LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Diamanten Puzzel

Diamanten Puzzel

Behendigheid Spelletjes 0,1 Plaats de puzzelstukken die naar beneden vallen in de puzzel. Heb je een puzzelstuk niet nodig, dan kan je het in het water laten liggen of op het vuur gooien om het te vernietigen.
Glazen ballen

Glazen ballen

Denk Spelletjes 0,1 De ballen vallen vanzelf naar beneden, de bedoeling is dat jij bepaalt waar. Probeer drie of meer ballen van dezelfde kleur bij elkaar te krijgen, dan verdwijnen ze. Doe het op tijd, want de bodem van de bak raakt steeds voller. Soms komen er bommen, die dan wat ballen opruimen, maar er zijn ook ballen die ervoor zorgen dat ze nog sneller vallen.
Stinkdieren

Stinkdieren

Behendigheid Spelletjes 0,1 Zorg telkens dat je met 1 stinkdier zoveel mogelijk andere stinkdieren aan het stinken krijgt.
Boem boem blok

Boem boem blok

Denk Spelletjes 0,1 Schiet met je kanon de blokjes naar beneden. De kanonskogels kosten punten: hoe harder ze aankomen, hoe meer punten ze kosten. Denk dus goed na voordat je een kogel uitkiest, en probeer zo veel mogelijk blokjes in één schot naar beneden te laten vallen!
Weg uit die cel

Weg uit die cel

Denk Spelletjes 0,1 Je wordt wakker in een cel, en kunt je niets herinneren van wat daarvoor is gebeurd. Probeer om te ontsnappen met behulp van de voorwerpen die je vindt. Succes!
Lichtbox

Lichtbox

Denk Spelletjes 0,1 Probeer om alle lampjes en leidingen aangesloten te krijgen op de energiebron.
Eilandverovertje

Eilandverovertje

Aktie Spelletjes 0,1 Probeer om de baas te worden over de hele eilandengroep in deze online versie van landverovertje, ook wel landjepik genoemd! Stuur schepen naar omringende eilanden en kijk uit dat je schepen niet in een draaikolk belanden. Soms zul je dus met een omweg, via een ander eiland, moeten varen!
Bout en moer 2

Bout en moer 2

Denk Spelletjes 0,1 Zorg dat je de moer naar de bout rolt, zodat je hem op de bout kunt schroeven. Door de lichtbruine balken of blokjes weg te klikken, kun je de moer op zo'n manier laten vallen dat hij precies op de juiste plek terechtkomt. De lichte balken kun je niet laten verdwijnen. De lichtgroene weer wel: die kunnen zowel verdwijnen als vallen. Probeer om alle 21 levels uit te spelen!
Hexagoon Mijnen

Hexagoon Mijnen

Denk Spelletjes 0,1 Schakel alle bommen uit maar raak ze niet! Het getal geeft aan hoeveel mijnen er aan dat vakje grenzen.
Paarse blokkentoren

Paarse blokkentoren

Denk Spelletjes 0,1 Bouw een stevige, paarse blokkentoren en zorg dat hij blijft staan wanneer de zwarte kogels proberen om hem te vernietigen!
Verschillen onder water

Verschillen onder water

Denk Spelletjes 0,1 Zoek alle verschillen in dit onderwaterplaatje. Ieder ontdekt verschil levert je punten op, maar iedere verkeerde klik kost je punten.
Weg van dat eiland

Weg van dat eiland

Avontuur Spelletjes 0,1 Toen je strandde op een eiland, was je eerste gedachte: "ik moet maken dat ik hier wegkom!" Er zit alleen een gat in je boot, dat je eerst moet repareren. Ga op zoek naar het eiland en vind de spullen die je nodig hebt om terug te keren naar de bewoonde wereld!
School Concierge

School Concierge

Denk Spelletjes 0,1 Probeer om al je klanten zo goed mogelijk te bedienen van de artikelen die men vraagt in deze soort van memo game.
Proximity

Proximity

Multiplayer Spelletjes 0,1 Probeer het veld te veroveren en een zo hoog mogelijke score te behalen!
Duistere achtbaan

Duistere achtbaan

Behendigheid Spelletjes 0,1 Jij werkt in een pretpark als achtbaanbestuurder. Dat is een hele verantwoording, want het lot van de mensen die in de achtbaan stappen voor een avontuurlijke rit, ligt in jouw handen! Zorg dus dat je op tijd over afgronden heen springt, en ontwijk ook alle andere gevaren. Zo kunnen de bezoekers van het park hun avontuur in de achtbaan thuis nog navertellen!
Monsters Vangen

