LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Piraten Gevecht 2

Piraten Gevecht 2

Behendigheid Spelletjes 0,6 Probeer om als eerste op het schateiland te arriveren om de race te winnen. Pas onderweg op dat je door de andere piraten niet kapot wordt geschoten.
Kristallen

Kristallen

Denk Spelletjes 0,6 Kun je genoeg kristallen matchen en verzamelen voordat het licht uitgaat?
3D Logic

3D Logic

Behendigheid Spelletjes 0,6 Verbind dezelfde kleuren met elkaar om de kubus op te lossen.
Stenen schuiven

Stenen schuiven

Denk Spelletjes 0,6 In dit spel moet je het mannetje de rotsblokken naar de rode vlakken laten verplaatsen. Hoe sneller je dit doet, hoe hoger de tijdbonus die je aan het eind van het level verdient. Je zult ook tijddiamanten tegenkomen: deze kan je verzamelen om je tijdbonus te verhogen.
Jouw vakantieparadijs

Jouw vakantieparadijs

Avontuur Spelletjes 0,6 Bouw je eigen vakantieparadijs en maak er een waar vakantie-imperium van! Bouw hotelkamers om geld te verdienen, leg gazons aan waarop je palmbomen kunt planten, leg trottoirs aan waarover je gasten kunnen lopen... kortom, maak er iets moois van vol voorzieningen die het verblijf van de vakantiegangers zo aangenaam mogelijk maken. Hoe meer zij het naar hun zin hebben, hoe meer geld je verdient waarmee je je vakantieparadijs weer kunt uitbreiden!
Arcane Weapon

Arcane Weapon

Aktie Spelletjes 0,6 In dit vechtspel ga jij bloeddorstige robots te lijf met allerlei verschillende aanvallen. Wanneer je een level hebt gehaald, krijg je er een nieuwe aanval bij: nog meer kans om het er levend vanaf te brengen in deze wrede wereld! Je kunt 'speciale' aanvallen ('Specials') uitvoeren en ook aanvallen uit de oudheid ('Ancient attacks'). De speciale aanvallen kosten je wel 'woedepunten' (rage). Hoe beter je vecht, hoe meer woedepunten je verdient. Hou je gezondheid in de gaten (groene balk links bovenaan) en die van je vijand (rode balk rechts bovenaan)!
Ontsnap uit de Keuken

Ontsnap uit de Keuken

Denk Spelletjes 0,6 Probeer uit de keuken te ontsnappen.
Mijnenveger

Mijnenveger

Denk Spelletjes 0,5 Vind alle mijnen zo snel mogelijk door op de vierkanten te klikken.
Alfabet Zoeken

Alfabet Zoeken

Kids Spelletjes 0,5 Kijk goed naar het plaatje en probeer alle letters van het alfabet te vinden.
Juwelen

Juwelen

Denk Spelletjes 0,5 Kantel het bord en laat alle juwelen zo bij elkaar komen.
Steden Aanwijzen

Steden Aanwijzen

Denk Spelletjes 0,5 Probeer binnen de tijd de juiste plaats te vinden op de kaart. Haal genoeg punten om naar de volgende level te kunnen.
Reïncarnatie happy hour

Reïncarnatie happy hour

Denk Spelletjes 0,5 Het paarse reïncarnatieduiveltje is weer bezig! Hij verzamelt voorwerpen en combineert ze met elkaar. Zo kan het duiveltje allerlei kattekwaad uithalen en dingen optillen. Het is zijn doel om de gereïncarneerde persoon weer terug te sturen naar de hel... hiervoor moet hij de zonde zien vinden die de gereïncarneerde ooit heeft begaan: help hem hierbij!
Boten Gevecht

Boten Gevecht

Aktie Spelletjes 0,5 Dit spel is heel eenvoudig maar leuk. Het is de bedoeling om de andere bootjes tot zinken te brengen, voordat ze jou raken!
Vallende blokken

Vallende blokken

Denk Spelletjes 0,5 Snijd de balken en touwenop de juiste punten door, en maak gebruik van de zwaartekracht om de blokjes naar beneden te laten vallen.
Dagboek van een Soldaat

Dagboek van een Soldaat

Avontuur Spelletjes 0,5 In deze leuke point & click-game help je het groene soldaatje om uit de rode basis te ontsnappen. Zoek alle voorwerpen die hij nodig heeft, en klik er op het juiste moment op om ze te gebruiken. Zorg dat je alles in de juiste volgorde doet, anders kom je vast te zitten. Goed kijken dus, voordat je klikt!
Youda Marina

Youda Marina

Denk Spelletjes 0,5 Jij wordt havenmeester en je moet je jachthavenbezoekers tevreden houden. En tevreden bezoekers betekent heel veel inkomsten doordat ze de havenvergoedingen betalen en je cafés en restaurants bezoeken. Hoe meer je verdient, hoe meer faciliteiten je kunt bouwen
Blokjes Schuiven

Blokjes Schuiven

Denk Spelletjes 0,5 Schuif met het blokje naar het gat in de weg en zorg ervoor dat het blokje erdoorheen valt.
Olifant Doolhof

Olifant Doolhof

Behendigheid Spelletjes 0,5 Verzamel alle schelpen zodat de uitgang open gaat. Maar pas op dat je slurf niet in de knoop raakt.
Sherlock Holmes

