kun jij de juiste plekjes vinden voor deze betoverende voorwerpen? Je zult je hersenen wel aan het werk moeten zetten, want het is niet altijd even makkelijk.
Hex Zen

Hex Zen

Denk Spelletjes ? Hoe snel kun jij de puzzels oplossen in dit spannende online spel? Plaats alle ontbrekende puzzelstukjes op de juiste plek.
Dice Delve

Dice Delve

Denk Spelletjes ? Het wordt allemaal een beetje link in dit gevaarlijke doolhof. Ga samen met deze dappere ridder op een epische missie om alle monsters in het doolhof uit te schakelen. Hij zal wel al zijn hulpmiddelen en energie op een strategische manier moeten gebruiken om het eindgevecht te kunnen aangaan in dit avontuurlijke puzzelspel.
Pak mijn hand, vriendje

Pak mijn hand, vriendje

Denk Spelletjes ? Deze lieve monsters willen dolgraag handjes vasthouden. Zou jij ze misschien een handje kunnen helpen?
Doodle God Rocket Scientist

Doodle God Rocket Scientist

Denk Spelletjes ? Rome is niet in één dag gebouwd en moderne technologie ook niet. Kun jij de elementen combineren om raketten, vliegtuigen en zelfs atoombommen te maken? Gebruik je goddelijke krachten en je strategisch inzicht om een futuristische wereld te scheppen in dit epische simulatiespel.
Eierquiz

Eierquiz

Humor ? In Eierquiz ontdek je wat voor soort ei je zou zijn. Kies de afbeelding die je het meest aanspreekt. Het resultaat is ei-tastisch! En maak je geen zorgen, deze quiz is een eitje.
Snoepjesbom

Snoepjesbom

Denk Spelletjes ? Kun jij al deze snoepjes in de juiste volgorde wegspelen?

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game