LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Spookhuis 5

Spookhuis 5

Avontuur Spelletjes 2,0 Leid Hector door de puzzels van de Blauwe Kamer in dit spookhuis!
Pinboliada

Pinboliada

Denk Spelletjes 2,0 Probeer om in deze flipperkastvariant van Zuma alle balletjes weg te spelen door steeds groepjes van 3 dezelfde kleuren te maken.
Piraten en edelstenen

Piraten en edelstenen

Denk Spelletjes 2,0 Maak series van 3 of meer gelijksoortige stenen om ze weg te spelen. Je verwisselt twee edelstenen door op beide te klikken.
Zoek de verschillen 6

Zoek de verschillen 6

Denk Spelletjes 2,0 Kijk goed naar de plaatjes en ontdek de 5 verschillen.
Aqua Energizer

Aqua Energizer

Denk Spelletjes 1,9 Je moet rode bollen in een ton schuiven. Telkens als je dat doet ga je een level omhoog. Hoe hoger de levels des te meer obstakels. Vijanden, stenen en nog veel meer dingen zullen het je moeilijk maken.
Sneeuw Ruimen

Sneeuw Ruimen

Behendigheid Spelletjes 1,9 Je gaat sneeuw ruimen van de parkeerplaats. Met een sneeuwschuiver kan je hopen maken.
Babysitter

Babysitter

Denk Spelletjes 1,9 Pijltjestoetsen = Bewegen
Vul je schatkist

Vul je schatkist

Denk Spelletjes 1,9 Een fantastisch highscorespel waarbij je edelstenen en munten gaat verzamelen, net zolang tot je schatkist helemaal vol is. Knip kettingen door, gebruik bokshandschoenen, alles is geoorloofd, zolang je schat maar in de kist belandt! Haal jij de beste highscore?
Kat Puzzel 2

Kat Puzzel 2

Kids Spelletjes 1,9 Leg alle puzzelstukjes op hun plaats
Gerommel in de jungle

Gerommel in de jungle

Behendigheid Spelletjes 1,9 Alle letters van het alfabet zitten verstopt in het plaatje. Kun jij ze allemaal vinden voor de tijd om is? Let goed op, want als je te snel misklikt, verlies je veel tijd.
Vruchtenparen

Vruchtenparen

Behendigheid Spelletjes 1,9 Probeer om het hele speelveld leeg te spelen door twee aangrenzende fruitsoorten weg te klikken.
Samorost 2

Samorost 2

Avontuur Spelletjes 1,9 Red je hond die ontvoerd is door buitenaardse wezen. Ga door de verschillende levels heen door op de goede plekken te klikken.
Dino Poker

Dino Poker

Denk Spelletjes 1,9 Speel een potje poker met deze dinosaurus. Gok of je tegenstander goede kaarten heeft en zet dan nog meer geld in, om een groot bedrag te winnen.
Kraak die Code

Kraak die Code

Denk Spelletjes 1,9 Om de code te kraken, is het de bedoeling dat je in zo min mogelijk zetten de paarse vierkantjes vult met een kleur die op dat moment links onderaan staat. Wanneer er bijvoorbeeld op dat moment een lichtgroen blokje onderaan staat, moet je de andere blokjes net zo schuiven tot je de paarse blokjes vult met een lichtgroene binnenkant.
Online Elite Solitaire

Online Elite Solitaire

Denk Spelletjes 1,9 Dit is een leuke versie van het kaartspel Solitaire.
Zoek de Verschillen 16

Zoek de Verschillen 16

Behendigheid Spelletjes 1,9 Probeer alle verschillen te vinden om naar de volgende level te kunnen.
Ballonnen

Ballonnen

Denk Spelletjes 1,8 Speel de ballonnen variant van Bejeweled. Probeer om 3 dezelfde kleur ballonnen op 1 rij te krijgen.
Zeeslag

Zeeslag

Denk Spelletjes 1,8 Zet eerst je schepen strategisch neer. Dan kan de oorlog beginnen. Bombadeer de tegenstander en schakel zijn schepen uit, maar zorg dat hij dat niet bij jou doet.
Safari puzzel

Safari puzzel

Denk Spelletjes 1,8 Kies één van de mooie dierenfoto's en probeer de puzzel in zo min mogelijk pogingen te maken.
Naruto's Aanval

Naruto's Aanval

Denk Spelletjes 1,8 Je wordt aangevallen door een Ninja, kies een wapen en hou de echte ninja in de gaten (er verschijnen namelijk ook 3 nepninjas) om zijn aanval te voorkomen.
Bejeweled 18

Bejeweled 18

Avontuur Spelletjes 1,8 Speel 3 of meer dezelfde figuren weg om schade aan te richten bij je tegenstander of jezelf weer extra levens te geven.
Goud Paniek

Goud Paniek

Denk Spelletjes 1,8 Probeer om het goud naar het karretje te brengen.
Huizen Makelaar 2

Huizen Makelaar 2

Denk Spelletjes 1,8 Probeer zoveel mogelijk geld te verdienen door huizen te kopen en huizen te verkopen.
Bejeweled 5

Bejeweled 5

Behendigheid Spelletjes 1,8 Probeer om 3 of meer dezelfde visjes naast elkaar te schuiven.
Logeerkamer

Logeerkamer

Denk Spelletjes 1,8 Zoek snel de verstopte voorwerpen die in de plaatjes beneden worden getoond. Kijk goed, want als je op een verkeerd voorwerp klikt, wordt er twintig seconden van je tijd afgetrokken.
Cijfers Onthouden

Cijfers Onthouden

Denk Spelletjes 1,8 Onthoud waar alle cijfers stonden en klik vervolgens alle cijfers aan beginnende bij het laagste getal.
De muziekdoos 3

De muziekdoos 3

Denk Spelletjes 1,7 Ook in dit derde deel van De muziekdoos speelt het muziekdoosje een belangrijke rol. De plaatjes in het spel vertellen een verhaal, maar dit gebeurt niet in chronologische volgorde en dat maakt het spel nu juist wat spannender om te spelen. Bovendien zitten er precies genoeg verschillen tussen de plaatjes om het leuk te houden, zodat je vrij snel weer door kunt naar het volgende plaatje uit het verhaal. Zoek jij alle verschillen?
Castle Commander

Castle Commander

Aktie Spelletjes 1,7 Verover alle kastelen en word de baas over het hele land! Ieder kasteel heeft zijn eigen voor- en nadelen. Kies eerst je leger: blauwe zwaardvechters, rode soldaten met bijlen, bruine soldaten met hamers of paarse soldaten met zeisen. Verplaats je mannen naar vijandige of neutrale torens om ze zo te veroveren. Er zijn ook toverspreuken, die je kunt activeren door erop te klikken. In de winkel zijn nieuwe toverspreuken te koop! Kastelen verzamelen goud. Met goud kun je nieuwe eenheden creëren.
Films Raden

Films Raden

Denk Spelletjes 1,7 Probeer de goede filmtitels te raden door de letters in de juiste volgorde op het scherm te zetten. Als je het echt niet weet, kun je om een hint vragen.
Ontdek de verschillen

Ontdek de verschillen

Denk Spelletjes 1,7 Zoek binnen vijf minuten de verschillen tussen de plaatjes en scoor de punten. Als je verkeerd klikt, worden er punten afgetrokken.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game