LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
D-Evo

D-Evo

Denk Spelletjes 0,4 Probeer met dit kaartspel te winnen van je tegenstander.
4 op een Rij 2

4 op een Rij 2

Behendigheid Spelletjes 0,4 Probeer als eerste 4 op een rij te krijgen.
Ontsnap uit de Keuken

Ontsnap uit de Keuken

Denk Spelletjes 0,4 Probeer uit de keuken te ontsnappen.
Lieveheersbeestje

Lieveheersbeestje

Kids Spelletjes 0,4 Help dit lieveheersbeestje naar de uitgang.
Transport

Transport

Denk Spelletjes 0,4 Verstuur alle pakjes naar het goede transportmiddel!
Simon

Simon

Denk Spelletjes 0,4 Speel de melodie na!
Kopje suiker

Kopje suiker

Denk Spelletjes 0,4 Teken lijntjes om ervoor te zorgen dat er genoeg suiker (en ook nog van de juiste kleur) in de bekers belandt!
Blokken 5

Blokken 5

Denk Spelletjes 0,3 Zoek alle zelfde blokkenparen bij elkaar en probeer om uiteindelijk het hele veld leeg te spelen!
Sneeuwtruck

Sneeuwtruck

Kerst Spelletjes 0,3 Rij met je sneeuwtruck door de besneeuwde bergen en probeer zo ver mogelijk te komen! Kijk uit dat je niet over de kop slaat, want dan kun je opnieuw beginnen.
Staten Amerika

Staten Amerika

Denk Spelletjes 0,3 Weet jij waar alle Staten van Amerika liggen?
Landen Azië

Landen Azië

Denk Spelletjes 0,3 Weet jij waar alle landen in Azië liggen?
Magische Blokken

Magische Blokken

Denk Spelletjes 0,3 Probeer om 3 blokken op een rij te krijgen. Op deze manier verdwijnen die blokken dan, en schuiven er bovenin die rij weer nieuwe blokken bij.
Zoek de dader

Zoek de dader

Denk Spelletjes 0,3 Dit is een leuk detectivespel waarin jij een groot aantal moorden moet oplossen. Hiervoor is je tijd beperkt, dus je moet dit wel in zo min mogelijk pogingen (muisklikken) doen. Je speelt het spel als volgt: klik op de puzzelstukjes, zodat er aanwijzingen verschijnen. De getallen op de puzzelstukjes geven aan hoeveel interessante voorwerpen verstopt zitten onder de aangrenzende puzzelstukjes. Er zijn verschillende soorten aanwijzingen: de gele vertellen meer over een verdachte, de blauwe vertellen je wat de moordenaar NIET is en de groene vertellen je juist wat de moordenaar WEL is. De rode visjes zijn valse aanwijzingen, probeer hier dus zo min mogelijk op te klikken. Dit leuke detectivespel kun je in drie verschillende spelmodi spelen. Je hebt de story mode, de endless mode en de duel mode. In de story mode is het de bedoeling dat je de finale bereikt. In de endless mode is het de bedoeling dat je een eindeloos aantal zaken oplost, en een topscore haalt. In de duel mode strijden de detective en de inspecteur om de eer: je kunt hier tegen een mens of tegen een alien spelen. Veel speurplezier!
Boten Gevecht

Boten Gevecht

Aktie Spelletjes 0,3 Dit spel is heel eenvoudig maar leuk. Het is de bedoeling om de andere bootjes tot zinken te brengen, voordat ze jou raken!
Het Appartement

Het Appartement

Denk Spelletjes 0,3 Los het mysterie op rond dit appartement. Klik en verzamel voorwerpen.
Proef op de som

Proef op de som

Denk Spelletjes 0,3 Een leuk rekenspelletje waarbij je zo snel mogelijk de antwoorden op de sommen in moet typen. Ook leerzaam voor de wat jongere spelers!
Ontsnap uit de kamer

Ontsnap uit de kamer

Denk Spelletjes 0,3 Verken de kamer en probeer te ontsnappen.
Onmogelijke Quiz

Onmogelijke Quiz

Denk Spelletjes 0,3 Dit is echt een absurde quiz waarin de antwoorden soms heel voor de hand liggend zijn, maar meestal niet. Als jij de nodige kronkels in je hersenen hebt, zou het wel eens kunnen dat je een boel vragen goed beantwoordt. Succes!
Zoek de Ster 3

