LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Koninklijke dobbeltocht

Koninklijke dobbeltocht

Denk Spelletjes ? De koninklijke familie en hun dienaars wonen in een groot kasteel en ze zijn dol op een uitdagende, online versie van een klassiek dobbelspel. Kan jij ze een voor een verslaan? Test je krachten bij het verkennen van het kasteel.
Sushi Backgammon

Sushi Backgammon

Denk Spelletjes ? Je hebt gegarandeerd nog nooit een backgammon spel als deze gespeeld! Neem plaats achter een tafel van deze gezellig sushibar en ontdek of jij beter bent dan je tegenstander.
Ontsnap uit het spookhuis

Ontsnap uit het spookhuis

Avontuur Spelletjes 3,3 Gaat het jou lukken om uit dit enge spookhuis te ontsnappen? Probeer maar eens!
Eiland vol blobs

Eiland vol blobs

Denk Spelletjes 3,2 Maak series van minstens drie dezelfde figuurtjes; deze verdwijnen wanneer je erop klikt. Wanneer je 'maar' drie figuurtjes weghaalt, komt er een doodskop voor in de plaats. Deze doodskoppen kun je alleen laten verdwijnen door een bom te laten ontploffen. Wanneer je vijf figuurtjes laat verdwijnen, krijg je als beloning een bom. Hiermee kun je heel veel figuurtjes tegelijk laten ontploffen! Ook zijn er nog jokers in het veld: deze zijn te combineren met elk gekleurd figuurtje, maar niet met dingen als doodshoofden of bommen.
Hexa

Hexa

Denk Spelletjes 3,0 Maak verticale of diagonale rijen van 3 of meer dezelfde stenen.
Blokken 24

Blokken 24

Denk Spelletjes 2,7 Probeer om het hele speelveld leeg te krijgen! Je kunt alleen blokken wegspelen die grenzen aan tenminste 2 andere blokken van dezelfde kleur. Later in het spel is het ook genoeg als een blok aan 1 ander blok van dezelfde kleur grenst.
Blokken 3

Blokken 3

Denk Spelletjes 2,7 Probeer twee of meer dezelfde blokjes te laten knappen door ze naast elkaar te zetten. Maak gebruik van oppakken en vallen.
Winkelstraat

Winkelstraat

Behendigheid Spelletjes 1,0 Probeer een goed lopende winkelstraat in te richten en probeer vervolgens zoveel mogelijk klanten de winkels in te lokken.
Schaken 6

Schaken 6

Denk Spelletjes 1,0 Probeer om de schaakrobot te verslaan in een potje schaken!
Vooz

Vooz

Behendigheid Spelletjes 1,0 In dit spel is het de bedoeling dat je een serie van 3 of meer beestjes van dezelfde kleur maakt, zodat deze vervolgens verdwijnen. Ga net zolang door tot de hele serie is verdwenen.
Tandwielen

Tandwielen

Denk Spelletjes 0,9 Probeer telkens om het oranje tandwiel aan het draaien te krijgen. Verschuif de andere tandwielen dus om dit te kunnen realiseren.
Waterleiding Aanleggen

Waterleiding Aanleggen

Denk Spelletjes 0,8 Leg een leiding naar de koeien en de planten en pomp er water door. Doe dit zo snel mogelijk anders verdroogt het vee en de planten.
Leuke Blokken

Leuke Blokken

Behendigheid Spelletjes 0,6 Schattigheid is net een virus... voordat je het weet, word je er ziek van! Maak rijtjes van 4 of meer blokken met dezelfde kleur om de virussen te verwijderen.
Schaap naar huis

Schaap naar huis

Denk Spelletjes 0,4 Deze schapenfamilie wil naar hun stal. Breng steeds alle drie schapen naar de pijl.
Verbouw je Eiland

Verbouw je Eiland

Avontuur Spelletjes 0,2 Voer de acties in de goede volgorde uit om het eiland te laten volgroeien.
Landen Europa

Landen Europa

Denk Spelletjes 0,1 Weet jij waar alle landen van Europa liggen? Sleep alle landen naar de juiste plek, en bekijk aan het einde van het spel welke score je hebt behaald.
Restaurantrace

Restaurantrace

Meisjes Spelletjes 0,1 In dit spel kan je kiezen uit twee restaurants: een sushirestaurant en een hamburgerrestaurant. Zorg dat je zo snel mogelijk het geld verdient dat je nodig hebt, door je restaurant te upgraden en te zorgen dat je klanten er graag komen. Je speelt tegen een concurrent, dus zorg dat je de snelste bent.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game