LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Dokter noot 2

Dokter noot 2

Avontuur Spelletjes ? Deze dappere dokter heeft hét recept voor plezier! Ga samen met hem op een maf avontuur in dit dynamische puzzelspel. Hij probeert thuis te komen nadat een van zijn huisbezoeken is uitgelopen op een regelrechte ramp dankzij een wel heel vervelende vogel.
Doodle God Rocket Scientist

Doodle God Rocket Scientist

Denk Spelletjes ? Rome is niet in één dag gebouwd en moderne technologie ook niet. Kun jij de elementen combineren om raketten, vliegtuigen en zelfs atoombommen te maken? Gebruik je goddelijke krachten en je strategisch inzicht om een futuristische wereld te scheppen in dit epische simulatiespel.
Eekhoornfamilie

Eekhoornfamilie

Denk Spelletjes ? Kun jij deze eekhoornfamilie helpen met het verzamelen van de eikels voor de komende wintermaanden? Vergeet niet dat samenwerking heel belangrijk is bij het aanleggen van een wintervoorraad.
Hex Zen

Hex Zen

Denk Spelletjes ? Hoe snel kun jij de puzzels oplossen in dit spannende online spel? Plaats alle ontbrekende puzzelstukjes op de juiste plek.
Eiland vol blobs

Eiland vol blobs

Denk Spelletjes 3,1 Maak series van minstens drie dezelfde figuurtjes; deze verdwijnen wanneer je erop klikt. Wanneer je 'maar' drie figuurtjes weghaalt, komt er een doodskop voor in de plaats. Deze doodskoppen kun je alleen laten verdwijnen door een bom te laten ontploffen. Wanneer je vijf figuurtjes laat verdwijnen, krijg je als beloning een bom. Hiermee kun je heel veel figuurtjes tegelijk laten ontploffen! Ook zijn er nog jokers in het veld: deze zijn te combineren met elk gekleurd figuurtje, maar niet met dingen als doodshoofden of bommen.
Hexa

Hexa

Denk Spelletjes 3,0 Maak verticale of diagonale rijen van 3 of meer dezelfde stenen.
Ontsnap uit het spookhuis

Ontsnap uit het spookhuis

Avontuur Spelletjes 2,9 Gaat het jou lukken om uit dit enge spookhuis te ontsnappen? Probeer maar eens!
Blokken 3

Blokken 3

Denk Spelletjes 2,7 Probeer twee of meer dezelfde blokjes te laten knappen door ze naast elkaar te zetten. Maak gebruik van oppakken en vallen.
Passende vormen

Passende vormen

Behendigheid Spelletjes 1,9 Verwissel vormen met elkaar om zo rijen of kolommen van drie of meer gelijke vormen te krijgen! Als je het goed uitkient, kun je zelfs meerdere series in één zet laten verdwijnen!
Winkelstraat

Winkelstraat

Behendigheid Spelletjes 1,8 Probeer een goed lopende winkelstraat in te richten en probeer vervolgens zoveel mogelijk klanten de winkels in te lokken.
Schaken 6

Schaken 6

Denk Spelletjes 1,0 Probeer om de schaakrobot te verslaan in een potje schaken!

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game