LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Sushi Dash

Sushi Dash

Denk Spelletjes ? Vorm vierkantjes van dezelfde sushiblokken om ze weg te spelen.
Pike Club 2

Pike Club 2

Denk Spelletjes ? De Pike Club, een crimineel genootschap, is van plan om je te vermoorden aangezien je nog een schuld bij ze hebt staan. Je krijgt nog één kans van ze om je schuld in te lossen... gaat dit je lukken? In dit geheugenspel zoek je gelijke blokjes bij elkaar om geld te verdienen waarmee je je schuld kunt afbetalen. Sommige kaarten kun je maar beter niet omdraaien want dan verlies je een leven!
Hood 1

Hood 1

Avontuur Spelletjes ? Een klein dorp wordt bedreigd door een heks, dus gaat Fenrirr de wolf op weg om te kijken of hij ze kan helpen. Eenmaal aangekomen treft hij mensen aan die hem meer over de heks kunnen vertellen. Veel plezier met dit mooi getekende point&click-avonturenspel.
Krabben en Parels

Krabben en Parels

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de parelketting weg te spelen voordat de eerste parel bij de schelp is. Je speelt parels weg door 3 parels van dezelfde kleur achter elkaar te krijgen.
3 Pinatas op een rij

3 Pinatas op een rij

Denk Spelletjes ? Probeer om 3 of meer dezelfde piñata-snoepjes op een rij te krijgen om ze vervolgens weg te spelen. De snoepjes wisselen van plaats wanneer je op twee aangrenzende snoepjes klikt.
Kleurencellen

Kleurencellen

Denk Spelletjes ? Help je vrienden ontsnappen uit dit cellenblok. Het blok wordt bewaakt door een robot, zolang zijn hok dicht is, kan jij proberen je vrienden te helpen. Als je de blokken aanraakt die verbonden zijn met het hok van de robot zie je een flits, laat ze dan met rust en zorg dat je met een andere kleur doorgaat. Zorg ervoor dat je alle uitgangen weer dichtmaakt voor de robot erbij kan.
Ik zag haar ook, met lasers

Ik zag haar ook, met lasers

Denk Spelletjes ? Laserstralen en hologrammen leiden twee verliefde poppetjes door het laboratorium. De poppetjes willen maar één ding: elkaar vinden. Activeer op het juiste moment de laserstralen en hologrammen en zorg dat beide geliefden niet door de platforms heen vallen!
Dibbels in de woestijn

Dibbels in de woestijn

Avontuur Spelletjes ? De Dibbels zijn er weer! Deze keer in de woestijn, bij de piramides en farao's. De koning van de Dibbels moet in deze aflevering van piramide naar piramide zien te komen. Onderweg komt hij helaas allerlei hindernissen tegen waar zelfs een machtige koning niet tegenop kan. Misschien kunnen zijn onderdanen hem hierbij helpen? De Dibbels bouwen bruggen, trappetjes en stapstenen door ergens te gaan liggen of staan. Zorg jij ervoor dat de koning heelhuids overkomt? Vergeet ook niet dat er zo veel mogelijk Dibbels naar de overkant moeten komen!
Sogoban

Sogoban

Denk Spelletjes ? Zet de kisten op de roodgemerkte plekken en ga naar het volgende level!
Iromeku

Iromeku

Denk Spelletjes ? In het denkspelletje Iromeku moet je ervoor zorgen dat de gekleurde blokjes in het grote veld er precies zo uit komen te zien als de blokjes links onderaan. Dit doe je door kleine blokjes te verplaatsen naar de grote blokjes. Wanneer een klein blokje een grote raakt, ontstaat er een kleurverandering. Er zijn allerlei combinaties en veranderingen mogelijk: probeer alles uit en denk goed na, zodat je de juiste kleurencombinatie krijgt! De 'color guide' kan je wat hints geven over de kleuren: misschien de moeite waard! Wanneer je de juiste kleuren hebt, klik je op 'Submit'. Succes!
Mijnenveger 4

Mijnenveger 4

Denk Spelletjes ? Probeer alle mijnen op te ruimen zonder ze te laten ontploffen. Blokjes waarvan je vermoedt dat er een mijn onderzit kun je onschadelijk maken door er een vlag op te zetten.
Open Deuren 2

Open Deuren 2

Denk Spelletjes ? Probeer met het vierkantje het kruisje te bereiken. Om het kruisje te bereiken moet je door verschillende deuren heen die maar op 1 manier open kunnen, het is aan jou om door middel van puzzelen het kruisje alsnog te bereiken.
WRAX

WRAX

Behendigheid Spelletjes ? Probeer series van 3 identieke Katra's te maken, om deze vervolgens weg te spelen. Hoe meer Katra's je verwijdert, hoe meer punten je verdient.
Kullors

Kullors

Denk Spelletjes ? Klik op 2 dezelfde kleuren om ze weg te spelen. Heb je niet genoeg kleuren moet je kleuren maken door 2 verschillende kleuren samen te voegen.
Blij in de lucht

Blij in de lucht

Denk Spelletjes ? Help de gele poppetjes om in de lucht te blijven zweven en zorg dat de grijze poppetjes vallen. Dit doe je door lijnen te trekken, en daarna op 'go' te klikken. Zorg dat in ieder level de ster(ren) wordt/worden geraakt!
Robots op grote hoogte

