LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Vallende beren

Vallende beren

Denk Spelletjes ? Laat pandaberen, bruine beren en zwarte beren in een houten ton landen door balken of houtblokken weg te klikken. Zo maak je de beren aan het rollen, of vallen ze op een andere manier in de ton. Steen en beton kun je niet verplaatsen door erop te klikken, maar wel door het hout dat er bijvoorbeeld onder of naast staat, weg te klikken. Allerlei verschillende situaties kom je tegen, en overal moet je goed nadenken over de volgorde waarin, en het moment waarop je blokken wegklikt. Veel plezier in dit vijfentwintig levels tellende berenspel!
Labyrint in lagen 3

Labyrint in lagen 3

Denk Spelletjes ? Wat een bijzonder labyrint: eentje met verdiepingen, waarvan iedere verdieping wel een deur, sleutel of andere uitdaging bevat. Je zult dus telkens van verdieping moeten wisselen om alle onderdelen te verzamelen die nodig zijn om bij de uitgang te komen. Sterren leveren je extra punten op, maar zijn geen vereiste. Sleutels wel: zonder sleutels kun je de deuren niet openen waar je doorheen moet om de uitgang te bereiken. Een leuk denkspelletje waarbij snelheid ook nog eens een rol speelt!
Cursor x10

Cursor x10

Denk Spelletjes ? Probeer om met hulp van jezelf op de 16 etage te komen.
Zoek de Weg

Zoek de Weg

Denk Spelletjes ? Ontsnap uit de realiteit en kom binnen in Deep Chalk!
Piraten Gevecht 3

Piraten Gevecht 3

Aktie Spelletjes ? Schiet alle andere piratenschepen naar de bodem van de oceaan.
Weg Aanleggen 3

Weg Aanleggen 3

Denk Spelletjes ? Het doel van dit spel is om de blauwe bal over alle vakken van het veld te laten bewegen. Klik op een vak om daar de blauwe bal te plaatsen. klik vervolgens op de richting waarin je de blauwe bal wil laten bewegen. De bal zal doorgaan tot hij een obstakel raakt.
Donald de Dino

Donald de Dino

Avontuur Spelletjes ? Help jij Donald de babydinosaurus om zijn ouders terug te vinden? Deze zijn namelijk gevangengenomen door holenmensen. Zorg dat Donald alle gevaren ontwijkt, op weg naar de plek waar zijn ouders gevangen worden gehouden! Deze leuke point & click-game wil je vast en zeker tot het eind uitspelen.
Tandwielen Raket

Tandwielen Raket

Denk Spelletjes ? Maak de raket van Wallace en Gromit klaar! Zoek alle tandwielen in de verschillende ruimten. Veel tandwielen zitten vast op rare plekken. Om daar bij te kunnen, moet je allerlei gereedschap bouwen in de werkplaatsen. Je kunt zelfs je eigen logo maken voor je het spel begint! Je kunt je logo dan in de linkerhoek zien. Veel plezier!
Ultimate Assassin 2

Ultimate Assassin 2

Aktie Spelletjes ? Jij ben de beste huurmoordenaar op de hele wereld. Dat mag ook wel, want de opdrachten die je krijgt zijn niet zo makkelijk. Ze worden ook nog eens steeds moeilijker. Je moet altijd de man in het groen vermoorden, da's makkelijk. Soms zijn er veel bewakers, soms niet zoveel, maar soms loopt je doelwit ook wel erg hard in de verkeerde richting. Zorg ervoor dat je stil blijft tijdens het alarm. Verschuil je achter kisten en muren zodat de bewakers je niet kunnen vinden. Als je (bijna) in de val zit, kun je jezelf onzichtbaar maken of met een turbo even heel hard rennen om ze voor te blijven. Als je doelwit dood is, hoef je alleen maar even te wachten totdat zich een uitgang opent en dan kun je weg. Ik geef het je allemaal te doen, gelukkig ben jij de beste en gaat het allemaal goedkomen.
Hot Pipes

Hot Pipes

Denk Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je zo snel mogelijk een leiding aanlegt!
Fifish

Fifish

Avontuur Spelletjes ? Een visje wil graag een watertelefoon kopen maar hij heeft er geen geld voor. Hij gaat onder water op zoek naar parels: help jij hem hierbij? Zodra er een cirkel van bolletjes om hem heen draait, kun je op hem klikken en zwemt hij verder.
Vogelzicht

Vogelzicht

Denk Spelletjes ? Je zit opgesloten in een klein appartement... Probeer te ontsnappen!
Roze bij roze 2

Roze bij roze 2

Denk Spelletjes ? Help het roze figuurtje om bij het andere roze figuurtje te komen. Hiervoor zul je een heleboel andere figuren weg moeten klikken. De stapel blokken waar het figuurtje op staat, is vaak wankel. Klik de juiste blokken weg om het evenwicht te bewaren en pak zo veel mogelijk sterren door er met je muis overheen te gaan!
Bejeweled 9

Bejeweled 9

Denk Spelletjes ? Dit is een combinatie van 2 spellen. Speel 3 of meer van het zelfde stenen weg aan de linkerkant om genoeg punten te verzamelen zodat je vervolgens torens kan bouwen aan de rechterkant.
Schuifpuzzel

