LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Ontdek de verschillen

Ontdek de verschillen

Denk Spelletjes 1,9 Zoek binnen vijf minuten de verschillen tussen de plaatjes en scoor de punten. Als je verkeerd klikt, worden er punten afgetrokken.
Piratengevecht

Piratengevecht

Aktie Spelletjes 1,9 Probeer om met jouw schip het andere schip te laten zinken.
Aqua Energizer

Aqua Energizer

Denk Spelletjes 1,9 Je moet rode bollen in een ton schuiven. Telkens als je dat doet ga je een level omhoog. Hoe hoger de levels des te meer obstakels. Vijanden, stenen en nog veel meer dingen zullen het je moeilijk maken.
Letters in de bloementuin

Letters in de bloementuin

Denk Spelletjes 1,9 Zoek alle letters die in deze mooie bloementuinen verstopt zitten. Zodra je het hele alfabet compleet hebt, mag je door naar het volgende plaatje!
Zombiesuper

Zombiesuper

Denk Spelletjes 1,9 De zombies hebben het fenomeen supermarkt ontdekt, maar ze hebben wel heel vreemde eisen qua producten. Vingerchips, rotte-sinaasappelsap... je kunt het zo gek niet bedenken. Jij bent de manager van deze supermarkt en moet ervoor zorgen dat de voorraden op peil blijven en dat het assortiment voldoet aan de eisen van je zombieklanten!
Space Invaders 2

Space Invaders 2

Aktie Spelletjes 1,9 De klassieke Space Invaders game. Schiet alle aliens neer met je kanon.
Mysterieuze zoektocht

Mysterieuze zoektocht

Denk Spelletjes 1,9 Help deze arme boer om zijn trieste bestaan iets op te vrolijken door in ieder plaatje dat verschijnt, de ontbrekende voorwerpen, letters of getallen op te zoeken. Stap voor stap kom je zo tot de ontknoping van het verhaal!
Samorost 2

Samorost 2

Avontuur Spelletjes 1,8 Red je hond die ontvoerd is door buitenaardse wezen. Ga door de verschillende levels heen door op de goede plekken te klikken.
Schaken 2

Schaken 2

Denk Spelletjes 1,8 Probeer de computer te verslaan met dit potje schaken.
Ballonnen

Ballonnen

Denk Spelletjes 1,8 Speel de ballonnen variant van Bejeweled. Probeer om 3 dezelfde kleur ballonnen op 1 rij te krijgen.
Kraak die Code

Kraak die Code

Denk Spelletjes 1,8 Om de code te kraken, is het de bedoeling dat je in zo min mogelijk zetten de paarse vierkantjes vult met een kleur die op dat moment links onderaan staat. Wanneer er bijvoorbeeld op dat moment een lichtgroen blokje onderaan staat, moet je de andere blokjes net zo schuiven tot je de paarse blokjes vult met een lichtgroene binnenkant.
Vijf

Vijf

Denk Spelletjes 1,8 Probeer 5 of meer stenen van de zelfde kleur bij elkaar te krijgen. Je kan de stenen overal heen verplaatsen zolang de weg ernaar toe vrij is.
Een schoon huis

Een schoon huis

Meisjes Spelletjes 1,8 De school is uit, en Michael komt thuis, waar hij in de gang een rommeltje aantreft. Help hem om de boel in de juiste volgorde schoon te maken. Daarna helpt hij zijn ouders bij het tafel dekken, en is het na het eten tijd om de tafel weer af te ruimen... Voordat hij buiten mag spelen met zijn vriendjes, moet hij eerst zijn kamer opruimen, en het speelgoed in de woonkamer opruimen.
40 x Ontsnappen

40 x Ontsnappen

Denk Spelletjes 1,8 Heb jij genoeg skills om veertig keer te kunnen ontsnappen uit dezelfde kamer? Je hoeft hiervoor niet sterk of snel te zijn, maar wel vindingrijk. Klik op de juiste plek om de letters E S C A P E groen op te laten lichten: dan gaat de deur namelijk open. De eerste levels zijn nog eenvoudig: klikken op de knop rechts naast de deur, op de letters zelf, op de cijfers 123456, maar daarna wordt het echt puzzelwerk! Succes.
Ontsnap

Ontsnap

Denk Spelletjes 1,8 Probeer te ontsnappen uit de gevangenis!
Gouden Scarabee

Gouden Scarabee

Behendigheid Spelletjes 1,8 In het oude Egypte was de scarabee, een soort mestkever, heilig. In dit spel maak jij een sprong terug in de tijd, naar het Egypte van de farao's en de piramides. Pak alle gouden scarabeeën die er in een level zijn! Maak gebruik van de oranje blokjes en verander op het juiste moment van vorm (vierkant of cirkel).
Zoek de Verschillen 16

