LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Hapland 2

Hapland 2

Denk Spelletjes ? Kun jij deel 2 van Hapland ook oplossen?
Hapland 3

Hapland 3

Denk Spelletjes ? Probeer ook het raadsel van Hapland 3 op te lossen. Je kunt overal klikken, bij elke klik wordt een actie ondernomen.
Van Hemel naar Hel 2

Van Hemel naar Hel 2

Denk Spelletjes ? Los de puzzels op en vind uit waarom je daar bent.
Cavescape

Cavescape

Denk Spelletjes ? Leid je box naar de finish door jezelf te stoppen tegen de randen en obstakels.
Nieuwsgierig

Nieuwsgierig

Denk Spelletjes ? Open de deur naar het land van onbegrensde mogelijkheden.
Zoek de Weg

Zoek de Weg

Denk Spelletjes ? Ontsnap uit de realiteit en kom binnen in Deep Chalk!
Zoek de Weg 2

Zoek de Weg 2

Denk Spelletjes ? Probeer te ontsnappen maar zorg dat politie of hulpverleners je niet zien. Klik overal op maar let goed op de timing
Zoek de Weg 3

Zoek de Weg 3

Denk Spelletjes ? Ontsnap uit de realiteit en kom binnen in Deep Chalk Deel 2 en vindt de uitweg.
Gevangen 2

Gevangen 2

Avontuur Spelletjes ? Zoek de weg uit deze doolhof door de puzzels op te lossen en de hints te volgen.
Vermiste Kleuren

Vermiste Kleuren

Avontuur Spelletjes ? Er is een ruimteschip in de tuin van meneer Ray neergestort. Help meneer Ray om de verloren kleuren terug te vinden!
Kat Vinden

Kat Vinden

Denk Spelletjes ? Het meisje wil graag bij haar kat zijn, maar ze weet niet hoe ze er moet komen. Kun jij voor haar een weg aanleggen zodat ze bij de kat uitkomt?
Butler Gekte

Butler Gekte

Denk Spelletjes ? Jij bent de butler in dit huishouden. Probeer iedereen tevreden te houden. Klik verschillende dingen aan om een reactie te veroorzaken.
Koerier te Paard

Koerier te Paard

Meisjes Spelletjes ? Je hebt een erg belangrijke taak gekregen, je moet namelijk een speciaal pakketje bezorgen bij de Shetland Paardenshow. Dit pakketje is bestemd voor Ryan Fitzpatrick welke het pakketje hard nodig heeft! Dus probeer zo snel als mogelijk het parcours af te leggen om het pakketje af te kunnen leveren.
Vampierskelder

Vampierskelder

Denk Spelletjes ? Help meestertovenaar Harry om te ontsnappen uit de hangende dwangbuis waar hij voor zijn optreden in is opgesloten. Hij wist toen niet, dat een afstammeling van Dracula zelf het op hem gemunt heeft, en bloeddorstige vleermuizen, weerwolven en spinnen op hem af wil sturen!
Prismapuzzel 2

Prismapuzzel 2

Denk Spelletjes ? In dit spel zijn er 40 levels met kettingreactie-uitdagingen. Verbind het beginpunt met het eindpunt in het aantal klikken dat je tot je beschikking hebt.
Reemus Reizen 2

Reemus Reizen 2

Denk Spelletjes ? Help Reemus en Liam het koninkrijk van Darnicus te bereiken! In elk level moeten Reemus en Liam een probleem oplossen om verder te kunnen. Jij kunt hen helpen door de voorwerpen die ze nodig hebben te vinden en ze steeds in de juiste volgorde aan te klikken. Veel puzzelplezier!
Overval

Overval

Denk Spelletjes ? Je bent een meesterdief en gaat de grootste diamant ter wereld stelen. Daarvoor moet je het gebouw binnen dringen, de 12 veiligheidscodes en de diamant vinden en ontsnappen voor je ontdekt wordt. Dit alles moet je binnen drie kwartier doen, anders word je opgesloten. Succes!
Vreemd wezen

Vreemd wezen

Denk Spelletjes ? Er is een vreemd wezen op de aarde beland, met als missie om zichzelf te vermenigvuldigen tot een leger. Natuurlijk is er flink wat tegenstand van de aardse bevolking. Zoek de manier waarop jij je toch kunt vermeerderen tot een leger. Klik in de goede volgorde op verschillende voorwerpen en laat het vreemde wezen zijn doel vervolgen.
Inprenting

Inprenting

Denk Spelletjes ? Op de ene of andere manier ben je in dit vreemde huis vol vijandige figuren terecht gekomen. Schiet je vijanden dood en zoek een weg naar buiten. Klik op voorwerpen om ze op te rapen en kijk of je ze kunt combineren of ergens voor kunt gebruiken. Succes!
Afsluiting

Afsluiting

Avontuur Spelletjes ? Probeer bij de deur te komen met de steen. Gebruik de steen op verschillende plaatsen om obstakels te verwijderen.
Het verhaal van Pliskin 2

