LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Betoverend Doolhof

Betoverend Doolhof

Denk Spelletjes 0,8 Probeer uit de doolhof te ontsnappen door alle leidingen op de juiste manier aan te leggen!
Onmogelijke Quiz 2

Onmogelijke Quiz 2

Denk Spelletjes 0,8 Dit is deel twee van de Onmogelijke Quiz, en ook hier speel je weer een absurde quiz waarin de antwoorden soms voor de hand liggen, maar vaak niet. Als jij de nodige kronkels in je hersenen hebt, zou het wel eens kunnen dat je een boel vragen goed beantwoordt. Succes!
Zoek de Ster

Zoek de Ster

Denk Spelletjes 0,8 Probeer in elke level de ster te vinden, deze kan op verschillende manieren verschijnen. Elke level is een soort puzzel die je op moet lossen om de ster te voorschijn te toveren.
Jewels 2

Jewels 2

Denk Spelletjes 0,8 Draai de rijen of kolommen met edelstenen zo, dat je series van drie dezelfde stenen krijgt. Deze verdwijnen daarna. Ga net zo lang door tot de edelsteen in het midden helemaal gevuld is met kleur!
Blauwe plaaggeest

Blauwe plaaggeest

Denk Spelletjes 0,8 Dit blauwe monstertje vindt niets leuker dan mensen bang maken: volwassenen, kinderen, het maakt hem niet uit. Klik in de juiste volgorde op de juiste voorwerpen, zodat hij zijn slag kan slaan.
Auto  Wassen

Auto Wassen

Denk Spelletjes 0,8 Er moet geld ingezameld worden op de school op te knappen. De leerlingen hebben besloten om auto's te gaan wassen. Zorg ervoor dat ze zoveel mogelijk auto wassen, let er wel op dat de leerlingen bij het juiste type auto staan.
Zoek het Verschil

Zoek het Verschil

Denk Spelletjes 0,8 In het land der blinden is éénoog koning! Maar kan hij dan ook een artiest zijn?
Onderwater

Onderwater

Behendigheid Spelletjes 0,8 Duik naar deze prachtige onderwaterwereld en vind de verborgen objecten!
Galgje

Galgje

Denk Spelletjes 0,7 Raad welke letters er in dit woord zitten voordat het mannetje hangt.
Land Opbouwen

Land Opbouwen

Denk Spelletjes 0,7 Test je aardrijkskundige kennis en plaats alle stukken land op de juiste plaats.
Ontsnap uit het Museum

Ontsnap uit het Museum

Denk Spelletjes 0,7 Vind alle missende woorden uit het dagboek en ontsnap uit het museum.
Landen Afrika

Landen Afrika

Denk Spelletjes 0,7 Weet jij waar alle landen in Afrika liggen?
Sneeuwschuiverrace

Sneeuwschuiverrace

Behendigheid Spelletjes 0,7 Probeer om de hele stad sneeuwvrij te houden met je sneeuwschuiver!
Blok

Blok

Denk Spelletjes 0,7 Laat het blok in het juiste gat vallen om naar het volgende level te gaan!
Sheriff Tripeaks

Sheriff Tripeaks

Denk Spelletjes 0,7 Dit is een leuke versie van Solitaire (patience). Klik op de kaart die 1 hoger of 1 lager is dan je huidige speelkaart. Als je snel speelt, ontvang je meer punten.
Ontsnap uit het Spookhuis 2

Ontsnap uit het Spookhuis 2

Avontuur Spelletjes 0,7 Vind je weg uit dit griezelige spookhuis door de voorwerpen te gebruiken.
Prison Breakout

Prison Breakout

Denk Spelletjes 0,7 Vind je weg door tunnels en geheime ruimten om uiteindelijk te stelen. Ga achter de bewaking aan om ze uit te schakelen. Maar wees voorzichtig, want zij zullen je horen als je loopt. Vermijd zoeklichten door je in de schaduwen te verbergen.
Oliehandelaar

Oliehandelaar

Denk Spelletjes 0,7 Je woont in een oliestadje, waar vreemde dingen gebeuren. Slijmerige monstertjes vallen jouw stad aan en jij gaat jouw olie verhandelen om mijnen te kunnen kopen. Deze mijnen moeten je redden!
Van Hemel naar Hel

