LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Monster Master

Monster Master

Denk Spelletjes 1,1 Dit is een heel bijzonder turn-based vechtspel waarin je spelkaarten inzet om een monster te verslaan. De kaarten gaan onderling met elkaar in gevecht, dus probeer de juiste kaarten in te zetten voor het beste resultaat!
Zaadje

Zaadje

Avontuur Spelletjes 1,1 Voltooi je reis als boomzaadje en probeer zo ver mogelijk op de wind te vliegen.
Zoek de playknop

Zoek de playknop

Behendigheid Spelletjes 1,1 In dit spel is het de bedoeling dat je een serie minigames uitspeelt, om zo de 'Play'-knop te vinden waarmee je naar het volgende level kunt.
Pengapop 8

Pengapop 8

Behendigheid Spelletjes 1,1 Probeer telkens 3 of meer ballen van dezelfde kleur naast elkaar te krijgen, dan verdwijnen de ballen namelijk. Probeer alle ballen weg te spelen om naar de volgende level te gaan.
De muziekdoos 2

De muziekdoos 2

Denk Spelletjes 1,1 Een muziekdoosje loopt als een rode draad door deze leuke spellenserie. Dit is deel twee, en ook dit is weer een prachtig getekend 'zoek de verschillen'-spelletje waarin je nieuwsgierig wordt naar ieder plaatje dat volgt. De plaatjes in het spel vertellen namelijk een verhaal, maar niet in chronologische volgorde, waardoor het des te spannender wordt. Bovendien zitten er precies genoeg verschillen tussen de plaatjes om het leuk te houden, zodat je vrij snel weer door kunt naar het volgende plaatje uit het verhaal.
Vang die tijger

Vang die tijger

Denk Spelletjes 1,1 In dit spelletje is het de bedoeling dat je een tijger insluit tussen donkere tegels. Hij mag zelf namelijk alleen op de lichte tegels staan. Jij kunt de lichte tegels donker maken door erop te klikken, totdat de tijger helemaal omringd wordt door donkere tegels. Zo sluit je de tijger als het ware in. Maar pas op: de tijger kan ook ontsnappen, wanneer je hem het veld uit jaagt. Hoe minder tegels je van kleur laat veranderen, hoe meer bonuspunten je krijgt!
Doyu Kaartengevecht

Doyu Kaartengevecht

Denk Spelletjes 1,1 Dit is een kaartenspel om beurten waarin je moet proberen je tegenstander te verslaan. Speel je kaarten slim uit om je voordeel te behalen. Er zijn vijf verschillende 'Effect' kaarten: 'Damage' om je tegenstander schade te doen, 'Drain' om zijn gezondheid af te pakken, 'Drain Karma' om zijn karma af te pakken, 'Health' om jezelf te helen en 'Combo' om meer kaarten in een beurt te spelen. Er zijn ook acht 'modifiers', waarmee je het effect van je kaarten kunt aanpassen. Tussen twee werelden van levels kun je nieuwe kaarten kopen met je verdiende geld. Succes!
Vallei van de Groei

Vallei van de Groei

Denk Spelletjes 1,1 Klik op de voorwerpen, zodat ze gaan groeien. Ieder voorwerp staat voor bepaalde kennis en kwaliteiten. Iedere keer dat je er weer op klikt, groeit je vallei weer een stukje verder. Zorg dat alle onderdelen hun maximale grootte bereiken! Wat belangrijk is om te weten, is dat ze invloed op elkaars groei hebben. De volgorde waarin je op de voorwerpen klikt, is dus belangrijk. Veel plezier!
Zwerver Hugo