Monsters Vangen

Behendigheid Spelletjes 0,1 Er zijn heel veel monsters ontsnapt. Probeer alle monsters weer op te sluiten voordat ze jou te pakken nemen.
Gloeilampen Aansluiten

Gloeilampen Aansluiten

Denk Spelletjes 0,1 Sluit de gloeilampen op de correcte manier aan. Het nummer op de gloeilamp geeft aan hoeveel draadjes je moet aan sluiten voordat de lamp gaat branden. Als je teveel draden aansluit, branden de lampen door.
Aansluitende weg

Aansluitende weg

Denk Spelletjes 0,1 Gebruik de stukjes weg aan de linker kant van de het scherm om een straat van de garage naar het huis te bouwen. Gebruik de bom om verkeerd geplaatste stukken op te blazen en zorg ervoor dat de straat klaar is voordat je tijd om is! Veel plezier!
Kettingen en tandwielen

Kettingen en tandwielen

Denk Spelletjes 0,1 Zorg dat de bewegende tandwielen de stilstaande aan het draaien krijgen! De gele horen bij de gele, de rode bij de rode, de grijze bij de grijze, enzovoorts. En, zoals meestal het geval is: hoe verder je komt, hoe moeilijker het wordt!
Marskolonies

Marskolonies

Avontuur Spelletjes 0,1 Je bent net geland op Mars en de kolonisatie kan beginnen! Zonder voedsel houden jij en je medekolonisten het niet lang uit op de planeet, dus je weet wat je te doen staat. Bouw structuren en zorg voor water en energie, zodat je voedsel kunt produceren!
Explosieve bolletjes

Explosieve bolletjes

Denk Spelletjes 0,1 In ieder level moet je een bepaald aantal bolletjes opblazen. Zorg dat je een zo groot mogelijke kettingreactie veroorzaakt!
Mijnenveger 3

Mijnenveger 3

Denk Spelletjes 0,1 Probeer het speelveld leeg te spelen zonder bommen te laten ontploffen.
Covert Front

Covert Front

Avontuur Spelletjes 0,1 Los het geheim van dit mysterieuze huis op.
Submachine 5

Submachine 5

Denk Spelletjes 0,1 Blijf geconcentreerd! Zoek en gebruik objecten en probeer te ontsnappen.
Spoorwisselspel

Spoorwisselspel

Denk Spelletjes 0,1 Verplaats je locomotief naar het station, en lever wagons af op de stations van hun bestemming. Je kunt aan de plaatjes op de wagons en de stations zien waar ze thuishoren. Koppel dus wagons aan je locomotief (dit kan alleen aan één kant, dus draai hem indien nodig), zet wissels om en zorg dat alle goederen hun bestemming bereiken! Denk goed na in welke volgorde je wagons meeneemt en ontkoppelt, want anders kom je klem te zitten. Succes met dit uitdagende en verslavende denkspel!
Happige hagedisjes

Happige hagedisjes

Denk Spelletjes 0,1 Deze blauwe hagedisjes zijn gek op libelles. Als je op ze klikt, steken ze hun tong uit en kunnen ze òf meteen een libel verslinden, òf een ander hagedisje aanraken, waardoor deze zijn tong weer uitsteekt. Hoe meer hagedisjes elkaar raken voordat een libel wordt opgegeten, hoe meer 'combo'-bonuspunten je verdient. Wanneer een hagedisje wordt geraakt zonder dat deze iets kan vangen, draait hij 180 graden om.
Twins Deluxe

Twins Deluxe

Denk Spelletjes ? Probeer steeds om 2 dezelfde bolletjes bij elkaar te brengen.
Kullors

Kullors

Denk Spelletjes ? Klik op 2 dezelfde kleuren om ze weg te spelen. Heb je niet genoeg kleuren moet je kleuren maken door 2 verschillende kleuren samen te voegen.
Circlo 2

Circlo 2

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een vervolg op Circlo 1, alleen met meer levels.
Vrienden

Vrienden

Behendigheid Spelletjes ? Zorg ervoor dat je 3 dezelfde mannetjes op een rij krijgt!
Pengapop 9

Pengapop 9

Behendigheid Spelletjes ? Speel alle ballen weg in deze pengapop voordat de ballen het gat bereiken. Je laat ballen verdwijnen door 3 of meer kleuren achter elkaar te krijgen.
Krabben en Parels

Krabben en Parels

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de parelketting weg te spelen voordat de eerste parel bij de schelp is. Je speelt parels weg door 3 parels van dezelfde kleur achter elkaar te krijgen.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game