LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Lijntjes Trekken

Lijntjes Trekken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de rode lijnen over de bolletjes te laten lopen, zodat deze oplichten.
Zoek de blauwdruk

Zoek de blauwdruk

Denk Spelletjes ? Een leuke game waarin je op zoek gaat naar blauwdrukken, waarvan de elementen in 3D door de lucht lijken te zweven. Je kunt alleen vanuit een bepaalde hoek de blauwprint in zijn geheel bekijken. Hiervoor moet je de tekening in precies de juiste hoek houden, erg leuk om te doen! Je kunt dit spel in de 'relaxte' en 'moeilijke' modus spelen.
Bunny Holes

Bunny Holes

Denk Spelletjes ? Help het konijntje om de uitgang van dit doolhof te vinden.
Waar is 2014?

Waar is 2014?

Denk Spelletjes ? Waar zit 2014 toch verstopt? Ga op zoek in dit bijzonder mooi getekende point & clickspel. Combineer de voorwerpen die je vindt met elkaar om zo de oplossing van het mysterie te vinden. Weer een leuk spel van Mateusz Skutnik, de ontwikkelaar van bijvoorbeeld Stiekeme Dief en Cat en de Dagmerrie!
Jerry's Nachtelijke snack

Jerry's Nachtelijke snack

Denk Spelletjes ? Het muisje Jerry is aan het slaapwandelen. Stuur jij hem de goede kant op, door zijn route voor te bereiden met pijlen van kaas? Groene pijlen verdwijnen wanneer Jerry eroverheen is gelopen, gele niet. Het is de bedoeling dat je Jerry naar de sleutel leidt, waarmee hij het deurtje kan openen. Als Jerry een muur raakt, keert hij bij het raken van de muur gewoon om en loopt hij verder. Door een springveer op Jerry's pad te plaatsen, zorg je dat hij over de daaropvolgende pijl heen springt. Helaas zit de ruimte waarin Jerry loopt vol gevaren: gaten in de vloer en draaiende ventilatoren. Als hij één van deze dingen raakt, verliest hij één van zijn vijf levens. Gelukkig zijn er ook positieve dingen: de stukken oranje kaas leveren bonuspunten op als Jerry ze pakt. Ook de lichtblauwe spiralen, de zogeheten 'teleporters', hebben een bijzondere functie: ze zuigen Jerry op, en blazen hem ergens anders in het vertrek weer uit. Als je de pijltjes goed hebt gelegd, klik je op de groene Startknop. Als je nog iets wilt wijzigen, klik je op de rode Resetknop.
Lucky Tower 2

Lucky Tower 2

Avontuur Spelletjes ? Na het populaire spel Lucky Tower is er nu ook Lucky Tower 2: weer zo'n waanzinnig grappig ridderspel! Je bent een ridder die van de koning de opdracht krijgt om een vriend van hem vanuit het dorp veilig naar het kasteel te brengen. Onderweg naar het dorp zul je rovers en trollen moeten verslaan, en in het dorp zelf moet je ook allerlei opdrachten uitvoeren voordat je Anton mee kunt nemen naar het kasteel. Eén tip: een goed gebit zorgt voor een goede gezondheid, dus probeer om gaatjes zo snel mogelijk op te vullen met nieuwe tanden. Let goed op want soms zitten er nuttige hints in het spel verborgen. Dit spel is het leukst met het geluid aan!
Ontsnap uit de kooi

Ontsnap uit de kooi

Avontuur Spelletjes ? Wat een mooie graphics! Je bent terechtgekomen in een verlaten villa, die ook nog eens zit opgesloten in een kooi. Verzamel spullen en voer opdrachten uit: wie weet kun je ontsnappen! Een sfeervol spel met mooie graphics.
Nummermonster

