LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Pakhuispuzzel

Pakhuispuzzel

Denk Spelletjes 2,1 Dit is je eerste werkdag in een pakhuis. Je moet daar kisten en dozen verplaatsen naar de plek die je chef heeft aangegeven. De dozen kun je alleen horizontaal of verticaal verplaatsen door ze aan te klikken en de in de juiste richting te slepen. Niet alle vlaggetjes kun je direct bereiken, dus er is wel wat denk- en schuifwerk voor nodig.
Kat Puzzel 2

Kat Puzzel 2

Kids Spelletjes 2,1 Leg alle puzzelstukjes op hun plaats
Oranje zwaartekracht 2

Oranje zwaartekracht 2

Denk Spelletjes 2,1 Daar waar in Oranje zwaartekracht alles rond was, is in Oranje zwaartekracht 2 alles vierkant, inclusief het sinaasappeltje waar alles om draait. Het principe blijft wel hetzelfde: zorg dat de sinaasapel alle citroenen op kan eten, zodat hij naar de uitgang (een blauwe achthoek) mag. Hij heeft hierbij je hulp nodig: jij kunt het touw waaraan hij hangt, doorsnijden, zodat hij omlaag valt of omhoog vliegt. Soms is het slimmer om het sinaasappeltje op een andere manier te laten bewegen: bijvoorbeeld door het roze vierkantje te verplaatsen of door de hendel die aan het groene vierkantje zit, rond te draaien, waardoor het een soort katrol wordt. Zo kun je het touw langer of korter maken. Je kunt het touw verbinden met groene vierkantjes waarin pijltjes staan. Deze pijltjes geven de richting aan die de sinaasappel op gaat zodra het touw wordt doorgesneden. Deze richting kun je trouwens veranderen met behulp van de groene driehoekjes die om het vierkantje heen staan. Zorg dat de sinaasappel alle citroenen opeet zonder dat hij tegen de scherpe punten aan komt!
Ontsnap uit de Hotelkamer

Ontsnap uit de Hotelkamer

Denk Spelletjes 2,1 Verzamel de objecten en ontsnap uit het hotel.
Goud Paniek

Goud Paniek

Denk Spelletjes 2,1 Probeer om het goud naar het karretje te brengen.
Ontsnap 24

Ontsnap 24

Behendigheid Spelletjes 2,1 Doorzoek de kamer en probeer manieren te vinden om te ontsnappen.
Babysitter

Babysitter

Denk Spelletjes 2,1 Pijltjestoetsen = Bewegen
Ontsnap uit het Cafe

Ontsnap uit het Cafe

Behendigheid Spelletjes 2,1 Onderzoek alle items en probeer te ontsnappen uit dit cafe...
Funny Mahjong

Funny Mahjong

Denk Spelletjes 2,1 Probeer om dit hele mahjong veld leeg te spelen !
Spookhuis II Noordzee

Spookhuis II Noordzee

Avontuur Spelletjes 2,1 Hector vaart op de ijskoude Noordzee, en plotseling doemt er een eiland op aan de horizon. Hectors schip wordt hier heel sterk door aangetrokken, en Hector kan maar één ding doen: naar het eiland varen. Verzamel doodshoofden om naar buiten te kunnen. Ook de sleutels zijn belangrijk, hiermee open je gesloten deuren. Verplaats kratten om over het gevaarlijke water te kunnen lopen, en kijk wat er gebeurt wanneer je op een hendel stapt! Als je hulp nodig hebt, kunnen de perkamentrollen je misschien verder helpen.
Poux

Poux

Denk Spelletjes 2,1 Probeer om het hele veld leeg te spelen.
Candy Blokken

Candy Blokken

Denk Spelletjes 2,1 Probeer om alle blokjes van de tafel te spelen!
Bejeweled 5

Bejeweled 5

Behendigheid Spelletjes 2,0 Probeer om 3 of meer dezelfde visjes naast elkaar te schuiven.
De muziekdoos 3

De muziekdoos 3

Denk Spelletjes 2,0 Ook in dit derde deel van De muziekdoos speelt het muziekdoosje een belangrijke rol. De plaatjes in het spel vertellen een verhaal, maar dit gebeurt niet in chronologische volgorde en dat maakt het spel nu juist wat spannender om te spelen. Bovendien zitten er precies genoeg verschillen tussen de plaatjes om het leuk te houden, zodat je vrij snel weer door kunt naar het volgende plaatje uit het verhaal. Zoek jij alle verschillen?
Bolletjes met een doel

