LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Robin Hood Verschillen zoeken

Robin Hood Verschillen zoeken

Denk Spelletjes 1,0 Door alle verschillen te ontdekken in de plaatjes bij dit Robin Hood-verhaal, kom je stap voor stap bij de ontknoping van het verhaal! Je moet hiervoor wel het juiste pad zoeken.
Schip Gevecht

Schip Gevecht

Avontuur Spelletjes 1,0 Master and Commander is een filmspel waarin het de bedoeling is om met de kanonnen de tegenstander tot zinken te brengen.
Virusoorlog

Virusoorlog

Denk Spelletjes 1,0 Red je organisme door alle virussen aan te vallen en er zo voor te zorgen dat ze hun DNA-materiaal niet in de cellen kunnen injecteren! Er zijn vijf verschillende cellen: eenvoudige (groene) cellen, sterkere (blauwe) cellen, snellere (rode) cellen, weerbaardere (grijze) cellen en (gele) cellen die zich sneller vermenigvuldigen. De kenmerken (zogeheten 'evolutiegenen') snelheid, verdediging, voortplanting en kracht kun je na ieder level verdelen om de juiste balans te krijgen. Je kunt ook met meerdere cellen tegelijk één virus aanvallen!
Zombies ruimen

Zombies ruimen

Behendigheid Spelletjes 1,0 Zorg dat je alle zombies uit de weg ruimt door de kettingen, waar kogels aan hangen, precies op het juiste moment door te knippen. Dertig levels en ook nog eens tien bonuslevels kun je doorlopen in dit leuke spelletje!
Winkelstad

Winkelstad

Meisjes Spelletjes 1,0 Welkom in je eigen winkelstad! Het doel is om geld te verdienen door een netwerk van winkels te bouwen en te beheren. Probeer de winkels uit te breiden, vergroot je inkomsten en pas goed op de winkels. Klik op de 'Build'-knop onderaan en kies een winkeltype om dat vervolgens te bouwen. Klik op een grijs winkelicoon om de bouw af te ronden. Je kan je gebouwen uitbreiden of verkopen door op de winkel te klikken en vervolgens de daarbij horende icoon aan te klikken. De winkels kunnen schade oplopen. In dat geval moet je ze repareren wanneer er een rode icoon zichtbaar is. Klik op de 'Repair'-knop om de schade aan je winkel te herstellen. Brand of beroving zijn dingen die er helaas ook bij horen. Daarom is het belangrijk dat je een brandweerkazerne en politiepost bouwt, zodat brand snel kan worden geblust, en boeven kunnen worden gevangen. Klanten gaan geen winkels binnen van hetzelfde type en upgradeniveau, maar je kan wel gebouwen van verschillende groottes in dezelfde straat bouwen. Kruispunten zijn erg belangrijk in dit spel. Hier kan je winkels bouwen waar klanten uit verschillende straten snel een boodschap kunnen doen.
Ontsnap uit de gevangenis

Ontsnap uit de gevangenis

Avontuur Spelletjes 0,9 Probeer om uit de gevangenis te ontsnappen!
Mensen Zoeken

Mensen Zoeken

Denk Spelletjes 0,9 Probeer de persoon van de foto te vinden in deze grote groep.
Ontsnapte Experimenten

Ontsnapte Experimenten

Denk Spelletjes 0,9 Help Stitch om de 10 ontsnapte experimenten te vinden en ze gevangen te nemen. Hij kan zelf niet bewegen, dus klik op series van 3 of meer blokjes om de weg naar de uitgang te banen. Maar pas op, want de zwarte blokjes met de schedels zijn gevaarlijk. Probeer bonuspunten te verdienen zodat je grotere series blokjes kan wegspelen, zodat je de puzzel eerder hebt opgelost. De experimenten zitten over het hele eiland verstopt.
Zo vampier zo zoon

Zo vampier zo zoon

Avontuur Spelletjes 0,9 Toen moeder Dracula was bevallen van haar zoon, bleek er geen vampier, maar een gewone mensenbaby te zijn geboren! Zijn naam is Jordan. De vampiers in de omgeving krijgen hier lucht van en ze azen op hem. Help jij Jordan om uit deze op bloed beluste omgeving weg te komen?
Supermax

Supermax

Behendigheid Spelletjes 0,9 Je wordt wakker in een oude gevangeniscel, en je kunt je niets meer herinneren. Eén ding is zeker: je wilt ontsnappen uit deze kale, donkere ruimte. Er lopen alleen wel bewakers rond, die je moet zien te mijden. Loop er dus alleen langs wanneer ze jouw kant niet op kijken! Het wordt steeds moeilijker en daardoor juist leuker en verslavender om te spelen. Veel plezier!
Zoek de playknop 2

Zoek de playknop 2

Denk Spelletjes 0,9 De playknop heeft zich weer eens verstopt! Los alle grappige puzzels op in dit leuke point&click-spel, zodat je de playknop vindt. Klik hier vervolgens op om naar het volgende level door te gaan.
Hoofdsteden Europa 2

Hoofdsteden Europa 2

Denk Spelletjes 0,9 Ken jij alle hoofdsteden van Europa? Hoe topografisch ben jij aangelegd? Meet het met dit spel!
Blokken 8

Blokken 8

Behendigheid Spelletjes 0,9 Probeer door de 30 levels heen te spelen zonder geraakt te worden door blauwe objecten. Verzamel telkens alle gele objecten, en zorg er dan voor dat je weer in een lichtgroen gebied terecht komt.
Solitaire 6