Zoek de Verschillen 16

Behendigheid Spelletjes 1,8 Probeer alle verschillen te vinden om naar de volgende level te kunnen.
Dammen 4

Dammen 4

Denk Spelletjes 1,8 Drie varianten op dammen in één spel, dat is leuk!
Zoek de playknop 3

Zoek de playknop 3

Denk Spelletjes 1,8 De playknop heeft zich weer eens verstopt! Los alle grappige puzzels op in dit leuke point&click-spel, zodat je de playknop vindt. Klik hier vervolgens op om naar het volgende level door te gaan.
Pinboliada

Pinboliada

Denk Spelletjes 1,8 Probeer om in deze flipperkastvariant van Zuma alle balletjes weg te spelen door steeds groepjes van 3 dezelfde kleuren te maken.
Spookhuis II Zwarte Zee

Spookhuis II Zwarte Zee

Avontuur Spelletjes 1,7 Hector heeft een schatkaart gevonden! Er komt een schip aan, en Hector twijfelt geen seconde: hij wil mee, op jacht naar de schat die ergens in de Zwarte Zee verstopt ligt! Verzamel doodshoofden om naar buiten te kunnen. Ook de sleutels zijn belangrijk, hiermee open je gesloten deuren. Verplaats kratten om over het gevaarlijke water te kunnen lopen, en kijk wat er gebeurt wanneer je op een hendel stapt! Als je hulp nodig hebt, kunnen de perkamentrollen je misschien verder helpen.
Bejeweled 18

Bejeweled 18

Avontuur Spelletjes 1,7 Speel 3 of meer dezelfde figuren weg om schade aan te richten bij je tegenstander of jezelf weer extra levens te geven.
Ballonnetjes

Ballonnetjes

Denk Spelletjes 1,7 Probeer om de balonnetjes weg te werken. Hierbij moet je de poppetjes vrij maken.
Zoek de verschillen 6

Zoek de verschillen 6

Denk Spelletjes 1,7 Kijk goed naar de plaatjes en ontdek de 5 verschillen.
Isis

Isis

Denk Spelletjes 1,7 Volg Isis in haar zoektocht naar haar geliefde en ontdek samen met haar een spookwereld. Zoek de verschillen om verder te komen in het verhaal, maar pas op met wat je wenst: niet alles is even ongevaarlijk!
Diamantendwerg

Diamantendwerg

Denk Spelletjes 1,7 Deze dwerg werkt in een mijn, waar hij continu op zoek is naar diamanten. Deze diamanten zijn alleen vaak moeilijk bereikbaar, en hij kan daar als kleine dwerg sowieso niet bij. Jij wel, met je schaar: knip de kettingen door waar de diamanten aan zitten, en probeer de diamant naar de juten zak van de kleine mijnwerker te laten rollen. Onderweg moeten ze zo veel mogelijk muntjes raken, voor extra score. Er wonen ook ratten in de mijn, die er alles aan zullen doen om de diamanten tegen te houden. Probeer deze dieren dus te ontwijken. Maak de kabouter blij, en probeer een topscore te halen!
Bevrijd het Aapje 2

Bevrijd het Aapje 2

Denk Spelletjes 1,7 Help jij deze aap om te ontsnappen uit de doolhof?
Zoek het snoepje

Zoek het snoepje

Denk Spelletjes 1,7 Ga op zoek naar snoepjes op een stoffige zolder en probeer hierbij telkens ook de drie verborgen sterretjes te vinden! Je kunt voorwerpen ook verplaatsen of laten verdwijnen.
Spookhuis 3

Spookhuis 3

Avontuur Spelletjes 1,7 Leid Hector door de puzzels van de Gele Kamer in dit spookhuis!
Motormagnaat

Motormagnaat

Denk Spelletjes 1,7 Blijf op kop in deze race en bouw de beste en snelste motoren! Gebruik je geld verstandig en koop er onderdelen van en betaal er je monteurs en coureurs van. Wanneer vier van je motoren in dezelfde race eerste, tweede, derde en vierde eindigen, word je een echte Motormagnaat.
Castle Commander

Castle Commander

Aktie Spelletjes 1,7 Verover alle kastelen en word de baas over het hele land! Ieder kasteel heeft zijn eigen voor- en nadelen. Kies eerst je leger: blauwe zwaardvechters, rode soldaten met bijlen, bruine soldaten met hamers of paarse soldaten met zeisen. Verplaats je mannen naar vijandige of neutrale torens om ze zo te veroveren. Er zijn ook toverspreuken, die je kunt activeren door erop te klikken. In de winkel zijn nieuwe toverspreuken te koop! Kastelen verzamelen goud. Met goud kun je nieuwe eenheden creëren.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game