LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Ontsnap

Ontsnap

Denk Spelletjes 1,7 Probeer te ontsnappen uit de gevangenis!
Letters in de bloementuin

Letters in de bloementuin

Denk Spelletjes 1,7 Zoek alle letters die in deze mooie bloementuinen verstopt zitten. Zodra je het hele alfabet compleet hebt, mag je door naar het volgende plaatje!
Bevrijd het Aapje 2

Bevrijd het Aapje 2

Denk Spelletjes 1,7 Help jij deze aap om te ontsnappen uit de doolhof?
Gouden Scarabee

Gouden Scarabee

Behendigheid Spelletjes 1,7 In het oude Egypte was de scarabee, een soort mestkever, heilig. In dit spel maak jij een sprong terug in de tijd, naar het Egypte van de farao's en de piramides. Pak alle gouden scarabeeën die er in een level zijn! Maak gebruik van de oranje blokjes en verander op het juiste moment van vorm (vierkant of cirkel).
Dansstudio Boogy Bash

Dansstudio Boogy Bash

Behendigheid Spelletjes 1,7 Volg de de dansinstructies en klik in de goede volgorde op de danspasjes.
Ontsnap uit het Cafe

Ontsnap uit het Cafe

Behendigheid Spelletjes 1,7 Onderzoek alle items en probeer te ontsnappen uit dit cafe...
Dieren Mahjong

Dieren Mahjong

Denk Spelletjes 1,7 Klik op twee dezelfde vrij liggende stenen om ze weg te spelen.
Virtuele Puzzel

Virtuele Puzzel

Behendigheid Spelletjes 1,7 Kun jij deze puzzel oplossen? zorg ervoor dat je 3 kleuren op een rij krijgt zowel horizontaal, verticaal als schuin.
Zoek en Vind 2

Zoek en Vind 2

Denk Spelletjes 1,7 Kies elke ronde het figuur welke niet hetzelfde is als de andere figuren. De verschillen zijn soms erg minimaal, dus goed kijken is hier de kunst.
Mysterieuze zoektocht

Mysterieuze zoektocht

Denk Spelletjes 1,7 Help deze arme boer om zijn trieste bestaan iets op te vrolijken door in ieder plaatje dat verschijnt, de ontbrekende voorwerpen, letters of getallen op te zoeken. Stap voor stap kom je zo tot de ontknoping van het verhaal!
Rock Rush

Rock Rush

Denk Spelletjes 1,7 In dit retrospel ga je op zoek naar groene diamanten. Zodra je iets wegneemt of verplaatst, zakt alles naar onderen. Kijk dus uit dat je niet bedolven raakt onder de stenen! De stenen kun je wel zijwaarts verplaatsen, bijvoorbeeld om zo de doorgang naar een andere ruimte mogelijk te maken.
Extreme Wiskunde

Extreme Wiskunde

Denk Spelletjes 1,7 Kies eerst het personage waarmee je gaat skiën of snowboarden. Daarna begint de uitdaging! Terwijl je de berghelling af suist op je ski's of snowboard, moet je allerlei rekensommen maken. Zorg dat je ze op tijd goed beantwoordt!
Sjappie in de sportschool 2

Sjappie in de sportschool 2

Avontuur Spelletjes 1,6 Als wanhopige, pukkelige, slungelige vrijgezel zou je best wel eens een meisje willen versieren. Maar hoe pak je dat aan? Je krijgt het advies om wat meer spiermassa te kweken om zo indruk te maken op de vrouwen. Eigenlijk zie je dat niet zo zitten, maar vooruit, het is voor de goede zaak. In de sportschool moet je allerlei opdrachten uitvoeren. Gaat dit jou lukken, zodat je als een soort Schwarzenegger de sportschool verlaat, met een mooie meid aan elke arm?
Jewel of Atlantis

Jewel of Atlantis

Denk Spelletjes 1,6 Probeer 3 juwelen op 1 rij te krijgen in deze nieuwe versie van Jewels.
Spookhuis 7

Spookhuis 7

Avontuur Spelletjes 1,6 Leid Hector door de puzzels van de Paarse Kamer in dit spookhuis!
Pakhuispuzzel

