LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Eilandverovertje

Eilandverovertje

Aktie Spelletjes 0,1 Probeer om de baas te worden over de hele eilandengroep in deze online versie van landverovertje, ook wel landjepik genoemd! Stuur schepen naar omringende eilanden en kijk uit dat je schepen niet in een draaikolk belanden. Soms zul je dus met een omweg, via een ander eiland, moeten varen!
Kopje suiker 2

Kopje suiker 2

Denk Spelletjes 0,1 Dit is deel twee van het grappige spel 'Kopje suiker'. Teken lijntjes om ervoor te zorgen dat er genoeg suiker (en ook nog van de juiste kleur) in de bekers belandt! Voor het kleuren van de suiker gebruik je een filter.
Lemmings 3

Lemmings 3

Denk Spelletjes 0,1 Probeer aan de andere kant te komen door middel van graven, tekenen en het afschieten van touwen.
Weg uit die cel

Weg uit die cel

Denk Spelletjes 0,1 Je wordt wakker in een cel, en kunt je niets herinneren van wat daarvoor is gebeurd. Probeer om te ontsnappen met behulp van de voorwerpen die je vindt. Succes!
Gloeilampen Aansluiten

Gloeilampen Aansluiten

Denk Spelletjes 0,1 Sluit de gloeilampen op de correcte manier aan. Het nummer op de gloeilamp geeft aan hoeveel draadjes je moet aan sluiten voordat de lamp gaat branden. Als je teveel draden aansluit, branden de lampen door.
Metro Drukte

Metro Drukte

Denk Spelletjes 0,1 Probeer te ontsnappen uit deze drukke metro. Klik van alles aan om een reactie te veroorzaken waardoor de andere personen uit de metro stappen.
Proximity

Proximity

Multiplayer Spelletjes 0,1 Probeer het veld te veroveren en een zo hoog mogelijke score te behalen!
Glazen ballen

Glazen ballen

Denk Spelletjes 0,1 De ballen vallen vanzelf naar beneden, de bedoeling is dat jij bepaalt waar. Probeer drie of meer ballen van dezelfde kleur bij elkaar te krijgen, dan verdwijnen ze. Doe het op tijd, want de bodem van de bak raakt steeds voller. Soms komen er bommen, die dan wat ballen opruimen, maar er zijn ook ballen die ervoor zorgen dat ze nog sneller vallen.
Hexagoon Mijnen

Hexagoon Mijnen

Denk Spelletjes 0,1 Schakel alle bommen uit maar raak ze niet! Het getal geeft aan hoeveel mijnen er aan dat vakje grenzen.
Kettingen en tandwielen

Kettingen en tandwielen

Denk Spelletjes 0,1 Zorg dat de bewegende tandwielen de stilstaande aan het draaien krijgen! De gele horen bij de gele, de rode bij de rode, de grijze bij de grijze, enzovoorts. En, zoals meestal het geval is: hoe verder je komt, hoe moeilijker het wordt!
Boem boem blok

Boem boem blok

Denk Spelletjes 0,1 Schiet met je kanon de blokjes naar beneden. De kanonskogels kosten punten: hoe harder ze aankomen, hoe meer punten ze kosten. Denk dus goed na voordat je een kogel uitkiest, en probeer zo veel mogelijk blokjes in één schot naar beneden te laten vallen!
Verschillen onder water

Verschillen onder water

Denk Spelletjes 0,1 Zoek alle verschillen in dit onderwaterplaatje. Ieder ontdekt verschil levert je punten op, maar iedere verkeerde klik kost je punten.
Brug Maken

Brug Maken

Denk Spelletjes 0,1 Bouw een brug waarmee je van de ene kant van de rivier naar de andere kant van de rivier kan oversteken. De brug werkt alleen als die van alleen hout is gemaakt.
Bout en moer 2

Bout en moer 2

Denk Spelletjes 0,1 Zorg dat je de moer naar de bout rolt, zodat je hem op de bout kunt schroeven. Door de lichtbruine balken of blokjes weg te klikken, kun je de moer op zo'n manier laten vallen dat hij precies op de juiste plek terechtkomt. De lichte balken kun je niet laten verdwijnen. De lichtgroene weer wel: die kunnen zowel verdwijnen als vallen. Probeer om alle 21 levels uit te spelen!
Duistere achtbaan

Duistere achtbaan

Behendigheid Spelletjes 0,1 Jij werkt in een pretpark als achtbaanbestuurder. Dat is een hele verantwoording, want het lot van de mensen die in de achtbaan stappen voor een avontuurlijke rit, ligt in jouw handen! Zorg dus dat je op tijd over afgronden heen springt, en ontwijk ook alle andere gevaren. Zo kunnen de bezoekers van het park hun avontuur in de achtbaan thuis nog navertellen!
Marskolonies

Marskolonies

Avontuur Spelletjes 0,1 Je bent net geland op Mars en de kolonisatie kan beginnen! Zonder voedsel houden jij en je medekolonisten het niet lang uit op de planeet, dus je weet wat je te doen staat. Bouw structuren en zorg voor water en energie, zodat je voedsel kunt produceren!
Paarse blokkentoren

