LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Hoofdsteden Zuid Amerika

Hoofdsteden Zuid Amerika

Denk Spelletjes ? Weet jij waar alle Hoofdsteden in Zuid Amerika liggen?
Vampierskelder

Vampierskelder

Denk Spelletjes ? Help meestertovenaar Harry om te ontsnappen uit de hangende dwangbuis waar hij voor zijn optreden in is opgesloten. Hij wist toen niet, dat een afstammeling van Dracula zelf het op hem gemunt heeft, en bloeddorstige vleermuizen, weerwolven en spinnen op hem af wil sturen!
Zipper's Doolhof

Zipper's Doolhof

Avontuur Spelletjes ? Verzamel sleutels, schatten en dinosaurus-botten in de grotten van Arizona.
Slaperige Blokjes

Slaperige Blokjes

Denk Spelletjes ? Klik de blokjes aan waarvan de kleur onderaan staat aangegeven. Pas op dat je daarmee de aangrenzende blokjes niet wakker maakt, want dan worden ze kwaad en raakt je levensbalk leeg.
Zombie Task Force

Zombie Task Force

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent de leider van een bende zombies, die je veilig naar een platform moet zien te leiden. Pak alle hersenen die je te pakken kunt krijgen!
Dorfields Enge Avontuur

Dorfields Enge Avontuur

Denk Spelletjes ? Een gemene heks heeft je naar een spookhuis gestuurd. Probeer te ontsnappen uit dit spookhuis door op allerlei voorwerpen te klikken en puzzels op te lossen, om zo sleutels te krijgen om de deuren te openen.
Tankstation

Tankstation

Denk Spelletjes ? Probeer om de scooters van benzine te voorzien doormiddel van het goed aanleggen van de leidingen.
Blokken 21

Blokken 21

Behendigheid Spelletjes ? Probeer het speelveld leeg te spelen door op 3 of meer smilies van dezelfde kleur te klikken.
12 Dagen Kerst

12 Dagen Kerst

Kerst Spelletjes ? De Kerstman wil absoluut zijn kerstcadeaus op tijd bezorgen, maar dit lijkt nog een lastige klus te worden want alles is ondergesneeuwd tijdens een sneeuwstorm. Help hem om de weg te vinden door het doolhof, en doe dit voorzichtig want anders komt hij vast te zitten. In de bonusronde kan je cadeaus verzamelen die her en der verspreid liggen, om extra punten te verzamelen!
Cucaracha

Cucaracha

Denk Spelletjes ? Plaats de cucarachas naast elkaar om ze weg te spelen.
Stille waterstrijd

Stille waterstrijd

Aktie Spelletjes ? Op en in het water is een stille strijd aan de gang. Jij vaart op zee, en moet zo veel mogelijk onderzeeërs zien te raken. Maar pas op, ze schieten ook op jou dus zorg dat je hun kogels ontwijkt!
Blok 2

Blok 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om het blok naar het gele vak te brengen. Maar pas op dat je niet rechtop staat op een groen of rode vierkant want dan zak je er doorheen. Sta je rechtop op een oranje vierkant dan komt er ergens anders een nieuw vierkant bij. En de vierkanten met een T erop kun je verplaatsen. Puzzel ze!
Kleuren Ontploffen

Kleuren Ontploffen

Denk Spelletjes ? Klik op groepen van 3 of meer van dezelfde kleur om ze weg te spelen.
Silent Hill kamer 304

Silent Hill kamer 304

Avontuur Spelletjes ? Je dwaalt door een bos, en krijgt een angstig voorgevoel: er staat je iets verschrikkelijks te wachten! Je nadert een viersprong: welke weg kies je? Het hele gebied lijkt wel verlaten, er leven geen mensen meer, alleen nog maar wanhopige zielen. Wanneer je in één van de oude, verlaten gebouwen bent binnengedrongen, vraag je je af: hoe gaan die deuren open? Zoek naar oplossingen in dit superspannende spel dat één grote nachtmerrie lijkt!
Varken in het donker

Varken in het donker

Aktie Spelletjes ? Zorg dat het varkentje bij zijn meisje komt, en hierbij zo min mogelijk levens kwijtraakt in dit gangenstelsel vol scherpe stekels! Het beestje loopt helemaal in het donker, en het is hierdoor onvermijdelijk dat hij vroeg of laat tegen scherpe pinnen aan loopt. Wanneer dat gebeurt, verliest hij een leven en kleurt de omgeving rood... van het bloed. Soms zul je dus een leven op moeten offeren voor een beetje zicht. Vermijd obstakels om zo veel mogelijk levens te sparen. Je kunt levels overslaan en er later naar terugkeren om ze dan pas te spelen. Je kunt ook eventueel spelen zonder maximum aantal levens. Succes!
Verdwaalde astronaut

