LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Huizen Makelaar 1

Huizen Makelaar 1

Denk Spelletjes 1,5 Zorg dat je voldoende geld verdient door huizen te kopen en te verkopen. Je einddoel is het huis van 10 miljoen pond!
Blokken, blokken, blokken

Blokken, blokken, blokken

Denk Spelletjes 1,5 Op het eerste gezicht is dit een simpel spelletje, waarin je blokjes zo moet verschuiven, dat er drie van dezelfde kleur op een rij komen te liggen. Wanneer je begint te spelen en wat verder komt in het spel, merk je dat dit lang niet zo eenvoudig is als het eruitziet. Probeer om in een minimum aantal zetten de blokjes uit het venster te laten verdwijnen, en verdien zo bonuspunten!
Knikkers op een Rij

Knikkers op een Rij

Denk Spelletjes 1,5 Klik op de ballen om ze van baan te laten veranderen. Maak combinaties van drie of meer van dezelfde kleur om ze te laten verdwijnen. Veel plezier!
Spookhuis 3

Spookhuis 3

Avontuur Spelletjes 1,5 Leid Hector door de puzzels van de Gele Kamer in dit spookhuis!
Zoek het snoepje

Zoek het snoepje

Denk Spelletjes 1,5 Ga op zoek naar snoepjes op een stoffige zolder en probeer hierbij telkens ook de drie verborgen sterretjes te vinden! Je kunt voorwerpen ook verplaatsen of laten verdwijnen.
Acno's Energie

Acno's Energie

Denk Spelletjes 1,4 Schuif de bal naar de energiezone, en ga naar het volgende level!
Magische vormen

Magische vormen

Behendigheid Spelletjes 1,4 Maak groepen van vier of meer gelijke figuren en laat ze verdwijnen! Binnen in het vormpje zie je de vorm die het aan kan nemen. Een blauw vierkantje met een rood rondje erin, kan alleen in een rood rondje veranderen. Verzamel alle vormen met een gezichtje om het level te voltooien. Doe dit zo snel mogelijk: dan verdien je een ster!
Boohbah

Boohbah

Kids Spelletjes 1,4 Verken deze magische wereld samen met de Boohbah's, en ontdek allerlei geheimen.
Verschillen zoeken 5

Verschillen zoeken 5

Meisjes Spelletjes 1,4 Dit spel heeft 3 levels. In elk level zie je twee bijna gelijke afbeeldingen van dezelfde beroemdheid. Zoek de verschillen tussen de twee plaatjes. Als je alle verschillen hebt gevonden, ga je door naar het volgende level. Je moet ze wel binnen de tijd vinden, anders moet je opnieuw beginnen. In dit spel vind je de afbeeldingen van Taylor Lautner, Kirsten Stewart en Robert Pattinson.
War Craft 2

War Craft 2

Denk Spelletjes 1,4 Geef je troepen opdrachten om de andere teams te verslaan. Mooie War Caft kloon!
Strategy Defense 6

Strategy Defense 6

Aktie Spelletjes 1,4 Verdedig je vestiging en probeer het kasteel van de tegenstander zo snel mogelijk te vernietigen.
Smerige gevangenis

Smerige gevangenis

Avontuur Spelletjes 1,4 Ontsnap uit de smerige gevangenis voordat jouw nieuwe celgenoot aankomt! Zoek alle voorwerpen bij elkaar die je hierbij kunnen helpen.
Hamsters Zoeken

Hamsters Zoeken

Denk Spelletjes 1,4 Zoek in alle hoeken van de kamer en vind alle 16 ontsnapte hamsters.
Een schoon huis

Een schoon huis

Meisjes Spelletjes 1,4 De school is uit, en Michael komt thuis, waar hij in de gang een rommeltje aantreft. Help hem om de boel in de juiste volgorde schoon te maken. Daarna helpt hij zijn ouders bij het tafel dekken, en is het na het eten tijd om de tafel weer af te ruimen... Voordat hij buiten mag spelen met zijn vriendjes, moet hij eerst zijn kamer opruimen, en het speelgoed in de woonkamer opruimen.
Kisten Schuiven

Kisten Schuiven

Denk Spelletjes 1,4 Schuif alle houten kisten op de groene stippen. "Jouer" staat voor spelen en met "Recommencer" kun je het level opnieuw proberen.
40 x Ontsnappen

40 x Ontsnappen

Denk Spelletjes 1,4 Heb jij genoeg skills om veertig keer te kunnen ontsnappen uit dezelfde kamer? Je hoeft hiervoor niet sterk of snel te zijn, maar wel vindingrijk. Klik op de juiste plek om de letters E S C A P E groen op te laten lichten: dan gaat de deur namelijk open. De eerste levels zijn nog eenvoudig: klikken op de knop rechts naast de deur, op de letters zelf, op de cijfers 123456, maar daarna wordt het echt puzzelwerk! Succes.
Strategy Defense 2

Strategy Defense 2

Avontuur Spelletjes 1,4 Probeer om je tegenstanders te verslaan in deel 2 van deze strategie game !
Schooloorlog