Van Hemel naar Hel

Denk Spelletjes 0,7 Zoek aanwijzingen om uit dit mysterie te ontsnappen.
Jouw kledingfabriek

Jouw kledingfabriek

Avontuur Spelletjes 0,7 Bouw je eigen kledingfabriek en breid deze verder uit: maak er een waar mode-imperium van!
Koninkrijken de adel

Koninkrijken de adel

Avontuur Spelletjes 0,7 Jij bent verantwoordelijk voor een dorp. Gebruik de grondstoffen om boerderijen, fabrieken en huizen te bouwen en verbeter zo de welvaart van de bewoners.
Switch die zwaartekracht

Switch die zwaartekracht

Behendigheid Spelletjes 0,7 Dit mannetje wordt achtervolgd. Zorg dat hij niet gepakt wordt door op tijd de zwaartekracht om te draaien!
Slag op zee

Slag op zee

Denk Spelletjes 0,6 Een leuk online Zeeslag-achtig spelletje! Ga op zee het gevecht aan tegen de vijand en probeer al zijn schepen te bombarderen voordat hij de jouwe in de as legt! Je ziet zijn schepen niet, dus is het eerst een kwestie van gokken, en daarna van logisch nadenken. Je kunt je schepen in de lengte of in de breedte in het veld plaatsen. Als je een schip wilt draaien, sleep je het naar het 'Editor'-veld, waar je op het 'roteren'-icoontje klikt.
Liefdesverhalen

Liefdesverhalen

Avontuur Spelletjes 0,6 Help Cupido om zijn pijlen af te schieten en uiteindelijk zelf ook de ware liefde te vinden! Hiervoor moet je allerlei voorwerpen verzamelen en combineren.
Jouw gele onderzeeër 2

Jouw gele onderzeeër 2

Avontuur Spelletjes 0,6 Stap in je gele onderzeeër en ga op zoek naar de Zevende Zeeschat. Probeer zo veel mogelijk kwallen en haaien te doden. Zodra je er één gedood hebt, verschijnt een muntje. Pak deze allemaal! Zorg je wel dat je onderzeeër geen rotsen of andere obstakels raakt?
Sommen  maken

Sommen maken

Denk Spelletjes 0,6 Kijk naar de sommen die op het scherm verschijnen. Klik op de getallen op het blauwe toetsenbord om het juiste antwoord te geven.
Cube Tema

Cube Tema

Denk Spelletjes 0,6 Klik op een setje blokken van dezelfde kleur om ze te verwijderen.
Happige Haai

Happige Haai

Behendigheid Spelletjes 0,6 Je wordt achternagezeten door een haai, die jou met huid en haar wil opeten. Zorg dat je hem voor blijft! Spring van kist naar kist: dit levert je punten op, en gaat sneller dan via het water.
Je hebt Geluk

Je hebt Geluk

Denk Spelletjes 0,6 Klik de voorwerpen in de goede volgorde om alle verstopte beertjes te ontdekken.
Treinen

Treinen

Denk Spelletjes 0,6 Breng de trein naar het station nadat je de wagons in de goede volgorde hebt gezet. De volgorde wordt op de plattegrond getoond. Klik op de wissels om het richting te veranderen, beweeg de trein, ruil de wagons en meer. Als je de trein binnen de tijd naar het station brengt, krijg je een medaille.
De muziekdoos 4

De muziekdoos 4

Denk Spelletjes 0,6 Het muziekdoosje loopt als een rode draad door deze leuke spellenserie, waarvan dit alweer deel vier is. Dit mooi getekende 'zoek de verschillen'-spelletje maakt je nieuwsgierig naar ieder plaatje dat volgt. De plaatjes in het spel vertellen namelijk een verhaal, en dat maakt het spel nou precies de moeite waard. Het verhaal wordt niet in chronologische volgorde verteld, en daardoor wordt het des te spannender. Bovendien zitten er precies genoeg verschillen tussen de plaatjes om het leuk te houden, zodat je vrij snel weer door kunt naar het volgende plaatje uit het verhaal.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game