LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Keverjacht

Keverjacht

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je een serie van 3 of meer kevers van dezelfde kleur maakt, zodat deze vervolgens verdwijnen. Als een kever Timons en Pumbaa's cirkel in vliegt, is het spel voorbij! Om naar het volgende level te komen, moet je alle superkevers aan de buitenkant van de groep uitschakelen met een kever van dezelfde kleur. Tip: je hoeft niet alle kevers uit te schakelen. Probeer je er een weg doorheen te banen om bij de superkevers uit te komen. Regenboogkevers kunnen de kleur aannemen van iedere kever die ze raakt; elektrische kevers zorgen ervoor dat de zwerm enkele seconden sneller beweegt; vrieskevers leggen de zwerm enkele seconden stil.
Chemische oorlog

Chemische oorlog

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je vijandige chemische stoffen uitschakelt en de gekleurde blokjes opvangt die ze laten vallen. Wanneer je zo'n blokje bij je draagt, ben je beschermd. Plaats de gekleurde blokjes in de ketting om zo series van 3 of meer identieke blokjes te krijgen. Maak de ketting kapot voordat je tijd om is.
Sneeuwwitjes appels

Sneeuwwitjes appels

Behendigheid Spelletjes ? Sneeuwwitje wil naar het kasteel van de prins, maar daarvoor moet ze wel eerst alle giftige appels onschadelijk maken die de koningin naar haar gooit. Het prinsesje moet 3 of meer appels van dezelfde kleur met elkaar zien te verbinden om zo de giftige appels te laten verdwijnen.
Tropisch junglegeroffel

Tropisch junglegeroffel

Behendigheid Spelletjes ? Schiet met je kanon kleurkogels tussen de kogels die langsrollen. Je moet er drie of meer van een kleur op een rij hebben om ze weg te kunnen spelen. Veel plezier!
Parels schieten

Parels schieten

Behendigheid Spelletjes ? Combineer parels van dezelfde kleur, om ze vervolgens uit de ketting te laten verdwijnen. Zorg dat je dit snel genoeg doet, want wanneer de parelketting te lang wordt, raakt deze de bodem van het veld en is het spel voorbij.
Studenten Park

Studenten Park

Denk Spelletjes ? In deze Lemmings-variant moet je studenten naar een feest laten lopen voor de tijd om is. Laat ze tunnels graven of trappen bouwen om alle hindernissen te overwinnen. Veel plezier!
Laatste Missie

Laatste Missie

Behendigheid Spelletjes ? Manouvreer je vliegtuig en red alle mensen die wachten op jouw hulp!
Help de Dibbelkoning

Help de Dibbelkoning

Denk Spelletjes ? De koning van de Dibbels moet van appel naar appel zien te komen. Onderweg zijn er helaas allerlei hindernissen die zelfs een machtige koning niet op kan lossen. Maar wat de koning niet kan, kunnen zijn onderdanen vast wel voor hem regelen. Ze maken bruggen, trappetjes en stapstenen door ergens te gaan liggen of staan. Zorg jij ervoor dat ze doen wat ze moeten doen, zodat de koning droog overkomt? En vergeet vooral niet dat er ook zoveel mogelijk Dibbels naar de overkant moeten komen!
Zombie Task Force

Zombie Task Force

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent de leider van een bende zombies, die je veilig naar een platform moet zien te leiden. Pak alle hersenen die je te pakken kunt krijgen!
Dibbels in de winter

Dibbels in de winter

Denk Spelletjes ? De Dibbels zijn er weer! Deze keer in de winter, want ook in het land van de Dibbels wisselen de seizoenen. De koning van de Dibbels moet in deze aflevering van iglo naar iglo zien te komen. Onderweg zijn er helaas allerlei hindernissen die zelfs een machtige koning niet op kan lossen. Maar wat de koning niet kan, kunnen zijn onderdanen vast wel voor hem regelen. De Dibbels bouwen bruggen, trappetjes en stapstenen door ergens te gaan liggen of staan. Zorg jij ervoor dat de koning droog overkomt? Vergeet ook niet dat er zo veel mogelijk Dibbels naar de overkant moeten komen!
Dibbels Pro Pack

Dibbels Pro Pack

Avontuur Spelletjes ? Dit is de Pro Pack van de populaire Dibbels-spellenserie. De koning van de Dibbels wil van de ene appel naar de andere lopen. Onderweg komt hij helaas allerlei hindernissen tegen waar zelfs een machtige koning niet tegenop kan. Misschien kunnen zijn onderdanen hem hierbij helpen? Ze bouwen trappetjes, bruggetjes en stapstenen door ergens te gaan staan of liggen. Naast de koning moeten er ook nog een heleboel Dibbels de overkant zien te bereiken, dus doe je best!
Dibbels in de woestijn