Schuifpuzzel

Denk Spelletjes ? Verplaats de blokken zo, dat je de houten blokjes op het gele vlak kunt plaatsen. Succes!
Hexxagon

Hexxagon

Denk Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk rode stenen op het bord te krijgen. Als je met je rode steen ergens heen springt, wordt de grijze ook rood.
Blobs

Blobs

Denk Spelletjes ? Laat de groene wezentjes over elkaar heen springen, zodat je er aan het einde van het spel nog maar één overhoudt!
Verschillen zoeken 4

Verschillen zoeken 4

Meisjes Spelletjes ? Dit spel heeft 3 levels. In elk level zie je twee bijna gelijke afbeeldingen van dezelfde beroemdheid. Zoek de verschillen tussen de twee plaatjes. Als je alle verschillen hebt gevonden, ga je door naar het volgende level. Je moet ze wel binnen de tijd vinden, anders moet je opnieuw beginnen. In dit spel vind je de afbeeldingen van Brad Pitt, Jennifer Aniston en Angelina Jolie.
Commandant Aldrin

Commandant Aldrin

Avontuur Spelletjes ? Vecht voor de onafhankelijkheid van jouw zonnestelsel, commandant Aldrin! Als eerste ga je proberen om het Procton-12-planetenstelsel te veroveren. In het spel krijg je allerlei opdrachten: voer deze goed uit om jouw missie succesvol te volbrengen!
Parels schieten

Parels schieten

Behendigheid Spelletjes ? Combineer parels van dezelfde kleur, om ze vervolgens uit de ketting te laten verdwijnen. Zorg dat je dit snel genoeg doet, want wanneer de parelketting te lang wordt, raakt deze de bodem van het veld en is het spel voorbij.
Tovenaar Waldo

Tovenaar Waldo

Avontuur Spelletjes ? Waldo is een tovenaar die altijd zijn best doet om mensen en dieren in nood te redden. Deze keer moet hij het bos in om de draak te redden, die daar gevangen wordt gehouden door een boze tovenaar. Ga met hem mee en help hem door het donkere woud, door spullen te verzamelen en te combineren. Een leuke point&click game die je zeker tot het eind zult willen uitspelen!
Zoektocht vol mysteries

Zoektocht vol mysteries

Avontuur Spelletjes ? Dit is een mooi getekend avonturenspel, waarin een jongetje op zoek gaat naar de antwoorden op allerlei vragen: "Waar ben ik?" "Waarom verandert alles om me heen steeds?" "Waar moet ik heen?" Het wordt een zoektocht vol mysteries en opdrachten. Ga jij de uitdaging aan?
Groentes Trekken

Groentes Trekken

Behendigheid Spelletjes ? Trek de rapen in paren uit de grond als de 2 rapen dezelfde kleur hebben of als ze hetzelfde aantal bladeren op de kop hebben. Je gaat door naar de volgende level als je genoeg punten verzamelt hebt.
Halo en Pixy

Halo en Pixy

Avontuur Spelletjes ? Pixy komt erachter dat in de grote boom voor zijn huis een kat zit, die daar zelf niet meer uit kan klimmen. Het lukt hem maar niet om Halo wakker te maken, zodat deze hem kan helpen bij de reddingsactie. Help jij hem om alle spullen te verzamelen die nodig zijn om de kat te redden? Ga met je muis over alle voorwerpen en interessante plekken, om spullen te verzamelen. Een leuk point & click-spelletje met mooie graphics!
Slapende doosjes 5

Slapende doosjes 5

Behendigheid Spelletjes ? Dit is alweer het vijfde spelletje uit de 'Slapende doosjes'-serie. Ook in dit spelletje is het de bedoeling dat je slapende doosjes wakker maakt. Deze keer doe je dit door figuren te tekenen, die vervolgens veranderen in blokjes hout. Zorg ervoor dat de stukjes hout de doosjes direct of indirect aan het wankelen brengen. De doosjes vallen zo om en worden wakker. Combineer de houten figuren handig met elkaar, om het doosje in zo weinig mogelijk pogingen wakker te schudden. Hoe hoger je komt in de levels, hoe ingewikkelder het spelletje wordt!
Spelonk

Spelonk

Avontuur Spelletjes ? Hou je van puzzels? Ga dan de donkere grot binnen, verzamel voorwerpen en los puzzels op om medailles te verzamelen!
Twins Deluxe

Twins Deluxe

Denk Spelletjes ? Probeer steeds om 2 dezelfde bolletjes bij elkaar te brengen.
Ik zag haar staan

Ik zag haar staan

Behendigheid Spelletjes ? Het is liefde op het eerste gezicht tussen deze poppetjes. Zij blijkt echter een zombie te zijn... Daarom besluit het zwarte poppetje om het roze poppetje in een kooi te stoppen: zo heeft hij zijn geliefde toch bij zich, maar kan ze hem niet aanvallen. Help jij het zwarte poppetje om in ieder level het roze poppetje naar de kooi te lokken?
Slinger Kat

Slinger Kat

Behendigheid Spelletjes ? Sleep met de achtergrond om met de slinger alle objecten te verzamelen.
Landen Afrika 2

Landen Afrika 2

Denk Spelletjes ? Kun jij alle landen in Afrika vinden?

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game