LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Glashelder

Glashelder

Denk Spelletjes 3,7 Maak series van 5 identieke kristallen, zodat ze uit het veld verdwijnen.
Dammen 3

Dammen 3

Denk Spelletjes 3,7 Speel dammen tegen de computer of tegen een vriend of vriendin.
Bejeweled 80 dagen

Bejeweled 80 dagen

Denk Spelletjes 3,7 Speel de benodigde stukken van het bord om naar de volgende dag te gaan.
Sudoku 1

Sudoku 1

Denk Spelletjes 3,5 Sudoku 1 is net weer iets anders dan de andere versie. In deze versie heb je de keuze uit 75 verschillende levels. Iedere level is weer een stukje moeilijker. In alle vierkanten van 3x3 mag er maar 1x een cijfer van 1 tot en met 9 zitten. Dit geldt voor de vierkanten, maar ook voor de rij die 9 cijfers moet bevatten! Succes!
Amazon Quest

Amazon Quest

Denk Spelletjes 3,4 Maak rijen van 3 of meer stenen. Probeer alle donkergrijze stenen weg te spelen.
Beertjes Mahjong

Beertjes Mahjong

Denk Spelletjes 3,4 Vind dezelfde stenen bij elkaar om het bord zo snel mogelijk leeg te spelen.
Kabelbaan

Kabelbaan

Behendigheid Spelletjes 3,3 Jij bent de bestuurder van een cabine van een kabelbaan in de stad. Het is de bedoeling dat je zo veel mogelijk mensen van A naar B vervoert, zonder dat er iemand uit valt! Onderweg komen jullie namelijk monsters tegen, die je moet ontwijken, anders verlies je passagiers.
Mysterie Stad

Mysterie Stad

Denk Spelletjes 3,3 Help deze barvrouw met het zoeken naar wijnflessen en andere voorwerpen.
Schaken 5

Schaken 5

Denk Spelletjes 3,3 Probeer de computer of een vriend te verslaan met dit potje schaken.
Ganzenbord

Ganzenbord

Denk Spelletjes 3,2 Leuk en educatief ganzenbordspel!
Bejeweled 3

Bejeweled 3

Denk Spelletjes 3,2 Probeer 3 dezelfde figuurtjes naast elkaar te krijgen.
Escape Library

Escape Library

Aktie Spelletjes 3,2 Ontsnap uit de bibliotheek door items te vinden en puzzels op te lossen.
Oude taveerne

Oude taveerne

Denk Spelletjes 3,2 De tijd lijkt te hebben stilgestaan in een oude, verlaten taveerne. Er liggen een hoop spullen: kun jij de voorwerpen uit het lijstje allemaal vinden?
Doyu Gems

Doyu Gems

Denk Spelletjes 3,1 In dit spel is het de bedoeling dat je series van 3 of meer insecten van dezelfde soort maakt, door de vlakjes te verwisselen.
FruitJong

FruitJong

Denk Spelletjes 3,1 De naam zegt het al: Mahjong met fruit! Zoek paren van blokken die aan alle zijden hetzelfde teken of plaatje hebben. Je kunt geen blokken wegklikken die onder een ander blok liggen.
Pengapop 2

Pengapop 2

Denk Spelletjes 3,0 Gooi balletjes, zodat er een serie van drie dezelfde balletjes ontstaat. Deze serie verdwijnt. Wees snel, want anders vallen de balletjes jou aan!
Spannend gespook

Spannend gespook

Avontuur Spelletjes 3,0 Normaal is het in spelletjes vaak de bedoeling dat je jaagt op spoken, maar deze keer is het andersom: jij bent het spook! Je woont in een grote villa, waar op dat moment 30 mensen een feestje vieren. Het is middernacht, en de klok slaat. Tijd voor jouw eigen feestje! Jaag zo veel mogelijk mensen de stuipen op het lijf door je te verstoppen in bed, in een vaas, in de badkuip, en ga zo maar verder. Om je te verstoppen, moet je over het voorwerp heen vliegen en dan op de spatiebalk drukken. Je kunt deze spullen dan laten bewegen wanneer er mensen in de buurt zijn. Soms kun je er ook nog wat extra enge effecten aan toevoegen. Als niemand het ziet, is je actie natuurlijk een beetje nutteloos geweest: je kunt dus het beste daar gaan spoken waar veel mensen zijn. Hoe enger jij het maakt, hoe verder de 'atmosphere'-wijzer uitslaat. En dit betekent weer dat je nog meer spookkracht krijgt. Zorg dat je alle 30 gasten uit de villa jaagt. Veel spookplezier!
Flash Poker

