LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Ultimate Assassin 3

Ultimate Assassin 3

Aktie Spelletjes ? Jij bent een huurmoordenaar die vanuit de toekomst naar het heden is gezonden. Je hebt de opdracht gekregen om bepaalde doelwitten te vermoorden. In ieder level moet je de groene man vermoorden. De tijdslimiet hangt af van de moeilijkheidsgraad van de missie. Gelukkig zijn er ook bewakers die het je wat moeilijker maken, zodat het spel uitdagend blijft. Loop zo snel mogelijk op het doelwit af. Zodra je het aanraakt, is je missie volbracht. Hierna verschijnt de uitgang, waardoor je naar het volgende level stapt.
Kleurencellen

Kleurencellen

Denk Spelletjes ? Help je vrienden ontsnappen uit dit cellenblok. Het blok wordt bewaakt door een robot, zolang zijn hok dicht is, kan jij proberen je vrienden te helpen. Als je de blokken aanraakt die verbonden zijn met het hok van de robot zie je een flits, laat ze dan met rust en zorg dat je met een andere kleur doorgaat. Zorg ervoor dat je alle uitgangen weer dichtmaakt voor de robot erbij kan.
Robotstamper

Robotstamper

Behendigheid Spelletjes ? Je moet hard lopen en springen om de robot voor te blijven. En dat moet wel, want als hij bij je is stampt hij je helemaal tot moes. Spring over rotsen en andere obstakels heen en hou de afstand tussen jou en de robot zo groot mogelijk. Als je over een bom springt dan zal hij ontploffen bij de robot, zodat hij even vertraagd wordt. Zie zo ver mogelijk te komen.
Moedige draak

Moedige draak

Avontuur Spelletjes ? Een verveelde prinses geeft een moedige ridder het bevel om de draak te verslaan. Dat is natuurlijk niet tegen dovemansoren gezegd! De draak is alleen niet van plan om zich te laten uitroeien, want hij heeft het prima naar zijn zin in het koninkrijk, en vindt deze plannen de grootste onzin.
De grote uitbraak

De grote uitbraak

Behendigheid Spelletjes ? Tijd om te ontsnappen, en om je medegevangenen ook te bevrijden! Ga op zoek naar de sleutel waarmee je het hek kunt openmaken. Kijk je uit dat jij en je medegevangenen niet tegen een laserstraal aanlopen? Per level moet je een minimum aantal gevangenen naar de uitgang leiden.
Paniek in dinoland

Paniek in dinoland

Behendigheid Spelletjes ? Barog is een oerman die in de vallei op zoek is gegaan naar de ketting die zijn stamgenote Juju daar heeft achtergelaten. Hij heeft de ketting gevonden en wil terug naar huis om met Jaja te trouwen, maar... hij staat ineens oog in oog met een grote, rode dinosaurus! Help jij hem om uit de klauwen van deze reuzedino te blijven?
Op zoek naar de draak

Op zoek naar de draak

Denk Spelletjes ? De gemaskerde ridder wil de draak verslaan. Hiervoor moet hij zich een weg banen door allerlei verschillende kamers in dit kasteel vol gevaren. Gebruik je verstand en kijk goed om je heen: in iedere kamer hangt een gouden sleutel en met wat trucjes kan de ridder deze te pakken krijgen. Dit spel is een leuke kruising tussen een denkspel en een behendigheidsspel!
Ultimate Assassin 3 Level Pack

Ultimate Assassin 3 Level Pack

Behendigheid Spelletjes ? Dit is de Level Pack van Ultimate Assassin 3. Speel het nu! Jij bent een huurmoordenaar die vanuit de toekomst naar het heden is gezonden. Je hebt de opdracht gekregen om bepaalde doelwitten te vermoorden. In ieder level moet je de groene man vermoorden. De tijdslimiet hangt af van de moeilijkheidsgraad van de missie. Gelukkig zijn er ook bewakers die het je wat moeilijker maken, zodat het spel uitdagend blijft. Loop zo snel mogelijk op het doelwit af. Zodra je het aanraakt, is je missie volbracht. Hierna verschijnt de uitgang, waardoor je naar het volgende level stapt.
Mama is een gold digger

Mama is een gold digger

Denk Spelletjes ? Damien en zijn moeder zijn eigenlijk een verschrikkelijk duo. Iedere man die zijn moeder aan de haak slaat, zuigen ze financieel helemaal leeg, voordat ze hem dumpen voor een nieuwe huwelijkskandidaat. Hun volgende slachtoffer is Luke, een rijke Amerikaan. Kruip in de huid van Luke en kijk wat hem overkomt in deze point & click game!
Schildpadje ontsnapt

