LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Krabbelen 2

Krabbelen 2

Denk Spelletjes ? Probeer om zo snel mogelijk de lijntjes te tekenen!
Funny Quest

Funny Quest

Denk Spelletjes ? Probeer om de sleutels naar de sleutelgaten te brengen!
Geheimzinnige Dief 2

Geheimzinnige Dief 2

Denk Spelletjes ? Probeer om met de dief de sleutel te stelen en weg te komen!
Geheimzinnige Dief 3

Geheimzinnige Dief 3

Denk Spelletjes ? Probeer om met de dief de sleutel te stelen en weg te komen in deze doolhof deel 3
Geheimzinnige Dief  4

Geheimzinnige Dief 4

Denk Spelletjes ? Zorg ervoor dat je niet geraakt wordt door vijanden en pinnen en verzamel sleutels om deuren te openen.
Ledix 2

Ledix 2

Denk Spelletjes ? In deze logische puzzel game moet je proberen om alle steentjes naar het zwarte gat te krijgen.
Rock Rush 2

Rock Rush 2

Denk Spelletjes ? Weer zo'n leuke retrogame! In dit spel baan je je een weg door de aarde, op zoek naar alle groene diamanten. Zodra je iets wegneemt of verplaatst, zakt alles naar onderen. Kijk dus uit dat je niet bedolven raakt onder de stenen!
Rock Rush Classic 2

Rock Rush Classic 2

Denk Spelletjes ? In dit leuke retrospel ga je op zoek naar groene diamanten. Zodra je iets wegneemt of verplaatst, zakt alles naar onderen. Kijk dus uit dat je niet bedolven raakt onder de stenen! Pas op voor de bewegende blauwe blokjes: zodra je die raakt, ben je er geweest.
Rock Rush Classic 3

Rock Rush Classic 3

Denk Spelletjes ? Wat een leuk retrospel! Baan je een weg door de aarde en ga op zoek naar alle groene diamanten. Alles zakt naar onderen zodra je iets wegneemt of verplaatst; kijk dus uit dat je niet bedolven raakt onder het puin!
Tropisch balletje balletje

Tropisch balletje balletje

Denk Spelletjes ? In deze tropische variant van het klassieke balletje-balletje-spel wisselen halve kokosnoten heel snel van plaats. Onder één van de drie zit een steentje verstopt, maar onder welke?
Schermkus

Schermkus

Meisjes Spelletjes ? Onthoud in welke buis het mooie meisje zit om een kus van haar te krijgen. Heb je het mis, dan word je door heel iemand anders gezoend!
Balletje Balletje 3

Balletje Balletje 3

Denk Spelletjes ? Het balletje is verstopt onder de schelpen. Probeer de juiste schelp te kiezen wanneer de schelpen van plaats zijn verwisseld.
Bevrijd het Aapje

Bevrijd het Aapje

Denk Spelletjes ? Dit is een grappig denkspelletje waarin jij een aapje helpt om te ontsnappen. Het diertje kan boomstammen, oranje blokken en grijze containers verplaatsen, maar de grijze, betonnen blokken kunnen niet verplaatst worden. Boomstammen veranderen trouwens in betonblokken zodra het aapje ze verplaatst. Denk slim na en verplaats de obstakels in de juiste volgorde!
Rattendoolhof

Rattendoolhof

Denk Spelletjes ? In deze grappige retrogame ben jij een ratje. Ga op zoek naar kaas en probeer deze zo snel mogelijk te vinden!
Bunny Holes

Bunny Holes

Denk Spelletjes ? Help het konijntje om de uitgang van dit doolhof te vinden.
Ultiem Doolhof

Ultiem Doolhof

Denk Spelletjes ? Vind een weg door de verschillende doolhoven, maar pas op: de lichten kunnen uitvallen, dus houd je speakers aan!!
Zipper's Doolhof

Zipper's Doolhof

Avontuur Spelletjes ? Verzamel sleutels, schatten en dinosaurus-botten in de grotten van Arizona.
Doolhof Stopper

Doolhof Stopper

Denk Spelletjes ? Wie is het meest vastbesloten: jij of de vlaggenjager? Zorg er zo lang mogelijk voor dat het mannetje niet bij de vlag komt door allerlei obstakels te bouwen. In de 'Time Freeze' (Tijd Bevriezen) modus kan je de de nieuwe obstakels verwijderen door op het rode kruis op het obstakel te klikken.
Open Deuren 2

