LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Schaken 4

Schaken 4

Denk Spelletjes 4,1 Probeer de computer of een vriend te verslaan met dit potje schaken.
Vind 500 Verschillen

Vind 500 Verschillen

Denk Spelletjes 4,1 Vind jij alle verschillen in elke foto? Sommigen zijn erg duidelijk terwijl anderen echt subtiel zijn. Maar wees voorzichtig. Als je de verkeerde dingen markeert, kost dat waardevolle tijd en punten in dit online spel.
Shanghai-dynastie

Shanghai-dynastie

Denk Spelletjes 3,6 Geniet van twee verschillende moeilijkheidsniveaus in deze versie van het klassieke bordspel mahjong. Als je een beginneling bent, kun je de kinderversie proberen. Ervaren spelers kunnen hun tanden in de Shanghai-modus zetten.
Mahjongg Garden

Mahjongg Garden

Denk Spelletjes 3,1 Speel deze variant van Mahjong in de tuin versie. Je moet steeds proberen om 2 dezelfde steentjes te vinden.
Mahjong FRVR

Mahjong FRVR

Denk Spelletjes 2,7 Deze versie van mahjong is fantastisch voor ervaren spelers, maar ook voor spelers die deze tijdloze klassieker uit het Verre Oosten nog nooit hebben geprobeerd. Hoe snel kun jij alle stenenparen wegspelen?
Onet Connect Classic

Onet Connect Classic

Denk Spelletjes 2,3 Schattige dieren, snoep of fruit - combineer identieke steentjes en maak het veld leeg voordat de tijd om is in deze leuke Mahjong Connect game!
Grand Roulette

Grand Roulette

Denk Spelletjes 2,3 Doe een gok, draai de roulette en win!
Master Solitaire

Master Solitaire

Denk Spelletjes 2,0 Master Solitaire is een eenvoudig maar leuk patiencespelletje. De bedoeling is om alle kaarten op de juiste volgorde te leggen.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game