LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Cijfers Onthouden

Cijfers Onthouden

Denk Spelletjes 2,8 Onthoud waar alle cijfers stonden en klik vervolgens alle cijfers aan beginnende bij het laagste getal.
Blokken 2

Blokken 2

Denk Spelletjes 2,7 Probeer twee of meer dezelfde blokjes te laten knappen door ze naast elkaar te zetten. Maak gebruik van oppakken en vallen.
Zuster Suzy

Zuster Suzy

Denk Spelletjes 2,7 Suzy heeft een baan als zuster gekregen, maar het is een bende in het ziekenhuis! Help zuster Suzy om alle gevraagde dingen te vinden die in het plaatje verstopt zitten. Je kunt de Engelse namen onder aan het beeld zien.
Paren maken

Paren maken

Denk Spelletjes 2,7 Je bent onderweg in ruimtesector Z. Helaas zitten alle ruimteportalen dicht met steentjes. Maak de portalen vrij voor de tijd om is: klik op twee dezelfde steentjes om ze weg te spelen. Je kunt ze alleen wegspelen als ze door een rechte lijn met twee of minder hoeken verbonden kunnen worden. Succes!
Luna Hotel

Luna Hotel

Denk Spelletjes 2,7 Je wordt wakker en je herinnerd je niets. Vind de sleutel naar je geheugen!
Puzzel Maniax

Puzzel Maniax

Denk Spelletjes 2,7 Kies een puzzel en maak deze zo snel mogelijk compleet.
Mahjongg 5

Mahjongg 5

Denk Spelletjes 2,7 Speel het veld zo snel mogelijk leeg door gelijke figuren weg te klikken. Je kunt alleen die figuren selecteren die aan de rand, of helemaal in het midden staan.
Zombie Invaders

Zombie Invaders

Aktie Spelletjes 2,7 Schiet alle zombies neer voordat ze jou te pakken hebben.
Shrek geheugenspel

Shrek geheugenspel

Denk Spelletjes 2,7 Speel dit leuke memospelletje met figuren uit Shrek 2!
Blackjack

Blackjack

Denk Spelletjes 2,7 Je wedt op alle 3 de posities met het gelijke bedrag. Bij elke beurt kan je kiezen of je een kaart wilt laten vallen of dat je hem wilt houden.
Blackjack 3

Blackjack 3

Behendigheid Spelletjes 2,7 Probeer zo vaak mogelijk 21 punten te krijgen binnen de tijd. Kaarten waar je niks aan hebt kun je weggooien en Black Jack levert extra punten op.
Hond Puzzel

Hond Puzzel

Kids Spelletjes 2,7 Aaahhh! Schattig en toch uitdagend... Kies een schattige foto van een hond en een moeilijkheidsgraad. En leg de puzzel vervolgens in elkaar.
Blue Sudoku

Blue Sudoku

Denk Spelletjes 2,7 Vul deze online sudoku helemaal in!
Legend Gouden Paradijsvogel

Legend Gouden Paradijsvogel

Denk Spelletjes 2,7 Ben je er klaar voor om een nieuw avontuur aan te gaan en je vakantie op te geven om op zoek te gaan naar mysteries en een andere legende te onthullen? In dit spel komen er vragenboven, moet je onomkeerbare besluiten nemen om eindelijk het mysterie rond de Gouden Paradijs Vogel te onthullen.
Poker perfectie

Poker perfectie

Denk Spelletjes 2,7 Maak zo veel mogelijk pokercombinaties door vijf kaarten te selecteren. One pair, two pair, three of a kind en Straight, Flush, Full house, Four of a kind, Straight flush... Telkens wanneer je een pokercombinatie maakt, vult je 'Frenzy'-balk zich. Wanneer de balk vol is, verschijnen er gouden en groene kaarten omheen. De gouden kaarten vermenigvuldigen je score en de groene kaarten leveren je bonustijd op.
Blokken 6

Blokken 6

Denk Spelletjes 2,7 Probeer het hele speelveld weg te spelen voordat de tijd op is, want dan verschijnt er weer een nieuwe rij met blokken. Je kunt blokken wegklikken als ze op minst grenzen aan 2 andere blokken.
Zoek de Verschillen 3

Zoek de Verschillen 3

Denk Spelletjes 2,7 Zoek de verschillen tussen twee foto's. Zodra je alle verschillen hebt gevonden, ga je door naar het volgende level. Hoe sneller je het doet, hoe hoger je score is.
Ster Verdedigers

