LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Mama is een gold digger

Mama is een gold digger

Denk Spelletjes 1,3 Damien en zijn moeder zijn eigenlijk een verschrikkelijk duo. Iedere man die zijn moeder aan de haak slaat, zuigen ze financieel helemaal leeg, voordat ze hem dumpen voor een nieuwe huwelijkskandidaat. Hun volgende slachtoffer is Luke, een rijke Amerikaan. Kruip in de huid van Luke en kijk wat hem overkomt in deze point & click game!
Zoek mijn dagboek

Zoek mijn dagboek

Denk Spelletjes 1,3 Mijn dagboek is zoekgeraakt! Help mij het terug te vinden, zoek snel de stukjes van het dagboek die in de ruimte verstopt zijn en puzzel het weer bij elkaar.
Mahjong Rijk

Mahjong Rijk

Denk Spelletjes 1,2 De zijkanten van de puzzel kan je wegspelen met hetzelfde kaartje. Je moet proberen alle puzzelstukjes weg te spelen.
Zoek de Verschillen 13

Zoek de Verschillen 13

Denk Spelletjes 1,2 Zoek 5 verschillen om naar het volgende plaatje te gaan.
Woestijngezichtjes

Woestijngezichtjes

Denk Spelletjes 1,2 Welkom in de woestijn! Je gaat hier een Bejeweled-achtig spelletje spelen waarin je rijen van drie of meer dezelfde gezichtjes moet maken om ze weg te spelen. De tijd waarbinnen je dit kunt doen, is beperkt.
Zombiesuper

Zombiesuper

Denk Spelletjes 1,2 De zombies hebben het fenomeen supermarkt ontdekt, maar ze hebben wel heel vreemde eisen qua producten. Vingerchips, rotte-sinaasappelsap... je kunt het zo gek niet bedenken. Jij bent de manager van deze supermarkt en moet ervoor zorgen dat de voorraden op peil blijven en dat het assortiment voldoet aan de eisen van je zombieklanten!
Sneeuw Ruimen 2

Sneeuw Ruimen 2

Denk Spelletjes 1,2 Maak de straten schoon, pak de bonussen en verdien punten!
Troll Face Quest

Troll Face Quest

Denk Spelletjes 1,2 Maak populaire tv-shows het leven zuur in deze nieuwe maffe Troll Face Quest!
Ruimte Mahjong

Ruimte Mahjong

Denk Spelletjes 1,2 Kies 2 van dezelfde blokjes om die weg te spelen. Speel alles weg zodat je door de ruimte kan reizen naar de volgende planeet.
Huizen Makelaar 5

Huizen Makelaar 5

Denk Spelletjes 1,2 Koop huizen voor een zo laag mogelijke prijs in en verkoop het voor een zo hoog mogelijke prijs. Probeer genoeg geld bij elkaar te krijgen voor de grote villa voordat de tijd voorbij is.
Hapland 1

Hapland 1

Denk Spelletjes 1,2 Probeer je weg uit Hapland te vinden. Je kunt overal in het spel klikken, en telkens wordt er dan een actie ondernomen. Het is de bedoeling om alles in de goede volgorde aan te klikken.
Chinees Patience

Chinees Patience

Denk Spelletjes 1,2 In dit Chinese patiencespel is het de bedoeling dat je alle 52 kaarten van het bord wegspeelt. Aangrenzende kaarten kunnen worden weggespeeld als ze dezelfde of opvolgende waardes hebben. Als je geen andere opties meer hebt, kun je een joker inzetten.
Boodschappen Doen

Boodschappen Doen

Denk Spelletjes 1,2 Eten en drinken inkopen doen we allemaal. Heb je een lijstje nodig of kun je het allemaal zelf wel onthouden?
Youda Farmer 3

Youda Farmer 3

Denk Spelletjes 1,2 Wil jij het plattelandsleven ervaren als nooit tevoren? Dan is er nu Youda Farmer! Run je boerderij, laat je gewassen groeien en lever de gewenste goederen aan alle winkels. Het is aan jou om alle winkeliers in dit kleine dorpje tevreden te houden met jouw schitterende boerderijproducten.
Mutants in gevecht

