LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Woorden maken 2

Woorden maken 2

Denk Spelletjes 5,3 Verplaats de letters om woorden te maken. Maak een woord met alle letters om naar het volgende level te gaan.
Schaken 1

Schaken 1

Denk Spelletjes 5,1 Probeer de computer te verslaan met dit potje schaken.
Solitaire 5

Solitaire 5

Denk Spelletjes 4,9 Probeer in deze variant van Solitaire de 2 kastelen vrij te spelen. Dit doe je door alle kaarten weg te spelen die op het speelveld liggen.
Hawaï: 10 x 10

Hawaï: 10 x 10

Denk Spelletjes 4,4 Ga op een virtuele reis naar een tropisch eiland in dit uitdagende puzzelspel. Hoe snel kun jij alle gelijke blokken in de juiste volgorde plaatsen?
De drakenpyramide

De drakenpyramide

Denk Spelletjes 4,4 Kun je de top van de piramide bereiken in elk van de rondes die je in dit betoverende kaartspel moet halen? Ontmoet charmante karakters onderweg en misschien zelfs een woeste draak!
Bejeweled 2 online

Bejeweled 2 online

Denk Spelletjes 4,3 Wissel naast elkaar liggende edelstenen om rijtjes van 3 of meer dezelfde edelstenen te maken! Bij 4 op een rij krijg je een Supersteen, bij 5 op een rij een Kleurknaller! Strijd tegen de klok in het speltype 'Actie' of speel het veld leeg in het speltype 'Puzzel'!
1010 Dieren

1010 Dieren

Denk Spelletjes 4,3 In dit puzzelspelletje draait het allemaal om superschattige dieren. Kun jij de identieke dieren met elkaar verbinden? Maak verticale of horizontale rijtjes op het speelbord. Kun jij alle dieren bij hun vriendjes zetten? Daar kom je maar op één manier achter!
Samen 10

Samen 10

Denk Spelletjes 4,2 Kun jij deze getallen bij elkaar optellen? Klik op de stenen met dezelfde getallen om ze samen te voegen en 10 te bereiken.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game