LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Geheimzinnige Dief 2

Geheimzinnige Dief 2

Denk Spelletjes ? Probeer om met de dief de sleutel te stelen en weg te komen!
Break In 2

Break In 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer in te breken en zorg dat de bewakers je niet te pakken krijgen!
Riddle School 2

Riddle School 2

Denk Spelletjes ? De muziekles is zoals gewoonlijk erg slaapverwekkend. Tijd dus om weer te ontsnappen!
Speurneuzen

Speurneuzen

Kids Spelletjes ? Nederlandstalige avonturenspel over de verdwenen neusen in het bos.
Ringen met Kleur

Ringen met Kleur

Denk Spelletjes ? Draai de ringen net zolang totdat de ring dezelfde kleur heeft als de cirkel die in de ring zit.
Red de plant

Red de plant

Denk Spelletjes ? Gebruik de stukken buis om binnen de tijd een leiding tussen het watervat en de plant te leggen. Als de tijd op is, begint het water te lopen en kun je niets meer veranderen. Veel plezier en red de plant!
Zijwaarts

Zijwaarts

Denk Spelletjes ? Vind het pijltje met EXIT en ga door naar het volgende level.
5 guys Roulette

5 guys Roulette

Denk Spelletjes ? Krijg het gevoel van een echt casino, doe een goede gok en draai de roulette!
Jul in de speelgoedwinkel

Jul in de speelgoedwinkel

Avontuur Spelletjes ? Ben jij in een speelgoedwinkel wel eens een buitenaards wezen tegengekomen? En dan bedoel ik een echte alien, geen pop natuurlijk. Jul, een alien, belandde per ongeluk in een speelgoedwinkel. Nu is dat op zich nog geen ramp, maar de andere speelgoedpoppen hebben hem gekidnapt, en dat is natuurlijk een stuk minder leuk. Kun jij Jul helpen om te ontsnappen? Zoek voorwerpen en combineer ze met elkaar, zodat Jul weer kan gaan genieten van zijn vrijheid?
Sonja de spionne

Sonja de spionne

Avontuur Spelletjes ? Sonja is een spionne, een echte Mata Hari. Deze keer heeft ze de opdracht gekregen om zo ver mogelijk binnen te dringen in het CERN instituut in Bern. Daar ligt namelijk de 'Antimaterie' verstopt. Zodra ze die heeft gevonden, moet ze maken dat ze daar wegkomt. Help haar om deze missie zo snel mogelijk te volbrengen!
Oranje bij oranje

Oranje bij oranje

Denk Spelletjes ? Help het oranje figuurtje om bij het andere oranje figuurtje te komen. Hiervoor zul je een heleboel rode figuren weg moeten klikken. De stapel blokken waar het figuurtje op staat, is vaak wankel. Klik de juiste blokken weg om het evenwicht te bewaren!
Beveiliging

Beveiliging

Denk Spelletjes ? Probeer de beveiliging te kraken om naar het volgende level te kunnen.
Ontsnap uit de grot

Ontsnap uit de grot

Behendigheid Spelletjes ? Ontsnap uit de grot, maar pas op dat je niet gepakt wordt door de bewakers!
Vast in het ruimteschip

Vast in het ruimteschip

Avontuur Spelletjes ? Je bent gevangengenomen in een ruimteschip. Hoe kom je weer naar buiten? Vind het uit in dit grappige zoekspelletje.
Rubix

Rubix

Denk Spelletjes ? Probeer in zo min mogelijk zetten het voorbeeld rechts onderin na te maken.
Ultiem Doolhof

Ultiem Doolhof

Denk Spelletjes ? Vind een weg door de verschillende doolhoven, maar pas op: de lichten kunnen uitvallen, dus houd je speakers aan!!
Kruisblokken

Kruisblokken

Denk Spelletjes ? Per level wordt aangegeven hoeveel blokken je moet wegstrepen. Je mag niet meer of minder blokken wegstrepen dan aangegeven staat.
Sketcher 3

