LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Wakker worden Pa 3

Wakker worden Pa 3

Denk Spelletjes ? Heb jij het spelletje Wakker worden Pa! ook met zo veel plezier gespeeld? Monster Junior is terug in dit tweede vervolg, en hij doet doet nog steeds niets liever dan Monster Senior wakker maken! En je raadt het al: Monster Senior is hier nog steeds niet altijd even blij mee... Zorg jij ervoor dat Monster Junior bij Monster Senior komt? Verwijder hiervoor in de juiste volgorde de juiste blokken. Let op: sommige blokken kun je niet wegklikken!
Piratenschip in nood

Piratenschip in nood

Denk Spelletjes ? Wanneer het piratenscheepje van een jongetje in een put verdwijnt, gaat hij ernaar op zoek. Wat hij dan toch tegenkomt in het donker... slijmerige monsters, die het bootje gevangenhouden en die niet bereid zijn om het zomaar los te laten! Er zit maar één ding op: de monsters uit de weg ruimen om het bootje weer terug naar het daglicht te laten varen!
Kleurenpret 2

Kleurenpret 2

Denk Spelletjes ? Haal lichtblauwe blokken weg in de juiste volgorde, zodat de gekleurde vormen naar de draaikolk worden verplaatst. Verzamel hierbij zo veel mogelijk sterren!
Zoek de verschillen 8

Zoek de verschillen 8

Kids Spelletjes ? Probeer in elk plaatje de 10 verschillen te vinden voor je tijd op is.
Zoek de Verschillen 11

Zoek de Verschillen 11

Denk Spelletjes ? Kijk goed naar de plaatjes en ontdek de 5 verschillen.
Zoek de Verschillen 12

Zoek de Verschillen 12

Denk Spelletjes ? Klik op de 5 verschillen tussen de twee foto's voor de tijd om is. Als je op de verkeerde plek klikt verlies je extra tijd!
1 uit 24

1 uit 24

Denk Spelletjes ? In elke level zie je 24 vlakken dezelfde bewegingen maken, althans dat lijkt zo.. 1 van de 24 vlakken beweegt namelijk net iets anders dan de rest, het is aan jou om op te sporen welk vlak dat is!
Verschillen zoeken 4

Verschillen zoeken 4

Meisjes Spelletjes ? Dit spel heeft 3 levels. In elk level zie je twee bijna gelijke afbeeldingen van dezelfde beroemdheid. Zoek de verschillen tussen de twee plaatjes. Als je alle verschillen hebt gevonden, ga je door naar het volgende level. Je moet ze wel binnen de tijd vinden, anders moet je opnieuw beginnen. In dit spel vind je de afbeeldingen van Brad Pitt, Jennifer Aniston en Angelina Jolie.
Verschillen zoeken 7

Verschillen zoeken 7

Meisjes Spelletjes ? Dit spel heeft 3 levels. In elk level zie je twee dezelfde afbeeldingen van dezelfde beroemdheid. Zoek de verschillen tussen de twee plaatjes. Als je alle verschillen hebt gevonden, ga je naar het volgende level. Je moet ze wel binnen de tijd vinden anders moet je weer opnieuw beginnen. In dit spel vind je de afbeeldingen van Paris Hilton, Lily Allen en Jessica Simpson.
Stillevens

Stillevens

Denk Spelletjes ? Zoek de verschillen in de plaatjes. Best moeilijk, want beide plaatjes zijn van een ander perspectief genomen. En als je drie keer een fout maakt, ben je af.
Voetbalverschillen

Voetbalverschillen

Denk Spelletjes ? Zoek de verschillen in dit voetbalplaatje! Voor iedere juiste keuze verdien je 10 punten, maar voor iedere verkeerde keuze verlies je er ook 10. In ieder level mag je 3 keer verkeerd klikken, daarna moet je opnieuw beginnen. In ieder level zijn er 3 hints te gebruiken: deze kosten je wel 30 punten.
Zoek de Verschillen 22

Zoek de Verschillen 22

Denk Spelletjes ? Tussen iedere set afbeeldingen zijn vijf verschillen te vinden. Lukt het jou om ze allemaal te ontdekken? Veel plezier!
Doyu verschillen 2