Schildpadje ontsnapt

Behendigheid Spelletjes ? Een schildpadje is door een kok in een pan gestopt: hij wil soep van hem koken. Laat de schildpad ontsnappen voor het water te heet wordt: dit kan alleen wanneer hij voldoende snelheid heeft opgebouwd! Hierna begint de uitdaging: pak zo veel mogelijk muntjes en val niet tussen twee aanrechten in!
Ontsnap uit de kooi

Ontsnap uit de kooi

Avontuur Spelletjes ? Wat een mooie graphics! Je bent terechtgekomen in een verlaten villa, die ook nog eens zit opgesloten in een kooi. Verzamel spullen en voer opdrachten uit: wie weet kun je ontsnappen! Een sfeervol spel met mooie graphics.
Tijd voor graffiti

Tijd voor graffiti

Behendigheid Spelletjes ? Jij wilt je tags en tekeningen overal wel op spuiten, of het nu op de aarde of in de ruimte is! Zorg jij dat het 'graffitilevel' overal op 100% komt te staan? Pas wanneer je de sleutel hebt gepakt, stijgt je raket op.
Rusty Superdief

Rusty Superdief

Behendigheid Spelletjes ? Om maar te mogen trouwen met zijn geliefde Sophie is Rusty gaan stelen; ze had namelijk zo'n lange lijst met spullen als eis, dat hij geen andere uitweg zag. Ga met Rusty op pad en probeer om alle spullen uit Sophie's lijst te kopen. Zorg dat hij uit handen van de politie blijft!
Sluipmoordenaar

Sluipmoordenaar

Aktie Spelletjes ? Jij bent een huurmoordenaar die vanuit de toekomst naar het heden wordt gezonden. Dood je doelwit en zorg dat je op tijd de uitgang bereikt! Daarna volgt een nieuwe opdracht. Je geheime missies worden steeds ingewikkelder!
Gridlock

Gridlock

Denk Spelletjes ? Probeer met de blokken een bepaalde vorm te krijgen. Sommige kan je alleen verticaal of horizontaal bewegen.
Weg uit de kennel

Weg uit de kennel

Behendigheid Spelletjes ? Verplaats de honden zodat de Zipper, de oranjegele puppy, kan ontsnappen.
Blokjes Puzzel 2

Blokjes Puzzel 2

Denk Spelletjes ? Verplaats de blokken zodat het rode blok naar de uitgang kan worden geschoven.
Isora 2

Isora 2

Denk Spelletjes ? Zorg ervoor dat je het hele veld opvult en vervolgens weer bij het rode blokje uitkomt.
Puzzel Jongen

Puzzel Jongen

Denk Spelletjes ? Probeer door het schuiven van blokken en het roteren van deuren de uitgang te bereiken.
Sterren Verplaatsen

Sterren Verplaatsen

Behendigheid Spelletjes ? Bedenk een strategie waarmee dit engeltje alle sterren op hun plek kan krijgen in zo min mogelijk zetten.
Blokschuiver 4

Blokschuiver 4

Denk Spelletjes ? Druk het blok telkens naar de aangewezen plek, je verwisselt dan van karakter. Als je het blok naar alle aangewezen plekken hebt gedrukt ga je door naar de volgende level.
Verklein

Verklein

Behendigheid Spelletjes ? Verklein het veld totdat het rood wordt zodat je naar de volgende level kan gaan. Als het veld rood is en je verkleint het nog meer krijg je bonus punten. Maar pas op dat de kubus de rand niet raakt die je aan het inkrimpen bent, want dan moet je opnieuw beginnen.
Autoweg 2

Autoweg 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de gele auto van de parkeerplaats af te rijden.
Blokkenpuzzel

Blokkenpuzzel

Denk Spelletjes ? Dit is een leuk puzzelspel waarin je telkens een portaal moet activeren door blokken op de juiste druksensoren te schuiven. Hoe hoger het level, hoe moeilijker de puzzel wordt. Veel plezier!
Schuifpuzzel

Schuifpuzzel

Denk Spelletjes ? Verplaats de blokken zo, dat je de houten blokjes op het gele vlak kunt plaatsen. Succes!
Frost

Frost

Denk Spelletjes ? Doof alle vlammen door er ijsblokken overheen te schuiven of bovenop te laten vallen! Dit wordt steeds lastiger, dus je moet goed nadenken hoe je de vlammen kunt bereiken, en in welke volgorde je de blokken verplaatst, weghaalt of juist laat ontstaan.
Sokoboom 2

Sokoboom 2

Denk Spelletjes ? Speel het vervolg op Sokoboom! Duw de kisten naar hun plek en de uitgang zal verschijnen in dit Sokoban-achtige spel! Dat lijkt eenvoudig en dat is het in het begin ook, maar na een paar levels begint de echte uitdaging! Je bewegingen worden geteld: probeer je doel dus in zo min mogelijk bewegingen te bereiken.
Krabbelen 1

Krabbelen 1

Denk Spelletjes ? Probeer om zo snel mogelijk de lijntjes te tekenen!

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game