Open Deuren 2

Denk Spelletjes ? Probeer met het vierkantje het kruisje te bereiken. Om het kruisje te bereiken moet je door verschillende deuren heen die maar op 1 manier open kunnen, het is aan jou om door middel van puzzelen het kruisje alsnog te bereiken.
12 Dagen Kerst

12 Dagen Kerst

Kerst Spelletjes ? De Kerstman wil absoluut zijn kerstcadeaus op tijd bezorgen, maar dit lijkt nog een lastige klus te worden want alles is ondergesneeuwd tijdens een sneeuwstorm. Help hem om de weg te vinden door het doolhof, en doe dit voorzichtig want anders komt hij vast te zitten. In de bonusronde kan je cadeaus verzamelen die her en der verspreid liggen, om extra punten te verzamelen!
Pinky in het park

Pinky in het park

Denk Spelletjes ? Pinky is in het park en zoekt haar ballonnen. Rol de ballen weg en schuif de dozen uit de weg en help haar zo de ballonnen te bereiken. Verzamel op je weg alle bonussen en kijk uit voor de schorpioenen, die Pinky's levens afpakken.
Zijwaarts

Zijwaarts

Denk Spelletjes ? Vind het pijltje met EXIT en ga door naar het volgende level.
Duizelingwekkend doolhof

Duizelingwekkend doolhof

Denk Spelletjes ? Als je snel duizelig wordt, merk je dat misschien ook wel in dit duizelingwekkende doolhofspelletje. Het is eigenlijk heel simpel: leid het blokje door de doolhof heen, en zorg dat het bij het andere blokje aankomt. Wanneer het blokje op de kop door het gangenstelsel beweegt, moet je de pijltjestoetsen ook omgekeerd gebruiken. Dat is dus even omschakelen: onder wordt boven, links wordt rechts en ga zo maar door!
Labyrint in lagen 3

Labyrint in lagen 3

Denk Spelletjes ? Wat een bijzonder labyrint: eentje met verdiepingen, waarvan iedere verdieping wel een deur, sleutel of andere uitdaging bevat. Je zult dus telkens van verdieping moeten wisselen om alle onderdelen te verzamelen die nodig zijn om bij de uitgang te komen. Sterren leveren je extra punten op, maar zijn geen vereiste. Sleutels wel: zonder sleutels kun je de deuren niet openen waar je doorheen moet om de uitgang te bereiken. Een leuk denkspelletje waarbij snelheid ook nog eens een rol speelt!
Labyrint in lagen: kleurenchaos

Labyrint in lagen: kleurenchaos

Denk Spelletjes ? Wat een bijzonder labyrint: eentje met verdiepingen. Bovendien zijn er binnen iedere verdieping allerlei gekleurde barrières waar je alleen doorheen kunt wanneer je de kleur van de barrière hebt. Hiervoor moet je eerst langs een verfklodder van die kleur. Deze klodder ligt lang niet altijd op de verdieping waar je op dat moment bent. Je zult dus telkens van verdieping moeten wisselen om alle kleuren te verzamelen die nodig zijn om bij de uitgang te komen. Sterren leveren je extra punten op, maar zijn geen vereiste. Sleutels wel: zonder sleutels kun je de deuren niet openen waar je doorheen moet om de uitgang te bereiken. Een leuk denkspelletje waarin snelheid ook nog eens een rol speelt!
Wit wil groen

Wit wil groen

Denk Spelletjes ? Het witte vierkantje wil niets liever dan bij zijn groene vriendje zijn. Hiervoor moet hij soms wisselen van kleur, maar daarbij help jij hem vast!
Dodelijke doolhof

Dodelijke doolhof

Avontuur Spelletjes ? Je loopt in een labyrint maar hebt maar heel beperkt zicht. Lastig om gevaren op tijd aan te zien komen! Een grote uitdaging dus om de uitgang levend te bereiken.
Circuit aanleggen

Circuit aanleggen

Denk Spelletjes ? Dit is een puzzelspel waarin je allerlei stukjes weg zo aan elkaar moet leggen, dat er een circuit ontstaat waarover de auto naar de finish kan rijden.
Brandweerman

Brandweerman

Denk Spelletjes ? Help de brandweerman door een waterleiding aan te leggen, voordat het huis in de fik vliegt !
Hot Pipes

Hot Pipes

Denk Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je zo snel mogelijk een leiding aanlegt!
Flash Pipes

Flash Pipes

Denk Spelletjes ? Probeer om de puzzel af te maken door waterleidingen aan te leggen.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game