LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Ahoy

Ahoy

Denk Spelletjes ? De bedoeling van dit spel is om zo veel mogelijk punten te scoren door rijen van vier stenen te maken op de boog, langs de spijlen of in vorm van een spiraal. Als je kiest voor de gele 'Officer stones' mag jij beginnen. En als er nog maar een steen over is, moet je er eerst een van het bord afhalen en verplaatsen. Succes!
Plus Plus

Plus Plus

Denk Spelletjes ? Probeer om zo snel mogelijk het getal dat gegeven is op te tellen.
Bestellingen Onthouden

Bestellingen Onthouden

Denk Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk bestellingen af te ronden binnen de tijd.
Verschillen zoeken 7

Verschillen zoeken 7

Meisjes Spelletjes ? Dit spel heeft 3 levels. In elk level zie je twee dezelfde afbeeldingen van dezelfde beroemdheid. Zoek de verschillen tussen de twee plaatjes. Als je alle verschillen hebt gevonden, ga je naar het volgende level. Je moet ze wel binnen de tijd vinden anders moet je weer opnieuw beginnen. In dit spel vind je de afbeeldingen van Paris Hilton, Lily Allen en Jessica Simpson.
Slangenkoningin

Slangenkoningin

Avontuur Spelletjes ? Zoek de schat in de Slangentempel in dit mooi getekende zoekspel! Vind de voorwerpen die jou naar de schat leiden.
Monsters in dozen

Monsters in dozen

Denk Spelletjes ? Teken lijntjes die ervoor zorgen dat het monstertje in de doos terechtkomt. Tijdens zijn val kan hij vruchtjes eten: zorg jij dat hij ze allemaal opeet voordat hij in de doos belandt?
Trollface zoekspel 2

Trollface zoekspel 2

Denk Spelletjes ? In dit Trollface-spel kun je allerlei opdrachten uitvoeren (voorwerpen zoeken, proberen om langs een vervelende uitsmijter te komen, je kunt het zo gek niet bedenken). Maak de juiste keuze, anders moet je het level weer opnieuw spelen!
Tekenpuzzel

Tekenpuzzel

Denk Spelletjes ? Teken het figuur na door steeds een lijn te trekken tussen de gele punten. Denk goed na, want je mag elke lijn maar een keer trekken, en je hebt maar beperkt tijd om de tekening te maken. Succes!
Planeet vol gevaren

Planeet vol gevaren

Avontuur Spelletjes ? In het vervolg op het leuke spel 'Water op Mars' ga je op verkenning op een vreemde planeet: zou deze planeet voor bewoning geschikt zijn? Hiervoor moet je de juiste voorwerpen zien te vinden en te combineren. Help jij deze alien om zijn missie te volbrengen? Klik in de juiste volgorde op de voorwerpen waar dit avontuurlijke buitenaardse wezen iets aan kan hebben.
Moebius

Moebius

Denk Spelletjes ? Probeer om steeds een gesloten circuit te maken van de buizen die op het speelveld liggen. Let erop dat niet het hele scherm vol ligt want dan is het spel voorbij.
Flash Pipes

Flash Pipes

Denk Spelletjes ? Probeer om de puzzel af te maken door waterleidingen aan te leggen.
Duizelingwekkend doolhof

Duizelingwekkend doolhof

Denk Spelletjes ? Als je snel duizelig wordt, merk je dat misschien ook wel in dit duizelingwekkende doolhofspelletje. Het is eigenlijk heel simpel: leid het blokje door de doolhof heen, en zorg dat het bij het andere blokje aankomt. Wanneer het blokje op de kop door het gangenstelsel beweegt, moet je de pijltjestoetsen ook omgekeerd gebruiken. Dat is dus even omschakelen: onder wordt boven, links wordt rechts en ga zo maar door!
Puzzelen met water 2

Puzzelen met water 2

Denk Spelletjes ? Zorg dat er precies genoeg water in het bakje stroomt. Niet te veel, maar ook niet te weinig. Hiervoor moet je soms slimme constructies bedenken, bijvoorbeeld met een overlooppijp of met buizen. Het wordt steeds moeilijker en je zult steeds vindingrijker moeten zijn om de juiste hoeveelheid water in het bakje te krijgen. Veel plezier en succes!
Tocht vol hindernissen

Tocht vol hindernissen

Behendigheid Spelletjes ? Deze jongen maakt een tocht door Canada. Hij let niet zo goed op waar hij loopt. Voor je het weet, wordt hij door de beer gepakt en is hij één van zijn levens kwijt! Zoek voorwerpen waarmee je obstakels uit de weg kunt ruimen en klik erop zodat ze op de juiste plek terechtkomen.
Craps Roulette

Craps Roulette

Denk Spelletjes ? Doe een gok, laat de deler dobbelen en win!
Gekidnapt door piraten

Gekidnapt door piraten

Aktie Spelletjes ? Je bent gekidnapt door piraten, die je in de gevangenis in het ruim van hun schip hebben gestopt. Probeer uit deze benarde situatie weg te komen, voordat je iets ergs overkomt...
Dodelijk gemakkelijk

