LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Choron Ka Raja

Choron Ka Raja

Behendigheid Spelletjes ? Vind je weg naar het einde van elk level, maar pas op de bewakingslasers.
Ontsnap uit de Kamer 6

Ontsnap uit de Kamer 6

Denk Spelletjes ? Ontsnap uit deze kamer met gebruik van de items die je vindt.
Magische vormen

Magische vormen

Behendigheid Spelletjes ? Maak groepen van vier of meer gelijke figuren en laat ze verdwijnen! Binnen in het vormpje zie je de vorm die het aan kan nemen. Een blauw vierkantje met een rood rondje erin, kan alleen in een rood rondje veranderen. Verzamel alle vormen met een gezichtje om het level te voltooien. Doe dit zo snel mogelijk: dan verdien je een ster!
Stippenrace

Stippenrace

Denk Spelletjes ? Verbind zo veel mogelijk stippen met elkaar door horizontale of verticale lijnen te tekenen. Wanneer er voldoende stippen met elkaar verbonden zijn, mag je naar de uitgang. Verzamel sleutels; voor iedere deur is er een aparte kleur.
Onvergetelijke ridder

Onvergetelijke ridder

Aktie Spelletjes ? Hoe is het gesteld met het geheugen van deze moedige ridder? Test het in dit geheugenspelletje waarin je paren moet vormen met de kaartjes die omgekeerd op je liggen te wachten. Attack, Heal, Power, Critical, ga op zoek naar identieke kaartjes en versla op die manier alle vijanden die de ridder bij zijn prinses vandaan proberen te houden!
Studenten Park

Studenten Park

Denk Spelletjes ? In deze Lemmings-variant moet je studenten naar een feest laten lopen voor de tijd om is. Laat ze tunnels graven of trappen bouwen om alle hindernissen te overwinnen. Veel plezier!
Topkok Karel

Topkok Karel

Avontuur Spelletjes ? Topkok Karel is een beetje een warhoofd. Hij vergeet altijd waar zijn spullen zijn, en dat is knap lastig als je in een sterrenrestaurant werkt! In dit point&click-spel heeft hij je hulp nodig om alle spullen te vinden en te verzamelen voor het diner dat hij vanavond moet bereiden!
Hout in evenwicht

Hout in evenwicht

Denk Spelletjes ? Dit is een uitdagend highscorespel waarin je houten en metalen voorwerpen zo plaatst, dat je erin slaagt om de opdracht uit het level goed uit te voeren. De houten voorwerpen kunnen vallen maar de metalen voorwerpen zitten vast: deze kun je dus gebruiken om je constructie te ondersteunen. Haal jij de beste highscore?
Cody's vreselijke vakantie

Cody's vreselijke vakantie

Avontuur Spelletjes ? Cody belandt in Punko Hills en besluit om daar wat rond te kijken voordat hij eventueel naar Estland op vakantie vertrekt. Het blijkt niet zo makkelijk te zijn om uit Punko Hills weg te komen!
Stadsvete

Stadsvete

Denk Spelletjes ? Verover het terrein terug dat ooit van jouw opa en zijn Rode Draken was. Breng de torens en werkplaatsen van je tegenstander in jouw macht voor hij de overhand over jou krijgt.
Lijntje Trekken 3

Lijntje Trekken 3

Denk Spelletjes ? Maak een weg voor de bal: ga door alle poorten naar de finish.
Chemische oorlog

Chemische oorlog

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je vijandige chemische stoffen uitschakelt en de gekleurde blokjes opvangt die ze laten vallen. Wanneer je zo'n blokje bij je draagt, ben je beschermd. Plaats de gekleurde blokjes in de ketting om zo series van 3 of meer identieke blokjes te krijgen. Maak de ketting kapot voordat je tijd om is.
Glops

Glops

Denk Spelletjes ? Klik op de Glops van dezelfde kleur die samen gegroepeerd en verwijder ze.
Drie keer snijden

Drie keer snijden

Denk Spelletjes ? In dit grappige denkspelletje krijg je drie pogingen om stukken van rode blokken af te snijden, om er een bepaald percentage van te laten verdwijnen. Dit percentage staat links onderaan, en het is zaak om slim te snijden zodat je zo veel mogelijk rood laat verdwijnen in één snede!
Sterrenjongen

Sterrenjongen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer series van 3 identieke jongetjes te maken, om deze vervolgens weg te spelen. Zorg dat de groene balk op tijd is gevuld, om naar het volgende level door te gaan!
Islands of Empire

