LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Dating Machine

Dating Machine

Denk Spelletjes ? Match de koppels met de rode hartjes met elkaar door de pijplijn te verbinden.
Tankstation

Tankstation

Denk Spelletjes ? Probeer om de scooters van benzine te voorzien doormiddel van het goed aanleggen van de leidingen.
Waterleiding Aanleggen 5

Waterleiding Aanleggen 5

Denk Spelletjes ? Probeer de pijpleiding aan elkaar te leggen zodat er water doorheen kan stromen.
Bloemen Verbinden

Bloemen Verbinden

Denk Spelletjes ? Verbind de bloemen met elkaar om ze weg te spelen. Het is de bedoeling dat je per level alle blokken wegspeelt. Je speelt blokken weg als een verbinding tussen 2 bloemen eroverheen loopt.
Weg Aanleggen 3

Weg Aanleggen 3

Denk Spelletjes ? Het doel van dit spel is om de blauwe bal over alle vakken van het veld te laten bewegen. Klik op een vak om daar de blauwe bal te plaatsen. klik vervolgens op de richting waarin je de blauwe bal wil laten bewegen. De bal zal doorgaan tot hij een obstakel raakt.
Moebius

Moebius

Denk Spelletjes ? Probeer om steeds een gesloten circuit te maken van de buizen die op het speelveld liggen. Let erop dat niet het hele scherm vol ligt want dan is het spel voorbij.
Weg Aanleggen 4

Weg Aanleggen 4

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk auto's naar de hartjes te begeleiden voordat de tijd op is. Als je voldoende auto's naar de overkant hebt gekregen ga je door naar de volgende level.
Red de plant

Red de plant

Denk Spelletjes ? Gebruik de stukken buis om binnen de tijd een leiding tussen het watervat en de plant te leggen. Als de tijd op is, begint het water te lopen en kun je niets meer veranderen. Veel plezier en red de plant!
Waterwinkel

Waterwinkel

Denk Spelletjes ? Maak met de stukken pijp binnen de tijd een leiding tussen de watertanks, zodat het water van de ene tank naar de andere kan stromen. Veel plezier!
Puzzelen met water 2

Puzzelen met water 2

Denk Spelletjes ? Zorg dat er precies genoeg water in het bakje stroomt. Niet te veel, maar ook niet te weinig. Hiervoor moet je soms slimme constructies bedenken, bijvoorbeeld met een overlooppijp of met buizen. Het wordt steeds moeilijker en je zult steeds vindingrijker moeten zijn om de juiste hoeveelheid water in het bakje te krijgen. Veel plezier en succes!
Robots op grote hoogte

Robots op grote hoogte

Denk Spelletjes ? Welkom in de toekomst! In de bouw werken geen bouwvakkers meer, maar robots, die foutloos en efficiënt werken. Wel hebben ze een nadeel: ze hebben geen hoogtevrees en kunnen dus zo de diepte in storten. Daarom stuur je wat oudere robots de hoogte in, om de zaak wat veiliger te maken en moeren te verzamelen. Ze kunnen zich van platform naar platform verplaatsen met een soort oranje stralen, die je kunt weghalen om ze op een andere plek weer te plaatsen. De robot slaat deze stralen op in zijn batterij maar er is slechts beperkt plaats in deze batterij. Je kunt dus geen oneindig aantal stralen meenemen. Zorg dat je stralen meeneemt in de lengtes die je ook nog nodig zult hebben.
Puzzelen met gif

Puzzelen met gif

Denk Spelletjes ? Zorg dat er precies genoeg gif in het bakje stroomt. Niet te veel, maar ook niet te weinig. Hiervoor moet je soms slimme constructies bedenken, bijvoorbeeld met een overlooppijp of met buizen. Het wordt steeds moeilijker en je zult steeds vindingrijker moeten zijn om de juiste hoeveelheid gif in het bakje te krijgen en geen gif het milieu in te laten lekken. Succes!
Laat me vliegen

Laat me vliegen

Denk Spelletjes ? Probeer om je speelgoedvliegtuigje in de lucht te houden. Verbind de batterij met het vliegtuigje door er een of meerdere balken tussen te plaatsen en probeer de 'powerup-sterren' ook nog mee te pikken.
Logical Element

Logical Element

Denk Spelletjes ? Zie je dat rode lampje? Dat moet een groen lampje worden. Hoe doe je dat? Op de knop drukken natuurlijk!
Quatro 3

Quatro 3

Denk Spelletjes ? Probeer om de meeste hokjes te maken door het plaatsen van muren.
Woestijnstenen

Woestijnstenen

Denk Spelletjes ? Klik alle stenen weg. Als er 3 bij elkaar liggen kun je ze wegklikken, ze schuiven dan weer aan voor de andere kleuren. Denk er wel aan dat je van iedere kleur minstens 3 stenen overhoudt die je weg kunt klikken, anders is het game over!
Blokkenregen

