LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Achtbaan maken

Achtbaan maken

Denk Spelletjes 2,6 Probeer om de leukste rollercoaster te bouwen !
Schaken 3

Schaken 3

Denk Spelletjes 2,6 Probeer een vriend of vriendin te verslaan met een potje schaken.
Tropical Ice Tycoon

Tropical Ice Tycoon

Avontuur Spelletjes 2,6 Zet een booming bedrijf op in de zomer om een ware Tropical Ice Tycoon te worden! Serveer je dorstige klanten heerlijke limonade, ijskoffie en citroenthee op het strand. Breid je diensten dan uit naar de rest van de stad. Maak nieuwe recepten met ongebruikelijke ingrediënten!
Puzzelen met water 3

Puzzelen met water 3

Denk Spelletjes 2,6 Zorg dat er precies genoeg water in het bakje stroomt. Niet te veel, maar ook niet te weinig. Hiervoor moet je soms slimme constructies bedenken, bijvoorbeeld met een overlooppijp of met buizen. Het wordt steeds moeilijker en je zult steeds vindingrijker moeten zijn om de juiste hoeveelheid water in het bakje te krijgen. Veel plezier en succes!
Magneet Bejeweled

Magneet Bejeweled

Behendigheid Spelletjes 2,6 Klik op de magneten om de blokjes naar elkaar toe te trekken. Maak op deze manier combinaties van 3 dezelfde blokjes om een explosie te veroorzaken.
Zoek de Verschillen 15

Zoek de Verschillen 15

Behendigheid Spelletjes 2,6 Zoek alle verschillen in deze Alladin variant van zoek de verschillen.
Romeins pokeren

Romeins pokeren

Denk Spelletjes 2,6 Speel vier verschillende pokerspellen om grondstoffen te verzamelen: goud, marmer, hout en steen. Met deze bouwmaterialen maak je een allerlei Romeins gebouwen! Mocht je nog nooit online hebben gepokerd: de (Engelstalige) spelregels kun je in het spel lezen, door op 'Help' te klikken.
Sabrina's juwelen

Sabrina's juwelen

Meisjes Spelletjes 2,6 Vind de voorwerpen die boven het beeld worden opgesomd. De namen van de voorwerpen zijn in het Engels.
Chameleon

Chameleon

Kids Spelletjes 2,6 Help de detective met de bewijs stukken sorteren!
Zoek het bloemstuk

Zoek het bloemstuk

Denk Spelletjes 2,6 Het bloemstuk is ontploft. Zoek binnen tien minuten de stukjes van het bloemstuk die in de ruimte verstopt zijn en puzzel het bloemstuk weer bij elkaar.
Sudoku 2

Sudoku 2

Denk Spelletjes 2,6 Speel Sudoku 2 in diverse moeilijkheidsgraden. Het spel bevat een functie die de antwoorden voor je controleert. In alle vierkanten van 3x3 mag er maar 1x een cijfer van 1 tot en met 9 zitten. Dit geldt voor de vierkanten, maar ook rij die 9 cijfers moet bevatten. Succes!
Fruitkanon

Fruitkanon

Behendigheid Spelletjes 2,6 In dit spel moet je series van drie of meer vruchten van dezelfde soort maken, door eenzelfde vrucht erop af te vuren. Speel alle vruchten weg voordat ze het einde bereiken! Voor iedere 10.000 punten die je verdient, krijg je een leven, met een maximum van vier. Als je (zwarte) stenen op het fruit afvuurt, kan je iedere willekeurige vrucht wegspelen.
Op pareljacht

Op pareljacht

Behendigheid Spelletjes 2,6 Deze schildpad woont op de zeebodem, waar het wemelt van de parels. Hij maakt er een spelletje van om series van drie dezelfde parels te maken, waarna deze parels vanzelf verdwijnen. Als je een parel met S erop raakt, vertraag je de snelheid waarmee de schildpad parels schiet. Als je een H raakt, krijg je een hint, en met F verhoog je de snelheid waarmee je parels afschiet. In twintig verschillende levels, waarin de parels verschillende routes volgen, kun je de uitdaging aangaan!
Zee Juwelen

Zee Juwelen

Denk Spelletjes 2,6 Veel puzzelplezier met de onderzeese juwelen. Elke rij die je gemaakt hebt blijft 'vast' staan. Daardoor wordt je speelveld steeds kleiner, hoe lang kun jij reeksen blijven maken?
Pengapop 11

Pengapop 11

Behendigheid Spelletjes 2,6 Probeer alle ballen weg te werken door 3 of meer ballen van dezelfde kleur op een rij te krijgen.
Huizen Makelaar 4

Huizen Makelaar 4

Denk Spelletjes 2,6 Probeer zoveel mogelijk winst te maken door het kopen en verkopen van huizen. Als je de huizen opknapt leveren ze meer op.
Woordzoeker 2

