LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Fruit Ball

Fruit Ball

Denk Spelletjes ? Draai het speelveld telkens zo dat de verschillende fruitsoorten naast elkaar komen te liggen en je ze zo weg kan spelen.
Fusion

Fusion

Denk Spelletjes ? Klik in het spel op 'Play Fusion Lite'. Schuif de blokjes over de goede baan!
Zoek de Verschillen 14

Zoek de Verschillen 14

Denk Spelletjes ? Zoek per foto de 5 verschillen. Zodra je alle verschillen hebt gevonden krijg je een nieuwe foto.
Beroemde schilderijen 2

Beroemde schilderijen 2

Denk Spelletjes ? Heb jij ook zo gelachen toen je 'Beroemde schilderijen' speelde? Test dan ook je kunstkennis in het vervolg op dit grappige spel waarin dertig nieuwe parodieën op beroemde schilderijen worden getoond. Daaronder staat een meerkeuzemenu met telkens drie mogelijkheden. Lukt het jou om de originelen te raden van alle hilarische schilderijen?
Optellen

Optellen

Denk Spelletjes ? Probeer alles weg te spelen voordat de tijd om is. Klik op de cirkels die samen 10 maken om ze weg te spelen. Zorg ervoor dat de cirkels de onderkant van het scherm niet raken.
Atoompuzzel

Atoompuzzel

Denk Spelletjes ? Verbind de juiste atomen met elkaar en zorg ervoor dat alle atomen uiteindelijk verdwijnen! Klik de atomen weg die tussen twee 'juiste' atomen staan. Deze smelten zo samen en verdwijnen daarna. Wanneer je het spel opent, zie je onder 'Good combinations' precies welke atomen je wel en niet met elkaar kunt verbinden.
De wraak van de doerian

De wraak van de doerian

Denk Spelletjes ? Weet jij wat een doerian is? Het wordt ook wel een stinkvrucht genoemd en dat is niet voor niets! Help jij deze stinkende doerian om alle andere vruchtjes te pakken? Plaats allerlei vormen op de juiste plaats, zodat de doerian precies langs alle vruchtjes komt.
Vreemd wezen

Vreemd wezen

Denk Spelletjes ? Er is een vreemd wezen op de aarde beland, met als missie om zichzelf te vermenigvuldigen tot een leger. Natuurlijk is er flink wat tegenstand van de aardse bevolking. Zoek de manier waarop jij je toch kunt vermeerderen tot een leger. Klik in de goede volgorde op verschillende voorwerpen en laat het vreemde wezen zijn doel vervolgen.
Max connect 2

Max connect 2

Denk Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je allerlei punten met elkaar verbindt. Hierbij is het belangrijk dat je in gedachten houdt dat je moet beginnen èn eindigen bij de gele punt. Je kunt deze game in de makkelijke of moeilijke modus spelen. Veel plezier!
Flip It

Flip It

Denk Spelletjes ? Klik op de stukjes zodat ze omdraaien. Probeer in zo weinig mogelijke klikken alle vlakken wit te krijgen.
IJzige cadeautjes

IJzige cadeautjes

Behendigheid Spelletjes ? Klik naast een ijsblokje om een explosie te veroorzaken, en daarmee een kettingreactie. Verzamel cadeautjes door er je muis naartoe te bewegen. Probeer om de bommen te gebruiken die ook rondzweven: daarmee wordt de kettingreactie nog heftiger!
Connect It

Connect It

Denk Spelletjes ? Verwijder de plaatjes die hetzelfde zijn, bijv. 2 honden. Maar er zijn wel regels: de 2 plaatjes worden met elkaar verbonden door middel van een lijntje en in dat lijntje mogen niet meer dan 2 knikken zitten.
Denk en schuif

Denk en schuif

Denk Spelletjes ? Een grappig denkspelletje waarin je alle witte velden moet vullen met gekleurde blokjes. Deze blokjes zitten aan elkaar vast, dus is het belangrijk dat je ze in de juiste volgorde verplaatst: alleen dan kun je alle witte vlakken raken.
Isora 2

Isora 2

Denk Spelletjes ? Zorg ervoor dat je het hele veld opvult en vervolgens weer bij het rode blokje uitkomt.
Zoek de playknop 4

Zoek de playknop 4

Denk Spelletjes ? Alweer een leuk, nieuw deel van 'Zoek de playknop'! Ook in dit spel is het de bedoeling dat je een serie minigames uitspeelt, om zo de 'Play'-knop te vinden waarmee je naar het volgende level kunt. Succes!
Boos Virus

