LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Gopher-it

Gopher-it

Behendigheid Spelletjes 0,9 Verzamel alle diamanten en vind de uitgang!
Mensen Zoeken

Mensen Zoeken

Denk Spelletjes 0,9 Probeer de persoon van de foto te vinden in deze grote groep.
Solitaire 6

Solitaire 6

Behendigheid Spelletjes 0,9 Probeer in elke level alle kaarten goed te stapelen. Stapel de getallen van laag naar hoog.
Ontsnap uit de Telefooncel

Ontsnap uit de Telefooncel

Denk Spelletjes 0,9 Je zit gevangen in een telefooncel. Wees slim en vind je weg hieruit.
Supermax

Supermax

Behendigheid Spelletjes 0,9 Je wordt wakker in een oude gevangeniscel, en je kunt je niets meer herinneren. Eén ding is zeker: je wilt ontsnappen uit deze kale, donkere ruimte. Er lopen alleen wel bewakers rond, die je moet zien te mijden. Loop er dus alleen langs wanneer ze jouw kant niet op kijken! Het wordt steeds moeilijker en daardoor juist leuker en verslavender om te spelen. Veel plezier!
Geef het op

Geef het op

Behendigheid Spelletjes 0,9 Geef het op is een spel waarin een camera genaamd Tasselfoot jou op allerlei manieren probeert over te halen om maar te stoppen. Laat jij je ontmoedigen of ga je door ondanks de scherpe pinnen waar je bovenop kunt vallen of tegenaan kunt springen, de projectielen die op je af worden gevuurd en platformen die onder je voeten vandaan zakken. Geef je het op of... ga je stug door tot het bittere einde?
Rekenen

Rekenen

Denk Spelletjes 0,9 Word beter in hoofdrekenen, reken de sommen uit en klik de juiste uitkomst aan.
Ontsnapte Experimenten

Ontsnapte Experimenten

Denk Spelletjes 0,9 Help Stitch om de 10 ontsnapte experimenten te vinden en ze gevangen te nemen. Hij kan zelf niet bewegen, dus klik op series van 3 of meer blokjes om de weg naar de uitgang te banen. Maar pas op, want de zwarte blokjes met de schedels zijn gevaarlijk. Probeer bonuspunten te verdienen zodat je grotere series blokjes kan wegspelen, zodat je de puzzel eerder hebt opgelost. De experimenten zitten over het hele eiland verstopt.
Jouw gele onderzeeër

Jouw gele onderzeeër

Avontuur Spelletjes 0,9 Jij bent een visser die in een onderzeeërtje allerlei waterdieren vangt. Kwallen, haaien, het maakt niet uit, je pakt ze allemaal. Zodra je een dier gevangen hebt, verschijnt een muntje. Pak deze allemaal! Zorg je wel dat je onderzeeër geen rotsen of andere obstakels raakt?
Ontsnappen

Ontsnappen

Behendigheid Spelletjes 0,9 Probeer uit de gevangenis te ontsnappen zonder gepakt te worden door de bewakers. Zorg er dus voor dat je uit het gezichtsveld blijft van de bewakers, maar ook uit het gezichtsveld van camera's en gevangenen.
Hoofdsteden Europa

Hoofdsteden Europa

Denk Spelletjes 0,9 Ben je goed in topografie? Test het in deze game met de hoofdsteden van Europa.
Oliehandelaar

Oliehandelaar

Denk Spelletjes 0,9 Je woont in een oliestadje, waar vreemde dingen gebeuren. Slijmerige monstertjes vallen jouw stad aan en jij gaat jouw olie verhandelen om mijnen te kunnen kopen. Deze mijnen moeten je redden!
Robin Hood Verschillen zoeken

Robin Hood Verschillen zoeken

Denk Spelletjes 0,9 Door alle verschillen te ontdekken in de plaatjes bij dit Robin Hood-verhaal, kom je stap voor stap bij de ontknoping van het verhaal! Je moet hiervoor wel het juiste pad zoeken.
Juwelen

Juwelen

Denk Spelletjes 0,9 Kantel het bord en laat alle juwelen zo bij elkaar komen.
Magisch Gevecht 2

Magisch Gevecht 2

Denk Spelletjes 0,9 Probeer je tegenstander te verslaan door het kiezen van 3 kaarten. Je kan kiezen uit personages van verschillende beroemde spellen.
Jouw kledingfabriek

