LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Avontuur Eiland 2

Avontuur Eiland 2

Denk Spelletjes 1,4 Probeer om alle ballen weg te schieten. Je kunt deze wegschieten door 2 of meer dezelfde balletjes te raken.
Kleuren mengen

Kleuren mengen

Denk Spelletjes 1,4 Meng de drie primaire kleuren zo dat je de kleur krijgt die om het witte veld verschijnt. Voor paars meng je bijvoorbeeld blauw en rood, voor groen neem je geel en blauw, enzovoorts.
Rekenen

Rekenen

Denk Spelletjes 1,4 Word beter in hoofdrekenen, reken de sommen uit en klik de juiste uitkomst aan.
Acno's Energie

Acno's Energie

Denk Spelletjes 1,4 Schuif de bal naar de energiezone, en ga naar het volgende level!
Reken Sudoku

Reken Sudoku

Denk Spelletjes 1,4 Probeer deze wiskundige variatie van Sudoku op te lossen.
Ontsnap uit de kerker

Ontsnap uit de kerker

Denk Spelletjes 1,4 Je bent in een kerker beland, en bent vergiftigd zonder dat je er erg in had. Je hebt 10 minuten om een tegengif te vinden en om te ontsnappen, anders wordt er een experiment met je uitgevoerd, waardoor je in een mutant verandert.
Chinees Patience

Chinees Patience

Denk Spelletjes 1,3 In dit Chinese patiencespel is het de bedoeling dat je alle 52 kaarten van het bord wegspeelt. Aangrenzende kaarten kunnen worden weggespeeld als ze dezelfde of opvolgende waardes hebben. Als je geen andere opties meer hebt, kun je een joker inzetten.
Kisten Schuiven

Kisten Schuiven

Denk Spelletjes 1,3 Schuif alle houten kisten op de groene stippen. "Jouer" staat voor spelen en met "Recommencer" kun je het level opnieuw proberen.
Smerige gevangenis

Smerige gevangenis

Avontuur Spelletjes 1,3 Ontsnap uit de smerige gevangenis voordat jouw nieuwe celgenoot aankomt! Zoek alle voorwerpen bij elkaar die je hierbij kunnen helpen.
Jungle Avontuur 2

Jungle Avontuur 2

Avontuur Spelletjes 1,3 Probeer om dit avonturenspelletje uit te spelen met dit grappige konijntje.
Covert Front 4

Covert Front 4

Avontuur Spelletjes 1,3 In deze spannende point & click game, alweer deel 4 uit de Covert Front-serie, ben jij en piloot wiens vliegtuig het in de lucht begeeft. Ga in de cockpit op zoek naar onderdelen om hem te repareren. Daarna gaat je avontuur verder op land. Klik op de juiste voorwerpen, bewaar ze, en gebruik ze wanneer je ze nodig hebt! Dit is echt een spel waar je goed bij na moet denken en waarbij je oog voor detail moet hebben. Hou je van zoekspellen, dan kun je bij deze game je hart ophalen!
Boodschappen Doen

Boodschappen Doen

Denk Spelletjes 1,3 Eten en drinken inkopen doen we allemaal. Heb je een lijstje nodig of kun je het allemaal zelf wel onthouden?
Bouw je Wereld

Bouw je Wereld

Denk Spelletjes 1,3 Kies de groei-elementen in de juiste volgorde om dit verhaal af te spelen.
Zoek de Verschillen 13

Zoek de Verschillen 13

Denk Spelletjes 1,3 Zoek 5 verschillen om naar het volgende plaatje te gaan.
Smiley Bejeweled

Smiley Bejeweled

Denk Spelletjes 1,3 Groepeer de verschillende lachebekjes om te winnen! Sleep de rijen en kolommen om groepen van drie of meer lachebekjes te maken. Let goed op de speciale lachebekjes waarmee je meer punten kan scoren!
Strategy Defense 4

Strategy Defense 4

Avontuur Spelletjes 1,3 Maak telkens zoveel mogelijk ridders aan zodat je de kastelen van de vijand kan vernietigen. Maar pas op dat hij met zijn ridders niet jouw kastelen vernietigt.
Galaxy Solitaire