Zwerver Hugo

Avontuur Spelletjes 1,1 Dit is Hugo. Hugo is dakloos en wil weer in een huis kunnen wonen. Hij is het leven op de straat wel zat. Om dat voor elkaar te krijgen moet hij eerst naar het gemeentehuis, maar ja, daar kom je zomaar niet binnen als dakloze. Eerst moet je van de straat af, dan een douche nemen en nette kleren aan. Daarna kun je je haar netjes laten knippen en een kleurtje krijgen in de zonnestudio. Je snapt het al, dit krijg je allemaal niet voor niets, je moet zelf de dingen verzamelen die Hugo nodig heeft om er weer bovenop te komen. Vergeet niet om te denken als een dakloze, dat helpt je vast op weg.
Zombies ruimen

Zombies ruimen

Behendigheid Spelletjes 1,1 Zorg dat je alle zombies uit de weg ruimt door de kettingen, waar kogels aan hangen, precies op het juiste moment door te knippen. Dertig levels en ook nog eens tien bonuslevels kun je doorlopen in dit leuke spelletje!
Vriend Redden

Vriend Redden

Denk Spelletjes 1,1 Je vriendje is in een tijd tunnel gevallen en zit daardoor vast! Je hebt hulp gevraagd aan een medicijnman, maar hij kan je alleen helpen als jij voor hem bepaalde voorwerpen verzamelt. Dus waar wacht je op? Begin vlug met zoeken!
Smiley Bejeweled

Smiley Bejeweled

Denk Spelletjes 1,0 Groepeer de verschillende lachebekjes om te winnen! Sleep de rijen en kolommen om groepen van drie of meer lachebekjes te maken. Let goed op de speciale lachebekjes waarmee je meer punten kan scoren!
Ontsnap uit de kerker

Ontsnap uit de kerker

Denk Spelletjes 1,0 Je bent in een kerker beland, en bent vergiftigd zonder dat je er erg in had. Je hebt 10 minuten om een tegengif te vinden en om te ontsnappen, anders wordt er een experiment met je uitgevoerd, waardoor je in een mutant verandert.
Link Fest

Link Fest

Denk Spelletjes 1,0 Zoek de twee mahjongstenen bij elkaar die hetzelfde zijn. De stenen moeten wel naast elkaar liggen.
Solitaire Meisje

Solitaire Meisje

Denk Spelletjes 1,0 Verplaats de kaarten zodat ze van hoog naar laag lopen!
Patience in het pretpark

Patience in het pretpark

Denk Spelletjes 1,0 Het is de bedoeling dat je alle kaarten van het bord wegspeelt. Aangrenzende kaarten kunnen worden weggespeeld als ze dezelfde of opvolgende waardes hebben. Als er slechts één kaart in een rij ligt, kun je deze verplaatsen. Selecteer zoveel mogelijk kaarten in een serie.
Youda Camper

Youda Camper

Behendigheid Spelletjes 1,0 Laat je fantasie de vrije loop en creëer de camping waarvan je altijd al gedroomd hebt in Youda Camper! Je krijgt de mogelijkheid om elke gewenste camping te maken omdat jij eigenaar bent van het kampeerterrein! Je doel is om zo veel mogelijk kampeerders te krijgen die jouw camping bezoeken zodat je inkomsten genereert!
Betoverend Doolhof

Betoverend Doolhof

Denk Spelletjes 1,0 Probeer uit de doolhof te ontsnappen door alle leidingen op de juiste manier aan te leggen!
Villawijk Bouwen

Villawijk Bouwen

Denk Spelletjes 1,0 Probeer en zo groot mogelijke villawijk op te zetten. Je verdient geld door de rente op de villa's. Je wint het spel als je 12 villa's hebt opgebouwd voorzien van alle luxe.
Winkelstad