Solitaire 6

Behendigheid Spelletjes 0,9 Probeer in elke level alle kaarten goed te stapelen. Stapel de getallen van laag naar hoog.
Youda Camper

Youda Camper

Behendigheid Spelletjes 0,9 Laat je fantasie de vrije loop en creëer de camping waarvan je altijd al gedroomd hebt in Youda Camper! Je krijgt de mogelijkheid om elke gewenste camping te maken omdat jij eigenaar bent van het kampeerterrein! Je doel is om zo veel mogelijk kampeerders te krijgen die jouw camping bezoeken zodat je inkomsten genereert!
Piano Spelen

Piano Spelen

Denk Spelletjes 0,9 Kijk goed naar het voorbeeld en speel het pianospel na!
Hapland 1

Hapland 1

Denk Spelletjes 0,9 Probeer je weg uit Hapland te vinden. Je kunt overal in het spel klikken, en telkens wordt er dan een actie ondernomen. Het is de bedoeling om alles in de goede volgorde aan te klikken.
Boter Kaas en Eieren

Boter Kaas en Eieren

Denk Spelletjes 0,9 Zorg dat je drie op een rij krijgt. Tip: probeer het zo te doen dat je tegenstander er maar één kan blokkeren, zodat je dan met een andere rij drie op een rij maakt.
Zwevend Mahjong

Zwevend Mahjong

Behendigheid Spelletjes 0,9 Maak series van twee of vier identieke Mahjongstenen om punten te verdienen. Let goed op, want sommige stenen lijken heel erg op elkaar, maar zijn toch verschillend!
Doyu Kaartengevecht

Doyu Kaartengevecht

Denk Spelletjes 0,9 Dit is een kaartenspel om beurten waarin je moet proberen je tegenstander te verslaan. Speel je kaarten slim uit om je voordeel te behalen. Er zijn vijf verschillende 'Effect' kaarten: 'Damage' om je tegenstander schade te doen, 'Drain' om zijn gezondheid af te pakken, 'Drain Karma' om zijn karma af te pakken, 'Health' om jezelf te helen en 'Combo' om meer kaarten in een beurt te spelen. Er zijn ook acht 'modifiers', waarmee je het effect van je kaarten kunt aanpassen. Tussen twee werelden van levels kun je nieuwe kaarten kopen met je verdiende geld. Succes!
Ontsnap 2

Ontsnap 2

Denk Spelletjes 0,9 Probeer te ontsnappen en voorkom dat je gepakt wordt!
Hoofdsteden Europa

Hoofdsteden Europa

Denk Spelletjes 0,9 Ben je goed in topografie? Test het in deze game met de hoofdsteden van Europa.
Wereldlandenquiz

Wereldlandenquiz

Denk Spelletjes 0,9 Doe deze landenquiz en test je kennis van vlaggen, namen en hoofdsteden van landen uit de hele wereld! Dit aardrijkskundespel is niet alleen leuk om te doen, maar ook nog eens leerzaam.
Dief

Dief

Behendigheid Spelletjes 0,8 Speel een nietsnut die van kinds af aan al stal. Probeer zijn criminele gedrag nog een beetje stijlvol te maken door al klikkend de opdrachten uit te voeren.
Strategy Defense 5

Strategy Defense 5

Denk Spelletjes 0,8 Maak elke keer genoeg soldaten om de vijand aan te vallen en bouw ook genoeg torens om jezelf te verdedigen. Maar let op dat je niet al je geld opmaakt in de eerste levels anders heb je in de latere levels geen geld meer om iets te kopen.
Magisch Gevecht 2

Magisch Gevecht 2

Denk Spelletjes 0,8 Probeer je tegenstander te verslaan door het kiezen van 3 kaarten. Je kan kiezen uit personages van verschillende beroemde spellen.
Jouw gele onderzeeër

Jouw gele onderzeeër

Avontuur Spelletjes 0,8 Jij bent een visser die in een onderzeeërtje allerlei waterdieren vangt. Kwallen, haaien, het maakt niet uit, je pakt ze allemaal. Zodra je een dier gevangen hebt, verschijnt een muntje. Pak deze allemaal! Zorg je wel dat je onderzeeër geen rotsen of andere obstakels raakt?
Ruimteblokken

Ruimteblokken

Behendigheid Spelletjes 0,8 Dit is een leuk puzzelspel waarin je het veld leeg moet spelen. In ieder level is het veld omgeven van stenen met dezelfde kleuren. Dit is je munitie. Klik op de stenen in de rand om het veld om stenen naar het midden te schieten. Stenen van dezelfde kleur verdwijnen. Je moet wel een beetje creatief zijn om ze allemaal weg te spelen. Veel plezier!
Ontsnap uit de Telefooncel

Ontsnap uit de Telefooncel

Denk Spelletjes 0,8 Je zit gevangen in een telefooncel. Wees slim en vind je weg hieruit.
Zwerver Hugo 2

Zwerver Hugo 2

Avontuur Spelletjes 0,8 Vroeger was Hugo een stinkende zwerver, maar dat bestaan begon hem na een tijdje te vervelen en hij besloot om een nette burgerman te worden. Dit heeft hij nu al een tijdje volgehouden, maar het vrije zwerversbestaan begint nu weer te trekken. Hugo mist gewoon zijn vrienden van de vuilnisbelt! Daarom besluit hij om het zwerversbestaan weer op te pakken, maar dit lukt zomaar niet: hij zal hiervoor eerst een aantal overtredingen moeten begaan, voordat hij weer terug is bij af. Help jij hem hierbij in deze grappige point&click-game?

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game