Galaxy Solitaire

Denk Spelletjes 1,3 Dit kaartspel is een leuke variatie op het spel Solitaire!
Vriend Redden

Vriend Redden

Denk Spelletjes 1,3 Je vriendje is in een tijd tunnel gevallen en zit daardoor vast! Je hebt hulp gevraagd aan een medicijnman, maar hij kan je alleen helpen als jij voor hem bepaalde voorwerpen verzamelt. Dus waar wacht je op? Begin vlug met zoeken!
IJskasteel Vernietigen

IJskasteel Vernietigen

Behendigheid Spelletjes 1,3 Probeer het ijskasteel te vernietigen voordat je stenen op zijn. Er kunnen ook vijanden uit het kasteel komen dus je moet ook je katapult verdedigen.
Oppas en spion

Oppas en spion

Denk Spelletjes 1,3 In deze game is Jackie Chan, alias Bob Ho, zowel spion als babysitter. Spionneren is zo moeilijk niet, maar babysitten wel, en een combi van beide lijkt uit te lopen op een ramp! Help Bob de spion-babysitter om de kinderen te beschermen door alle opdrachten in het spel uit te voeren.
Puzzelen met water

Puzzelen met water

Denk Spelletjes 1,3 Leg waterleidingen aan om de juiste hoeveelheid water in de juiste bak te krijgen.
Pinokkio Nummers Zoeken

Pinokkio Nummers Zoeken

Denk Spelletjes 1,3 Zoek de aangegeven nummers, die in verschillende vormen voor kunnen komen in de tekening. Zorg ervoor dat je niet onnodig klikt, want dat kost je punten.
Drop Blocks

Drop Blocks

Denk Spelletjes 1,3 Probeer om alle blokken weg te werken doormiddel van het klikken op aan elkaar liggende groepjes van kleuren.
Twee handjes 2

Twee handjes 2

Avontuur Spelletjes 1,3 Jouw twee handen gaan elk hun eigen weg. Leid jij ze allebei door een doolhof vol uitdagingen? De handjes helpen elkaar: wanneer de ene hand op een obstakel stuit, kan de andere hand dit obstakel weghalen door op een rode of oranje knop te gaan staan. Haasten heeft geen zin: de handen moeten op elkaar wachten.
Strategy Defense 6

Strategy Defense 6

Aktie Spelletjes 1,3 Verdedig je vestiging en probeer het kasteel van de tegenstander zo snel mogelijk te vernietigen.
Sneeuw Ruimen 2

Sneeuw Ruimen 2

Denk Spelletjes 1,3 Maak de straten schoon, pak de bonussen en verdien punten!
Patience in het pretpark

Patience in het pretpark

Denk Spelletjes 1,2 Het is de bedoeling dat je alle kaarten van het bord wegspeelt. Aangrenzende kaarten kunnen worden weggespeeld als ze dezelfde of opvolgende waardes hebben. Als er slechts één kaart in een rij ligt, kun je deze verplaatsen. Selecteer zoveel mogelijk kaarten in een serie.
Ruimte Mahjong

Ruimte Mahjong

Denk Spelletjes 1,2 Kies 2 van dezelfde blokjes om die weg te spelen. Speel alles weg zodat je door de ruimte kan reizen naar de volgende planeet.
Blokken, blokken, blokken

Blokken, blokken, blokken

Denk Spelletjes 1,2 Op het eerste gezicht is dit een simpel spelletje, waarin je blokjes zo moet verschuiven, dat er drie van dezelfde kleur op een rij komen te liggen. Wanneer je begint te spelen en wat verder komt in het spel, merk je dat dit lang niet zo eenvoudig is als het eruitziet. Probeer om in een minimum aantal zetten de blokjes uit het venster te laten verdwijnen, en verdien zo bonuspunten!
Diamant Koorts

Diamant Koorts

Behendigheid Spelletjes 1,2 Speel 3 of meer van de zelfde kleur diamanten weg om het speelveld te ruimen. En pas op dat de diamanten het dynamiet niet raken.
Rotamania

Rotamania

Denk Spelletjes 1,2 Zorg dat dezelfde kleur ter grootte van een blokje aan elkaar wordt verbonden.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game