LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Logeerkamer

Logeerkamer

Denk Spelletjes 1,7 Zoek snel de verstopte voorwerpen die in de plaatjes beneden worden getoond. Kijk goed, want als je op een verkeerd voorwerp klikt, wordt er twintig seconden van je tijd afgetrokken.
Strategy Defense

Strategy Defense

Avontuur Spelletjes 1,6 Probeer om je tegenstanders te verslaan in deze strategie game !
Yeti Pengapop

Yeti Pengapop

Denk Spelletjes 1,6 Yeti Puzzel Kick is een nieuwe voetbalversie van deze bekende pinguïngame. Je moet in deze game alle pinguïns uit het veld schieten door rijtjes van minimaal drie pinguïns te maken.
Huizen Makelaar 1

Huizen Makelaar 1

Denk Spelletjes 1,6 Zorg dat je voldoende geld verdient door huizen te kopen en te verkopen. Je einddoel is het huis van 10 miljoen pond!
Ontsnap uit de Kamer 3

Ontsnap uit de Kamer 3

Denk Spelletjes 1,6 Zoek naar voorwepren en probeer daarmee uit deze kamer te ontsnappen.
Safari puzzel

Safari puzzel

Denk Spelletjes 1,6 Kies één van de mooie dierenfoto's en probeer de puzzel in zo min mogelijk pogingen te maken.
Woordenseries

Woordenseries

Denk Spelletjes 1,6 Klik telkens 3 woorden aan die in dezelfde categorie horen. Speel op die manier alle woorden weg om naar de volgende level te gaan.
Jewel of Atlantis

Jewel of Atlantis

Denk Spelletjes 1,6 Probeer 3 juwelen op 1 rij te krijgen in deze nieuwe versie van Jewels.
Dieren Mahjong

Dieren Mahjong

Denk Spelletjes 1,6 Klik op twee dezelfde vrij liggende stenen om ze weg te spelen.
Zoek en Vind 2

Zoek en Vind 2

Denk Spelletjes 1,6 Kies elke ronde het figuur welke niet hetzelfde is als de andere figuren. De verschillen zijn soms erg minimaal, dus goed kijken is hier de kunst.
Spookachtige rit

Spookachtige rit

Behendigheid Spelletjes 1,6 Jij bent de bestuurder van een spooktrein! Jij en je passagiers rijden door de engste gebieden, en hoe spannender ze het vinden, hoe beter het is! Voor ieder stunt verdien je een beloning, die weer extra punten waard is. Wel is het belangrijk dat jullie veilig op je bestemming aankomen.
Sjappie in de sportschool 2

Sjappie in de sportschool 2

Avontuur Spelletjes 1,6 Als wanhopige, pukkelige, slungelige vrijgezel zou je best wel eens een meisje willen versieren. Maar hoe pak je dat aan? Je krijgt het advies om wat meer spiermassa te kweken om zo indruk te maken op de vrouwen. Eigenlijk zie je dat niet zo zitten, maar vooruit, het is voor de goede zaak. In de sportschool moet je allerlei opdrachten uitvoeren. Gaat dit jou lukken, zodat je als een soort Schwarzenegger de sportschool verlaat, met een mooie meid aan elke arm?
Zaadje

Zaadje

Avontuur Spelletjes 1,6 Voltooi je reis als boomzaadje en probeer zo ver mogelijk op de wind te vliegen.
Dansstudio Boogy Bash

Dansstudio Boogy Bash

Behendigheid Spelletjes 1,5 Volg de de dansinstructies en klik in de goede volgorde op de danspasjes.
Link Fest

Link Fest

Denk Spelletjes 1,5 Zoek de twee mahjongstenen bij elkaar die hetzelfde zijn. De stenen moeten wel naast elkaar liggen.
Hamsters Zoeken

Hamsters Zoeken

Denk Spelletjes 1,5 Zoek in alle hoeken van de kamer en vind alle 16 ontsnapte hamsters.
Zoek mijn dagboek

Zoek mijn dagboek

Denk Spelletjes 1,5 Mijn dagboek is zoekgeraakt! Help mij het terug te vinden, zoek snel de stukjes van het dagboek die in de ruimte verstopt zijn en puzzel het weer bij elkaar.
War Craft 1

War Craft 1

Denk Spelletjes 1,5 Geef je leger verschillende opdrachten in deze flash-remake van War Craft.
Spookhuis 4

Spookhuis 4

Avontuur Spelletjes 1,5 Leid Hector door de puzzels van de Groene Kamer in dit spookhuis!
War Craft 2

War Craft 2

Denk Spelletjes 1,5 Geef je troepen opdrachten om de andere teams te verslaan. Mooie War Caft kloon!
Strategy Defense 2

