LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Pengapop 1

Pengapop 1

Denk Spelletjes 2,3 Gooi balletjes, zodat er een serie van drie dezelfde balletjes ontstaat. Deze serie verdwijnt. Wees snel, want anders vallen de balletjes jou aan!
Bolletjes met een doel

Bolletjes met een doel

Denk Spelletjes 2,3 Zorg dat de gekleurde, stekelige bolletjes in het doosje terechtkomen. Je kunt hiervoor hulpmiddelen, zoals een kanon, een ventilator, dynamiet en spanningsvelden gebruiken. Dit is een grappig en uitdagend spelletje, speel het nu!
Lucky tower

Lucky tower

Avontuur Spelletjes 2,3 Een waanzinnig grappig spel waar je wel even mee bezig bent! Je bent een ridder die een kasteel is binnengedrongen, maar wat heeft dat kasteel veel deuren! Achter iedere deur schuilt weer een andere verrassing, en soms heb je geluk, soms heb je vette pech. Onthoud goed wat er achter welke deur zat, om niet twee, of zelfs drie keer achter elkaar dezelfde fout te maken! Let goed op want soms zitten er nuttige hints in het spel verborgen. Dit spel is het leukst met het geluid aan!!!
Smurf de verschillen

Smurf de verschillen

Denk Spelletjes 2,2 Zoek de verschillen in deze twee op het oog identieke Smurfenplaatjes voor er vijf minuten om zijn. Als je een fout maakt, worden er punten van je score afgetrokken. Succes!
Mahjong 2

Mahjong 2

Denk Spelletjes 2,2 Je moet 2 identieke blokken aanklikken die met elkaar in verbinding kunnen staan door middel van een lijn die niet meer dan 2 hoeken heeft. Tijdens het spelen verschijnen er verschillende effecten die je kunnen helpen of je in de weg kunnen zitten...
Beanie Poker

Beanie Poker

Denk Spelletjes 2,2 Een leuk pokerspel met beanie-poppetjes.
Piratengevecht

Piratengevecht

Aktie Spelletjes 2,2 Probeer om met jouw schip het andere schip te laten zinken.
Hamster slingeren

Hamster slingeren

Behendigheid Spelletjes 2,2 Klik in de richting van een plateau om het touw eraan vast te haken. Sleep vervolgens de hamster heen en weer, zodat hij aan het slingeren komt. Wanneer hij genoeg snelheid heeft, druk je op de spatiebalk om los te komen van het plateau en je aan een nieuw plateau vast te haken. Kersen leveren bonuspunten op.
Vijf

Vijf

Denk Spelletjes 2,2 Probeer 5 of meer stenen van de zelfde kleur bij elkaar te krijgen. Je kan de stenen overal heen verplaatsen zolang de weg ernaar toe vrij is.
Snel Kaarten 2

Snel Kaarten 2

Denk Spelletjes 2,2 Probeer bij Snel Kaarten zo snel mogelijk een speelkaart met een waarde van één hoger of lager op de middelste kaarten te leggen.
Mahjong met Al Capone

Mahjong met Al Capone

Denk Spelletjes 2,2 Zoek paren van identieke gangsterplaatjes bij elkaar. Deze plaatjes moeten wel aan twee kanten 'vrij' liggen, d.w.z. dat er geen ander kaartje tegenaan ligt.
Mean Girls Bejeweled

Mean Girls Bejeweled

Meisjes Spelletjes 2,2 De gemene meisjes zijn de baas op school. Bestrijd ze met hun eigen wapens en houd je hoofd koel! Vergroot je populariteit door te winnen. Maar wees voorzichtig: de verschillende symbolen hebben elk een andere uitwerking op je persoonlijkheid.
Zoek de sleutel

Zoek de sleutel

Denk Spelletjes 2,2 Allerlei leuke minigames waarin je de sleutel te pakken moet zien te krijgen!
Legend Amsterdam Diamond

Legend Amsterdam Diamond

Denk Spelletjes 2,2 De slechte invloed van een oude vloek tergt nog steeds de stad Amsterdam. Puzzel je een weg door oude stadsmysteries en ga op zoek naar aanwijzingen, je bent misschien wel aan de grootste speurtocht ooit begonnen.
Sudoku 2

Sudoku 2

Denk Spelletjes 2,1 Speel Sudoku 2 in diverse moeilijkheidsgraden. Het spel bevat een functie die de antwoorden voor je controleert. In alle vierkanten van 3x3 mag er maar 1x een cijfer van 1 tot en met 9 zitten. Dit geldt voor de vierkanten, maar ook rij die 9 cijfers moet bevatten. Succes!
Candy Blokken

Candy Blokken

Denk Spelletjes 2,1 Probeer om alle blokjes van de tafel te spelen!
Ontsnap uit het ziekenhuis