Sherlock Holmes

Denk Spelletjes 0,5 Bekijk de twee foto's goed en zoek de 11 verschillen. Klik op een verschil als je het gevonden hebt. Met het vergrootglas kun je iets van dichterbij bekijken en als je op de pijp klikt krijg je een hint. Je hebt 5 minuten om alle verschillen te vinden.
Verborgen cijfers op de racebaan

Verborgen cijfers op de racebaan

Denk Spelletjes 0,5 Op de racebaan zitten allerlei cijfers verborgen. Zorg dat je ze allemaal gevonden hebt voordat de tijd om is!
Vul de vakken

Vul de vakken

Denk Spelletjes 0,5 Verplaats alle gekleurde blokkencombinaties naar de grijze figuur onderaan het venster. Alle blokken moeten erin passen: alleen dan ga je door naar de volgende uitdaging!
Dierengalgje

Dierengalgje

Denk Spelletjes 0,5 Dit spel lijkt net op galgje, maar nu moet je de naam raden van het dier op de wazige foto. Klik op de letters onder de foto om de naam van het dier te spellen. Als je op een verkeerde letter klikt, brandt de kaars aan de linker kant sneller op. Alle dierennamen zijn in het Engels.
Zoek de dader

Zoek de dader

Denk Spelletjes 0,5 Dit is een leuk detectivespel waarin jij een groot aantal moorden moet oplossen. Hiervoor is je tijd beperkt, dus je moet dit wel in zo min mogelijk pogingen (muisklikken) doen. Je speelt het spel als volgt: klik op de puzzelstukjes, zodat er aanwijzingen verschijnen. De getallen op de puzzelstukjes geven aan hoeveel interessante voorwerpen verstopt zitten onder de aangrenzende puzzelstukjes. Er zijn verschillende soorten aanwijzingen: de gele vertellen meer over een verdachte, de blauwe vertellen je wat de moordenaar NIET is en de groene vertellen je juist wat de moordenaar WEL is. De rode visjes zijn valse aanwijzingen, probeer hier dus zo min mogelijk op te klikken. Dit leuke detectivespel kun je in drie verschillende spelmodi spelen. Je hebt de story mode, de endless mode en de duel mode. In de story mode is het de bedoeling dat je de finale bereikt. In de endless mode is het de bedoeling dat je een eindeloos aantal zaken oplost, en een topscore haalt. In de duel mode strijden de detective en de inspecteur om de eer: je kunt hier tegen een mens of tegen een alien spelen. Veel speurplezier!
Chinees Dammen

Chinees Dammen

Denk Spelletjes 0,5 Speel het veld leeg door fiches over de andere fiches heen te laten springen.
Dino Run: Planeet D

Dino Run: Planeet D

Behendigheid Spelletjes 0,5 Er zijn kometen ingeslagen! Probeer zo snel mogelijk weg te rennen, zodat je kunt ontsnappen aan de rondvliegende kometen. Verzamel tijdens het rennen eieren voor extra punten. Let op: als je het spel wilt spelen, klik je op het roze 'Play'-icoontje, midden bovenaan.
Spook Kasteel

Spook Kasteel

Denk Spelletjes 0,5 Je bent verdwaald en terecht gekomen in een doolhof. Per level is het de bedoeling dat je de trap bereikt zonder dat je gepakt wordt door 1 van de enge monsters.
Polar Express

Polar Express

Kerst Spelletjes 0,4 Probeer de Polar Express goed over de rails te laten rijden. Zet wissels goed om en pak de wagons die je onderweg tegenkomt. Kijk uit voor obstakels en zorg dat de trein niet tegen zijn eigen wagons aan rijdt!
De muziekdoos 1

De muziekdoos 1

Denk Spelletjes 0,4 Een muziekdoosje loopt als een rode draad door deze leuke spellenserie, waarvan dit het eerste deel is. Dit mooi getekende 'zoek de verschillen'-spelletje maakt je nieuwsgierig naar ieder plaatje dat volgt. De plaatjes in het spel vertellen namelijk een verhaal, en dat maakt het spel nou precies de moeite waard. Het verhaal wordt niet in chronologische volgorde verteld, en daardoor wordt het des te spannender. Bovendien zitten er precies genoeg verschillen tussen de plaatjes om het leuk te houden, zodat je vrij snel weer door kunt naar het volgende plaatje uit het verhaal.
Bakugan gevechtstraining

Bakugan gevechtstraining

Denk Spelletjes 0,4 Klik op START, waarna 3 Bakugan-gevechtsballen verschijnen. Kies er een en ga door naar de arena! Met de spatiebalk rol je de Bakugan-bal verder, en hierbij is het belangrijk om op het juiste moment de spatiebalk in te drukken om een optimale snelheid te krijgen. Wanneer je bal op een 'gate card' landt, opent deze en wordt jouw G-kracht zichtbaar. Ook de G-kracht van de tegenstander wordt dan zichtbaar. Veel plezier!
Emoe's speelgoed

Emoe's speelgoed

Kids Spelletjes 0,4 Haal de flat overhoop en vind Emoe's speelgoed. Je moet er als eerst 5 hebben!

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game