LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
4 op een Rij 2

4 op een Rij 2

Behendigheid Spelletjes 0,3 Probeer als eerste 4 op een rij te krijgen.
Chicken Invaders

Chicken Invaders

Behendigheid Spelletjes 0,3 Veel plezier met deze kippenversie van de klassieke Space Invaders.
Apentandarts

Apentandarts

Denk Spelletjes 0,3 Er komt een aap bij je die rotte tanden heeft. Probeer de rotte tanden eruit te halen. Als je een gezonde tand pakt, bijt de aap je.
Rock Rush Classic 1

Rock Rush Classic 1

Denk Spelletjes 0,3 Dit is een verslavend spelletje waarin je op zoek gaat naar groene diamanten. Stenen waar je de grond onder weg graaft, zakken naar beneden. Kijk dus uit dat je er niet onder bedolven raakt! De stenen kun je zijwaarts verplaatsen, bijvoorbeeld om zo de doorgang naar een andere ruimte mogelijk te maken.
Blox

Blox

Denk Spelletjes 0,3 Probeer 2 of meer dezelfde blokjes te laten knappen door ze naast elkaar te zetten. Maak gebruik van liften en vallen.
Zoek de Ster 2

Zoek de Ster 2

Denk Spelletjes 0,3 Probeer in elke level de ster te vinden, deze kan op verschillende manieren verschijnen. Elke level is een soort puzzel die je op moet lossen om de ster te voorschijn te toveren.
Geheimzinnige dief

Geheimzinnige dief

Denk Spelletjes 0,2 Ontwijk de groene beesten, pak de sleutel en het geld en ga door de deur om vervolgens in een nieuw level te belanden.
D-Evo

D-Evo

Denk Spelletjes 0,2 Probeer met dit kaartspel te winnen van je tegenstander.
Steentijd

Steentijd

Denk Spelletjes 0,2 Neem een kijkje in de steentijd en schrijf geschiedenis als oerman! In ieder level krijg je opdrachten. Zo moet je in het introductielevel bijvoorbeeld een stel apen transformeren in mensen om uiteindelijk een paleis te bouwen. Zorg dat je je stamgenoten evenwichtig verdeelt over verschillende activiteiten, om voldoende inkomen te verzamelen. Wanneer jullie dreigen te worden aangevallen, kun je je stamgenoten ook laten vechten. Hoe verder je komt in de tijd, hoe meer technologische ontwikkelingen je kunt gebruiken. Speel als 'Settler', als 'Chieftain' of als 'Deity'. De Settlermodus is het makkelijkst, maar levert je ook minder punten op. De Deity-modus is het moeilijkst, maar je krijgt dan ook een bonus van 30% op je score!
Fruit Smash

Fruit Smash

Denk Spelletjes 0,2 Maak zo veel mogelijk vruchtensap door het fruit in 3 of meer gelijke stukken naast elkaar te zetten. Speciale voorwerpen zorgen voor superaanvallen, waarmee je heel veel fruit kunt persen.
Houten bruggen bouwen

Houten bruggen bouwen

Denk Spelletjes 0,2 In dit land van eilandjes en rivieren heb je bruggen nodig om je te verplaatsen. Een magiër heeft alle bruggen in dit land vernietigd. Ze zijn allemaal gesplitst in losse brugdelen en die moeten weer aan elkaar gebouwd worden. Niet iedereen kan bruggen bouwen. Jij vast wel. Maar alle begin is moeilijk, dus heb je hier wat plattegronden om te oefenen. Sommige houten delen kun je niet verplaatsen, soms liggen er magische spiegels in de weg, enz. Laat eens zien hoe goed jij puzzles op kunt lossen zodat alle bruggen gebouwd kunnen worden.
Fruit Verzamelen

Fruit Verzamelen

Behendigheid Spelletjes 0,2 Verzamel 2 of meer van hetzelfde fruit om het fruit weg te spelen. Speel alles weg om naar het volgende level te gaan. Blijft er fruit over dan gaan er 100 punten per stuk fruit van je score af.
5 Op Een Rij 2

5 Op Een Rij 2

Denk Spelletjes 0,2 Versla de computer met het spelletje 5 op een rij. Stel zelf de moeilijkheidsgraad van het spel in!
Fotos Maken

Fotos Maken

Kids Spelletjes 0,2 Probeer zoveel mogelijk mensen of dieren op de foto te zetten. Hoeveel foto's kun jij maken tot de batterij op is?
Waterleiding Aanleggen 2

Waterleiding Aanleggen 2

Denk Spelletjes 0,2 Sluit de leiding aan zodat het water erdoorheen kan stromen.
Ontsnap uit Huis