Winkelstad

Meisjes Spelletjes 1,0 Welkom in je eigen winkelstad! Het doel is om geld te verdienen door een netwerk van winkels te bouwen en te beheren. Probeer de winkels uit te breiden, vergroot je inkomsten en pas goed op de winkels. Klik op de 'Build'-knop onderaan en kies een winkeltype om dat vervolgens te bouwen. Klik op een grijs winkelicoon om de bouw af te ronden. Je kan je gebouwen uitbreiden of verkopen door op de winkel te klikken en vervolgens de daarbij horende icoon aan te klikken. De winkels kunnen schade oplopen. In dat geval moet je ze repareren wanneer er een rode icoon zichtbaar is. Klik op de 'Repair'-knop om de schade aan je winkel te herstellen. Brand of beroving zijn dingen die er helaas ook bij horen. Daarom is het belangrijk dat je een brandweerkazerne en politiepost bouwt, zodat brand snel kan worden geblust, en boeven kunnen worden gevangen. Klanten gaan geen winkels binnen van hetzelfde type en upgradeniveau, maar je kan wel gebouwen van verschillende groottes in dezelfde straat bouwen. Kruispunten zijn erg belangrijk in dit spel. Hier kan je winkels bouwen waar klanten uit verschillende straten snel een boodschap kunnen doen.
Avontuur Eiland 2

Avontuur Eiland 2

Denk Spelletjes 1,0 Probeer om alle ballen weg te schieten. Je kunt deze wegschieten door 2 of meer dezelfde balletjes te raken.
Blokken 8

Blokken 8

Behendigheid Spelletjes 1,0 Probeer door de 30 levels heen te spelen zonder geraakt te worden door blauwe objecten. Verzamel telkens alle gele objecten, en zorg er dan voor dat je weer in een lichtgroen gebied terecht komt.
Teken en verdedig

Teken en verdedig

Denk Spelletjes 1,0 Slechteriken willen een menslievende, rijke man doden die op wereldtournee is om allerlei liefdadige acties uit te voeren. Jij gaat deze man beschermen! Teken blokken die de kanonskogels tegenhouden die de man anders zouden doden.
Spookhuis 4

Spookhuis 4

Avontuur Spelletjes 1,0 Leid Hector door de puzzels van de Groene Kamer in dit spookhuis!
Schip Gevecht

Schip Gevecht

Avontuur Spelletjes 1,0 Master and Commander is een filmspel waarin het de bedoeling is om met de kanonnen de tegenstander tot zinken te brengen.
Youda Farmer 2

Youda Farmer 2

Denk Spelletjes 0,9 Run je eigen boerderij en probeer om iedereen tevreden te houden met melk, meel en andere goederen!
Zoek de playknop 2

Zoek de playknop 2

Denk Spelletjes 0,9 De playknop heeft zich weer eens verstopt! Los alle grappige puzzels op in dit leuke point&click-spel, zodat je de playknop vindt. Klik hier vervolgens op om naar het volgende level door te gaan.
Zwerver Hugo 2

Zwerver Hugo 2

Avontuur Spelletjes 0,9 Vroeger was Hugo een stinkende zwerver, maar dat bestaan begon hem na een tijdje te vervelen en hij besloot om een nette burgerman te worden. Dit heeft hij nu al een tijdje volgehouden, maar het vrije zwerversbestaan begint nu weer te trekken. Hugo mist gewoon zijn vrienden van de vuilnisbelt! Daarom besluit hij om het zwerversbestaan weer op te pakken, maar dit lukt zomaar niet: hij zal hiervoor eerst een aantal overtredingen moeten begaan, voordat hij weer terug is bij af. Help jij hem hierbij in deze grappige point&click-game?
IJskasteel Vernietigen

IJskasteel Vernietigen

Behendigheid Spelletjes 0,9 Probeer het ijskasteel te vernietigen voordat je stenen op zijn. Er kunnen ook vijanden uit het kasteel komen dus je moet ook je katapult verdedigen.
Boter Kaas en Eieren

Boter Kaas en Eieren

Denk Spelletjes 0,9 Zorg dat je drie op een rij krijgt. Tip: probeer het zo te doen dat je tegenstander er maar één kan blokkeren, zodat je dan met een andere rij drie op een rij maakt.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game