LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Blokschuiver 4

Blokschuiver 4

Denk Spelletjes ? Druk het blok telkens naar de aangewezen plek, je verwisselt dan van karakter. Als je het blok naar alle aangewezen plekken hebt gedrukt ga je door naar de volgende level.
Kettingen en tandwielen 2

Kettingen en tandwielen 2

Denk Spelletjes ? Zorg dat de bewegende tandwielen de stilstaande aan het draaien krijgen! De gele horen bij de gele, de rode bij de rode, de grijze bij de grijze, enzovoorts. En, zoals meestal het geval is: hoe verder je komt, hoe moeilijker het wordt!
Wakker worden Pa 3

Wakker worden Pa 3

Denk Spelletjes ? Heb jij het spelletje Wakker worden Pa! ook met zo veel plezier gespeeld? Monster Junior is terug in dit tweede vervolg, en hij doet doet nog steeds niets liever dan Monster Senior wakker maken! En je raadt het al: Monster Senior is hier nog steeds niet altijd even blij mee... Zorg jij ervoor dat Monster Junior bij Monster Senior komt? Verwijder hiervoor in de juiste volgorde de juiste blokken. Let op: sommige blokken kun je niet wegklikken!
Sterren Verplaatsen

Sterren Verplaatsen

Behendigheid Spelletjes ? Bedenk een strategie waarmee dit engeltje alle sterren op hun plek kan krijgen in zo min mogelijk zetten.
Super 21

Super 21

Denk Spelletjes ? Zet je geld in en probeer 21 te halen. Lager mag ook maar dan kan je alleen winnen als de bank over 21 is.
Kat Vinden

Kat Vinden

Denk Spelletjes ? Het meisje wil graag bij haar kat zijn, maar ze weet niet hoe ze er moet komen. Kun jij voor haar een weg aanleggen zodat ze bij de kat uitkomt?
Rommel in de ruimte

Rommel in de ruimte

Denk Spelletjes ? Er zweven allerlei voorwerpen in de ruimte. Zoek de voorwerpen die onderaan worden weergegeven tussen alle andere rommel en verdien zo punten. Voor iedere verkeerde keuze worden punten van je score afgetrokken.
Netbots

Netbots

Denk Spelletjes ? Verbind de 'netbots' met elkaar zoals staat aangegeven in het linkervenster. Bij de figuren staat ook hoeveel je er van moet maken. Ook spiegelbeeld is toegestaan!
Dibbels Pro Pack

Dibbels Pro Pack

Avontuur Spelletjes ? Dit is de Pro Pack van de populaire Dibbels-spellenserie. De koning van de Dibbels wil van de ene appel naar de andere lopen. Onderweg komt hij helaas allerlei hindernissen tegen waar zelfs een machtige koning niet tegenop kan. Misschien kunnen zijn onderdanen hem hierbij helpen? Ze bouwen trappetjes, bruggetjes en stapstenen door ergens te gaan staan of liggen. Naast de koning moeten er ook nog een heleboel Dibbels de overkant zien te bereiken, dus doe je best!
Breng me de ster

Breng me de ster

Avontuur Spelletjes ? Help het zwarte poppetje om alle sterretjes te verzamelen en daarna weer terug te keren naar zijn vriendje!
Radarix

Radarix

Denk Spelletjes ? Zorg ervoor dat je telkens 3 knikkers van dezelfde kleur op 1 rij hebt liggen. Ga er dan vervolgens met de radar overheen om de knikkers te laten verdwijnen.
Zwartrijder

Zwartrijder

Behendigheid Spelletjes ? Jij rijdt zwart in de metro, en waar je al bang voor was, gebeurt: je wordt gecontroleerd. Nu kun je twee dingen doen: betalen of ontsnappen. Dat laatste lijkt jou de goedkoopste optie, maar dan moet je wel uit handen van de conducteur blijven. Anders wordt het alsnog een heel dure grap! Hij achtervolgt je door alle wagons, waar ook nog eens allerlei tassen en koffers op de grond staan. Spring daar op tijd overheen, want als je er één raakt, wordt de afstand tussen jou en de controleur weer wat kleiner. Je kunt deze game in drie moeilijkheidsgraden spelen: makkelijk, normaal en moeilijk.
Spring naar huis

Spring naar huis

Avontuur Spelletjes ? Zorg dat je thuiskomt voordat het liedje is afgelopen!
Stillevens

Stillevens

Denk Spelletjes ? Zoek de verschillen in de plaatjes. Best moeilijk, want beide plaatjes zijn van een ander perspectief genomen. En als je drie keer een fout maakt, ben je af.
Broeders

Broeders

Denk Spelletjes ? Alle broeders van deze eskimo zijn onder mysterieuze omstandigheden verdwenen. Als enig overgebleven zoekt hij naar mogelijkheden om ze weer te verenigen. Als jij onderweg alle raadsels goed oplost, krijg jij alle broeders weer samen en is iedereen gelukkig.
Explosieve goudzoeker