Zoek de Ster 3

Denk Spelletjes 0,3 Probeer in elke level de ster te vinden, deze kan op verschillende manieren verschijnen. Elke level is een soort puzzel die je op moet lossen om de ster te voorschijn te toveren.
Tactieken

Tactieken

Aktie Spelletjes 0,3 Probeer om je tegenstander te verslaan in dit tactische spel. Per ronde mag je telkens met alle figuren een zet doen, als je dit hebt gedaan is je tegenstander aan de beurt. Om de beurt aan de tegenstander door te geven moet je op pass drukken.
Pipol Lemmings

Pipol Lemmings

Behendigheid Spelletjes 0,3 Breng de Pipol naar hun bestemming. Graaf tunnels voor ze of verplaats aarde om een weg voor ze te maken.
Ren Roodkapje ren!

Ren Roodkapje ren!

Behendigheid Spelletjes 0,3 Roodkapje wordt achternagezeten door de grote boze wolf. Zorg jij dat ze uit zijn klauwen blijft? Wanneer je voldoende punten (appels) hebt verzameld, kun je allerlei upgrades uitvoeren waardoor Roodkapje sneller wordt!
Schuur opknappen

Schuur opknappen

Denk Spelletjes 0,3 Knap een prachtige oude schuur op en ga op zoek naar oude schatten om je project mee te bekostigen.
Kaban het everzwijn

Kaban het everzwijn

Avontuur Spelletjes 0,3 Jij bent Kaban het everzwijn. Je bent in een doolhof beland, waar je zo snel mogelijk uit wilt zien te komen. Als je slim en handig bent, lukt dat je vast!
Scuba

Scuba

Avontuur Spelletjes 0,3 De motor van je schip is kapot. Ga onder water op zoek naar onderdelen waarmee je een nieuwe motor kunt bouwen! Dit bouwen doe je vlakbij je schip of bij een werkbank. Combineer de juiste voorwerpen met elkaar: deze combinaties vind je onder 'recipes'. Als je diep wilt duiken, zul je eerst dingen als een werkbank, een zuurstofkast en een lamp moeten bouwen. Houd je batterij, je zuurstofgehalte en de druk op je duikpak goed in de gaten. Je kunt je laser, je lamp, je duikpak, je zuurstofpeil en je laarzen upgraden.
Apentandarts

Apentandarts

Denk Spelletjes 0,3 Er komt een aap bij je die rotte tanden heeft. Probeer de rotte tanden eruit te halen. Als je een gezonde tand pakt, bijt de aap je.
Chicken Invaders

Chicken Invaders

Behendigheid Spelletjes 0,3 Veel plezier met deze kippenversie van de klassieke Space Invaders.
Steentijd

Steentijd

Denk Spelletjes 0,3 Neem een kijkje in de steentijd en schrijf geschiedenis als oerman! In ieder level krijg je opdrachten. Zo moet je in het introductielevel bijvoorbeeld een stel apen transformeren in mensen om uiteindelijk een paleis te bouwen. Zorg dat je je stamgenoten evenwichtig verdeelt over verschillende activiteiten, om voldoende inkomen te verzamelen. Wanneer jullie dreigen te worden aangevallen, kun je je stamgenoten ook laten vechten. Hoe verder je komt in de tijd, hoe meer technologische ontwikkelingen je kunt gebruiken. Speel als 'Settler', als 'Chieftain' of als 'Deity'. De Settlermodus is het makkelijkst, maar levert je ook minder punten op. De Deity-modus is het moeilijkst, maar je krijgt dan ook een bonus van 30% op je score!
Dierengalgje

Dierengalgje

Denk Spelletjes 0,3 Dit spel lijkt net op galgje, maar nu moet je de naam raden van het dier op de wazige foto. Klik op de letters onder de foto om de naam van het dier te spellen. Als je op een verkeerde letter klikt, brandt de kaars aan de linker kant sneller op. Alle dierennamen zijn in het Engels.
Zoek de Verschillen 10

Zoek de Verschillen 10

Denk Spelletjes 0,3 Zoek de 6 verschillen om naar de volgende level te gaan.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game