Sketcher 3

Kids Spelletjes ? In dit denk- en behendigheidsspelletje is het de bedoeling dat je met je potloodje over de getallen gaat, in de juiste volgorde. Je potloodje wordt steeds korter: zorg dat je alle getallen hebt geraakt voordat er niets meer van over is! Stap voor stap kom je dichter bij het eindresultaat.
Levende puzzel

Levende puzzel

Denk Spelletjes ? Leg alle puzzelstukjes van deze levende, bewegende puzzel op hun juiste plek en kijk naar het prachtige resultaat! Je tijd wordt geteld dus... wees zo snel mogelijk!
Wondervloeistof

Wondervloeistof

Denk Spelletjes ? Na het eten van een met paarse vloeistof geïnjecteerde wonderappel zijn drie rustige hamsters veranderd in drie hongerige monsters! Ze willen maar één ding: eten! Giet paarse vloeistof in hun hongerige kelen, zodat hun honger eventjes gestild is. Die vloeistof bereikt de monsters op verschillende manieren, maar één ding is zeker: zonder jouw hulp lukt het niet. Zorg er dus voor dat de weg vrij is voor de paarse wondervloeistof, want anders breekt er een complete chaos uit met die hongerige monsters!
Aanval vanuit de ruimte

Aanval vanuit de ruimte

Aktie Spelletjes ? Jij en je alien-bondgenoten hebben een gezamenlijk doel: de aardbewoners uitroeien, hun gebouwen platgooien en de planeet inpikken. Vanuit jullie ruimteschepen schieten jullie bommen en kogels op ze af, net zolang tot er niets en niemand meer over is. De aardbewoners laten zich niet zomaar uitroeien, en verdedigen zich met steeds zwaarder geschut. Speel dit spel in de Story-modus of in de Infinite modus.
Mama is een gold digger

Mama is een gold digger

Denk Spelletjes ? Damien en zijn moeder zijn eigenlijk een verschrikkelijk duo. Iedere man die zijn moeder aan de haak slaat, zuigen ze financieel helemaal leeg, voordat ze hem dumpen voor een nieuwe huwelijkskandidaat. Hun volgende slachtoffer is Luke, een rijke Amerikaan. Kruip in de huid van Luke en kijk wat hem overkomt in deze point & click game!
Blackjack 2

Blackjack 2

Behendigheid Spelletjes ? Kan jij rijk worden door middel van het spelen van backjack.
Verstop Caesar

Verstop Caesar

Denk Spelletjes ? In dit spel moet je Caesar verstoppen. In elk level moet je ervoor zorgen dat een of meer munten met het portret van Caesar erop niet worden bedolven onder het puin. Denk goed na, want je middelen zijn beperkt. Succes!
Ontsnap uit de Kamer 12

Ontsnap uit de Kamer 12

Denk Spelletjes ? Je word wakker in een afgesloten kamer en er ligt een lege geweerkoffer voor je. Zoek een manier om de deur te openen en te ontsnappen.
Help de Dibbelkoning

Help de Dibbelkoning

Denk Spelletjes ? De koning van de Dibbels moet van appel naar appel zien te komen. Onderweg zijn er helaas allerlei hindernissen die zelfs een machtige koning niet op kan lossen. Maar wat de koning niet kan, kunnen zijn onderdanen vast wel voor hem regelen. Ze maken bruggen, trappetjes en stapstenen door ergens te gaan liggen of staan. Zorg jij ervoor dat ze doen wat ze moeten doen, zodat de koning droog overkomt? En vergeet vooral niet dat er ook zoveel mogelijk Dibbels naar de overkant moeten komen!
Project Wasteland 0

Project Wasteland 0

Avontuur Spelletjes ? Dit is een bètaversie van een spel dat nog verder ontwikkeld gaat worden. In de huidige versie vecht je tegen allerlei verschillende vijanden: in ieder level vecht je weer een ander gevecht.
Dappere Rocky

Dappere Rocky

Aktie Spelletjes ? Wanneer het koninkrijk Bralewin wordt aangevallen, moet held Rocky er met zijn zwaard voor zorgen dat de monsters de grenzen niet overschrijden!

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game