LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Fruit Smash

Fruit Smash

Denk Spelletjes 0,3 Maak zo veel mogelijk vruchtensap door het fruit in 3 of meer gelijke stukken naast elkaar te zetten. Speciale voorwerpen zorgen voor superaanvallen, waarmee je heel veel fruit kunt persen.
Geheimzinnige dief

Geheimzinnige dief

Denk Spelletjes 0,3 Ontwijk de groene beesten, pak de sleutel en het geld en ga door de deur om vervolgens in een nieuw level te belanden.
Miersoldaten

Miersoldaten

Aktie Spelletjes 0,3 Neem alle vestingen in en zorg dat de vijand ze niet verovert! Stuur er miersoldaten op af en zorg dat je de vijand voor bent. Hoe meer vestingen je bezet, hoe meer troepen je hebt om van daaruit weer nieuwe aanvallen uit te voeren. Wanneer je genoeg troepen hebt verzameld, kun je ook een luchtbasis veroveren. Van hieruit kun je overal heen.
Blox

Blox

Denk Spelletjes 0,3 Probeer 2 of meer dezelfde blokjes te laten knappen door ze naast elkaar te zetten. Maak gebruik van liften en vallen.
Fotos Maken

Fotos Maken

Kids Spelletjes 0,3 Probeer zoveel mogelijk mensen of dieren op de foto te zetten. Hoeveel foto's kun jij maken tot de batterij op is?
Bergen en Rivieren Europa

Bergen en Rivieren Europa

Denk Spelletjes 0,3 Weet jij waar alle bergen, rivieren en zeeën van Europa liggen?
Houten bruggen bouwen

Houten bruggen bouwen

Denk Spelletjes 0,2 In dit land van eilandjes en rivieren heb je bruggen nodig om je te verplaatsen. Een magiër heeft alle bruggen in dit land vernietigd. Ze zijn allemaal gesplitst in losse brugdelen en die moeten weer aan elkaar gebouwd worden. Niet iedereen kan bruggen bouwen. Jij vast wel. Maar alle begin is moeilijk, dus heb je hier wat plattegronden om te oefenen. Sommige houten delen kun je niet verplaatsen, soms liggen er magische spiegels in de weg, enz. Laat eens zien hoe goed jij puzzles op kunt lossen zodat alle bruggen gebouwd kunnen worden.
Zoek de Ster 2

Zoek de Ster 2

Denk Spelletjes 0,2 Probeer in elke level de ster te vinden, deze kan op verschillende manieren verschijnen. Elke level is een soort puzzel die je op moet lossen om de ster te voorschijn te toveren.
5 Op Een Rij 2

5 Op Een Rij 2

Denk Spelletjes 0,2 Versla de computer met het spelletje 5 op een rij. Stel zelf de moeilijkheidsgraad van het spel in!
Verborgen cijfers op de racebaan

Verborgen cijfers op de racebaan

Denk Spelletjes 0,2 Op de racebaan zitten allerlei cijfers verborgen. Zorg dat je ze allemaal gevonden hebt voordat de tijd om is!
Blokschuiver 3

Blokschuiver 3

Behendigheid Spelletjes 0,2 Schuif de kisten naar de groene vakken door ertegenaan te duwen.
Monstermachine

Monstermachine

Aktie Spelletjes 0,2 Bouw je eigen monster en laat hem vechten tegen andere monsters. Telkens wanneer je wint kun je weer nieuwe monsters maken, die je kunt inzetten tijdens het volgende gevecht. Sommige combinaties zijn wel mogelijk, andere niet, maar dat wijst zich vanzelf in het spel.
Bouw je Zoo

Bouw je Zoo

Avontuur Spelletjes 0,2 In dit leuke spelletje bouw jij je eigen dierentuin! Je begint met het aanleggen van paden, met behulp van het 'gereedschap'-icoontje. Het is belangrijk dat zowel de dierenverblijven als de winkels aan een pad liggen, anders loop je inkomsten mis. Dan ga je dierenverblijven uitkiezen, en ze op mooie plekken in je dierentuin plaatsen. Voer de dieren op tijd, en kijk of ze inkomsten voor je opleveren! Hetzelfde geldt voor de winkels: kies er wat uit, en plaats ze op strategische plekken. Nu je de basis hebt gelegd, kun je je dierentuin verder gaan versieren. Veel plezier!
Vlinders