Jouw kledingfabriek

Avontuur Spelletjes 0,9 Bouw je eigen kledingfabriek en breid deze verder uit: maak er een waar mode-imperium van!
Spookhuis II Arabische Zee

Spookhuis II Arabische Zee

Avontuur Spelletjes 0,8 Hectors schip is in de woestijn gestrand! Verzamel doodshoofden om naar buiten te kunnen. Ook de sleutels zijn belangrijk, hiermee open je gesloten deuren. Verplaats kratten om over het gevaarlijke water te kunnen lopen, en kijk wat er gebeurt wanneer je op een hendel stapt! Als je hulp nodig hebt, kunnen de perkamentrollen je misschien verder helpen.
Blauwe plaaggeest

Blauwe plaaggeest

Denk Spelletjes 0,8 Dit blauwe monstertje vindt niets leuker dan mensen bang maken: volwassenen, kinderen, het maakt hem niet uit. Klik in de juiste volgorde op de juiste voorwerpen, zodat hij zijn slag kan slaan.
Diamant Koorts

Diamant Koorts

Behendigheid Spelletjes 0,8 Speel 3 of meer van de zelfde kleur diamanten weg om het speelveld te ruimen. En pas op dat de diamanten het dynamiet niet raken.
Zoek de Ster

Zoek de Ster

Denk Spelletjes 0,8 Probeer in elke level de ster te vinden, deze kan op verschillende manieren verschijnen. Elke level is een soort puzzel die je op moet lossen om de ster te voorschijn te toveren.
Ontsnap uit de gevangenis

Ontsnap uit de gevangenis

Avontuur Spelletjes 0,8 Probeer om uit de gevangenis te ontsnappen!
Verschillen zoeken 3

Verschillen zoeken 3

Meisjes Spelletjes 0,8 Dit spel heeft 3 levels. In elk level zie je twee op het oog identieke afbeeldingen van een beroemdheid. Zoek de verschillen tussen de twee plaatjes. Als je alle verschillen hebt gevonden ga je door naar het volgende level. Je moet ze wel binnen de tijd vinden, anders moet je opnieuw beginnen. In dit spel zijn de afbeeldingen van Joe Jonas, Beyoncé Knowles en Lady Gaga.
Twee handjes 2

Twee handjes 2

Avontuur Spelletjes 0,8 Jouw twee handen gaan elk hun eigen weg. Leid jij ze allebei door een doolhof vol uitdagingen? De handjes helpen elkaar: wanneer de ene hand op een obstakel stuit, kan de andere hand dit obstakel weghalen door op een rode of oranje knop te gaan staan. Haasten heeft geen zin: de handen moeten op elkaar wachten.
Battle Slam

Battle Slam

Denk Spelletjes 0,8 Maak snel horizontale en verticale rijen van drie of meer gelijke stenen. Speel zo veel mogelijk stenen weg voor de tijd om is, zodat je door mag naar het volgende level.
Zo vampier zo zoon

Zo vampier zo zoon

Avontuur Spelletjes 0,8 Toen moeder Dracula was bevallen van haar zoon, bleek er geen vampier, maar een gewone mensenbaby te zijn geboren! Zijn naam is Jordan. De vampiers in de omgeving krijgen hier lucht van en ze azen op hem. Help jij Jordan om uit deze op bloed beluste omgeving weg te komen?
Maganic Wars

Maganic Wars

Denk Spelletjes 0,8 Je hebt 5 kaarten. Bij elke beurt moet je hier steeds een kaart van kiezen en dan op de Execute button klikken. Probeer je tegenstander zo te verslaan!
Galgje

Galgje

Denk Spelletjes 0,8 Raad welke letters er in dit woord zitten voordat het mannetje hangt.
Autoquiz

Autoquiz

Kids Spelletjes 0,8 Probeer te raden welke auto op de foto staat achter de blokjes. Probeer het te raden door zo min mogelijk blokjes te openen.
Van Hemel naar Hel

Van Hemel naar Hel

Denk Spelletjes 0,7 Zoek aanwijzingen om uit dit mysterie te ontsnappen.
Wereldlandenquiz

Wereldlandenquiz

Denk Spelletjes 0,7 Doe deze landenquiz en test je kennis van vlaggen, namen en hoofdsteden van landen uit de hele wereld! Dit aardrijkskundespel is niet alleen leuk om te doen, maar ook nog eens leerzaam.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game