Pakhuispuzzel

Denk Spelletjes 1,6 Dit is je eerste werkdag in een pakhuis. Je moet daar kisten en dozen verplaatsen naar de plek die je chef heeft aangegeven. De dozen kun je alleen horizontaal of verticaal verplaatsen door ze aan te klikken en de in de juiste richting te slepen. Niet alle vlaggetjes kun je direct bereiken, dus er is wel wat denk- en schuifwerk voor nodig.
Isis

Isis

Denk Spelletjes 1,6 Volg Isis in haar zoektocht naar haar geliefde en ontdek samen met haar een spookwereld. Zoek de verschillen om verder te komen in het verhaal, maar pas op met wat je wenst: niet alles is even ongevaarlijk!
Dammen 4

Dammen 4

Denk Spelletjes 1,6 Drie varianten op dammen in één spel, dat is leuk!
Spookhuis II Noordzee

Spookhuis II Noordzee

Avontuur Spelletjes 1,6 Hector vaart op de ijskoude Noordzee, en plotseling doemt er een eiland op aan de horizon. Hectors schip wordt hier heel sterk door aangetrokken, en Hector kan maar één ding doen: naar het eiland varen. Verzamel doodshoofden om naar buiten te kunnen. Ook de sleutels zijn belangrijk, hiermee open je gesloten deuren. Verplaats kratten om over het gevaarlijke water te kunnen lopen, en kijk wat er gebeurt wanneer je op een hendel stapt! Als je hulp nodig hebt, kunnen de perkamentrollen je misschien verder helpen.
IQ Bic

IQ Bic

Denk Spelletjes 1,6 Probeer om de blokken naar elkaar te brengen.
Dating Machine

Dating Machine

Denk Spelletjes 1,6 Match de koppels met de rode hartjes met elkaar door de pijplijn te verbinden.
Space Invaders 1

Space Invaders 1

Aktie Spelletjes 1,6 De klassieke Space Invaders game. Schiet alle aliens neer met je kanon.
Strategy Defense

Strategy Defense

Avontuur Spelletjes 1,6 Probeer om je tegenstanders te verslaan in deze strategie game !
Zwevend Mahjong

Zwevend Mahjong

Behendigheid Spelletjes 1,6 Maak series van twee of vier identieke Mahjongstenen om punten te verdienen. Let goed op, want sommige stenen lijken heel erg op elkaar, maar zijn toch verschillend!
Kleuren mengen

Kleuren mengen

Denk Spelletjes 1,6 Meng de drie primaire kleuren zo dat je de kleur krijgt die om het witte veld verschijnt. Voor paars meng je bijvoorbeeld blauw en rood, voor groen neem je geel en blauw, enzovoorts.
Reken Sudoku

Reken Sudoku

Denk Spelletjes 1,5 Probeer deze wiskundige variatie van Sudoku op te lossen.
Pinokkio Nummers Zoeken

Pinokkio Nummers Zoeken

Denk Spelletjes 1,5 Zoek de aangegeven nummers, die in verschillende vormen voor kunnen komen in de tekening. Zorg ervoor dat je niet onnodig klikt, want dat kost je punten.
Schatzoeker

Schatzoeker

Behendigheid Spelletjes 1,5 Verzamel alle schatten maar laat je niet door de zombies vangen!
Bouw je Wereld

Bouw je Wereld

Denk Spelletjes 1,5 Kies de groei-elementen in de juiste volgorde om dit verhaal af te spelen.
Schaken 2

Schaken 2

Denk Spelletjes 1,5 Probeer de computer te verslaan met dit potje schaken.
War Craft 1

War Craft 1

Denk Spelletjes 1,5 Geef je leger verschillende opdrachten in deze flash-remake van War Craft.
Dieren Bejeweled

Dieren Bejeweled

Denk Spelletjes 1,5 Probeer 3 gezichtjes naast elkaar te krijgen, dan worden de vlakken geel. Je moet proberen het hele veld geel te krijgen. Als je een jokergezichtje pakt worden alle gezichtjes die er hetzelfde uitzien in het veld ook geel. Met een bom gezichtje blaas je alle omliggende velden weg!

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game