LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Verschillen zoeken 7

Verschillen zoeken 7

Meisjes Spelletjes ? Dit spel heeft 3 levels. In elk level zie je twee dezelfde afbeeldingen van dezelfde beroemdheid. Zoek de verschillen tussen de twee plaatjes. Als je alle verschillen hebt gevonden, ga je naar het volgende level. Je moet ze wel binnen de tijd vinden anders moet je weer opnieuw beginnen. In dit spel vind je de afbeeldingen van Paris Hilton, Lily Allen en Jessica Simpson.
Stillevens

Stillevens

Denk Spelletjes ? Zoek de verschillen in de plaatjes. Best moeilijk, want beide plaatjes zijn van een ander perspectief genomen. En als je drie keer een fout maakt, ben je af.
Voetbalverschillen

Voetbalverschillen

Denk Spelletjes ? Zoek de verschillen in dit voetbalplaatje! Voor iedere juiste keuze verdien je 10 punten, maar voor iedere verkeerde keuze verlies je er ook 10. In ieder level mag je 3 keer verkeerd klikken, daarna moet je opnieuw beginnen. In ieder level zijn er 3 hints te gebruiken: deze kosten je wel 30 punten.
Zoek de Verschillen 22

Zoek de Verschillen 22

Denk Spelletjes ? Tussen iedere set afbeeldingen zijn vijf verschillen te vinden. Lukt het jou om ze allemaal te ontdekken? Veel plezier!
Doyu verschillen 2

Doyu verschillen 2

Denk Spelletjes ? Zoek de verschillen in deze mooi getekende plaatjes en krijg het hele verhaal te zien! Voor iedere verkeerde keuze krijg je minpunten, dus denk goed na voordat je klikt.
Doyu verschillen 1

Doyu verschillen 1

Denk Spelletjes ? Zoek de verschillen in deze mooi getekende plaatjes en krijg het hele verhaal te zien! Voor iedere verkeerde keuze krijg je minpunten, dus denk goed na voordat je klikt.
Bunch

Bunch

Denk Spelletjes ? Probeer steed rijtjes van 3 dezelfde kleuren te maken. Als dat je vaak lukt krijg je een flinke bonus!
Fruit Ball

Fruit Ball

Denk Spelletjes ? Draai het speelveld telkens zo dat de verschillende fruitsoorten naast elkaar komen te liggen en je ze zo weg kan spelen.
Ztar

Ztar

Denk Spelletjes ? Probeer om een rij van 3 dezelfde plaatjes te maken!
Bejeweled 17

Bejeweled 17

Denk Spelletjes ? Probeer steeds om rijen van drie dezelfde figuren te maken. Als dat je vaak genoeg lukt, krijg je een flinke bonus!
Sushi Dash

Sushi Dash

Denk Spelletjes ? Vorm vierkantjes van dezelfde sushiblokken om ze weg te spelen.
Fruit Flop

Fruit Flop

Denk Spelletjes ? Maak rijen van 3 dezelfde fruitsoorten om ze weg te spelen van het bord.
Panda Bejeweled

Panda Bejeweled

Denk Spelletjes ? Behaal binnen de tijd zoveel mogelijk punten met deze leuke oerwoud-Bejeweled.
Valentijn Bejeweled

Valentijn Bejeweled

Denk Spelletjes ? Probeer steeds 3 dezelfde figuren naast elkaar te krijgen om ze te laten verdwijnen. Op die plek komen dan weer nieuwe figuren.
Bejeweled 16

Bejeweled 16

Denk Spelletjes ? Maak rijen van 3 of meer van dezelfde figuren door ze van plaats te verwisselen.
Ring Bejeweled 2

Ring Bejeweled 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer steeds rijen van 3 dezelfde figuren te maken.
Bejeweled 6

Bejeweled 6

Denk Spelletjes ? Een leuke variant op de bejeweled. Wissel de stenen telkens met een steen die aan de rechterkant buiten het speelveld staat, om 3 of meer stenen naast elkaar te krijgen.
Bejeweled 26

