LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Hond Puzzel

Hond Puzzel

Kids Spelletjes 2,7 Aaahhh! Schattig en toch uitdagend... Kies een schattige foto van een hond en een moeilijkheidsgraad. En leg de puzzel vervolgens in elkaar.
Blue Sudoku

Blue Sudoku

Denk Spelletjes 2,7 Vul deze online sudoku helemaal in!
Poker perfectie

Poker perfectie

Denk Spelletjes 2,7 Maak zo veel mogelijk pokercombinaties door vijf kaarten te selecteren. One pair, two pair, three of a kind en Straight, Flush, Full house, Four of a kind, Straight flush... Telkens wanneer je een pokercombinatie maakt, vult je 'Frenzy'-balk zich. Wanneer de balk vol is, verschijnen er gouden en groene kaarten omheen. De gouden kaarten vermenigvuldigen je score en de groene kaarten leveren je bonustijd op.
Zoek de Verschillen 3

Zoek de Verschillen 3

Denk Spelletjes 2,7 Zoek de verschillen tussen twee foto's. Zodra je alle verschillen hebt gevonden, ga je door naar het volgende level. Hoe sneller je het doet, hoe hoger je score is.
Legend Gouden Paradijsvogel

Legend Gouden Paradijsvogel

Denk Spelletjes 2,7 Ben je er klaar voor om een nieuw avontuur aan te gaan en je vakantie op te geven om op zoek te gaan naar mysteries en een andere legende te onthullen? In dit spel komen er vragenboven, moet je onomkeerbare besluiten nemen om eindelijk het mysterie rond de Gouden Paradijs Vogel te onthullen.
Strategie 2

Strategie 2

Behendigheid Spelletjes 2,7 Jouw doel is om in deze strategiegame alle vijanden te vernietigen en de hele wereld te veroveren. Het is verstandig om de instructies te lezen voordat je gaat beginnen!
Ster Verdedigers

Ster Verdedigers

Aktie Spelletjes 2,7 Probeer om alle aanvallen van de vijanden in deze space invaders game af te slaan.
Verborgen piratenspul

Verborgen piratenspul

Denk Spelletjes 2,7 Zoek alle spullen die deze piraten op hun schip hebben verborgen! Voor ieder gevonden voorwerp krijg je 10 punten. Wanneer je op een verkeerd voorwerp klikt, verlies je 15 punten. De tijd loopt maar door, dus probeer zo snel mogelijk te zoeken!
Mahjongg 5

Mahjongg 5

Denk Spelletjes 2,7 Speel het veld zo snel mogelijk leeg door gelijke figuren weg te klikken. Je kunt alleen die figuren selecteren die aan de rand, of helemaal in het midden staan.
Campingverschillen

Campingverschillen

Denk Spelletjes 2,6 Er worden twee afbeeldingen getoond van een kampeerterrein. Op het eerste gezicht lijken ze identiek, maar als je er iets langer naar kijkt, zie je dat er toch de nodige verschillen zijn! Pik je ze er allemaal uit?
Bubbleblob

Bubbleblob

Behendigheid Spelletjes 2,6 In dit onderwaterspel moet je zoveel mogelijk zeedieren wegspelen. Dit doe je door ze naar links of naar rechts te verplaatsen, waardoor groepen gelijksoortige wezens ontstaan. Als je het handig speelt, kan je zelfs een soort 'kettingexplosies' veroorzaken, die hele series tegelijk weghalen.
Food Fiasco

Food Fiasco

Denk Spelletjes 2,6 Probeer drie of meer naast elkaar te krijgen, dan plopt het weg. Haal zo de levels. Telkens krijg je weer extra voedsel.
Familiejuwelen

Familiejuwelen

Denk Spelletjes 2,6 Klik op series van drie of meer gelijksoortige edelstenen om ze te laten verdwijnen uit het veld. Doe dit in de juiste volgorde want wanneer er stenen overblijven, is het spel voorbij.
Paren maken

Paren maken

Denk Spelletjes 2,6 Je bent onderweg in ruimtesector Z. Helaas zitten alle ruimteportalen dicht met steentjes. Maak de portalen vrij voor de tijd om is: klik op twee dezelfde steentjes om ze weg te spelen. Je kunt ze alleen wegspelen als ze door een rechte lijn met twee of minder hoeken verbonden kunnen worden. Succes!
Zoek de Verschillen 17

Zoek de Verschillen 17

Behendigheid Spelletjes 2,6 Zoek de 5 verschillen in elke foto om naar de volgende level te gaan.
Woordzoeker 2

Woordzoeker 2

Denk Spelletjes 2,6 Vind alle woorden die verstopt zitten in de lettermassa! Links zie je de woorden waar je naar moet zoeken: iedere keer is er een ander thema. Je tijd wordt geteld, dus probeer zo snel mogelijk alle woorden te vinden, om een tijdbonus te krijgen.
Verschillen zoeken 2

