LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Ontsnap 2

Ontsnap 2

Denk Spelletjes 0,7 Probeer te ontsnappen en voorkom dat je gepakt wordt!
Puzzelen met water

Puzzelen met water

Denk Spelletjes 0,7 Leg waterleidingen aan om de juiste hoeveelheid water in de juiste bak te krijgen.
Zoek de playknop 5

Zoek de playknop 5

Denk Spelletjes 0,7 Vond jij 'Zoek de playknop' 1 t/m 4 ook zo leuk om te spelen? Dan vind je dit vast ook een leuke game. Ook in dit spelletje is het de bedoeling dat je een serie minigames uitspeelt, om daarin telkens de 'Play'-knop te vinden. Zodra je de playknop hebt gevonden, kun je door naar het volgende level. Succes!
Dief

Dief

Behendigheid Spelletjes 0,7 Speel een nietsnut die van kinds af aan al stal. Probeer zijn criminele gedrag nog een beetje stijlvol te maken door al klikkend de opdrachten uit te voeren.
Jouw vakantieparadijs

Jouw vakantieparadijs

Avontuur Spelletjes 0,7 Bouw je eigen vakantieparadijs en maak er een waar vakantie-imperium van! Bouw hotelkamers om geld te verdienen, leg gazons aan waarop je palmbomen kunt planten, leg trottoirs aan waarover je gasten kunnen lopen... kortom, maak er iets moois van vol voorzieningen die het verblijf van de vakantiegangers zo aangenaam mogelijk maken. Hoe meer zij het naar hun zin hebben, hoe meer geld je verdient waarmee je je vakantieparadijs weer kunt uitbreiden!
Landen Afrika

Landen Afrika

Denk Spelletjes 0,7 Weet jij waar alle landen in Afrika liggen?
Prison Breakout

Prison Breakout

Denk Spelletjes 0,7 Vind je weg door tunnels en geheime ruimten om uiteindelijk te stelen. Ga achter de bewaking aan om ze uit te schakelen. Maar wees voorzichtig, want zij zullen je horen als je loopt. Vermijd zoeklichten door je in de schaduwen te verbergen.
Verschillen zoeken 1

Verschillen zoeken 1

Denk Spelletjes 0,7 Er zijn drie levels in dit spel. In elk level zie je twee dezelfde afbeeldingen van een beroemdheid. Zoek de verschillen tussen de twee plaatjes. Als je alle verschillen hebt gevonden, ga je naar het volgende level. Je moet de verschillen wel binnen de tijd vinden, anders moet je weer opnieuw beginnen. In dit spel vind je de afbeeldingen van Katy Perry, Vanessa Hudgens en Justin Timberlake.
Jouw gele onderzeeër 2

Jouw gele onderzeeër 2

Avontuur Spelletjes 0,7 Stap in je gele onderzeeër en ga op zoek naar de Zevende Zeeschat. Probeer zo veel mogelijk kwallen en haaien te doden. Zodra je er één gedood hebt, verschijnt een muntje. Pak deze allemaal! Zorg je wel dat je onderzeeër geen rotsen of andere obstakels raakt?
Reïncarnatie happy hour

Reïncarnatie happy hour

Denk Spelletjes 0,7 Het paarse reïncarnatieduiveltje is weer bezig! Hij verzamelt voorwerpen en combineert ze met elkaar. Zo kan het duiveltje allerlei kattekwaad uithalen en dingen optillen. Het is zijn doel om de gereïncarneerde persoon weer terug te sturen naar de hel... hiervoor moet hij de zonde zien vinden die de gereïncarneerde ooit heeft begaan: help hem hierbij!
Virusoorlog

Virusoorlog

Denk Spelletjes 0,6 Red je organisme door alle virussen aan te vallen en er zo voor te zorgen dat ze hun DNA-materiaal niet in de cellen kunnen injecteren! Er zijn vijf verschillende cellen: eenvoudige (groene) cellen, sterkere (blauwe) cellen, snellere (rode) cellen, weerbaardere (grijze) cellen en (gele) cellen die zich sneller vermenigvuldigen. De kenmerken (zogeheten 'evolutiegenen') snelheid, verdediging, voortplanting en kracht kun je na ieder level verdelen om de juiste balans te krijgen. Je kunt ook met meerdere cellen tegelijk één virus aanvallen!
Liefdesverhalen

Liefdesverhalen

Avontuur Spelletjes 0,6 Help Cupido om zijn pijlen af te schieten en uiteindelijk zelf ook de ware liefde te vinden! Hiervoor moet je allerlei voorwerpen verzamelen en combineren.
Sommen  maken

Sommen maken

Denk Spelletjes 0,6 Kijk naar de sommen die op het scherm verschijnen. Klik op de getallen op het blauwe toetsenbord om het juiste antwoord te geven.
Kristallen