Bejeweled 26

Denk Spelletjes ? Probeer binnen de tijd het speelveld leeg te spelen. Als je 3 of meer dezelfde items wegspeelt verdien je extra tijd.
Bejeweled 7

Bejeweled 7

Behendigheid Spelletjes ? Probeer binnen de tijd het speelveld leeg te spelen. Als je 3 of meer dezelfde items wegspeelt verdien je extra tijd.
Bejeweled 9

Bejeweled 9

Denk Spelletjes ? Dit is een combinatie van 2 spellen. Speel 3 of meer van het zelfde stenen weg aan de linkerkant om genoeg punten te verzamelen zodat je vervolgens torens kan bouwen aan de rechterkant.
Groentes Trekken

Groentes Trekken

Behendigheid Spelletjes ? Trek de rapen in paren uit de grond als de 2 rapen dezelfde kleur hebben of als ze hetzelfde aantal bladeren op de kop hebben. Je gaat door naar de volgende level als je genoeg punten verzamelt hebt.
Bejeweled 10

Bejeweled 10

Denk Spelletjes ? Elke prinses heeft een tiara nodig, maar laat je niet verblinden door alle blingbling. Klik op rijtjes van drie of meer edelstenen van dezelfde kleur. De kleur moet hetzelfde zijn als die van de edelsteen in het midden om punten te scoren.
Draaiende Driehoek

Draaiende Driehoek

Denk Spelletjes ? Draai de groep met drie figuren door erop te klikken, net zolang totdat er drie gelijke figuren op de punt van een driehoek staan. Dan verdwijnen ze namelijk en verandert de driehoek in goud. Let op de tijd, want die is beperkt!
WRAX

WRAX

Behendigheid Spelletjes ? Probeer series van 3 identieke Katra's te maken, om deze vervolgens weg te spelen. Hoe meer Katra's je verwijdert, hoe meer punten je verdient.
Sterrenjongen

Sterrenjongen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer series van 3 identieke jongetjes te maken, om deze vervolgens weg te spelen. Zorg dat de groene balk op tijd is gevuld, om naar het volgende level door te gaan!
Jamble Legends

Jamble Legends

Behendigheid Spelletjes ? In Jamble Legends kan je 4 spellen kiezen: Jamble Jewels, Juicy Jamble, Classic Jamble en Cryptic Jamble. Maak series van 3 identieke voorwerpen, zodat ze uit het veld verdwijnen.
Hekserij

Hekserij

Denk Spelletjes ? Maak series van 3 of meer identieke symbolen, zodat ze uit het veld verdwijnen. Met combinaties van 4 of meer symbolen kan je krachtige toverspreuken maken. Onvernietigbare symbolen kunnen alleen maar door zo'n tovercombinatie weggespeeld worden. Er zijn ook jokersymbolen.
Piraten en edelstenen

Piraten en edelstenen

Denk Spelletjes ? Maak series van 3 of meer gelijksoortige stenen om ze weg te spelen. Je verwisselt twee edelstenen door op beide te klikken.
3 Pinatas op een rij

3 Pinatas op een rij

Denk Spelletjes ? Probeer om 3 of meer dezelfde piñata-snoepjes op een rij te krijgen om ze vervolgens weg te spelen. De snoepjes wisselen van plaats wanneer je op twee aangrenzende snoepjes klikt.
Handduel blokkade

Handduel blokkade

Denk Spelletjes ? Speel zo veel mogelijk rijen weg met Steen, Papier, Schaar voor je tijd om is!
Battle Slam

Battle Slam

Denk Spelletjes ? Maak snel horizontale en verticale rijen van drie of meer gelijke stenen. Speel zo veel mogelijk stenen weg voor de tijd om is, zodat je door mag naar het volgende level.
Looney 3-op-een-rij

Looney 3-op-een-rij

Behendigheid Spelletjes ? Maak horizontale of verticale series van drie of meer dezelfde Looney Tunes-figuren door figuurtjes onderling van plaats te laten wisselen. Er moeten al minstens twee dezelfde figuurtjes bij elkaar staan in een potentiële serie, anders werkt het wisselen niet.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game