Woordzoeker 2

Denk Spelletjes 2,6 Vind alle woorden die verstopt zitten in de lettermassa! Links zie je de woorden waar je naar moet zoeken: iedere keer is er een ander thema. Je tijd wordt geteld, dus probeer zo snel mogelijk alle woorden te vinden, om een tijdbonus te krijgen.
Kattenhuis

Kattenhuis

Denk Spelletjes 2,6 Lang geleden leefde er een stel kittens samen met hun moeder in de kelder van een oud huis. Ook al was er weinig voedsel en was het er nogal koud, ze leefden toch gelukkig. Vind alle verschillen in de tekening om stap voor stap het hele kittenverhaal te kunnen lezen!
Sobic 2

Sobic 2

Denk Spelletjes 2,6 Probeer 4 of meer op een rij te maken door blokjes door elkaar te husselen.
Verschillen zoeken 8

Verschillen zoeken 8

Meisjes Spelletjes 2,6 Dit spel heeft 3 levels. In elk level zie je twee dezelfde afbeeldingen van dezelfde beroemdheid. Zoek de verschillen tussen de twee plaatjes. Als je alle verschillen hebt gevonden ga je naar het volgende level. Je moet ze wel binnen de tijd vinden anders moet je weer opnieuw beginnen. In dit spel vind je de afbeeldingen van Johnny Depp, Hayden Panettierre en Demi Lovato.
Zoek de Verschillen 21

Zoek de Verschillen 21

Denk Spelletjes 2,6 Tussen iedere set afbeeldingen zijn vijf verschillen te vinden. Lukt het jou om ze allemaal te ontdekken? Veel plezier!
Poetsen op de uni

Poetsen op de uni

Denk Spelletjes 2,5 Tjonge, wat een troep daar in die universiteitsgebouwen! De vreemdste voorwerpen staan, liggen en hangen door elkaar heen. Jij hebt als student een bijbaantje als schoonmaker en hebt van je bazin de opdracht gekregen om het één en ander op te ruimen. De spullen die opgeborgen moeten worden, heeft ze op het bord geschreven. Probeer ze allemaal te vinden zodat het allemaal iets overzichtelijker wordt voor de studenten en professoren.
Verborgen piratenspul

Verborgen piratenspul

Denk Spelletjes 2,5 Zoek alle spullen die deze piraten op hun schip hebben verborgen! Voor ieder gevonden voorwerp krijg je 10 punten. Wanneer je op een verkeerd voorwerp klikt, verlies je 15 punten. De tijd loopt maar door, dus probeer zo snel mogelijk te zoeken!
Fruitige kronkels

Fruitige kronkels

Denk Spelletjes 2,5 Dit is een leuke variant van Pengapop, in het oerwoud. Zorg ervoor dat je steeds 3 dezelfde fruitsoorten naast elkaar hebt!
Lemon-jong

Lemon-jong

Denk Spelletjes 2,5 Dit is een leuk Mahjong-spel dat iets afwijkt van de gewone Mahjong-spellen: je kunt namelijk ook paren maken met de stenen in het midden. Zoek gewoon gelijke stenenparen en zorg dat je niet vast komt te zitten!
Bejeweled 24

Bejeweled 24

Denk Spelletjes 2,5 Speel dit potje bejeweled en zorg dat je de meeste punten haalt.
Pizza Connect

Pizza Connect

Denk Spelletjes 2,5 Probeer om het hele veld leeg te spelen, door telkens drie dezelfde stukken pizza die naast elkaar liggen, weg te klikken.
Blackjack 2000

Blackjack 2000

Denk Spelletjes 2,5 Zet in en speel tegen de computer in dit bekende casino spel!
Roep van Atlantis

Roep van Atlantis

Denk Spelletjes 2,5 Dit spel is een uitje naar de antieke wereld. Jij gaat het altaar van Poseidon restaureren met de kristallen die je in de verscheidene levels kunt verdienen. In de meeste levels moet je rijen van drie of meer maken om steentjes weg te spelen en zo de delen van het voorwerp naar de bodem van het veld te spelen. In andere levels moet je puzzelstukjes vinden en samenvoegen. Als je Bejeweled leuk vindt, is dit spel een aanrader.
Het breinspel

Het breinspel

Denk Spelletjes 2,5 Dit zijn zes uitdagende minigames waarin je je hersenen kunt testen en trainen. Als je meerdere vragen achter elkaar juist beantwoordt, krijg je extra punten. Er komen wiskundige, logische, visuele en geheugenvraagstukken voorbij. Succes!
Bermuda Escape

Bermuda Escape

Denk Spelletjes 2,5 Jij bent gestrand in de Bermudadriehoek, en je schip zinkt langzaam naar de zeebodem. Probeer om hieruit te ontsnappen! In het schip zelf, en daarna ook daarbuiten, vind je allerlei spullen die je kunt gebruiken om weer naar de oppervlakte te komen. Ook zijn er puzzels op te lossen. Laat je hersenen kraken in dit leuke ontsnapspel!

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game