Schooloorlog

Denk Spelletjes 1,3 Probeer om je tegenstanders te vernietigen in deze strategiegame. Het is de bedoeling dat alle hartjes jouw kleur krijgen.
Ballonnetjes

Ballonnetjes

Denk Spelletjes 1,3 Probeer om de balonnetjes weg te werken. Hierbij moet je de poppetjes vrij maken.
Riddle School

Riddle School

Denk Spelletjes 1,3 Ontsnap uit deze saaie school. Zoek naar voorwerpen en hints.
Woordenseries

Woordenseries

Denk Spelletjes 1,3 Klik telkens 3 woorden aan die in dezelfde categorie horen. Speel op die manier alle woorden weg om naar de volgende level te gaan.
Spookachtige rit

Spookachtige rit

Behendigheid Spelletjes 1,3 Jij bent de bestuurder van een spooktrein! Jij en je passagiers rijden door de engste gebieden, en hoe spannender ze het vinden, hoe beter het is! Voor ieder stunt verdien je een beloning, die weer extra punten waard is. Wel is het belangrijk dat jullie veilig op je bestemming aankomen.
Space Invaders 2

Space Invaders 2

Aktie Spelletjes 1,3 De klassieke Space Invaders game. Schiet alle aliens neer met je kanon.
Ontsnap uit Huis

Ontsnap uit Huis

Denk Spelletjes 1,3 Probeer te ontsnappen! Kijk goed rond en vind de objecten die je kunnen helpen.
Diamantendwerg

Diamantendwerg

Denk Spelletjes 1,3 Deze dwerg werkt in een mijn, waar hij continu op zoek is naar diamanten. Deze diamanten zijn alleen vaak moeilijk bereikbaar, en hij kan daar als kleine dwerg sowieso niet bij. Jij wel, met je schaar: knip de kettingen door waar de diamanten aan zitten, en probeer de diamant naar de juten zak van de kleine mijnwerker te laten rollen. Onderweg moeten ze zo veel mogelijk muntjes raken, voor extra score. Er wonen ook ratten in de mijn, die er alles aan zullen doen om de diamanten tegen te houden. Probeer deze dieren dus te ontwijken. Maak de kabouter blij, en probeer een topscore te halen!
Jungle Avontuur 2

Jungle Avontuur 2

Avontuur Spelletjes 1,3 Probeer om dit avonturenspelletje uit te spelen met dit grappige konijntje.
Spookhuis 8

Spookhuis 8

Avontuur Spelletjes 1,3 Leid Hector door alle kamers heen. Hierbij moet je alle geesten verzamelen, anders kun je niet naar buiten. Ook de sleutels zijn belangrijk, hiermee open je gesloten deuren. Verplaats dozen om over de gevaarlijke, rode velden te kunnen lopen, en kijk wat er gebeurt wanneer je hendels overhaalt! Kijk uit voor de skeletten en de zombies! Als je hulp nodig hebt, kunnen de perkamentrollen je misschien verder helpen.
Covert Front 4

Covert Front 4

Avontuur Spelletjes 1,3 In deze spannende point & click game, alweer deel 4 uit de Covert Front-serie, ben jij en piloot wiens vliegtuig het in de lucht begeeft. Ga in de cockpit op zoek naar onderdelen om hem te repareren. Daarna gaat je avontuur verder op land. Klik op de juiste voorwerpen, bewaar ze, en gebruik ze wanneer je ze nodig hebt! Dit is echt een spel waar je goed bij na moet denken en waarbij je oog voor detail moet hebben. Hou je van zoekspellen, dan kun je bij deze game je hart ophalen!
Passende vormen

Passende vormen

Behendigheid Spelletjes 1,3 Verwissel vormen met elkaar om zo rijen of kolommen van drie of meer gelijke vormen te krijgen! Als je het goed uitkient, kun je zelfs meerdere series in één zet laten verdwijnen!
Het oog van Neptunus

Het oog van Neptunus

Aktie Spelletjes 1,3 Het oog van Neptunus... de sleutel tot oneindige rijkdom, droom van menig zeerover. Er is maar één piraat geweest die het ooit in zijn bezit heeft gehad. Ook hij heeft het oog van Neptunus niet lang kunnen houden: toen een zeemonster hem aanviel en hij het oog activeerde, werden zowel hijzelf als het monster in een enorme draaikolk meegezogen naar de zeebodem. Het oog van Neptunus werd hierbij aan stukken geslagen en over de zeebodem verspreid. Ga ernaar op zoek en probeer om alle vijf de stukken te vinden. De zoektocht zal je niet makkelijk worden gemaakt, want er zijn meer kapers op de kust. Schepen die je tot zinken brengt, bevatten buit die je kunt verzamelen door eroverheen te varen. Doe je best!
Sobic 1

Sobic 1

Denk Spelletjes 1,3 Probeer 4 of meer op een rij te maken door blokjes door elkaar te husselen.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game