Islands of Empire

Aktie Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je je vloot naar het einde van een zone loodst. Dit doe je door eerst een route uit te stippelen. Tien schepen, waarvan één vlaggenschip, zullen vervolgens deze route volgen. In ieder gebied varen vijandige schepen en staan vijandige forten, die je de doorgang zullen proberen te versperren. Voor ieder vijandig schip of fort dat je vernietigt met je vlaggenschip, verdien je geld. Dit kun je gebruiken voor reparaties en upgrades. Het vlaggenschip moet per se de hele route intact blijven!
Lenteknikkers

Lenteknikkers

Denk Spelletjes ? In dit lentelandschap zie je knikkers in allerlei frisse kleuren. Rechts in het scherm staan de figuren die je moet maken met de knikkers in het grote scherm. Maak deze series in de juiste volgorde, zodat er voldoende knikkers overblijven om alle series na te maken. Succes!
Monsters tegen corruptie

Monsters tegen corruptie

Aktie Spelletjes ? Glowinwood is een oerbos waar vriendelijke geesten wonen, die ook een goede band hebben met een aantal mensen uit de stad. Jij bent één van die mensen. In de stad woont ook een een berucht zakenman, Lupen Tintain, die het bos graag in zijn bezit zou willen hebben omdat er olie in de grond zit. Dankzij corrupte ambtenaren is het Lupen gelukt om Glowinwood als hoofdprijs in te zetten bij een monstergevecht. Train jouw monstertjes en zorg ervoor dat ze Lupens monsters verslaan, zodat het bos behouden blijft! In de 'Skills management'-zone kun je je monsters uitrusten met verschillende actieve en passieve vaardigheden. In de 'Combat zone' kun je het gevecht aangaan en in het 'Food' gedeelte kun je je monster te eten geven. Iedere soort voedsel heeft zijn eigen effecten.
Duistere hoeken

Duistere hoeken

Avontuur Spelletjes ? Probeer om een uitweg te vinden uit het labyrint en wees zuinig met je lampolie! Want in de complete duisternis kun je geen kant meer op...
Ring Bejeweled 2

Ring Bejeweled 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer steeds rijen van 3 dezelfde figuren te maken.
Blokkenpuzzel

Blokkenpuzzel

Denk Spelletjes ? Dit is een leuk puzzelspel waarin je telkens een portaal moet activeren door blokken op de juiste druksensoren te schuiven. Hoe hoger het level, hoe moeilijker de puzzel wordt. Veel plezier!
Foodoku

Foodoku

Denk Spelletjes ? Jij gaat sudoku spelen met allerlei verschillende etenswaren. Zorg dat iedere rij en kolom alle etenswaren uit de serie bevat. Veel plezier!
Boeken Zoeken

Boeken Zoeken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zo snel mogelijk de juiste boeken te overhandigen aan de klanten.
Blokjes Puzzel 2

Blokjes Puzzel 2

Denk Spelletjes ? Verplaats de blokken zodat het rode blok naar de uitgang kan worden geschoven.
Verdwenen goudstaven

Verdwenen goudstaven

Avontuur Spelletjes ? De paranormale rechercheurs van Vortex Point krijgen een mysterieuze zaak op te lossen: verdwenen goudstaven. Ga jij met ze op zoek? Vind alle voorwerpen die leiden tot de ontknoping!
Ontsnap uit de Kamer 11

Ontsnap uit de Kamer 11

Denk Spelletjes ? Rupert is door zijn vrienden achtergelaten en opgesloten in de kastanjekamer!
Spoed in de bouw

Spoed in de bouw

Denk Spelletjes ? Er wordt een nieuwe stad gebouwd en jij hebt een handel in bouwmaterialen. Zorg dat de bestelde materialen op tijd bij je klanten worden bezorgd en let goed op de inkomsten en uitgaven!
Winkelgigant

Winkelgigant

Avontuur Spelletjes ? Het kan raar lopen in een mensenleven: zo ben je te arm om je huis maar te kunnen repareren, zo ben je CEO van een nieuwe winkelketen! Zorg dat alles overal goed blijft verlopen: op school, in het winkelcentrum, op het schip en op het strand.
Sneeuwwitjes appels

Sneeuwwitjes appels

Behendigheid Spelletjes ? Sneeuwwitje wil naar het kasteel van de prins, maar daarvoor moet ze wel eerst alle giftige appels onschadelijk maken die de koningin naar haar gooit. Het prinsesje moet 3 of meer appels van dezelfde kleur met elkaar zien te verbinden om zo de giftige appels te laten verdwijnen.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game