Kristallen

Denk Spelletjes 0,6 Kun je genoeg kristallen matchen en verzamelen voordat het licht uitgaat?
Auto  Wassen

Auto Wassen

Denk Spelletjes 0,6 Er moet geld ingezameld worden op de school op te knappen. De leerlingen hebben besloten om auto's te gaan wassen. Zorg ervoor dat ze zoveel mogelijk auto wassen, let er wel op dat de leerlingen bij het juiste type auto staan.
Cube Tema

Cube Tema

Denk Spelletjes 0,6 Klik op een setje blokken van dezelfde kleur om ze te verwijderen.
Hersensafari

Hersensafari

Denk Spelletjes 0,6 Probeer zoveel mogelijk sommetjes op te lossen binnen de tijd.
Dagboek van een Soldaat

Dagboek van een Soldaat

Avontuur Spelletjes 0,6 In deze leuke point & click-game help je het groene soldaatje om uit de rode basis te ontsnappen. Zoek alle voorwerpen die hij nodig heeft, en klik er op het juiste moment op om ze te gebruiken. Zorg dat je alles in de juiste volgorde doet, anders kom je vast te zitten. Goed kijken dus, voordat je klikt!
Slag op zee

Slag op zee

Denk Spelletjes 0,6 Een leuk online Zeeslag-achtig spelletje! Ga op zee het gevecht aan tegen de vijand en probeer al zijn schepen te bombarderen voordat hij de jouwe in de as legt! Je ziet zijn schepen niet, dus is het eerst een kwestie van gokken, en daarna van logisch nadenken. Je kunt je schepen in de lengte of in de breedte in het veld plaatsen. Als je een schip wilt draaien, sleep je het naar het 'Editor'-veld, waar je op het 'roteren'-icoontje klikt.
Koninkrijken de adel

Koninkrijken de adel

Avontuur Spelletjes 0,6 Jij bent verantwoordelijk voor een dorp. Gebruik de grondstoffen om boerderijen, fabrieken en huizen te bouwen en verbeter zo de welvaart van de bewoners.
Ontsnap uit het Museum

Ontsnap uit het Museum

Denk Spelletjes 0,6 Vind alle missende woorden uit het dagboek en ontsnap uit het museum.
Je hebt Geluk

Je hebt Geluk

Denk Spelletjes 0,6 Klik de voorwerpen in de goede volgorde om alle verstopte beertjes te ontdekken.
Mijnenveger

Mijnenveger

Denk Spelletjes 0,6 Vind alle mijnen zo snel mogelijk door op de vierkanten te klikken.
Hoofdsteden Europa 2

Hoofdsteden Europa 2

Denk Spelletjes 0,6 Ken jij alle hoofdsteden van Europa? Hoe topografisch ben jij aangelegd? Meet het met dit spel!
Alfabet Zoeken

Alfabet Zoeken

Kids Spelletjes 0,6 Kijk goed naar het plaatje en probeer alle letters van het alfabet te vinden.
Strategy Defense 5

Strategy Defense 5

Denk Spelletjes 0,6 Maak elke keer genoeg soldaten om de vijand aan te vallen en bouw ook genoeg torens om jezelf te verdedigen. Maar let op dat je niet al je geld opmaakt in de eerste levels anders heb je in de latere levels geen geld meer om iets te kopen.
Switch die zwaartekracht

Switch die zwaartekracht

Behendigheid Spelletjes 0,6 Dit mannetje wordt achtervolgd. Zorg dat hij niet gepakt wordt door op tijd de zwaartekracht om te draaien!
Rock Rush Classic 1

Rock Rush Classic 1

Denk Spelletjes 0,6 Dit is een verslavend spelletje waarin je op zoek gaat naar groene diamanten. Stenen waar je de grond onder weg graaft, zakken naar beneden. Kijk dus uit dat je er niet onder bedolven raakt! De stenen kun je zijwaarts verplaatsen, bijvoorbeeld om zo de doorgang naar een andere ruimte mogelijk te maken.
Land Opbouwen

Land Opbouwen

Denk Spelletjes 0,6 Test je aardrijkskundige kennis en plaats alle stukken land op de juiste plaats.
Steden Aanwijzen

Steden Aanwijzen

Denk Spelletjes 0,6 Probeer binnen de tijd de juiste plaats te vinden op de kaart. Haal genoeg punten om naar de volgende level te kunnen.
Vul de vakken

Vul de vakken

Denk Spelletjes 0,5 Verplaats alle gekleurde blokkencombinaties naar de grijze figuur onderaan het venster. Alle blokken moeten erin passen: alleen dan ga je door naar de volgende uitdaging!

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game