Bolletjes met een doel

Denk Spelletjes 2,0 Zorg dat de gekleurde, stekelige bolletjes in het doosje terechtkomen. Je kunt hiervoor hulpmiddelen, zoals een kanon, een ventilator, dynamiet en spanningsvelden gebruiken. Dit is een grappig en uitdagend spelletje, speel het nu!
Peter pinguïn

Peter pinguïn

Denk Spelletjes 2,0 Help Peter pinguïn in zijn strijd tegen de opwarming van de aarde! Klik op de voorwerpen en dieren die hij nodig heeft tijdens zijn reis over de Zuidpool.
Vang die tijger

Vang die tijger

Denk Spelletjes 2,0 In dit spelletje is het de bedoeling dat je een tijger insluit tussen donkere tegels. Hij mag zelf namelijk alleen op de lichte tegels staan. Jij kunt de lichte tegels donker maken door erop te klikken, totdat de tijger helemaal omringd wordt door donkere tegels. Zo sluit je de tijger als het ware in. Maar pas op: de tijger kan ook ontsnappen, wanneer je hem het veld uit jaagt. Hoe minder tegels je van kleur laat veranderen, hoe meer bonuspunten je krijgt!
Beanie Poker

Beanie Poker

Denk Spelletjes 2,0 Een leuk pokerspel met beanie-poppetjes.
Super Blux

Super Blux

Behendigheid Spelletjes 2,0 Dit is een leuke opvolger van het spel Blox. Het is in dit spel de bedoeling dat je blokjes van dezelfde kleur bij elkaar plaatst, om ze zo weg te spelen, net zolang tot alle blokjes weg zijn. Klik op een blokje, houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep het naar links of naar rechts.
Dino Poker

Dino Poker

Denk Spelletjes 2,0 Speel een potje poker met deze dinosaurus. Gok of je tegenstander goede kaarten heeft en zet dan nog meer geld in, om een groot bedrag te winnen.
Solitaire Meisje

Solitaire Meisje

Denk Spelletjes 2,0 Verplaats de kaarten zodat ze van hoog naar laag lopen!
Naruto's Aanval

Naruto's Aanval

Denk Spelletjes 2,0 Je wordt aangevallen door een Ninja, kies een wapen en hou de echte ninja in de gaten (er verschijnen namelijk ook 3 nepninjas) om zijn aanval te voorkomen.
Vul je schatkist

Vul je schatkist

Denk Spelletjes 2,0 Een fantastisch highscorespel waarbij je edelstenen en munten gaat verzamelen, net zolang tot je schatkist helemaal vol is. Knip kettingen door, gebruik bokshandschoenen, alles is geoorloofd, zolang je schat maar in de kist belandt! Haal jij de beste highscore?
Spookhuis 5

Spookhuis 5

Avontuur Spelletjes 2,0 Leid Hector door de puzzels van de Blauwe Kamer in dit spookhuis!
Spookhuis 7

Spookhuis 7

Avontuur Spelletjes 2,0 Leid Hector door de puzzels van de Paarse Kamer in dit spookhuis!
Vruchtenparen

Vruchtenparen

Behendigheid Spelletjes 1,9 Probeer om het hele speelveld leeg te spelen door twee aangrenzende fruitsoorten weg te klikken.
Knikkers op een Rij

Knikkers op een Rij

Denk Spelletjes 1,9 Klik op de ballen om ze van baan te laten veranderen. Maak combinaties van drie of meer van dezelfde kleur om ze te laten verdwijnen. Veel plezier!
Schatzoeker

Schatzoeker

Behendigheid Spelletjes 1,9 Verzamel alle schatten maar laat je niet door de zombies vangen!
Zeeslag

Zeeslag

Denk Spelletjes 1,9 Zet eerst je schepen strategisch neer. Dan kan de oorlog beginnen. Bombadeer de tegenstander en schakel zijn schepen uit, maar zorg dat hij dat niet bij jou doet.
Ontsnap uit het Appartement

Ontsnap uit het Appartement

Behendigheid Spelletjes 1,9 Verzamel voorwerpen en gebruik ze op de juiste manier om te ontsnappen uit dit appartement.
Oertijd Mahjong

Oertijd Mahjong

Denk Spelletjes 1,9 Een leuke prehistorische versie van het spelletje Mahjong! Verbind blokjes die door een denkbeeldige rechte lijn, of door een denkbeeldige lijn met maximaal twee hoeken, met elkaar verbonden worden.
Sneeuw Ruimen

Sneeuw Ruimen

Behendigheid Spelletjes 1,9 Je gaat sneeuw ruimen van de parkeerplaats. Met een sneeuwschuiver kan je hopen maken.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game