Strategy Defense 2

Avontuur Spelletjes 1,5 Probeer om je tegenstanders te verslaan in deel 2 van deze strategie game !
Ontsnap uit het Laboratorium

Ontsnap uit het Laboratorium

Denk Spelletjes 1,5 Ontsnap uit het Laboratorium. Maak gebruik van de aanwijzingen!
Troll Face Quest

Troll Face Quest

Denk Spelletjes 1,5 Maak populaire tv-shows het leven zuur in deze nieuwe maffe Troll Face Quest!
De muziekdoos 2

De muziekdoos 2

Denk Spelletjes 1,5 Een muziekdoosje loopt als een rode draad door deze leuke spellenserie. Dit is deel twee, en ook dit is weer een prachtig getekend 'zoek de verschillen'-spelletje waarin je nieuwsgierig wordt naar ieder plaatje dat volgt. De plaatjes in het spel vertellen namelijk een verhaal, maar niet in chronologische volgorde, waardoor het des te spannender wordt. Bovendien zitten er precies genoeg verschillen tussen de plaatjes om het leuk te houden, zodat je vrij snel weer door kunt naar het volgende plaatje uit het verhaal.
Spookhuis 8

Spookhuis 8

Avontuur Spelletjes 1,4 Leid Hector door alle kamers heen. Hierbij moet je alle geesten verzamelen, anders kun je niet naar buiten. Ook de sleutels zijn belangrijk, hiermee open je gesloten deuren. Verplaats dozen om over de gevaarlijke, rode velden te kunnen lopen, en kijk wat er gebeurt wanneer je hendels overhaalt! Kijk uit voor de skeletten en de zombies! Als je hulp nodig hebt, kunnen de perkamentrollen je misschien verder helpen.
Verschillen zoeken 5

Verschillen zoeken 5

Meisjes Spelletjes 1,4 Dit spel heeft 3 levels. In elk level zie je twee bijna gelijke afbeeldingen van dezelfde beroemdheid. Zoek de verschillen tussen de twee plaatjes. Als je alle verschillen hebt gevonden, ga je door naar het volgende level. Je moet ze wel binnen de tijd vinden, anders moet je opnieuw beginnen. In dit spel vind je de afbeeldingen van Taylor Lautner, Kirsten Stewart en Robert Pattinson.
Spookhuis 2

Spookhuis 2

Avontuur Spelletjes 1,4 Leid Hector door de puzzels van de Oranje Kamer in dit spookhuis!
Dieren Bejeweled

Dieren Bejeweled

Denk Spelletjes 1,4 Probeer 3 gezichtjes naast elkaar te krijgen, dan worden de vlakken geel. Je moet proberen het hele veld geel te krijgen. Als je een jokergezichtje pakt worden alle gezichtjes die er hetzelfde uitzien in het veld ook geel. Met een bom gezichtje blaas je alle omliggende velden weg!
Films Raden

Films Raden

Denk Spelletjes 1,4 Probeer de goede filmtitels te raden door de letters in de juiste volgorde op het scherm te zetten. Als je het echt niet weet, kun je om een hint vragen.
Youda Farmer 3

Youda Farmer 3

Denk Spelletjes 1,4 Wil jij het plattelandsleven ervaren als nooit tevoren? Dan is er nu Youda Farmer! Run je boerderij, laat je gewassen groeien en lever de gewenste goederen aan alle winkels. Het is aan jou om alle winkeliers in dit kleine dorpje tevreden te houden met jouw schitterende boerderijproducten.
Het oog van Neptunus

Het oog van Neptunus

Aktie Spelletjes 1,4 Het oog van Neptunus... de sleutel tot oneindige rijkdom, droom van menig zeerover. Er is maar één piraat geweest die het ooit in zijn bezit heeft gehad. Ook hij heeft het oog van Neptunus niet lang kunnen houden: toen een zeemonster hem aanviel en hij het oog activeerde, werden zowel hijzelf als het monster in een enorme draaikolk meegezogen naar de zeebodem. Het oog van Neptunus werd hierbij aan stukken geslagen en over de zeebodem verspreid. Ga ernaar op zoek en probeer om alle vijf de stukken te vinden. De zoektocht zal je niet makkelijk worden gemaakt, want er zijn meer kapers op de kust. Schepen die je tot zinken brengt, bevatten buit die je kunt verzamelen door eroverheen te varen. Doe je best!
Pengapop 8

Pengapop 8

Behendigheid Spelletjes 1,4 Probeer telkens 3 of meer ballen van dezelfde kleur naast elkaar te krijgen, dan verdwijnen de ballen namelijk. Probeer alle ballen weg te spelen om naar de volgende level te gaan.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game