Mutants in gevecht

Aktie Spelletjes 1,2 Over de hele wereld worden mutantgevechten georganiseerd: de European cup, de American cup, de Latin cup, de African cup en de Asian cup. De winnaars van al deze wedstrijden nemen deel aan de World cup, een spectaculaire afsluiting! Bouw je eigen gemuteerde hond en laat hem vechten tegen andere monsters. Telkens wanneer je wint, speel je nieuwe genen vrij, die je kunt inzetten tijdens het volgende gevecht.
Spookhuis II Zwarte Zee

Spookhuis II Zwarte Zee

Avontuur Spelletjes 1,2 Hector heeft een schatkaart gevonden! Er komt een schip aan, en Hector twijfelt geen seconde: hij wil mee, op jacht naar de schat die ergens in de Zwarte Zee verstopt ligt! Verzamel doodshoofden om naar buiten te kunnen. Ook de sleutels zijn belangrijk, hiermee open je gesloten deuren. Verplaats kratten om over het gevaarlijke water te kunnen lopen, en kijk wat er gebeurt wanneer je op een hendel stapt! Als je hulp nodig hebt, kunnen de perkamentrollen je misschien verder helpen.
Strategy Defense 3

Strategy Defense 3

Avontuur Spelletjes 1,2 Probeer het kasteel van de tegenstander te vernietigen.
Ontsnap uit het Spookhuis 2

Ontsnap uit het Spookhuis 2

Avontuur Spelletjes 1,2 Vind je weg uit dit griezelige spookhuis door de voorwerpen te gebruiken.
Onderwater

Onderwater

Behendigheid Spelletjes 1,2 Duik naar deze prachtige onderwaterwereld en vind de verborgen objecten!
Woordendoolhof

Woordendoolhof

Denk Spelletjes 1,2 Zoek het woord in de doolhof en typ het vervolgens onderaan in het veld.
Ontsnap uit het Laboratorium

Ontsnap uit het Laboratorium

Denk Spelletjes 1,1 Ontsnap uit het Laboratorium. Maak gebruik van de aanwijzingen!
Oppas en spion

Oppas en spion

Denk Spelletjes 1,1 In deze game is Jackie Chan, alias Bob Ho, zowel spion als babysitter. Spionneren is zo moeilijk niet, maar babysitten wel, en een combi van beide lijkt uit te lopen op een ramp! Help Bob de spion-babysitter om de kinderen te beschermen door alle opdrachten in het spel uit te voeren.
Spookhuis 2

Spookhuis 2

Avontuur Spelletjes 1,1 Leid Hector door de puzzels van de Oranje Kamer in dit spookhuis!
Treinen

Treinen

Denk Spelletjes 1,1 Breng de trein naar het station nadat je de wagons in de goede volgorde hebt gezet. De volgorde wordt op de plattegrond getoond. Klik op de wissels om het richting te veranderen, beweeg de trein, ruil de wagons en meer. Als je de trein binnen de tijd naar het station brengt, krijg je een medaille.
Drop Blocks

Drop Blocks

Denk Spelletjes 1,1 Probeer om alle blokken weg te werken doormiddel van het klikken op aan elkaar liggende groepjes van kleuren.
Strategy Defense 4

Strategy Defense 4

Avontuur Spelletjes 1,1 Maak telkens zoveel mogelijk ridders aan zodat je de kastelen van de vijand kan vernietigen. Maar pas op dat hij met zijn ridders niet jouw kastelen vernietigt.
Rotamania

Rotamania

Denk Spelletjes 1,1 Zorg dat dezelfde kleur ter grootte van een blokje aan elkaar wordt verbonden.
Zoek de sleutel 2

Zoek de sleutel 2

Denk Spelletjes 1,1 Allerlei leuke minigames waarin je de sleutel te pakken moet zien te krijgen!
Galaxy Solitaire

Galaxy Solitaire

Denk Spelletjes 1,1 Dit kaartspel is een leuke variatie op het spel Solitaire!
Ontsnap uit de Kamer 3

Ontsnap uit de Kamer 3

Denk Spelletjes 1,1 Zoek naar voorwepren en probeer daarmee uit deze kamer te ontsnappen.
Motormagnaat

Motormagnaat

Denk Spelletjes 1,1 Blijf op kop in deze race en bouw de beste en snelste motoren! Gebruik je geld verstandig en koop er onderdelen van en betaal er je monteurs en coureurs van. Wanneer vier van je motoren in dezelfde race eerste, tweede, derde en vierde eindigen, word je een echte Motormagnaat.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game