Boos Virus

Denk Spelletjes ? Verspreid het kleurvirus over alle cellen om naar de volgende level te gaan.
Tweelingproblemen

Tweelingproblemen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer meer beide skaters op het zwart/rood geruite vierkant te krijgen. De tweelingen bewegen op dezelfde manier.
Zac Efron Puzzel

Zac Efron Puzzel

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel vind je 7 fantastische afbeeldingen van Zac Efron. Zac Efron is een beroemde filmster. We kennen deze mooie jongen allemaal van de bekende High School Musical films. In deze films speelt Zac de rol van Troy Bolton. Kies een van de plaatjes en maak er een mooie puzzel mee. Je kunt 7 verschillende puzzels maken.
Atoompuzzel 2

Atoompuzzel 2

Denk Spelletjes ? Een scheikundige puzzel, zo zou je deze 'atoompuzzel' wel kunnen noemen. Verbind de juiste atomen met elkaar en zorg ervoor dat alle atomen uiteindelijk verdwijnen! Het is de bedoeling dat je atomen wegklikt die tussen twee 'juiste' atomen staan. Zo smelten ze samen en verdwijnen ze. Wanneer je het spel opent, zie je onder 'Good combinations' precies welke atomen je wel en niet met elkaar kunt verbinden.
Spul Zoeken

Spul Zoeken

Denk Spelletjes ? Hoe snel ben jij in het vinden van spullen?
Aladdin's Zoektocht

Aladdin's Zoektocht

Denk Spelletjes ? Jasmine is gekidnapt door Kafar! Vecht je omhoog naar de toren van Kafar's kasteel om Jasmine te redden. Lukt het jou om alle spellen te doorlopen, zodat je Jasmine kan bevrijden uit haar kamer, helemaal bovenin de toren?
Een dag in de kerker

Een dag in de kerker

Avontuur Spelletjes ? Je bent gevangengenomen in een kasteel, en het is de bedoeling dat je vast blijft zitten tot de prins is gekroond. De bewaker stelt je gelukkig de volgende deal voor: als je binnen 3 uur je cel helemaal opruimt, laat hij je eerder vrij. Dat lijkt je natuurlijk wel wat en je wilt dus zo snel mogelijk je cel gaan opruimen en schoonmaken. Hierbij kun je wel wat hints gebruiken uit het logboek (onderaan het scherm). Verzamel voorwerpen en gebruik ze voor de juiste doeleinden!
Binga

Binga

Denk Spelletjes ? Dit grappige spel bestaat uit allerlei minigames, elk met een andere uitdaging die je hersenen laat kraken. Los alle grappige puzzels op in dit leuke denkspel!
Fruit Funitto

Fruit Funitto

Denk Spelletjes ? Leg de fruitstukken zo snel mogelijk op de juiste plekken in de bewegende rijen.
Van Hemel naar Hel 2

Van Hemel naar Hel 2

Denk Spelletjes ? Los de puzzels op en vind uit waarom je daar bent.
25 Steden Italie

25 Steden Italie

Denk Spelletjes ? Kan jij alle 25 steden in Italië benoemen?
Tijger en Monster

Tijger en Monster

Denk Spelletjes ? Een grappig spelletje waarin je ervoor moet zorgen dat de tijger en het monster bij elkaar komen. Ze staan nu een eind uit elkaar, en willen elkaar zo graag weer eens zien. Klik in de juiste volgorde op wit-grijze blokjes, zodat ze de juiste kant op vallen en bij elkaar komen.
IQ ball

IQ ball

Denk Spelletjes ? Help het kleine, paarse poppetje om het rood-witte doelwit te pakken te krijgen. Dit kan direct, maar ook indirect, want hoe verder je komt, hoe moeilijker het spelletje wordt. Verplaats obstakels en probeer je doel in zo weinig mogelijk klikken te bereiken!
Add Like Mad

Add Like Mad

Denk Spelletjes ? Voeg de cijfers toe die bij elkaar opgeteld gelijk zijn aan de waarde onder 'cijfer'.
Roulette 2

Roulette 2

Denk Spelletjes ? Speel een spannend potje roulette. Als je genoeg geld hebt verdiend, ga je naar het volgende level, maar pas op dat je niet alles vergokt!

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game