Verschillen zoeken 2

Meisjes Spelletjes 2,6 Er zijn drie levels in dit spel. In elk level zie je twee dezelfde afbeeldingen van een beroemdheid. Zoek de verschillen tussen de twee plaatjes. Als je alle verschillen hebt gevonden, ga je naar het volgende level. Je moet de verschillen wel binnen de tijd vinden, anders moet je weer opnieuw beginnen. In dit spel vind je de afbeeldingen van Miley Cyrus, Zac Efron en Rihanna.
Magneet Bejeweled

Magneet Bejeweled

Behendigheid Spelletjes 2,6 Klik op de magneten om de blokjes naar elkaar toe te trekken. Maak op deze manier combinaties van 3 dezelfde blokjes om een explosie te veroorzaken.
Gladiator Gabriel

Gladiator Gabriel

Avontuur Spelletjes 2,6 Gabriel is een slimme gladiator met ambitie. Kun jij hem in deze point&click-game helpen om het zover te schoppen dat hij geen slaaf meer is, maar de baas van het Colosseum? Hij zal het moeten opnemen tegen wilde dieren, gemene soldaten en gestoorde bewakers. Zoek voorwerpen bij elkaar en zet ze in de juiste volgorde in, zodat Gabriel zijn doel uiteindelijk zal bereiken. Succes!
blackjack Gold

blackjack Gold

Denk Spelletjes 2,6 Bepaal je inzet, zorg dat je niet over de 21 gaat en win van de Bank.
Puzzelen met water 3

Puzzelen met water 3

Denk Spelletjes 2,6 Zorg dat er precies genoeg water in het bakje stroomt. Niet te veel, maar ook niet te weinig. Hiervoor moet je soms slimme constructies bedenken, bijvoorbeeld met een overlooppijp of met buizen. Het wordt steeds moeilijker en je zult steeds vindingrijker moeten zijn om de juiste hoeveelheid water in het bakje te krijgen. Veel plezier en succes!
Achtbaan maken

Achtbaan maken

Denk Spelletjes 2,6 Probeer om de leukste rollercoaster te bouwen !
Schaken 3

Schaken 3

Denk Spelletjes 2,6 Probeer een vriend of vriendin te verslaan met een potje schaken.
Tropical Ice Tycoon

Tropical Ice Tycoon

Avontuur Spelletjes 2,6 Zet een booming bedrijf op in de zomer om een ware Tropical Ice Tycoon te worden! Serveer je dorstige klanten heerlijke limonade, ijskoffie en citroenthee op het strand. Breid je diensten dan uit naar de rest van de stad. Maak nieuwe recepten met ongebruikelijke ingrediënten!
Sabrina's juwelen

Sabrina's juwelen

Meisjes Spelletjes 2,6 Vind de voorwerpen die boven het beeld worden opgesomd. De namen van de voorwerpen zijn in het Engels.
Fruitige kronkels

Fruitige kronkels

Denk Spelletjes 2,6 Dit is een leuke variant van Pengapop, in het oerwoud. Zorg ervoor dat je steeds 3 dezelfde fruitsoorten naast elkaar hebt!
Pengapop 11

Pengapop 11

Behendigheid Spelletjes 2,6 Probeer alle ballen weg te werken door 3 of meer ballen van dezelfde kleur op een rij te krijgen.
Zee Juwelen

Zee Juwelen

Denk Spelletjes 2,6 Veel puzzelplezier met de onderzeese juwelen. Elke rij die je gemaakt hebt blijft 'vast' staan. Daardoor wordt je speelveld steeds kleiner, hoe lang kun jij reeksen blijven maken?
Chameleon

Chameleon

Kids Spelletjes 2,6 Help de detective met de bewijs stukken sorteren!
Zoek het bloemstuk

Zoek het bloemstuk

Denk Spelletjes 2,6 Het bloemstuk is ontploft. Zoek binnen tien minuten de stukjes van het bloemstuk die in de ruimte verstopt zijn en puzzel het bloemstuk weer bij elkaar.
Op pareljacht

Op pareljacht

Behendigheid Spelletjes 2,6 Deze schildpad woont op de zeebodem, waar het wemelt van de parels. Hij maakt er een spelletje van om series van drie dezelfde parels te maken, waarna deze parels vanzelf verdwijnen. Als je een parel met S erop raakt, vertraag je de snelheid waarmee de schildpad parels schiet. Als je een H raakt, krijg je een hint, en met F verhoog je de snelheid waarmee je parels afschiet. In twintig verschillende levels, waarin de parels verschillende routes volgen, kun je de uitdaging aangaan!

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game