LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Jewels 2

Jewels 2

Denk Spelletjes 0,5 Draai de rijen of kolommen met edelstenen zo, dat je series van drie dezelfde stenen krijgt. Deze verdwijnen daarna. Ga net zo lang door tot de edelsteen in het midden helemaal gevuld is met kleur!
Olifant Doolhof

Olifant Doolhof

Behendigheid Spelletjes 0,5 Verzamel alle schelpen zodat de uitgang open gaat. Maar pas op dat je slurf niet in de knoop raakt.
Blokjes Schuiven

Blokjes Schuiven

Denk Spelletjes 0,5 Schuif met het blokje naar het gat in de weg en zorg ervoor dat het blokje erdoorheen valt.
Samorost 1

Samorost 1

Avontuur Spelletjes 0,5 Voorkom dat deze piepkleine planeet botst door alle levels te doorlopen in dit schattig getekende spel.
Arcane Weapon

Arcane Weapon

Aktie Spelletjes 0,5 In dit vechtspel ga jij bloeddorstige robots te lijf met allerlei verschillende aanvallen. Wanneer je een level hebt gehaald, krijg je er een nieuwe aanval bij: nog meer kans om het er levend vanaf te brengen in deze wrede wereld! Je kunt 'speciale' aanvallen ('Specials') uitvoeren en ook aanvallen uit de oudheid ('Ancient attacks'). De speciale aanvallen kosten je wel 'woedepunten' (rage). Hoe beter je vecht, hoe meer woedepunten je verdient. Hou je gezondheid in de gaten (groene balk links bovenaan) en die van je vijand (rode balk rechts bovenaan)!
Piraten Gevecht 2

Piraten Gevecht 2

Behendigheid Spelletjes 0,5 Probeer om als eerste op het schateiland te arriveren om de race te winnen. Pas onderweg op dat je door de andere piraten niet kapot wordt geschoten.
Blok

Blok

Denk Spelletjes 0,5 Laat het blok in het juiste gat vallen om naar het volgende level te gaan!
3D Logic

3D Logic

Behendigheid Spelletjes 0,5 Verbind dezelfde kleuren met elkaar om de kubus op te lossen.
Ruimteblokken

Ruimteblokken

Behendigheid Spelletjes 0,5 Dit is een leuk puzzelspel waarin je het veld leeg moet spelen. In ieder level is het veld omgeven van stenen met dezelfde kleuren. Dit is je munitie. Klik op de stenen in de rand om het veld om stenen naar het midden te schieten. Stenen van dezelfde kleur verdwijnen. Je moet wel een beetje creatief zijn om ze allemaal weg te spelen. Veel plezier!
Balletje Balletje 1

Balletje Balletje 1

Denk Spelletjes 0,5 Zet geld in en houd de bal goed in de gaten om je eigen bedrag niet te verliezen.
Zoek het Verschil

Zoek het Verschil

Denk Spelletjes 0,5 In het land der blinden is éénoog koning! Maar kan hij dan ook een artiest zijn?
Chinees Dammen

Chinees Dammen

Denk Spelletjes 0,5 Speel het veld leeg door fiches over de andere fiches heen te laten springen.
Piano Spelen

Piano Spelen

Denk Spelletjes 0,5 Kijk goed naar het voorbeeld en speel het pianospel na!
Sneeuwschuiverrace

Sneeuwschuiverrace

Behendigheid Spelletjes 0,5 Probeer om de hele stad sneeuwvrij te houden met je sneeuwschuiver!
De muziekdoos 1

De muziekdoos 1

Denk Spelletjes 0,5 Een muziekdoosje loopt als een rode draad door deze leuke spellenserie, waarvan dit het eerste deel is. Dit mooi getekende 'zoek de verschillen'-spelletje maakt je nieuwsgierig naar ieder plaatje dat volgt. De plaatjes in het spel vertellen namelijk een verhaal, en dat maakt het spel nou precies de moeite waard. Het verhaal wordt niet in chronologische volgorde verteld, en daardoor wordt het des te spannender. Bovendien zitten er precies genoeg verschillen tussen de plaatjes om het leuk te houden, zodat je vrij snel weer door kunt naar het volgende plaatje uit het verhaal.
Zoo keeper