Dodelijk gemakkelijk

Aktie Spelletjes ? Een wetenschapper wil uitzoeken welke bijzondere diersoort hij heeft gevonden en wat de achtergrond van dit dier is. Leid jij hem door zijn eigen verhaal heen door op de juiste momenten op de juiste voorwerpen te klikken? Alleen dan kom je tot de ontknoping van het mysterie!
Monsterheuvel

Monsterheuvel

Denk Spelletjes ? Op de monsterheuvel wemelt het van de gekleurde monsters: rood, paars, groen, noem maar op. Aan jou de taak om ze allemaal te laten verdwijnen in dit Bejeweled-achtige spelletje. Laat monsters van plaats wisselen zodat je één of meerdere groepen van minstens vier identieke monstertjes krijgt. Deze verdwijnen. Het hoeft niet per se een rij of een kolom te zijn: als de monstertjes maar aan elkaar grenzen, vormen ze samen een groep.
Tesla's stroomoorlog

Tesla's stroomoorlog

Aktie Spelletjes ? Weet jij wie Nikola Tesla is? Hij is een beroemd natuurkundige. Thomas Edison was zijn grote rivaal en tussen beide geleerden was een strijd gaande: de 'War of the Currents', tussen Tesla's wisselstroomsysteem en Edison's gelijkstroomsysteem. In deze context speelt dit spel zich af. Tesla loopt door een doolhof waarin geschutskoepels van Edison staan opgesteld. Tesla moet proberen om hier levend doorheen te komen en zo veel mogelijk geschutskoepels kapot te schieten. Jij loodst hem de goede kant op door de pijlen op tijd in de juiste richting te zetten! Na ieder level kun je Tesla's team upgraden.
Gewichten Onthouden

Gewichten Onthouden

Denk Spelletjes ? Het is de bedoeling dat je de gewichten neer legt van licht naar zwaar. Met behulp van de weegschaal kun je telkens zien welk gewicht het zwaarst is. Hier komt dus veel logisch nadenken bij van pas.
Zoek de Weg 2

Zoek de Weg 2

Denk Spelletjes ? Probeer te ontsnappen maar zorg dat politie of hulpverleners je niet zien. Klik overal op maar let goed op de timing
Fruitcombinaties

Fruitcombinaties

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk punten te halen door 4 of meer van de zelfde fruit soorten tegen elkaar aan te leggen.
Vast in droomland

Vast in droomland

Behendigheid Spelletjes ? Dit meisje zit gevangen in haar droom, bevrijd haar en breng haar terug naar de aarde. Om met het spel te beginnen, kies je 'Start' en dan, wanneer er nog wat meer tekst verschijnt, druk je op de rechterpijltjestoets om het wezentje dat je links onderaan ziet, naar het lichtblauwe blokje te verplaatsen.
Circlo 2

Circlo 2

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een vervolg op Circlo 1, alleen met meer levels.
Prismapuzzel 2

Prismapuzzel 2

Denk Spelletjes ? In dit spel zijn er 40 levels met kettingreactie-uitdagingen. Verbind het beginpunt met het eindpunt in het aantal klikken dat je tot je beschikking hebt.
Wakker worden Pa! 2

Wakker worden Pa! 2

Denk Spelletjes ? Monster Junior doet niets liever dan Monster Senior wakker maken! Monster Senior is hier niet altijd even blij mee... Zorg jij ervoor dat Monster Junior bij Monster Senior komt? Verwijder hiervoor in de juiste volgorde de juiste blokken. Let op: sommige blokken kun je niet wegklikken!
IQ-doolhof

IQ-doolhof

Denk Spelletjes ? Waar ben je beland? En nog veel belangrijker: hoe kom je eruit? Om uit deze IQ-doolhof te komen, zul je allerlei raadsels moeten oplossen. Laat die hersenen maar kraken en probeer van de ene kamer naar de andere te komen door de juiste antwoorden te vinden! Je kunt dit spel in de makkelijke, normale en lastige moeilijkheidsgraad spelen. Bij het makkelijke niveau kun je geen hoge IQ-score halen maar kosten fouten je ook minder punten; bij het normale niveau zijn fouten al wat 'duurder' maar kun je ook een hogere score halen, en bij het moeilijke niveau kun je de hoogste IQ-score behalen maar kosten de fouten je nòg meer punten.
Justin Beaver

Justin Beaver

Avontuur Spelletjes ? Justin Beaver is een jong popidool. Zou je niet eens willen weten hoe een dag in het leven van Justin eruit ziet? Dat kan, je kunt zelf zorgen dat Justin de verschillende momenten van de dag doorkomt. Je moet optreden, langs de fans komen, kijken hoe goed je kunt dansen en zo verder. Klik de juiste voorwerpen in de juiste volgorde en ga naar het volgende level.
Zoek de Verschillen 22

Zoek de Verschillen 22

Denk Spelletjes ? Tussen iedere set afbeeldingen zijn vijf verschillen te vinden. Lukt het jou om ze allemaal te ontdekken? Veel plezier!

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game