LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Cartoon Mahjong

Cartoon Mahjong

Denk Spelletjes 1,7 Klik op twee gelijke stenen en laat ze verdwijnen.
Zwart-wit Mahjong

Zwart-wit Mahjong

Denk Spelletjes 1,4 In dit Mahjongspel zit een extra dimensie: als je twee dezelfde figuren tegenkomt, moet het ene op een witte, en een andere op een zwarte achtergrond staan als je ze weg wilt spelen. Veel plezier!
Freecell Solitaire Classic

Freecell Solitaire Classic

Denk Spelletjes 1,2 Probeer deze klassieke versie van dit geliefde kaartspel eens uit! Leg de kaarten bij elkaar in de juiste volgorde om zoveel mogelijk punten te verzamelen.
Mahjong Toren

Mahjong Toren

Denk Spelletjes 0,5 Speel het wereldberoemde spelletje Mahjongg nu in een torenuitvoering. Je moet zorgen dat je 2 stenen van dezelfde soort vindt en het hele veld leeg speelt.
Wieltje 6 Sprookje

Wieltje 6 Sprookje

Denk Spelletjes 7,9 Help Wieltje zijn vriendin te redden door allerlei puzzels op te lossen. Denk je dat je het kunt?
Adam en Eva: Adam het spook

Adam en Eva: Adam het spook

Denk Spelletjes 7,8 Adam gaat op een wervelend avontuur om mensen over de hele wereld de stuipen op het lijf te jagen. Kun jij hem helpen om duikers, toeristen en zelfs nonnen te laten schrikken in dit hilarische zoek- en vindspel? Hij zal je hulp nodig hebben terwijl hij obstakels vermijdt die tussen hem en de mensen staan die hij voor de gek wil houden.
Adam en Eva: Slaapwandelaar

Adam en Eva: Slaapwandelaar

Avontuur Spelletjes 7,6 O, nee! Adam slaapwandelt over het Noordpoolgebied! Je moet hem goed in de gaten houden terwijl hij naar huis wankelt en in bed stort in dit hilarische zoek-en-klik avonturenspel. Kun jij hem helpen hongerige ijsberen te vermijden, op sleeën rijden en meer?
Eten Mahjong

Eten Mahjong

Denk Spelletjes 7,5 Zoek telkens dezelfde 2 plaatjes om ze weg te klikken.
Jewelish Blitz

Jewelish Blitz

Denk Spelletjes 7,5 De klok tikt en de tijd is bijna om in dit adembenemende match 3 puzzelspel. Verbind zo snel mogelijk dezelfde juwelen in groepjes van drie of meer.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game