LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Mysterie Stad

Mysterie Stad

Denk Spelletjes 3,2 Help deze barvrouw met het zoeken naar wijnflessen en andere voorwerpen.
Ganzenbord

Ganzenbord

Denk Spelletjes 3,2 Leuk en educatief ganzenbordspel!
Oude taveerne

Oude taveerne

Denk Spelletjes 3,1 De tijd lijkt te hebben stilgestaan in een oude, verlaten taveerne. Er liggen een hoop spullen: kun jij de voorwerpen uit het lijstje allemaal vinden?
Spannend gespook

Spannend gespook

Avontuur Spelletjes 3,1 Normaal is het in spelletjes vaak de bedoeling dat je jaagt op spoken, maar deze keer is het andersom: jij bent het spook! Je woont in een grote villa, waar op dat moment 30 mensen een feestje vieren. Het is middernacht, en de klok slaat. Tijd voor jouw eigen feestje! Jaag zo veel mogelijk mensen de stuipen op het lijf door je te verstoppen in bed, in een vaas, in de badkuip, en ga zo maar verder. Om je te verstoppen, moet je over het voorwerp heen vliegen en dan op de spatiebalk drukken. Je kunt deze spullen dan laten bewegen wanneer er mensen in de buurt zijn. Soms kun je er ook nog wat extra enge effecten aan toevoegen. Als niemand het ziet, is je actie natuurlijk een beetje nutteloos geweest: je kunt dus het beste daar gaan spoken waar veel mensen zijn. Hoe enger jij het maakt, hoe verder de 'atmosphere'-wijzer uitslaat. En dit betekent weer dat je nog meer spookkracht krijgt. Zorg dat je alle 30 gasten uit de villa jaagt. Veel spookplezier!
Escape Library

Escape Library

Aktie Spelletjes 3,1 Ontsnap uit de bibliotheek door items te vinden en puzzels op te lossen.
Bejeweled 3

Bejeweled 3

Denk Spelletjes 3,1 Probeer 3 dezelfde figuurtjes naast elkaar te krijgen.
Doyu Gems

Doyu Gems

Denk Spelletjes 3,1 In dit spel is het de bedoeling dat je series van 3 of meer insecten van dezelfde soort maakt, door de vlakjes te verwisselen.
Spookhuis 1

Spookhuis 1

Denk Spelletjes 3,0 Leid Hector door de puzzels van de Rode Kamer in dit spookhuis!
Pengapop 12

Pengapop 12

Behendigheid Spelletjes 3,0 Verdedig het kasteel tegen de zombie invasie. Vernietig de zombies voordat ze de kans krijgen om bij het kasteel te komen om het over te nemen.
Mine Clone

Mine Clone

Avontuur Spelletjes 3,0 Hou je van Minecraft? Speel dan deze 'kloon' van het populaire Minecraft en delf materialen en grondstoffen om objecten te bouwen! Je kunt het landschap helemaal aanpassen zoals jij dat wilt: bergen, meren, grotten... je kunt ze allemaal aanleggen. Installeer wel even Unity Player op je computer, want dat heb je nodig voor dit spel.
Blokken

Blokken

Denk Spelletjes 3,0 Klik alle blokken weg die oplichten als je met de muis erover heen gaat.
Zoek de Verschillen 1

Zoek de Verschillen 1

Denk Spelletjes 2,9 Zoek de verschillen tussen twee foto's. Zodra je alle verschillen hebt gevonden, ga je door naar het volgende level. Hoe sneller je het doet, hoe hoger je score is.
Flash Poker

Flash Poker

Denk Spelletjes 2,9 Kies een bet, druk op deal, zie je kaarten en beslis welke je vast wilt houden.
FruitJong

FruitJong

Denk Spelletjes 2,9 De naam zegt het al: Mahjong met fruit! Zoek paren van blokken die aan alle zijden hetzelfde teken of plaatje hebben. Je kunt geen blokken wegklikken die onder een ander blok liggen.
Tahiti's Parels

Tahiti's Parels

Denk Spelletjes 2,9 Jij hebt een lijstje gekregen met allerlei voorwerpen. Hoe snel kan jij ze allemaal vinden?
Blokken 2

Blokken 2

Denk Spelletjes 2,8 Probeer twee of meer dezelfde blokjes te laten knappen door ze naast elkaar te zetten. Maak gebruik van oppakken en vallen.
Racebaan verschillen zoeken

Racebaan verschillen zoeken

Denk Spelletjes 2,8 Zoek de verschillen in dit drie levels tellende spel. Voor iedere juiste keuze verdien je 10 punten, maar voor iedere verkeerde keuze verlies je er ook 10. In ieder level mag je 3 keer verkeerd klikken, daarna moet je opnieuw beginnen. In ieder level zijn er 3 hints te gebruiken: deze kosten je wel 30 punten.
Roulette

Roulette

Denk Spelletjes 2,8 Je krijgt 500 dollar van de bank en die moet je in deze roulettegame proberen te verhogen!
Zuster Suzy

Zuster Suzy

Denk Spelletjes 2,8 Suzy heeft een baan als zuster gekregen, maar het is een bende in het ziekenhuis! Help zuster Suzy om alle gevraagde dingen te vinden die in het plaatje verstopt zitten. Je kunt de Engelse namen onder aan het beeld zien.
Olympische schoonmaak

Olympische schoonmaak

Denk Spelletjes 2,8 Voordat de eerste Olympische Spelen konden beginnen, hielden de organisatoren een feest ter ere van Dionysos en maakten er een janboel van. Nu moet er opgeruimd worden. Stapel alle amfora's in oplopende orde op om het level te halen en zie hoe alles schoner wordt. Veel plezier!
Pengapop 2

Pengapop 2

Denk Spelletjes 2,7 Gooi balletjes, zodat er een serie van drie dezelfde balletjes ontstaat. Deze serie verdwijnt. Wees snel, want anders vallen de balletjes jou aan!
Luna Hotel

Luna Hotel

Denk Spelletjes 2,7 Je wordt wakker en je herinnerd je niets. Vind de sleutel naar je geheugen!
Zombie Invaders

Zombie Invaders

Aktie Spelletjes 2,7 Schiet alle zombies neer voordat ze jou te pakken hebben.
Blackjack 3

Blackjack 3

Behendigheid Spelletjes 2,7 Probeer zo vaak mogelijk 21 punten te krijgen binnen de tijd. Kaarten waar je niks aan hebt kun je weggooien en Black Jack levert extra punten op.
Puzzel Maniax

Puzzel Maniax

Denk Spelletjes 2,7 Kies een puzzel en maak deze zo snel mogelijk compleet.
Shrek geheugenspel

Shrek geheugenspel

Denk Spelletjes 2,7 Speel dit leuke memospelletje met figuren uit Shrek 2!
Poux

Poux

Denk Spelletjes 2,7 Probeer om het hele veld leeg te spelen.
Blokken 6

Blokken 6

Denk Spelletjes 2,7 Probeer het hele speelveld weg te spelen voordat de tijd op is, want dan verschijnt er weer een nieuwe rij met blokken. Je kunt blokken wegklikken als ze op minst grenzen aan 2 andere blokken.
Blackjack

Blackjack

Denk Spelletjes 2,7 Je wedt op alle 3 de posities met het gelijke bedrag. Bij elke beurt kan je kiezen of je een kaart wilt laten vallen of dat je hem wilt houden.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game