LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Wapen Bouwen

Wapen Bouwen

Behendigheid Spelletjes 0,2 Zet deze M-16 binnen 60 seconden in elkaar. Je kunt alleen stukken neerleggen die grenzen aan een stuk wat er al ligt. Om de paar tellen ontploft er een granaat waardoor alles weer door elkaar ligt.
Kleuren schuiven

Kleuren schuiven

Denk Spelletjes 0,2 Een grappig denkspelletje waarin jij vierkanten moet vullen met één of meerdere kleuren. Versleep de gekleurde blokken zó, dat ze precies dat deel bedekken waar om wordt gevraagd. Dit kan de gehele vierkant zijn, maar ook een deel daarvan, waarna de rest met een andere kleur moet worden ingevuld. Je tijd wordt geteld!
Landen Zuid Amerika

Landen Zuid Amerika

Denk Spelletjes 0,2 Weet jij waar alle landen in Zuid Amerika liggen?
Zoek de Verschillen 20

Zoek de Verschillen 20

Denk Spelletjes 0,2 Probeer binnen de tijd alle verschillen te vinden om naar de volgende level te kunnen.
Kirby 2

Kirby 2

Behendigheid Spelletjes 0,2 Verzamel al het voedsel om de poort naar de volgende level te openen.
Ploop

Ploop

Denk Spelletjes 0,2 Probeer om Ploop te helpen om uit deze doolhof te komen. Zorg ervoor dat je alle balletjes oppakt!
Rekenwonder

Rekenwonder

Denk Spelletjes 0,2 Ben jij goed in hoofdrekenen? Laat maar eens zien wat je kunt in dit grappige rekenspelletje! Er komen allerlei wezentjes op je boerderij af, die allemaal een rekensommetje bij zich hebben. Zorg dat je de som hebt opgelost, voordat ze bij je boerderij zijn!
Red Fred

Red Fred

Aktie Spelletjes 0,2 Fred de dolfijn is gevangengenomen op een schip. Aan jou de taak om hem te bevrijden, zodat hij weer kan zwemmen, springen en duiken in de oceaan waar hij thuishoort! De bemanningsleden van het schip zullen op allerlei manieren proberen om je tegen te houden, maar ook jij bent uitgerust met wapens.
Alchemist

Alchemist

Denk Spelletjes 0,2 Je bent het hulpje van de alchemist. Boven het veld zie je de kleurencombinaties die je nodig hebt voor de drankjes waar je meester om vraagt. Brouw de drankjes door steeds in de goede volgorde een lijn te trekken over de diamanten in het veld.
Slinger Aap

Slinger Aap

Behendigheid Spelletjes 0,2 Slinger met deze aap door het bos heen en verzamel zoveel mogelijk bananen.
Passagiers Vervoeren

Passagiers Vervoeren

Denk Spelletjes 0,2 Probeer zoveel mogelijk passagiers te vervoeren in zo'n kort mogelijke tijd. Zorg dat ze niet te lang hoeven wachten, want anders worden ze kwaad.
Samorost 1

Samorost 1

Avontuur Spelletjes 0,1 Voorkom dat deze piepkleine planeet botst door alle levels te doorlopen in dit schattig getekende spel.
Tactieken

Tactieken

Aktie Spelletjes 0,1 Probeer om je tegenstander te verslaan in dit tactische spel. Per ronde mag je telkens met alle figuren een zet doen, als je dit hebt gedaan is je tegenstander aan de beurt. Om de beurt aan de tegenstander door te geven moet je op pass drukken.
Nonogram

Nonogram

Denk Spelletjes 0,1 Laat een vorm in het raster ontstaan door te kijken naar de getallen die boven de kolommen en naast de rijen staan. Staat er een 1 boven, dan mag er maar 1 blokje in die kolom. Staat er een 3 naast, dan mogen er in die rij maar 3 blokjes gevuld zijn. Staat er 2 keer een 2, dan betekent dat er 2 keer 2 blokjes gekleurd moeten zijn. Wanneer alles klopt, ontstaat er een mooie figuur en mag je door naar het volgende level.
Hartjes zoeken

Hartjes zoeken

Meisjes Spelletjes 0,1 In dit schattige plaatje zijn allemaal hartjes verborgen. Probeer ze allemaal te vinden, dan is de bonbondoos vol. Op ierder hartje staat iets leuks. Doe goed je best, want er zijn er een aantal wel heel goed verstopt.
Graffitirace