Nummermonster

Denk Spelletjes ? Dit groene monstertje heeft honger, en hij wil maar één ding: zo veel mogelijk getallen opeten! Bereid in je keuken het getal voor waar om wordt gevraagd, door de beschikbare getallen met elkaar te vermenigvuldigen, ze door elkaar te delen, ze van elkaar af te trekken, ze bij elkaar op te tellen, of ze te combineren (bijvoorbeeld 4 en 2 wordt 42).
Covert Front 2

Covert Front 2

Denk Spelletjes ? Probeer in dit 2e deel weer het mysterie op te lossen.
Hersengolven

Hersengolven

Denk Spelletjes ? Train je reflexen, geheugen, logica en rekenkundig inzicht in dit spel. Doe vervolgens de test om te kijken wat voor score je behaalt.
Tegels stapelen

Tegels stapelen

Denk Spelletjes ? Stapel alle tegeltjes zo op dat er één (hoge) stapel ontstaat. Hoe ga je te werk in dit uitdagende denkspelletje? Klik op een vlak waaraan twee tegeltjes grenzen om zo alle aangrenzende tegeltjes naar het vlak te verplaatsen. Probeer om te eindigen op het gele vakje met daarop een ster, voor een bonus!
Doyu verschillen 1

Doyu verschillen 1

Denk Spelletjes ? Zoek de verschillen in deze mooi getekende plaatjes en krijg het hele verhaal te zien! Voor iedere verkeerde keuze krijg je minpunten, dus denk goed na voordat je klikt.
Slingermannetje

Slingermannetje

Behendigheid Spelletjes ? Dit mannetje hangt aan een touw, dat aan het plafond is bevestigd. Hij wil al slingerend van links naar rechts komen, en doet dit door van rotsblok naar rotsblok te springen. Daarna haakt hij zich weer vast aan het plafond, maakt vaart door te slingeren, en springt zo op het volgende rotsblok. Help jij hem hierbij? Kijk uit dat hij niet neerstort tussen de rotsblokken, en dat hij niet tegen het plafond aan knalt!
Knabbelende varkentjes

Knabbelende varkentjes

Denk Spelletjes ? Deze twee varkentjes zijn gek op eikels! De eikels hangen alleen op de gekste plekken, die meestal slecht bereikbaar zijn. Gelukkig hebben de varkentjes een katrol die ze kunnen gebruiken om van het ene punt naar het andere te komen. Ook zijn er allerlei andere voorwerpen die ze slim kunnen inzetten om in beweging te komen. Onderweg kunnen ze dan lekker een eikeltje opeten! Pas je wel op voor alle gevaarlijke, puntige voorwerpen die ze tegenkomen?
Wit wil groen

Wit wil groen

Denk Spelletjes ? Het witte vierkantje wil niets liever dan bij zijn groene vriendje zijn. Hiervoor moet hij soms wisselen van kleur, maar daarbij help jij hem vast!
Hawkeye Gamer

Hawkeye Gamer

Denk Spelletjes ? Dit spel verzamelt vele leuke spellen die je al eerder op onze site hebt gespeeld. Komen de spellen je bekend voor? Hoe meer vragen je goed beantwoordt, hoe meer punten je verdient!
blokken 22

blokken 22

Denk Spelletjes ? Probeer om binnen 25 muisklikken het hele speelveld weg te spelen. Kies telkens bovenin 1 van de 6 kleuren waarin de bollen moeten veranderen, zorg er op die manier voor dat je met de door jouw gekozen kleur steeds een groter oppervlak krijgt.
Land van leugenaars 3

Land van leugenaars 3

Avontuur Spelletjes ? In dit spannende point&clickspel combineer je voorwerpen die je vindt met elkaar, in de hoop om weg te komen van die lugubere plek! Een hint: combineer metaal met een vuursteen, en een lap met een flesje lampolie, en daarna deze twee met elkaar. Zo heb je tenminste licht wanneer je de donkere grot in loopt, op weg naar het licht!
4 Balls