Dibbels in de woestijn

Avontuur Spelletjes ? De Dibbels zijn er weer! Deze keer in de woestijn, bij de piramides en farao's. De koning van de Dibbels moet in deze aflevering van piramide naar piramide zien te komen. Onderweg komt hij helaas allerlei hindernissen tegen waar zelfs een machtige koning niet tegenop kan. Misschien kunnen zijn onderdanen hem hierbij helpen? De Dibbels bouwen bruggen, trappetjes en stapstenen door ergens te gaan liggen of staan. Zorg jij ervoor dat de koning heelhuids overkomt? Vergeet ook niet dat er zo veel mogelijk Dibbels naar de overkant moeten komen!
Kerst bij de Dibbels

Kerst bij de Dibbels

Kerst Spelletjes ? Het is Kerst bij de Dibbels! In deze Kerstaflevering moet de Dibbelkoning van steen naar steen zien te komen. Onderweg komt hij helaas allerlei hindernissen tegen. Misschien kunnen zijn onderdanen hem helpen om over deze hindernissen te komen? De Dibbels transformeren zichzelf in bruggen, trapjes en stapstenen. Ze voeren alle opdrachten trouw uit, zelfs als ze dit met hun leven moeten bekopen! Zorg jij ervoor dat de koning heelhuids overkomt? Vergeet ook niet dat er zo veel mogelijk Dibbels naar de overkant moeten komen!
Red de bots

Red de bots

Behendigheid Spelletjes ? In een fabriek waar robots worden geproduceerd, is de afdeling waar het brein van de robots wordt gefabriceerd, door een meteoriet getroffen. De productie moet echter doorgaan. Zonder brein gedragen de robots zich nogal dom. Leid jij ze naar de juiste plek?
Insecten op zoektocht

Insecten op zoektocht

Denk Spelletjes ? Een kakkerlak, een sprinkhaan en een wesp hebben een onverzadigbare honger. In hun eentje werken ze zo een hamburger, kip of tomaat weg. Jouw hulp hebben ze hierbij wel nodig, want anders kunnen ze nooit over kloven of andere obstakels komen. Laat verschillende voorwerpen in de juiste volgorde, op het juiste moment en op de juiste plaats vallen. Plet hierbij geen insecten!
Blokken 4

Blokken 4

Denk Spelletjes ? Probeer twee of meer dezelfde blokjes te laten knappen door ze naast elkaar te zetten. Maak gebruik van oppakken en vallen.
Glops

Glops

Denk Spelletjes ? Klik op de Glops van dezelfde kleur die samen gegroepeerd en verwijder ze.
Connect It

Connect It

Denk Spelletjes ? Verwijder de plaatjes die hetzelfde zijn, bijv. 2 honden. Maar er zijn wel regels: de 2 plaatjes worden met elkaar verbonden door middel van een lijntje en in dat lijntje mogen niet meer dan 2 knikken zitten.
Blocky

Blocky

Denk Spelletjes ? Maak vierkanten met 4 dezelfde kleuren op de hoeken tot het speelveld leeg is.
Aqua Cubes

Aqua Cubes

Denk Spelletjes ? Verschuif de rijen om groepen van 4 of meer dezelfde voorwerpen te vormen.
Flash Cub

Flash Cub

Denk Spelletjes ? Klik op groepen blokken van dezelfde kleur om ze te laten verdwijnen.
Quite Night

Quite Night

Denk Spelletjes ? Probeer om alle blokken weg te werken door 3 van dezelfde kleuren naar elkaar te brengen.
IQ Bic

IQ Bic

Denk Spelletjes ? Probeer om de blokken naar elkaar te brengen.
Blok Uit

Blok Uit

Denk Spelletjes ? Probeer om het blokje naar plaats van bestemming te brengen.
Combs

Combs

Denk Spelletjes ? Probeer om een blokje te vormen van dezelfde kleuren.
Vlieg vs Spinnen

Vlieg vs Spinnen

Behendigheid Spelletjes ? Verander de kleuren van de blokken en maak zo groepen van 4 dezelfde blokken.
Kermix

Kermix

Denk Spelletjes ? Pak met de rode blokjes eerst alle muntjes voordat je in het groene gat verdwijnt.
Blokken 19

Blokken 19

Denk Spelletjes ? Speel alle bubbels weg. Je kunt alle bubbels aanklikken die grenzen met een bubbel van dezelfde kleur.
Kleuren Ontploffen

Kleuren Ontploffen

Denk Spelletjes ? Klik op groepen van 3 of meer van dezelfde kleur om ze weg te spelen.
Steentjes Schuiven

Steentjes Schuiven

Behendigheid Spelletjes ? Schuif alle stenen van dezelfde kleur naar elkaar toe. Als alle stenen van een bepaalde kleur tegen elkaar aan liggen, dan draaien de stenen zich om. Op het moment dat alle stenen omgedraaid zijn heb je de level gehaalt.
Blokken 12

Blokken 12

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle blokken in het scherm weg te spelen. Als je op een blok klikt welke aan 1 of meerdere blokken van dezelfde kleur grenst verdwijnt die. Des te meer aangrenzende blokken, des te meer punten je krijgt.
Rubix

Rubix

Denk Spelletjes ? Probeer in zo min mogelijk zetten het voorbeeld rechts onderin na te maken.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game