LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Snelrekenen

Snelrekenen

Denk Spelletjes 0,4 Ben jij goed in hoofdrekenen? Speel dan dit rekenspel en los zo veel mogelijk sommen op binnen de tijd!
Verschillen zoeken 1

Verschillen zoeken 1

Denk Spelletjes 0,4 Er zijn drie levels in dit spel. In elk level zie je twee dezelfde afbeeldingen van een beroemdheid. Zoek de verschillen tussen de twee plaatjes. Als je alle verschillen hebt gevonden, ga je naar het volgende level. Je moet de verschillen wel binnen de tijd vinden, anders moet je weer opnieuw beginnen. In dit spel vind je de afbeeldingen van Katy Perry, Vanessa Hudgens en Justin Timberlake.
Balletje Balletje 1

Balletje Balletje 1

Denk Spelletjes 0,4 Zet geld in en houd de bal goed in de gaten om je eigen bedrag niet te verliezen.
Egyptisch Mahjong

Egyptisch Mahjong

Denk Spelletjes 0,4 Speel Mahjong in Egypte, en ontdek alle schatten die het land verborgen houdt: de pyramides van Giza, de obelisk van Karnak, het Dal der Koningen, en nog veel meer. Zoek alle hiëroglyfenparen bij elkaar om het bord zo leeg te spelen!
Blokken 5

Blokken 5

Denk Spelletjes 0,4 Zoek alle zelfde blokkenparen bij elkaar en probeer om uiteindelijk het hele veld leeg te spelen!
Breien

Breien

Behendigheid Spelletjes 0,4 Kies 1 van de figuren die je wilt gaan breien. Kies een kleur en klik vervolgens de vakjes aan die je wilt breien in de gekozen kleur.
Blokschuiver 3

Blokschuiver 3

Behendigheid Spelletjes 0,3 Schuif de kisten naar de groene vakken door ertegenaan te duwen.
Transport

Transport

Denk Spelletjes 0,3 Verstuur alle pakjes naar het goede transportmiddel!
Staten Amerika

Staten Amerika

Denk Spelletjes 0,3 Weet jij waar alle Staten van Amerika liggen?
Kopje suiker

Kopje suiker

Denk Spelletjes 0,3 Teken lijntjes om ervoor te zorgen dat er genoeg suiker (en ook nog van de juiste kleur) in de bekers belandt!
Scuba

Scuba

Avontuur Spelletjes 0,3 De motor van je schip is kapot. Ga onder water op zoek naar onderdelen waarmee je een nieuwe motor kunt bouwen! Dit bouwen doe je vlakbij je schip of bij een werkbank. Combineer de juiste voorwerpen met elkaar: deze combinaties vind je onder 'recipes'. Als je diep wilt duiken, zul je eerst dingen als een werkbank, een zuurstofkast en een lamp moeten bouwen. Houd je batterij, je zuurstofgehalte en de druk op je duikpak goed in de gaten. Je kunt je laser, je lamp, je duikpak, je zuurstofpeil en je laarzen upgraden.
Boodschappen Doen 2

Boodschappen Doen 2

Denk Spelletjes 0,3 Je krijgt een boodschappenlijst met producten die je moet kopen. Je hebt voor deze boodschappen een bepaald budget, het is de bedoeling dat alle producten samen net zo duur zijn als het geld wat je bij je hebt. Niet goedkoper en niet duurder!
Simon

Simon

Denk Spelletjes 0,3 Speel de melodie na!
Magische Blokken

Magische Blokken

Denk Spelletjes 0,3 Probeer om 3 blokken op een rij te krijgen. Op deze manier verdwijnen die blokken dan, en schuiven er bovenin die rij weer nieuwe blokken bij.
Lieveheersbeestje

Lieveheersbeestje

Kids Spelletjes 0,3 Help dit lieveheersbeestje naar de uitgang.
Landen Azië

Landen Azië

Denk Spelletjes 0,3 Weet jij waar alle landen in Azië liggen?
Pipol Lemmings

Pipol Lemmings

Behendigheid Spelletjes 0,3 Breng de Pipol naar hun bestemming. Graaf tunnels voor ze of verplaats aarde om een weg voor ze te maken.
Proef op de som

Proef op de som

Denk Spelletjes 0,3 Een leuk rekenspelletje waarbij je zo snel mogelijk de antwoorden op de sommen in moet typen. Ook leerzaam voor de wat jongere spelers!
Ontsnap uit de kamer

Ontsnap uit de kamer

Denk Spelletjes 0,3 Verken de kamer en probeer te ontsnappen.
Hersen Training

Hersen Training

Denk Spelletjes 0,3 Speel verschillende spelletjes om je hersenen te trainen. Zo moet je bijvoorbeeld rekenen, klok kijken, meer of minder en visuele oefeningen doen.
Het Appartement

Het Appartement

Denk Spelletjes 0,3 Los het mysterie op rond dit appartement. Klik en verzamel voorwerpen.
Kaban het everzwijn

Kaban het everzwijn

Avontuur Spelletjes 0,3 Jij bent Kaban het everzwijn. Je bent in een doolhof beland, waar je zo snel mogelijk uit wilt zien te komen. Als je slim en handig bent, lukt dat je vast!
Onmogelijke Quiz

Onmogelijke Quiz

Denk Spelletjes 0,3 Dit is echt een absurde quiz waarin de antwoorden soms heel voor de hand liggend zijn, maar meestal niet. Als jij de nodige kronkels in je hersenen hebt, zou het wel eens kunnen dat je een boel vragen goed beantwoordt. Succes!
Bejeweled 4

Bejeweled 4

Denk Spelletjes 0,3 Probeer steeds rijen van 3 dezelfde figuren te maken. Als je dat vaak lukt krijg je een flinke bonus!
Ren Roodkapje ren!

Ren Roodkapje ren!

Behendigheid Spelletjes 0,3 Roodkapje wordt achternagezeten door de grote boze wolf. Zorg jij dat ze uit zijn klauwen blijft? Wanneer je voldoende punten (appels) hebt verzameld, kun je allerlei upgrades uitvoeren waardoor Roodkapje sneller wordt!
Zoek de Ster 3

Zoek de Ster 3

Denk Spelletjes 0,3 Probeer in elke level de ster te vinden, deze kan op verschillende manieren verschijnen. Elke level is een soort puzzel die je op moet lossen om de ster te voorschijn te toveren.
Zoo keeper

Zoo keeper

Denk Spelletjes 0,3 Probeer om drie dezelfde dieren op een rij te krijgen door dieren onderling van plaats te laten wisselen. Hoe meer series van drie je maakt, hoe meer tijd je krijgt om het level uit te spelen.
Schuur opknappen

Schuur opknappen

Denk Spelletjes 0,3 Knap een prachtige oude schuur op en ga op zoek naar oude schatten om je project mee te bekostigen.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game