Paarse blokkentoren

Denk Spelletjes 0,1 Bouw een stevige, paarse blokkentoren en zorg dat hij blijft staan wanneer de zwarte kogels proberen om hem te vernietigen!
Explosieve bolletjes

Explosieve bolletjes

Denk Spelletjes 0,1 In ieder level moet je een bepaald aantal bolletjes opblazen. Zorg dat je een zo groot mogelijke kettingreactie veroorzaakt!
Submachine 5

Submachine 5

Denk Spelletjes 0,1 Blijf geconcentreerd! Zoek en gebruik objecten en probeer te ontsnappen.
Weg van dat eiland

Weg van dat eiland

Avontuur Spelletjes 0,1 Toen je strandde op een eiland, was je eerste gedachte: "ik moet maken dat ik hier wegkom!" Er zit alleen een gat in je boot, dat je eerst moet repareren. Ga op zoek naar het eiland en vind de spullen die je nodig hebt om terug te keren naar de bewoonde wereld!
Aansluitende weg

Aansluitende weg

Denk Spelletjes 0,1 Gebruik de stukjes weg aan de linker kant van de het scherm om een straat van de garage naar het huis te bouwen. Gebruik de bom om verkeerd geplaatste stukken op te blazen en zorg ervoor dat de straat klaar is voordat je tijd om is! Veel plezier!
Overval

Overval

Denk Spelletjes 0,1 Je bent een meesterdief en gaat de grootste diamant ter wereld stelen. Daarvoor moet je het gebouw binnen dringen, de 12 veiligheidscodes en de diamant vinden en ontsnappen voor je ontdekt wordt. Dit alles moet je binnen drie kwartier doen, anders word je opgesloten. Succes!
Plus Plus

Plus Plus

Denk Spelletjes 0,1 Probeer om zo snel mogelijk het getal dat gegeven is op te tellen.
Spoorwisselspel

Spoorwisselspel

Denk Spelletjes 0,1 Verplaats je locomotief naar het station, en lever wagons af op de stations van hun bestemming. Je kunt aan de plaatjes op de wagons en de stations zien waar ze thuishoren. Koppel dus wagons aan je locomotief (dit kan alleen aan één kant, dus draai hem indien nodig), zet wissels om en zorg dat alle goederen hun bestemming bereiken! Denk goed na in welke volgorde je wagons meeneemt en ontkoppelt, want anders kom je klem te zitten. Succes met dit uitdagende en verslavende denkspel!
Driehoeken draaien

Driehoeken draaien

Denk Spelletjes 0,1 Draai de driehoeken op zo'n manier dat er groepen van minstens drie gelijksoortige vormen ontstaan. Het mooiste is natuurlijk dat je in één klik meerdere series maakt, doordat er een kettingreactie ontstaat. Zo verdien je in één klap een hele boel punten. Succes!
Onmogelijke Quiz 2

Onmogelijke Quiz 2

Denk Spelletjes 0,1 Dit is deel twee van de Onmogelijke Quiz, en ook hier speel je weer een absurde quiz waarin de antwoorden soms voor de hand liggen, maar vaak niet. Als jij de nodige kronkels in je hersenen hebt, zou het wel eens kunnen dat je een boel vragen goed beantwoordt. Succes!
IQ ball

IQ ball

Denk Spelletjes 0,1 Help het kleine, paarse poppetje om het rood-witte doelwit te pakken te krijgen. Dit kan direct, maar ook indirect, want hoe verder je komt, hoe moeilijker het spelletje wordt. Verplaats obstakels en probeer je doel in zo weinig mogelijk klikken te bereiken!
Windmolenspel

Windmolenspel

Denk Spelletjes 0,1 In dit spel is het de bedoeling dat je schone energie opwekt en verkoopt door een windmolenpark te bouwen. Je kan op een winstgevende manier schone energie opwekken door op de juiste plek windmolens neer te zetten. Je hebt 3 jaar om je target te halen.
Spul Zoeken

Spul Zoeken

Denk Spelletjes 0,1 Hoe snel ben jij in het vinden van spullen?
Happige hagedisjes

Happige hagedisjes

Denk Spelletjes 0,1 Deze blauwe hagedisjes zijn gek op libelles. Als je op ze klikt, steken ze hun tong uit en kunnen ze òf meteen een libel verslinden, òf een ander hagedisje aanraken, waardoor deze zijn tong weer uitsteekt. Hoe meer hagedisjes elkaar raken voordat een libel wordt opgegeten, hoe meer 'combo'-bonuspunten je verdient. Wanneer een hagedisje wordt geraakt zonder dat deze iets kan vangen, draait hij 180 graden om.
Hoofdsteden Azie

Hoofdsteden Azie

Denk Spelletjes 0,1 Weet jij waar alle Hoofdsteden in Azië liggen?
Blocky

Blocky

Denk Spelletjes 0,1 Maak vierkanten met 4 dezelfde kleuren op de hoeken tot het speelveld leeg is.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game