Het verhaal van Pliskin 2

Denk Spelletjes ? In deze aflevering van het verhaal van Pliskin neemt Pliskin het nog een keer op tegen Rufus. Nadat Pliskin in een vreemde villa en van zijn geheugen beroofd wakker werd, vond hij Rufus, die hij uiteindelijk door een tijdportaal achterna ging. Hij kwam terecht in een oud kasteel van Rufus en moet hij een weg vinden om te ontsnappen. Help Pliskin om alles te vinden wat hij daarvoor nodig heeft en laat je niet betrappen! Bruikbare voorwerpen glanzen geel als je er met de muis op wijst. Combineer of gebruik ze om opdrachten uit te voeren en raadsels op te lossen. Succes!
Een pleziertje

Een pleziertje

Denk Spelletjes ? Je bent iemand nog iets schuldig, en nu moet je er iets voor doen: je moet senator Lobe doden. Klik op de andere figuren om een gesprek aan te gaan en zoek een manier om je missie met succes uit te voeren.
Het verhaal van Pliskin 3

Het verhaal van Pliskin 3

Denk Spelletjes ? Dit is het derde deel in het verhaal van Pliskin. Pliskin is achter Rufus aan door nog een tijdportaal gesprongen, en komt weer in een vreemd huis terecht. Help Pliskin om Rufus eindelijk te vinden en te verslaan! Bruikbare voorwerpen glanzen geel als je er met de muis op wijst. Combineer of gebruik ze om opdrachten uit te voeren en raadsels op te lossen. Succes!
Nog een pleziertje

Nog een pleziertje

Denk Spelletjes ? Nadat je senator Lobe hebt vermoord moet je zien te ontsnappen. Je moet Mr. Personality vinden, want hij is degene die je een nieuwe identiteit kan geven. Doe anderen pleziertjes om je van hun hulp te verzekeren als je die nodig hebt in je zoektocht naar Mr. Personality. Succes!
Mogo Mogo

Mogo Mogo

Avontuur Spelletjes ? De Mogo moeten elke dag ploeteren voor hun eten. Bogo, een van hen, wil hun leven vergemakkelijken door een uitvinding te maken. Op een dag krijgt Bogo een droom, waarin hij allerlei puzzels moet oplossen. Help Bogo zijn doel te bereiken!
Loondon

Loondon

Avontuur Spelletjes ? Jonah met de bochel leeft in een circus, maar hij heeft het er niet naar zijn zin. Als hij een poster van Loondon ziet, gaat hij op weg ernaartoe. Ga samen met Jonah op weg naar Loondon en help onderweg allerlei mensen.
De ballade van Ketinetto

De ballade van Ketinetto

Avontuur Spelletjes ? Alle dorpsbewoners zijn ontvoerd door een stel gemaskerde demonen van Totem Island. Help Ketinetto bij zijn zoektocht om een boot te vinden en zeil naar Totem Island.
Justin Beaver

Justin Beaver

Avontuur Spelletjes ? Justin Beaver is een jong popidool. Zou je niet eens willen weten hoe een dag in het leven van Justin eruit ziet? Dat kan, je kunt zelf zorgen dat Justin de verschillende momenten van de dag doorkomt. Je moet optreden, langs de fans komen, kijken hoe goed je kunt dansen en zo verder. Klik de juiste voorwerpen in de juiste volgorde en ga naar het volgende level.
Weer eens te laat

Weer eens te laat

Denk Spelletjes ? Johnny, waarom ben je te laat? Deze vraag moet de hoofdpersoon van dit leuke spel meerdere malen per dag beantwoorden. Op de één of andere manier lukt het hem nooit om ergens op tijd te zijn, of het nu gaat om zijn werk, een afspraak met zijn vriendin of een bezoek aan de dokter. Speel deze game om te zien wat er allemaal misgaat vanaf het moment waarop Johnny opstaat, en wie weet kun je hem helpen om de dag wat sneller en efficiënter te beginnen! Voer alle opdrachten in de juiste volgorde uit - je zult zien dat dit nog niet zo makkelijk is! Veel plezier met dit grappige zoek-en-vind-spelletje!
Slapeloos

Slapeloos

Avontuur Spelletjes ? Je bent een klein poppetje dat in het donker rondloopt. Alleen jij staat in de schijnwerpers, verder zie je niets om je heen. Dat is best lastig lopen zo. Probeer om in ieder level de uitgang zo snel mogelijk te halen!
Dodelijk gif

Dodelijk gif

Aktie Spelletjes ? Probeer om binnen te dringen in de fabriek! Hou hierbij de bewaker goed in de gaten: als hij met zijn rug naar je toe staat, kun je je verplaatsen, anders niet. Val hem van achteren aan door op hem te klikken en vervolgens op de gele hand boven hem te klikken. Ook hier geldt weer: kies het juiste moment, want wanneer hij zich te vroeg omdraait, ben je er geweest! Druk op de juiste letters (W, A, S of D) om de bewaker vervolgens aan te vallen. Succes!
Halo en Pixy

Halo en Pixy

Avontuur Spelletjes ? Pixy komt erachter dat in de grote boom voor zijn huis een kat zit, die daar zelf niet meer uit kan klimmen. Het lukt hem maar niet om Halo wakker te maken, zodat deze hem kan helpen bij de reddingsactie. Help jij hem om alle spullen te verzamelen die nodig zijn om de kat te redden? Ga met je muis over alle voorwerpen en interessante plekken, om spullen te verzamelen. Een leuk point & click-spelletje met mooie graphics!

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game