Ontsnap uit Huis

Denk Spelletjes 0,2 Probeer te ontsnappen! Kijk goed rond en vind de objecten die je kunnen helpen.
Bouw je Zoo

Bouw je Zoo

Avontuur Spelletjes 0,2 In dit leuke spelletje bouw jij je eigen dierentuin! Je begint met het aanleggen van paden, met behulp van het 'gereedschap'-icoontje. Het is belangrijk dat zowel de dierenverblijven als de winkels aan een pad liggen, anders loop je inkomsten mis. Dan ga je dierenverblijven uitkiezen, en ze op mooie plekken in je dierentuin plaatsen. Voer de dieren op tijd, en kijk of ze inkomsten voor je opleveren! Hetzelfde geldt voor de winkels: kies er wat uit, en plaats ze op strategische plekken. Nu je de basis hebt gelegd, kun je je dierentuin verder gaan versieren. Veel plezier!
Vlinders

Vlinders

Denk Spelletjes 0,2 Probeer het speelveld leeg te spelen door op 2 of meer van de zelfde vlinders aan te klikken. Als je maar 1 vlinder wegklikt per keer krijg je strafpunten.
Miersoldaten

Miersoldaten

Aktie Spelletjes 0,2 Neem alle vestingen in en zorg dat de vijand ze niet verovert! Stuur er miersoldaten op af en zorg dat je de vijand voor bent. Hoe meer vestingen je bezet, hoe meer troepen je hebt om van daaruit weer nieuwe aanvallen uit te voeren. Wanneer je genoeg troepen hebt verzameld, kun je ook een luchtbasis veroveren. Van hieruit kun je overal heen.
Zoek de Verschillen 10

Zoek de Verschillen 10

Denk Spelletjes 0,2 Zoek de 6 verschillen om naar de volgende level te gaan.
Letters Raden

Letters Raden

Denk Spelletjes 0,2 Probeer te raden wat de streepjes laten zien. Het kan van alles zijn; letters, nummers, symbolen en andere karakters. Als je weet wat het antwoord is kun je dat invullen.
Bergen en Rivieren Europa

Bergen en Rivieren Europa

Denk Spelletjes 0,2 Weet jij waar alle bergen, rivieren en zeeën van Europa liggen?
10

10

Denk Spelletjes 0,2 Verplaats de vakjes met cijfers zo, dat ze uiteindelijk samen 10 vormen. Het kan zijn dat je dit meerdere malen in één veld moet doen. Denk goed na voor je een cijfer verplaatst, want volgorde is belangrijk!
Miljonair Worden

Miljonair Worden

Denk Spelletjes 0,2 Je bent 20 jaar en je wilt een miljonair worden. Lukt dat jou in 10 jaar? Koop goederen voor een lage prijs in en verkoop het voor een hogere prijs.
Blokken Bouwen

Blokken Bouwen

Behendigheid Spelletjes 0,2 Plaats alle blokken op de juiste plaats om een muur te bouwen.
Meetkunde

Meetkunde

Denk Spelletjes 0,2 Heb jij het inzicht om deze opgaven op te lossen? Probeer een zo laag mogelijke score te halen. De groene lijn is de perfecte plaats.
Politie Beren

Politie Beren

Avontuur Spelletjes 0,2 Probeer de gijzelaars te bevrijden met deze speciale beer eenheid. Klik hiervoor telkens op de goede plek om de beren de juiste actie te laten uitvoeren.
Blok Doolhof

Blok Doolhof

Denk Spelletjes 0,2 Hoe goed is jouw concentratie? Probeer binnen de tijd met dit blokje het einde van het doolhof te bereiken. Pas op dat je niet tegen de muur aan loopt want dan moet je opnieuw beginnen!
Lijntje Trekken

Lijntje Trekken

Behendigheid Spelletjes 0,2 Probeer in deze teken game het lijntje naar het eind punt te brengen, maar pas op voor de schaar !
Landen Zuid Amerika

Landen Zuid Amerika

Denk Spelletjes 0,2 Weet jij waar alle landen in Zuid Amerika liggen?
Kleuren schuiven

Kleuren schuiven

Denk Spelletjes 0,2 Een grappig denkspelletje waarin jij vierkanten moet vullen met één of meerdere kleuren. Versleep de gekleurde blokken zó, dat ze precies dat deel bedekken waar om wordt gevraagd. Dit kan de gehele vierkant zijn, maar ook een deel daarvan, waarna de rest met een andere kleur moet worden ingevuld. Je tijd wordt geteld!

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game