Verdwaalde astronaut

Avontuur Spelletjes ? Op een heel bijzondere planeet ga jij als astronaut op zoek naar manieren om te ontsnappen. Er zijn verschillende ontsnappingsmogelijkheden: op de eerste planeet zijn dit bijvoorbeeld vliegende schapen of een trampoline. Zoek ze allemaal en ga op weg naar de volgende planeet!
Ridder vs Reus

Ridder vs Reus

Aktie Spelletjes ? Een reus en zijn handlangers teisteren een dorp, en jij, de Witte Ridder, besluit om hier een eind aan te maken. Dood alle monstertjes met de verschillende aanvalstechnieken, eet vlees en drink toverdranken... en houd je gezondheid en je uithoudingsvermogen in de gaten! Alleen op die manier kun je de reus verslaan. Na ieder level kun je upgrades uitvoeren.
Wiskundewedstrijd

Wiskundewedstrijd

Denk Spelletjes ? Lukt het jou om deze wiskundewedstrijd te winnen door alle vragen juist te beantwoorden? Laat zien waar jouw wiskundeknobbel zit en beantwoord alle rekensommen met het juiste antwoord!
Rhetundo

Rhetundo

Avontuur Spelletjes ? Probeer om het mannetje door elk leven heen te begeleiden.
Oorlog in Monsterstad

Oorlog in Monsterstad

Denk Spelletjes ? Monstereiland wordt aangevallen! Bouw een monsterstad, om zo de indringers van je eiland te kunnen verjagen. Daarna kun je er ook een laboratorium, een kazerne, een wapenfabriek en -opslag, een fort, een tempel en een bibliotheek bouwen. Succes!
Driehoeken draaien

Driehoeken draaien

Denk Spelletjes ? Draai de driehoeken op zo'n manier dat er groepen van minstens drie gelijksoortige vormen ontstaan. Het mooiste is natuurlijk dat je in één klik meerdere series maakt, doordat er een kettingreactie ontstaat. Zo verdien je in één klap een hele boel punten. Succes!
Scribbles 2

Scribbles 2

Denk Spelletjes ? Speel dit leuke, uitdagende tekenspel waarin je de 'Scribbles' naar een doosje moet leiden door lijntjes te tekenen. Eenvoudig, zou je zeggen, maar niets is minder waar! Er zijn namelijk allerlei obstakels die alle kanten op bewegen en zo de Scribbles overal heen schieten. Teken je lijnen precies zo, dat de Scribbles toch in de doos belanden! Als je je vergist, kun je je lijn uitgummen en opnieuw beginnen, net zo lang tot je inkt op is. Veel tekenplezier!
Kleine rampen 2

Kleine rampen 2

Denk Spelletjes ? Bouw je eigen beschaving in dit vervolg op Kleine rampen! Dit spel heeft niet als doel om natuurrampen te overleven, maar om je beschaving steeds verder te ontwikkelen. Hiervoor heb je grondstoffen nodig. Bouw boerderijen op weilanden om voedsel te produceren en zaagmolens in bossen om hout te produceren. Hier zit wel een maximum aan: hoe meer 'bouwpunten' je hebt, hoe meer je mag bouwen. Links bovenaan zie je je doelen en bovenaan zie je je grondstoffen. Hoe sneller je ieder level voltooit, hoe meer sterren je verdient!
2D-portaal

2D-portaal

Denk Spelletjes ? Wanneer tijdens een picknick jouw broodje plotseling in een scheur in de grond verdwijnt, duik jij erachteraan en kom je terecht in een vreemde wereld vol hindernissen. Overwin ze allemaal en doorloop alle levels om je sandwich uiteindelijk weer terug te vinden!
Ultieme waterval

Ultieme waterval

Denk Spelletjes ? Een nieuw spel in de 'Waterval'-serie! Plaats de spiegels, teleportatievensters (soort paarse knopen) of wind (blauwe knoppen) zo, dat de gekleurde straal afbuigt en de witte vormen met vloeistof vult.
Ontsnap uit de Kamer 8

Ontsnap uit de Kamer 8

Denk Spelletjes ? Ontsnap van de buitenaardse planeet en probeer je weg naar de aarde te vinden.
Kamer zonder einde

Kamer zonder einde

Avontuur Spelletjes ? Je wordt wakker in een kamer die je nooit eerder hebt gezien. Probeer om te ontsnappen uit deze mysterieuze ruimte door voorwerpen te zoeken en met elkaar te combineren!
Blauw overwint

Blauw overwint

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle rode ballen blauw te maken door er blauwe ballen tegenaan te schieten. Je bereikt dit doel alleen wanneer je kettingreacties veroorzaakt! Je krijgt telkens drie pogingen.
Pickies

Pickies

Denk Spelletjes ? Probeer om 3 dezelfde gekleurde poppetjes op een rijtje te zetten.
Hoofdsteden VS

Hoofdsteden VS

Denk Spelletjes ? Weet jij waar alle hoofdsteden van de Staten in de Verenigde Staten liggen?

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game