Zoo keeper

Denk Spelletjes 0,5 Probeer om drie dezelfde dieren op een rij te krijgen door dieren onderling van plaats te laten wisselen. Hoe meer series van drie je maakt, hoe meer tijd je krijgt om het level uit te spelen.
Emoe's speelgoed

Emoe's speelgoed

Kids Spelletjes 0,5 Haal de flat overhoop en vind Emoe's speelgoed. Je moet er als eerst 5 hebben!
Stenen schuiven

Stenen schuiven

Denk Spelletjes 0,5 In dit spel moet je het mannetje de rotsblokken naar de rode vlakken laten verplaatsen. Hoe sneller je dit doet, hoe hoger de tijdbonus die je aan het eind van het level verdient. Je zult ook tijddiamanten tegenkomen: deze kan je verzamelen om je tijdbonus te verhogen.
Orbox B

Orbox B

Denk Spelletjes 0,5 Orbox B is een spel waarin je jezelf naar het eindpunt moet puzzelen door de juiste combinaties te maken.
Dino Run: Planeet D

Dino Run: Planeet D

Behendigheid Spelletjes 0,5 Er zijn kometen ingeslagen! Probeer zo snel mogelijk weg te rennen, zodat je kunt ontsnappen aan de rondvliegende kometen. Verzamel tijdens het rennen eieren voor extra punten. Let op: als je het spel wilt spelen, klik je op het roze 'Play'-icoontje, midden bovenaan.
Egyptisch Mahjong

Egyptisch Mahjong

Denk Spelletjes 0,4 Speel Mahjong in Egypte, en ontdek alle schatten die het land verborgen houdt: de pyramides van Giza, de obelisk van Karnak, het Dal der Koningen, en nog veel meer. Zoek alle hiëroglyfenparen bij elkaar om het bord zo leeg te spelen!
Snelrekenen

Snelrekenen

Denk Spelletjes 0,4 Ben jij goed in hoofdrekenen? Speel dan dit rekenspel en los zo veel mogelijk sommen op binnen de tijd!
Sherlock Holmes

Sherlock Holmes

Denk Spelletjes 0,4 Bekijk de twee foto's goed en zoek de 11 verschillen. Klik op een verschil als je het gevonden hebt. Met het vergrootglas kun je iets van dichterbij bekijken en als je op de pijp klikt krijg je een hint. Je hebt 5 minuten om alle verschillen te vinden.
De muziekdoos 4

De muziekdoos 4

Denk Spelletjes 0,4 Het muziekdoosje loopt als een rode draad door deze leuke spellenserie, waarvan dit alweer deel vier is. Dit mooi getekende 'zoek de verschillen'-spelletje maakt je nieuwsgierig naar ieder plaatje dat volgt. De plaatjes in het spel vertellen namelijk een verhaal, en dat maakt het spel nou precies de moeite waard. Het verhaal wordt niet in chronologische volgorde verteld, en daardoor wordt het des te spannender. Bovendien zitten er precies genoeg verschillen tussen de plaatjes om het leuk te houden, zodat je vrij snel weer door kunt naar het volgende plaatje uit het verhaal.
Breien

Breien

Behendigheid Spelletjes 0,4 Kies 1 van de figuren die je wilt gaan breien. Kies een kleur en klik vervolgens de vakjes aan die je wilt breien in de gekozen kleur.
Fruit Verzamelen

Fruit Verzamelen

Behendigheid Spelletjes 0,4 Verzamel 2 of meer van hetzelfde fruit om het fruit weg te spelen. Speel alles weg om naar het volgende level te gaan. Blijft er fruit over dan gaan er 100 punten per stuk fruit van je score af.
Spook Kasteel

Spook Kasteel

Denk Spelletjes 0,4 Je bent verdwaald en terecht gekomen in een doolhof. Per level is het de bedoeling dat je de trap bereikt zonder dat je gepakt wordt door 1 van de enge monsters.
Sheriff Tripeaks

Sheriff Tripeaks

Denk Spelletjes 0,4 Dit is een leuke versie van Solitaire (patience). Klik op de kaart die 1 hoger of 1 lager is dan je huidige speelkaart. Als je snel speelt, ontvang je meer punten.
Vallende blokken

Vallende blokken

Denk Spelletjes 0,4 Snijd de balken en touwenop de juiste punten door, en maak gebruik van de zwaartekracht om de blokjes naar beneden te laten vallen.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game