Flash Poker

Denk Spelletjes 3,0 Kies een bet, druk op deal, zie je kaarten en beslis welke je vast wilt houden.
Pengapop 12

Pengapop 12

Behendigheid Spelletjes 3,0 Verdedig het kasteel tegen de zombie invasie. Vernietig de zombies voordat ze de kans krijgen om bij het kasteel te komen om het over te nemen.
Spookhuis 1

Spookhuis 1

Denk Spelletjes 3,0 Leid Hector door de puzzels van de Rode Kamer in dit spookhuis!
Mine Clone

Mine Clone

Avontuur Spelletjes 3,0 Hou je van Minecraft? Speel dan deze 'kloon' van het populaire Minecraft en delf materialen en grondstoffen om objecten te bouwen! Je kunt het landschap helemaal aanpassen zoals jij dat wilt: bergen, meren, grotten... je kunt ze allemaal aanleggen. Installeer wel even Unity Player op je computer, want dat heb je nodig voor dit spel.
Zoek de Verschillen 1

Zoek de Verschillen 1

Denk Spelletjes 2,9 Zoek de verschillen tussen twee foto's. Zodra je alle verschillen hebt gevonden, ga je door naar het volgende level. Hoe sneller je het doet, hoe hoger je score is.
Racebaan verschillen zoeken

Racebaan verschillen zoeken

Denk Spelletjes 2,8 Zoek de verschillen in dit drie levels tellende spel. Voor iedere juiste keuze verdien je 10 punten, maar voor iedere verkeerde keuze verlies je er ook 10. In ieder level mag je 3 keer verkeerd klikken, daarna moet je opnieuw beginnen. In ieder level zijn er 3 hints te gebruiken: deze kosten je wel 30 punten.
Bejeweled 8

Bejeweled 8

Behendigheid Spelletjes 2,8 Probeer binnen de tijd zoveel mogelijk punten te halen door 3 of meer van dezelfde blokken weg te spelen.
Tahiti's Parels

Tahiti's Parels

Denk Spelletjes 2,8 Jij hebt een lijstje gekregen met allerlei voorwerpen. Hoe snel kan jij ze allemaal vinden?
Olympische schoonmaak

Olympische schoonmaak

Denk Spelletjes 2,8 Voordat de eerste Olympische Spelen konden beginnen, hielden de organisatoren een feest ter ere van Dionysos en maakten er een janboel van. Nu moet er opgeruimd worden. Stapel alle amfora's in oplopende orde op om het level te halen en zie hoe alles schoner wordt. Veel plezier!
Lucky tower

Lucky tower

Avontuur Spelletjes 2,8 Een waanzinnig grappig spel waar je wel even mee bezig bent! Je bent een ridder die een kasteel is binnengedrongen, maar wat heeft dat kasteel veel deuren! Achter iedere deur schuilt weer een andere verrassing, en soms heb je geluk, soms heb je vette pech. Onthoud goed wat er achter welke deur zat, om niet twee, of zelfs drie keer achter elkaar dezelfde fout te maken! Let goed op want soms zitten er nuttige hints in het spel verborgen. Dit spel is het leukst met het geluid aan!!!
Roulette

Roulette

Denk Spelletjes 2,8 Je krijgt 500 dollar van de bank en die moet je in deze roulettegame proberen te verhogen!
Strategie 2

Strategie 2

Behendigheid Spelletjes 2,8 Jouw doel is om in deze strategiegame alle vijanden te vernietigen en de hele wereld te veroveren. Het is verstandig om de instructies te lezen voordat je gaat beginnen!

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game