Blokkenregen

Denk Spelletjes ? Wat is dit spelletje verslavend! Er blijven maar blokjes uit de lucht vallen. Wanneer deze blokjes terechtkomen bij één of meerdere blokjes van dezelfde kleur, wordt dit een groep. Je kunt meteen op deze groep klikken om hem weg te spelen, maar je kunt ook nog wachten want wie weet komen er nog meer blokjes van dezelfde kleur naar beneden op die plek. Hoe groter de groep waar je op klikt, hoe meer punten je verdient. Wie weet lukt het je wel om het hele veld leeg te krijgen: dan stopt ook de blokjesregen!
Duivelse blokjes

Duivelse blokjes

Denk Spelletjes ? Vanuit een pentagram schiet jij kikkervisjes naar rode, duivelse blokjes en bolletjes. Het doel is om deze figuren van hun platform te laten vallen. Er zijn sterretjes te verzamelen: pak deze allemaal! Hoe meer kikkervisjes je 'gebruikt', hoe meer punten het je kost. Je hoeft trouwens niet alle duiveltjes te laten verdwijnen om naar het volgende level door te gaan: zodra het doel is bereikt, kun je door.
Wakker worden Pa! 2

Wakker worden Pa! 2

Denk Spelletjes ? Monster Junior doet niets liever dan Monster Senior wakker maken! Monster Senior is hier niet altijd even blij mee... Zorg jij ervoor dat Monster Junior bij Monster Senior komt? Verwijder hiervoor in de juiste volgorde de juiste blokken. Let op: sommige blokken kun je niet wegklikken!
Oranje bij oranje

Oranje bij oranje

Denk Spelletjes ? Help het oranje figuurtje om bij het andere oranje figuurtje te komen. Hiervoor zul je een heleboel rode figuren weg moeten klikken. De stapel blokken waar het figuurtje op staat, is vaak wankel. Klik de juiste blokken weg om het evenwicht te bewaren!
Familiejuwelen

Familiejuwelen

Denk Spelletjes ? Klik op series van drie of meer gelijksoortige edelstenen om ze te laten verdwijnen uit het veld. Doe dit in de juiste volgorde want wanneer er stenen overblijven, is het spel voorbij.
Voor de haaien

Voor de haaien

Behendigheid Spelletjes ? Deze blokjes zijn voor de haaien... als jij tenminste je best doet! Plaats explosieven op de juiste plek om ze allemaal in zee te laten belanden - het liefst met zo min mogelijk explosieven!
Fusion

Fusion

Denk Spelletjes ? Klik in het spel op 'Play Fusion Lite'. Schuif de blokjes over de goede baan!
Sogoban

Sogoban

Denk Spelletjes ? Zet de kisten op de roodgemerkte plekken en ga naar het volgende level!
Blokken Wegslaan

Blokken Wegslaan

Denk Spelletjes ? Probeer de blokken onder Daruma weg te slaan zonder dat hij uit het beeld vliegt, over de kop gaat of op zijn zij belandt.
Exorbis

Exorbis

Denk Spelletjes ? Probeer de bal op de juiste kleur te leggen om zo naar de volgende level te gaan. Verplaats de bal door de rijen te verschuiven.
Orbox B

Orbox B

Denk Spelletjes ? Orbox B is een spel waarin je jezelf naar het eindpunt moet puzzelen door de juiste combinaties te maken.
Tocht vol hindernissen

Tocht vol hindernissen

Behendigheid Spelletjes ? Deze jongen maakt een tocht door Canada. Hij let niet zo goed op waar hij loopt. Voor je het weet, wordt hij door de beer gepakt en is hij één van zijn levens kwijt! Zoek voorwerpen waarmee je obstakels uit de weg kunt ruimen en klik erop zodat ze op de juiste plek terechtkomen.
Koalaspel

Koalaspel

Denk Spelletjes ? Laat de koala van een steen naar de volgende springen zodat de stenen zinken. Denk goed na over de volgorde, want de koala moet wel weer terug naar de beginsteen. Op de donkere stenen kun je twee of zelfs drie keer springen en in de hoek links boven vind je een aanwijzing voor de richting. Laat de koala niet in het water plonzen, want dan moet je opnieuw beginnen!
Speurneuzen

Speurneuzen

Kids Spelletjes ? Nederlandstalige avonturenspel over de verdwenen neusen in het bos.
Cursor x10

Cursor x10

Denk Spelletjes ? Probeer om met hulp van jezelf op de 16 etage te komen.
Mysterieuze Ringen

Mysterieuze Ringen

Denk Spelletjes ? Door de ring over alle platformen te schuiven ga je door naar het volgende level.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game