LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Fruit Crush Frenzy

Fruit Crush Frenzy

Denk Spelletjes ? Al deze fruitsoorten zijn zo rijp dat ze elk moment kunnen exploderen! Kun jij alle gelijke fruitsoorten koppelen en ze laten ontploffen in dit spannende drie-op-een-rij puzzelspel?
Tabby Eiland

Tabby Eiland

Denk Spelletjes ? Ga op reis naar dit exotische eiland en kijk hoe snel je deze schattige katten kunt wegspelen.
Koninklijke dobbeltocht

Koninklijke dobbeltocht

Denk Spelletjes ? De koninklijke familie en hun dienaars wonen in een groot kasteel en ze zijn dol op een uitdagende, online versie van een klassiek dobbelspel. Kan jij ze een voor een verslaan? Test je krachten bij het verkennen van het kasteel.
Sushi Backgammon

Sushi Backgammon

Denk Spelletjes ? Je hebt gegarandeerd nog nooit een backgammon spel als deze gespeeld! Neem plaats achter een tafel van deze gezellig sushibar en ontdek of jij beter bent dan je tegenstander.
Eiland vol blobs

Eiland vol blobs

Denk Spelletjes 3,1 Maak series van minstens drie dezelfde figuurtjes; deze verdwijnen wanneer je erop klikt. Wanneer je 'maar' drie figuurtjes weghaalt, komt er een doodskop voor in de plaats. Deze doodskoppen kun je alleen laten verdwijnen door een bom te laten ontploffen. Wanneer je vijf figuurtjes laat verdwijnen, krijg je als beloning een bom. Hiermee kun je heel veel figuurtjes tegelijk laten ontploffen! Ook zijn er nog jokers in het veld: deze zijn te combineren met elk gekleurd figuurtje, maar niet met dingen als doodshoofden of bommen.
Hexa

Hexa

Denk Spelletjes 3,0 Maak verticale of diagonale rijen van 3 of meer dezelfde stenen.
Ontsnap uit het spookhuis

Ontsnap uit het spookhuis

Avontuur Spelletjes 2,9 Gaat het jou lukken om uit dit enge spookhuis te ontsnappen? Probeer maar eens!
Blokken 3

Blokken 3

Denk Spelletjes 2,7 Probeer twee of meer dezelfde blokjes te laten knappen door ze naast elkaar te zetten. Maak gebruik van oppakken en vallen.
Passende vormen

Passende vormen

Behendigheid Spelletjes 1,9 Verwissel vormen met elkaar om zo rijen of kolommen van drie of meer gelijke vormen te krijgen! Als je het goed uitkient, kun je zelfs meerdere series in één zet laten verdwijnen!
Winkelstraat

Winkelstraat

Behendigheid Spelletjes 1,8 Probeer een goed lopende winkelstraat in te richten en probeer vervolgens zoveel mogelijk klanten de winkels in te lokken.
Schaken 6

Schaken 6

Denk Spelletjes 1,0 Probeer om de schaakrobot te verslaan in een potje schaken!

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game