4 Balls

Denk Spelletjes ? Dit is een leuke versie van Vier op een Rij. Zet vier balletjes van dezelfde kleur op een rij.
25 Steden Frankrijk

25 Steden Frankrijk

Denk Spelletjes ? Weet jij alle 25 steden in Frankrijk te vinden?
Zwaartekracht Blokken

Zwaartekracht Blokken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer bij deze blokken variant telkens 3 dezelfde blokken op 1 rij te krijgen. Elke keer als je een blok plaats draait alles 90 graden. Denk dus goed na hoe je de blokken plaatst om zoveel mogelijk punten te scoren.
Ontsnap uit het Kantoor 2

Ontsnap uit het Kantoor 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer te ontsnappen uit het kantoor zonder dat je gezien wordt.
Security

Security

Behendigheid Spelletjes ? Probeer te ontsnappen aan de beveiliging.
De Wok

De Wok

Avontuur Spelletjes ? In dit leuke point&click-spelletje ga jij samen met een buitenaards wezentje op zoek naar de Heilige Wok. Deze wok is ooit vanuit de ruimte op zijn planeet terechtgekomen, en sindsdien vereert het hele buitenaardse volkje het voorwerp dat bijzondere krachten schijnt te hebben. Boosaardige aliens hebben de speciale wok ook ontdekt, en meegenomen naar een onbekend oord. Tijd om hem terug te vinden!
De Rivaal

De Rivaal

Behendigheid Spelletjes ? Een vijandig schip probeert in je basis binnen te dringen. Teken manschappen om je gebied te verdedigen. Probeer alle levens van het vijandige schip weg te spelen.
Ashley de existentialist

Ashley de existentialist

Denk Spelletjes ? Ashley vraagt zich af wat de zin van het leven is. Ze besluit op ruimtereis te gaan om te kijken of ze daar een antwoord kan vinden op haar vragen. Hiervoor moet ze wel eerst de nodige voorwerpen verzamelen en deze in de juiste volgorde gebruiken. Help haar om de zin van het leven te ontdekken in deze point & click-game!
Woestijnstenen

Woestijnstenen

Denk Spelletjes ? Klik alle stenen weg. Als er 3 bij elkaar liggen kun je ze wegklikken, ze schuiven dan weer aan voor de andere kleuren. Denk er wel aan dat je van iedere kleur minstens 3 stenen overhoudt die je weg kunt klikken, anders is het game over!
Duivelse blokjes

Duivelse blokjes

Denk Spelletjes ? Vanuit een pentagram schiet jij kikkervisjes naar rode, duivelse blokjes en bolletjes. Het doel is om deze figuren van hun platform te laten vallen. Er zijn sterretjes te verzamelen: pak deze allemaal! Hoe meer kikkervisjes je 'gebruikt', hoe meer punten het je kost. Je hoeft trouwens niet alle duiveltjes te laten verdwijnen om naar het volgende level door te gaan: zodra het doel is bereikt, kun je door.
Monsters en draaikolken

Monsters en draaikolken

Denk Spelletjes ? Klik in de juiste volgorde op de zwarte balkjes of bolletjes om de vriendelijke monstertjes, die in verschillende kleuren en vormen verschijnen, naar de rode draaikolkjes te verplaatsen. De boosaardige monstertjes, die je herkent aan een kwade blik op hun gezicht, mogen juist niet in de draaikolk terechtkomen.
Blije Bouwer

Blije Bouwer

Denk Spelletjes ? In dit grappige spelletje bestuur je een katrol met daaraan een haak. Pak de verschillende onderdelen op, en probeer ze beneden op de juiste plek te plaatsen. Dit lijkt makkelijker dan het is, want de voorwerpen schommelen nogal heen en weer. Succes!
Nieuwsgierig

Nieuwsgierig

Denk Spelletjes ? Open de deur naar het land van onbegrensde mogelijkheden.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game