Ontsnap uit het ziekenhuis

Denk Spelletjes 2,1 Verken de kamers, vind aanwijzingen en ontsnap uit het ziekenhuis.
Fruitkanon

Fruitkanon

Behendigheid Spelletjes 2,1 In dit spel moet je series van drie of meer vruchten van dezelfde soort maken, door eenzelfde vrucht erop af te vuren. Speel alle vruchten weg voordat ze het einde bereiken! Voor iedere 10.000 punten die je verdient, krijg je een leven, met een maximum van vier. Als je (zwarte) stenen op het fruit afvuurt, kan je iedere willekeurige vrucht wegspelen.
Oranje zwaartekracht 2

Oranje zwaartekracht 2

Denk Spelletjes 2,1 Daar waar in Oranje zwaartekracht alles rond was, is in Oranje zwaartekracht 2 alles vierkant, inclusief het sinaasappeltje waar alles om draait. Het principe blijft wel hetzelfde: zorg dat de sinaasapel alle citroenen op kan eten, zodat hij naar de uitgang (een blauwe achthoek) mag. Hij heeft hierbij je hulp nodig: jij kunt het touw waaraan hij hangt, doorsnijden, zodat hij omlaag valt of omhoog vliegt. Soms is het slimmer om het sinaasappeltje op een andere manier te laten bewegen: bijvoorbeeld door het roze vierkantje te verplaatsen of door de hendel die aan het groene vierkantje zit, rond te draaien, waardoor het een soort katrol wordt. Zo kun je het touw langer of korter maken. Je kunt het touw verbinden met groene vierkantjes waarin pijltjes staan. Deze pijltjes geven de richting aan die de sinaasappel op gaat zodra het touw wordt doorgesneden. Deze richting kun je trouwens veranderen met behulp van de groene driehoekjes die om het vierkantje heen staan. Zorg dat de sinaasappel alle citroenen opeet zonder dat hij tegen de scherpe punten aan komt!
Zoek de playknop 3

Zoek de playknop 3

Denk Spelletjes 2,1 De playknop heeft zich weer eens verstopt! Los alle grappige puzzels op in dit leuke point&click-spel, zodat je de playknop vindt. Klik hier vervolgens op om naar het volgende level door te gaan.
Yeti Pengapop

Yeti Pengapop

Denk Spelletjes 2,1 Yeti Puzzel Kick is een nieuwe voetbalversie van deze bekende pinguïngame. Je moet in deze game alle pinguïns uit het veld schieten door rijtjes van minimaal drie pinguïns te maken.
Gezichtjes Bejeweled

Gezichtjes Bejeweled

Behendigheid Spelletjes 2,1 Plaats 3 van dezelfde gezichtjes op 1 lijn om ze weg te spelen. Probeer er genoeg weg te spelen om naar de volgende level te gaan.
Funny Mahjong

Funny Mahjong

Denk Spelletjes 2,1 Probeer om dit hele mahjong veld leeg te spelen !
Zoek de Verschillen 5

Zoek de Verschillen 5

Denk Spelletjes 2,0 Probeer om de verschillen in deze 2 fotos te vinden !
Bejeweled 24

Bejeweled 24

Denk Spelletjes 2,0 Speel dit potje bejeweled en zorg dat je de meeste punten haalt.
Ontsnap uit de Hotelkamer

Ontsnap uit de Hotelkamer

Denk Spelletjes 2,0 Verzamel de objecten en ontsnap uit het hotel.
Connect It

Connect It

Denk Spelletjes 2,0 Verwijder de plaatjes die hetzelfde zijn, bijv. 2 honden. Maar er zijn wel regels: de 2 plaatjes worden met elkaar verbonden door middel van een lijntje en in dat lijntje mogen niet meer dan 2 knikken zitten.
Spookhuis 6

Spookhuis 6

Avontuur Spelletjes 2,0 Leid Hector door de puzzels van de Lila Kamer in dit spookhuis!
Ontsnap 24

Ontsnap 24

Behendigheid Spelletjes 2,0 Doorzoek de kamer en probeer manieren te vinden om te ontsnappen.
Ontsnap uit het Appartement

Ontsnap uit het Appartement

Behendigheid Spelletjes 2,0 Verzamel voorwerpen en gebruik ze op de juiste manier om te ontsnappen uit dit appartement.
Motor Solitaire

Motor Solitaire

Denk Spelletjes 2,0 Probeer in deze solitaire variant alle kaarten weg te spelen. Je kan de kaarten in elke volgorde aanklikken. Dus als je een 4 heb en bovenaan staat 3 4 5, dan kan je eerst op 5 klikken dan op 4 en dan op 3 etc.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game