LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Zwart-wit Mahjong

Zwart-wit Mahjong

Denk Spelletjes 1,4 In dit Mahjongspel zit een extra dimensie: als je twee dezelfde figuren tegenkomt, moet het ene op een witte, en een andere op een zwarte achtergrond staan als je ze weg wilt spelen. Veel plezier!
Mahjong Toren

Mahjong Toren

Denk Spelletjes 1,2 Speel het wereldberoemde spelletje Mahjongg nu in een torenuitvoering. Je moet zorgen dat je 2 stenen van dezelfde soort vindt en het hele veld leeg speelt.
Jewels Blitz 2

Jewels Blitz 2

Denk Spelletjes 0,9 Verdien dagelijkse bonussen in dit leuke drie-op-een-rij puzzelspel. Koppel zo snel mogelijk alle kleurige juwelen. Per level krijg je slechts een paar beurten, dus ga voorzichtig te werk.
Wieltje 6 Sprookje

Wieltje 6 Sprookje

Denk Spelletjes 8,0 Help Wieltje zijn vriendin te redden door allerlei puzzels op te lossen. Denk je dat je het kunt?
Adam en Eva: Slaapwandelaar

Adam en Eva: Slaapwandelaar

Avontuur Spelletjes 7,6 O, nee! Adam slaapwandelt over het Noordpoolgebied! Je moet hem goed in de gaten houden terwijl hij naar huis wankelt en in bed stort in dit hilarische zoek-en-klik avonturenspel. Kun jij hem helpen hongerige ijsberen te vermijden, op sleeën rijden en meer?
Adam en Eva: Adam het spook

Adam en Eva: Adam het spook

Denk Spelletjes 7,6 Adam gaat op een wervelend avontuur om mensen over de hele wereld de stuipen op het lijf te jagen. Kun jij hem helpen om duikers, toeristen en zelfs nonnen te laten schrikken in dit hilarische zoek- en vindspel? Hij zal je hulp nodig hebben terwijl hij obstakels vermijdt die tussen hem en de mensen staan die hij voor de gek wil houden.
Klassieke Sudoku

Klassieke Sudoku

Denk Spelletjes 7,5 Speel deze versie van het klassieke Japanse puzzelspel. Hoe snel kun jij het 9 x 9 rooster vullen met getallen?
Gin Rummy Classic

Gin Rummy Classic

Denk Spelletjes 7,5 Oefen je bedrevenheid in gin rummy met deze leuke versie van het populaire kaartenspel voor twee spelers.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game