Graffitirace

Behendigheid Spelletjes 0,1 Als het aan jou lag, was de hele stad bedekt met een laag graffiti - jouw eigen creaties natuurlijk. De politie denkt hier heel anders over: lukt het jou om al rennend en springend uit hun handen te blijven en om zo veel mogelijk graffiti te spuiten? Hiervoor heb je natuurlijk wel spuitbussen nodig!
Doolhof 2

Doolhof 2

Denk Spelletjes 0,1 Probeer om het blokje naar het gat te brengen. Het wordt steeds moeilijker !
Road Blocks

Road Blocks

Denk Spelletjes 0,1 Probeer om het bolletje naar de uitgang te krijgen!
Mijn territorium

Mijn territorium

Aktie Spelletjes 0,1 In dit spel moet je de opdrachten uitvoeren die je op elke 'quest point' krijgt. Op je weg naar zo'n punt toe kun je aangevallen worden. Sla je dapper in het gevecht en ontvang bij winst geld en experience points, die je bij 'Character' kunt besteden aan verbeteringen. Succes!
Koninklijke juwelen

Koninklijke juwelen

Denk Spelletjes 0,1 Speel deze leuke versie van Bejeweled! In elk level wordt het rad opnieuw gevuld met juwelen. Maak rijen van drie juwelen van dezelfde kleur om ze weg te spelen. Voor elk groepje dat je wegspeelt wordt de grote diamant in het midden gevuld met energie. Als je een keer niet verder weet, kun je een deel ervan gebruiken om de juwelen te mengen. Speel genoeg juwelen weg om de grote diamant in het midden helemaal op te laden voor je tijd om is. Succes!
Teken je weg

Teken je weg

Denk Spelletjes 0,1 In ieder level moet je de vlag zien te bereiken. Gelukkig mag je je eigen weg tekenen, zodat je afgronden e.d. kunt overbruggen!
Lemmings 3

Lemmings 3

Denk Spelletjes 0,1 Probeer aan de andere kant te komen door middel van graven, tekenen en het afschieten van touwen.
Kindersudoku

Kindersudoku

Denk Spelletjes 0,1 Zorg ervoor dat iedere rij en kolom in deze sudoku alle nummers, letters of symbolen uit de serie bevat. Succes!
Virus

Virus

Denk Spelletjes 0,1 Laat het virus over het hele veld groeien, binnen het aantal toegestane stappen. Het virus dat jij controleert, heeft een zwarte stip. Kies de volgende kleur voor het uitbreiden van het virus onderaan het speelveld.
Bloemen

Bloemen

Behendigheid Spelletjes 0,1 Plaats de bloemen strategisch en houd het bord schoon, want anders is het gauw over! Als er in een rij of kolom 2 of meer dezelfde bloemen staan, dan zullen die verdwijnen. Voor elke ronde verschijnt er een nieuwe bloem in het veld, maar elke ronde waarin er geen bloemen worden weggespeeld verschijnen 4 bloemen!
Kopje suiker 2

Kopje suiker 2

Denk Spelletjes 0,1 Dit is deel twee van het grappige spel 'Kopje suiker'. Teken lijntjes om ervoor te zorgen dat er genoeg suiker (en ook nog van de juiste kleur) in de bekers belandt! Voor het kleuren van de suiker gebruik je een filter.
Zoek de verschillen 7

Zoek de verschillen 7

Denk Spelletjes 0,1 Vind binnen de tijd alle vier de verschillen tussen de twee plaatjes.
Metro Drukte

Metro Drukte

Denk Spelletjes 0,1 Probeer te ontsnappen uit deze drukke metro. Klik van alles aan om een reactie te veroorzaken waardoor de andere personen uit de metro stappen.
Spion

Spion

Avontuur Spelletjes 0,1 Dit is een mix tussen een behendigheidsspelletje, een puzzelspelletje en een strategiespelletje. Je bent een spion, die ongemerkt moet binnendringen in een gebouw. Gaat het je lukken om dit binnen de beschikbare tijd te doen, zonder dat de bewakers je snappen? In het scherm zie je de instructies die je moet volgen om je missie te volbrengen. Veel succes!
Oorlogsschip

Oorlogsschip

Aktie Spelletjes 0,1 Probeer elke level naar de overkant te komen zonder geraakt te worden door vijanden. Je kan ook op de vijanden schieten.
Brug Maken

Brug Maken

Denk Spelletjes 0,1 Bouw een brug waarmee je van de ene kant van de rivier naar de andere kant van de rivier kan oversteken. De brug werkt alleen als die van alleen hout is gemaakt.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game