Doyu verschillen 2

Denk Spelletjes ? Zoek de verschillen in deze mooi getekende plaatjes en krijg het hele verhaal te zien! Voor iedere verkeerde keuze krijg je minpunten, dus denk goed na voordat je klikt.
Doyu verschillen 1

Doyu verschillen 1

Denk Spelletjes ? Zoek de verschillen in deze mooi getekende plaatjes en krijg het hele verhaal te zien! Voor iedere verkeerde keuze krijg je minpunten, dus denk goed na voordat je klikt.
Bunch

Bunch

Denk Spelletjes ? Probeer steed rijtjes van 3 dezelfde kleuren te maken. Als dat je vaak lukt krijg je een flinke bonus!
Fruit Ball

Fruit Ball

Denk Spelletjes ? Draai het speelveld telkens zo dat de verschillende fruitsoorten naast elkaar komen te liggen en je ze zo weg kan spelen.
Ztar

Ztar

Denk Spelletjes ? Probeer om een rij van 3 dezelfde plaatjes te maken!
Bejeweled 17

Bejeweled 17

Denk Spelletjes ? Probeer steeds om rijen van drie dezelfde figuren te maken. Als dat je vaak genoeg lukt, krijg je een flinke bonus!
Sushi Dash

Sushi Dash

Denk Spelletjes ? Vorm vierkantjes van dezelfde sushiblokken om ze weg te spelen.
Fruit Flop

Fruit Flop

Denk Spelletjes ? Maak rijen van 3 dezelfde fruitsoorten om ze weg te spelen van het bord.
Panda Bejeweled

Panda Bejeweled

Denk Spelletjes ? Behaal binnen de tijd zoveel mogelijk punten met deze leuke oerwoud-Bejeweled.
Valentijn Bejeweled

Valentijn Bejeweled

Denk Spelletjes ? Probeer steeds 3 dezelfde figuren naast elkaar te krijgen om ze te laten verdwijnen. Op die plek komen dan weer nieuwe figuren.
Bejeweled 16

Bejeweled 16

Denk Spelletjes ? Maak rijen van 3 of meer van dezelfde figuren door ze van plaats te verwisselen.
Ring Bejeweled 2

Ring Bejeweled 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer steeds rijen van 3 dezelfde figuren te maken.
Bejeweled 6

Bejeweled 6

Denk Spelletjes ? Een leuke variant op de bejeweled. Wissel de stenen telkens met een steen die aan de rechterkant buiten het speelveld staat, om 3 of meer stenen naast elkaar te krijgen.
Bejeweled 26

Bejeweled 26

Denk Spelletjes ? Probeer binnen de tijd het speelveld leeg te spelen. Als je 3 of meer dezelfde items wegspeelt verdien je extra tijd.
Bejeweled 7

Bejeweled 7

Behendigheid Spelletjes ? Probeer binnen de tijd het speelveld leeg te spelen. Als je 3 of meer dezelfde items wegspeelt verdien je extra tijd.
Bejeweled 9

Bejeweled 9

Denk Spelletjes ? Dit is een combinatie van 2 spellen. Speel 3 of meer van het zelfde stenen weg aan de linkerkant om genoeg punten te verzamelen zodat je vervolgens torens kan bouwen aan de rechterkant.
Groentes Trekken

Groentes Trekken

Behendigheid Spelletjes ? Trek de rapen in paren uit de grond als de 2 rapen dezelfde kleur hebben of als ze hetzelfde aantal bladeren op de kop hebben. Je gaat door naar de volgende level als je genoeg punten verzamelt hebt.
Bejeweled 10

Bejeweled 10

Denk Spelletjes ? Elke prinses heeft een tiara nodig, maar laat je niet verblinden door alle blingbling. Klik op rijtjes van drie of meer edelstenen van dezelfde kleur. De kleur moet hetzelfde zijn als die van de edelsteen in het midden om punten te scoren.
Draaiende Driehoek

Draaiende Driehoek

Denk Spelletjes ? Draai de groep met drie figuren door erop te klikken, net zolang totdat er drie gelijke figuren op de punt van een driehoek staan. Dan verdwijnen ze namelijk en verandert de driehoek in goud. Let op de tijd, want die is beperkt!
WRAX

WRAX

Behendigheid Spelletjes ? Probeer series van 3 identieke Katra's te maken, om deze vervolgens weg te spelen. Hoe meer Katra's je verwijdert, hoe meer punten je verdient.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game