Explosieve goudzoeker

Denk Spelletjes ? Ga op zoek naar goud in de bergen, en breng de hele stad aan het trillen en schudden met je explosieven! Het goud dat je vindt, laad je op je vrachtwagentje. Hoe meer geld je verdient, hoe meer voorzieningen je kunt bouwen in jouw eigen stad. Hoe meer goud er in de grond aanwezig is, hoe duurder het stuk grond is; hoe meer bomen er staan, hoe goedkoper het stuk grond. Je kunt je vrachtwagen upgraden (grotere wielen, grotere laadcapaciteit en sterkere motor), en je mijn ook uitbreiden. Mensen komen af op de voorzieningen in je stad: lok ze dus met taveernes, winkels enzovoorts! Als er veel huizen er in een gebied worden gebouwd, levert dit je flink wat geld op. Hoe groter je explosieven, hoe meer goud je ermee opgraaft. Het goud dat je opgraaft, kun je in de 'Drop zone' kwijt. Wanneer je al het goud hebt gevonden, of wanneer je brandstof op is, is de dag om. Ga dus zuinig om met je diesel!
Blokfiguur 2

Blokfiguur 2

Denk Spelletjes ? Kijk goed naar de nummers op het bord en klik op de juiste plaatsen.
Spring-in-het-oog

Spring-in-het-oog

Behendigheid Spelletjes ? Een superuitdagend slingerspel! Breng jij het oog naar het portaal dat leidt naar het volgende level? Je krijgt hierbij hulp van een groen, een rood en een lichtblauw poppetje. Rode poppetjes vangen het oog en slingeren het een eind weg. Groene poppetjes trekken het oog naar zich toe en houden het daarna vast. Blauwe poppetjes stoppen het oog even en laten het daarna weer los. De grijze poppetjes blazen het oog een bepaalde kant op: dit kan erg handig zijn om een langere afstand te overbruggen. Voor iedere keer dat het oog een obstakel raakt, verlies jij een ster. Vier botsingen en het is gedaan. Probeer ieder level met drie sterren uit te spelen!
25 Steden Duitsland

25 Steden Duitsland

Denk Spelletjes ? Weet jij waar alle 25 steden in Duitsland liggen?
1 uit 24

1 uit 24

Denk Spelletjes ? In elke level zie je 24 vlakken dezelfde bewegingen maken, althans dat lijkt zo.. 1 van de 24 vlakken beweegt namelijk net iets anders dan de rest, het is aan jou om op te sporen welk vlak dat is!
Morgenster

Morgenster

Avontuur Spelletjes ? Je ruimteschip is gestrand op een planeet, en de bemanningsleden die op dat moment nog waren ingevroren, zijn plotseling ontdooid en ontwaakt uit hun kunstmatige slaap. Jij bent Powell, en je gaat op zoek naar je maat Novak, waarmee je gelukkig nog kunt communiceren via een radioverbinding. Veel plezier met het spelen van deze spannende point-and-click game met mooie graphics!
Slingerende geliefden

Slingerende geliefden

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de 2 geliefden bij elkaar te brengen.
Koerier te Paard

Koerier te Paard

Meisjes Spelletjes ? Je hebt een erg belangrijke taak gekregen, je moet namelijk een speciaal pakketje bezorgen bij de Shetland Paardenshow. Dit pakketje is bestemd voor Ryan Fitzpatrick welke het pakketje hard nodig heeft! Dus probeer zo snel als mogelijk het parcours af te leggen om het pakketje af te kunnen leveren.
Ztar

Ztar

Denk Spelletjes ? Probeer om een rij van 3 dezelfde plaatjes te maken!
Zoek de Weg 3

Zoek de Weg 3

Denk Spelletjes ? Ontsnap uit de realiteit en kom binnen in Deep Chalk Deel 2 en vindt de uitweg.
Bejeweled 7

Bejeweled 7

Behendigheid Spelletjes ? Probeer binnen de tijd het speelveld leeg te spelen. Als je 3 of meer dezelfde items wegspeelt verdien je extra tijd.
Getekende ontsnapping

Getekende ontsnapping

Avontuur Spelletjes ? Dit vosachtige meisje kan iets heel bijzonders: dingen laten verschijnen of laten verdwijnen. Zo kan ze bijvoorbeeld bruggen bouwen om over afgronden te lopen. Blauwe bouwwerken moeten ergens op rusten om op hun plaats te kunnen blijven, rode bouwwerken blijven ook op hun plaats wanneer ze nergens op rusten. Ga met het vossenmeisje op avontuur en verzamel zo veel mogelijk hartjes en muntjes.
Mysterieuze Ringen

Mysterieuze Ringen

Denk Spelletjes ? Door de ring over alle platformen te schuiven ga je door naar het volgende level.
Balletje Balletje 3

Balletje Balletje 3

Denk Spelletjes ? Het balletje is verstopt onder de schelpen. Probeer de juiste schelp te kiezen wanneer de schelpen van plaats zijn verwisseld.
Uit vrije wil

Uit vrije wil

Avontuur Spelletjes ? Accepteer je de opdrachten die verschijnen op het scherm in de mysterieuze ruimte die je bent binnengestapt? Je moet een goedje injecteren in een doos in één van de magazijnen van VeriTech. Hiervoor moet je eerst op zoek naar een toegangspasje en een injectiespuit. Hierna ga je op pad in de lege bedrijfsruimte, waar je stap voor stap dichter bij je doel komt. Verzamel alle spullen die je kunt pakken, en gebruik ze op het juiste moment om bijvoorbeeld toegangsdeuren te kunnen openen. Veel plezier met dit uitdagende point & clickspel!
Eenzame Ontsnapping 2

Eenzame Ontsnapping 2

Aktie Spelletjes ? In het tweede deel van dit spel ben je weer Bonic en moet je achterhalen wie je bent en waar je vandaan komt.
Bejeweled 26

Bejeweled 26

Denk Spelletjes ? Probeer binnen de tijd het speelveld leeg te spelen. Als je 3 of meer dezelfde items wegspeelt verdien je extra tijd.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game