Ster Verdedigers

Aktie Spelletjes 2,6 Probeer om alle aanvallen van de vijanden in deze space invaders game af te slaan.
Food Fiasco

Food Fiasco

Denk Spelletjes 2,6 Probeer drie of meer naast elkaar te krijgen, dan plopt het weg. Haal zo de levels. Telkens krijg je weer extra voedsel.
Campingverschillen

Campingverschillen

Denk Spelletjes 2,6 Er worden twee afbeeldingen getoond van een kampeerterrein. Op het eerste gezicht lijken ze identiek, maar als je er iets langer naar kijkt, zie je dat er toch de nodige verschillen zijn! Pik je ze er allemaal uit?
Middeleeuws patience

Middeleeuws patience

Denk Spelletjes 2,6 In deze middeleeuwse patience is het de bedoeling dat je alle kaarten van het bord wegspeelt. Aangrenzende kaarten kunnen worden weggespeeld als ze dezelfde of opvolgende waardes hebben. Als er slechts één kaart in een rij ligt, kan je deze verplaatsen. Selecteer zoveel mogelijk kaarten in een serie.
Snel Kaarten 1

Snel Kaarten 1

Denk Spelletjes 2,6 Probeer bij Snel Kaarten zo snel mogelijk een speelkaart met een waarde van één hoger of lager op de middelste kaarten te leggen.
Dammen 5

Dammen 5

Denk Spelletjes 2,6 Vernietig de damstenen van je tegenstander in dit speciale damspel! De normale stenen kan je diagonaal naar boven verplaatsen. De dubbele damstenen kan je alleen horizontaal en verticaal verplaatsen.
Bubbleblob

Bubbleblob

Behendigheid Spelletjes 2,6 In dit onderwaterspel moet je zoveel mogelijk zeedieren wegspelen. Dit doe je door ze naar links of naar rechts te verplaatsen, waardoor groepen gelijksoortige wezens ontstaan. Als je het handig speelt, kan je zelfs een soort 'kettingexplosies' veroorzaken, die hele series tegelijk weghalen.
blackjack Gold

blackjack Gold

Denk Spelletjes 2,6 Bepaal je inzet, zorg dat je niet over de 21 gaat en win van de Bank.
Zoek de Verschillen 17

Zoek de Verschillen 17

Behendigheid Spelletjes 2,6 Zoek de 5 verschillen in elke foto om naar de volgende level te gaan.
Pengapop 10

Pengapop 10

Behendigheid Spelletjes 2,6 Probeer zoveel mogelijk ballen weg te spelen en zorg ervoor dat de rij ballen niet bij de eindbestemming aankomt. Dan ben je namelijk game over.
Zoek en Vind 3

Zoek en Vind 3

Denk Spelletjes 2,6 Zoek alle voorwerpen die de oude man nodig heeft, zodat hij jouw vervolgens kan helpen met jouw probleem.
Verschillen zoeken 2

Verschillen zoeken 2

Meisjes Spelletjes 2,6 Er zijn drie levels in dit spel. In elk level zie je twee dezelfde afbeeldingen van een beroemdheid. Zoek de verschillen tussen de twee plaatjes. Als je alle verschillen hebt gevonden, ga je naar het volgende level. Je moet de verschillen wel binnen de tijd vinden, anders moet je weer opnieuw beginnen. In dit spel vind je de afbeeldingen van Miley Cyrus, Zac Efron en Rihanna.
Gladiator Gabriel

Gladiator Gabriel

Avontuur Spelletjes 2,6 Gabriel is een slimme gladiator met ambitie. Kun jij hem in deze point&click-game helpen om het zover te schoppen dat hij geen slaaf meer is, maar de baas van het Colosseum? Hij zal het moeten opnemen tegen wilde dieren, gemene soldaten en gestoorde bewakers. Zoek voorwerpen bij elkaar en zet ze in de juiste volgorde in, zodat Gabriel zijn doel uiteindelijk zal bereiken. Succes!
Verschillende honden

Verschillende honden

Denk Spelletjes 2,6 Er worden twee afbeeldingen getoond van een hond. Op het eerste gezicht lijken ze identiek, maar als je er iets langer naar kijkt, zie je dat er toch de nodige verschillen zijn! Kan je ze alle vijf vinden? Voor iedere verkeerde keuze worden er vijf seconden van je tijd afgetrokken.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game