Vlinders

Denk Spelletjes 0,2 Probeer het speelveld leeg te spelen door op 2 of meer van de zelfde vlinders aan te klikken. Als je maar 1 vlinder wegklikt per keer krijg je strafpunten.
Bejeweled 4

Bejeweled 4

Denk Spelletjes 0,2 Probeer steeds rijen van 3 dezelfde figuren te maken. Als je dat vaak lukt krijg je een flinke bonus!
Waterleiding Aanleggen 2

Waterleiding Aanleggen 2

Denk Spelletjes 0,2 Sluit de leiding aan zodat het water erdoorheen kan stromen.
10

10

Denk Spelletjes 0,2 Verplaats de vakjes met cijfers zo, dat ze uiteindelijk samen 10 vormen. Het kan zijn dat je dit meerdere malen in één veld moet doen. Denk goed na voor je een cijfer verplaatst, want volgorde is belangrijk!
Letters Raden

Letters Raden

Denk Spelletjes 0,2 Probeer te raden wat de streepjes laten zien. Het kan van alles zijn; letters, nummers, symbolen en andere karakters. Als je weet wat het antwoord is kun je dat invullen.
Happige Haai

Happige Haai

Behendigheid Spelletjes 0,2 Je wordt achternagezeten door een haai, die jou met huid en haar wil opeten. Zorg dat je hem voor blijft! Spring van kist naar kist: dit levert je punten op, en gaat sneller dan via het water.
Red Fred

Red Fred

Aktie Spelletjes 0,2 Fred de dolfijn is gevangengenomen op een schip. Aan jou de taak om hem te bevrijden, zodat hij weer kan zwemmen, springen en duiken in de oceaan waar hij thuishoort! De bemanningsleden van het schip zullen op allerlei manieren proberen om je tegen te houden, maar ook jij bent uitgerust met wapens.
Youda Marina

Youda Marina

Denk Spelletjes 0,2 Jij wordt havenmeester en je moet je jachthavenbezoekers tevreden houden. En tevreden bezoekers betekent heel veel inkomsten doordat ze de havenvergoedingen betalen en je cafés en restaurants bezoeken. Hoe meer je verdient, hoe meer faciliteiten je kunt bouwen
Blokken Bouwen

Blokken Bouwen

Behendigheid Spelletjes 0,2 Plaats alle blokken op de juiste plaats om een muur te bouwen.
Blok Doolhof

Blok Doolhof

Denk Spelletjes 0,2 Hoe goed is jouw concentratie? Probeer binnen de tijd met dit blokje het einde van het doolhof te bereiken. Pas op dat je niet tegen de muur aan loopt want dan moet je opnieuw beginnen!
Politie Beren

Politie Beren

Avontuur Spelletjes 0,2 Probeer de gijzelaars te bevrijden met deze speciale beer eenheid. Klik hiervoor telkens op de goede plek om de beren de juiste actie te laten uitvoeren.
Wapen Bouwen

Wapen Bouwen

Behendigheid Spelletjes 0,2 Zet deze M-16 binnen 60 seconden in elkaar. Je kunt alleen stukken neerleggen die grenzen aan een stuk wat er al ligt. Om de paar tellen ontploft er een granaat waardoor alles weer door elkaar ligt.
Miljonair Worden

Miljonair Worden

Denk Spelletjes 0,2 Je bent 20 jaar en je wilt een miljonair worden. Lukt dat jou in 10 jaar? Koop goederen voor een lage prijs in en verkoop het voor een hogere prijs.
Polar Express

Polar Express

Kerst Spelletjes 0,2 Probeer de Polar Express goed over de rails te laten rijden. Zet wissels goed om en pak de wagons die je onderweg tegenkomt. Kijk uit voor obstakels en zorg dat de trein niet tegen zijn eigen wagons aan rijdt!
Hersen Training

Hersen Training

Denk Spelletjes 0,2 Speel verschillende spelletjes om je hersenen te trainen. Zo moet je bijvoorbeeld rekenen, klok kijken, meer of minder en visuele oefeningen doen.
Lijntje Trekken

Lijntje Trekken

Behendigheid Spelletjes 0,2 Probeer in deze teken game het lijntje naar het eind punt te brengen, maar pas op voor de schaar !

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game