Robots op grote hoogte

Denk Spelletjes ? Welkom in de toekomst! In de bouw werken geen bouwvakkers meer, maar robots, die foutloos en efficiënt werken. Wel hebben ze een nadeel: ze hebben geen hoogtevrees en kunnen dus zo de diepte in storten. Daarom stuur je wat oudere robots de hoogte in, om de zaak wat veiliger te maken en moeren te verzamelen. Ze kunnen zich van platform naar platform verplaatsen met een soort oranje stralen, die je kunt weghalen om ze op een andere plek weer te plaatsen. De robot slaat deze stralen op in zijn batterij maar er is slechts beperkt plaats in deze batterij. Je kunt dus geen oneindig aantal stralen meenemen. Zorg dat je stralen meeneemt in de lengtes die je ook nog nodig zult hebben.
Kleurenpret 2

Kleurenpret 2

Denk Spelletjes ? Haal lichtblauwe blokken weg in de juiste volgorde, zodat de gekleurde vormen naar de draaikolk worden verplaatst. Verzamel hierbij zo veel mogelijk sterren!
Volt Connect 2

Volt Connect 2

Behendigheid Spelletjes ? In dit grappige vervolg op Volt Connect ga je ervoor zorgen dat het poppetje genaamd 'Volt' een verbinding kan maken met zijn andere elektrische vriendjes. Dit doe je door tussen hem en zijn vriendje andere voltpoppetjes te plaatsen, net zolang tot alle poppetjes met elkaar in verbinding staan. Kijk je wel uit dat er geen voltpoppetjes in het water vallen? Daar kunnen ze namelijk niet tegen! Ook moet je zorgen dat je snel genoeg bent: de poppetjes blijven namelijk in beweging en je moet ze dus wel op tijd met elkaar verbinden. Er zijn ook 'Sunny Volt'-poppetjes. Deze kunnen vliegen, en ze kunnen 2 voltpoppetjes meenemen tijdens hun vlucht. In ieder level heb je een bepaald aantal poppetjes tot je beschikking: dit aantal zie je rechts onderaan. Veel plezier!
De grote uitbraak

De grote uitbraak

Behendigheid Spelletjes ? Tijd om te ontsnappen, en om je medegevangenen ook te bevrijden! Ga op zoek naar de sleutel waarmee je het hek kunt openmaken. Kijk je uit dat jij en je medegevangenen niet tegen een laserstraal aanlopen? Per level moet je een minimum aantal gevangenen naar de uitgang leiden.
Hood 2

Hood 2

Avontuur Spelletjes ? Dit is het vervolg op Hood 1. Fenrirr gaat verder met zijn spannende zoektocht naar het verdwenen meisje. Veel plezier met dit mooi getekende point&click-avonturenspel!
Gezichtenkwartet

Gezichtenkwartet

Behendigheid Spelletjes ? Probeer een gezicht samen te stellen door de puzzelstukjes naar de juiste plek te slepen. Wanneer je tijd om is, of je een stukje naar een bezette plek hebt gesleept, verlies je een leven. Hoe vollediger het gezicht, hoe hoger je score. Als je een volledig veld leegspeelt, krijg je een extra leven.
Bubbelvrienden

Bubbelvrienden

Denk Spelletjes ? Zet luchtbellen in om de vissen weer in het water te krijgen en de krabben weer op het strand. Je kunt ook allerlei voorwerpen weghalen om je doel te bereiken. Wanneer de vis op het droge komt, of de krab in de zee, zijn de gevolgen fataal...
Ontsnap uit de Kamer 4

Ontsnap uit de Kamer 4

Denk Spelletjes ? Kijk rond in de kamer, verzamel spullen en los de puzzels op.
Hersenmachine

Hersenmachine

Denk Spelletjes ? Kies de getallen uit uit het veld om zo een goede rekensom te vormen.
Valentijn Puzzel

Valentijn Puzzel

Denk Spelletjes ? Schuif de puzzelstukjes op de goede plaats totdat de puzzel compleet is.
Flash Cub

Flash Cub

Denk Spelletjes ? Klik op groepen blokken van dezelfde kleur om ze te laten verdwijnen.
Grijp een kat

Grijp een kat

Behendigheid Spelletjes ? Bevrijd de katten uit hun kooitjes! Je kunt alle katten, behalve de gekooide, verslepen om zo een toren of rij van drie of meer dezelfde katten te maken. Deze verdwijnen, waardoor de katjes die vastzitten, uiteindelijk ook bevrijd worden. Wanneer je de eerste vijf levels hebt voltooid, kun je het spel ook in de endless mode spelen. Hierin gaat het erom dat je een zo hoog mogelijke score haalt. Zorg dat je klus geklaard is voordat het hele veld gevuld is met katten!
50 Staten

50 Staten

Denk Spelletjes ? Zoek de juiste plaats op de kaart voor alle 50 Staten van de VS!
Submachine 3

Submachine 3

Behendigheid Spelletjes ? Ontsnap uit deze oneindige reeks kamers door de puzzel op te lossen.
Fruit Flop

Fruit Flop

Denk Spelletjes ? Maak rijen van 3 dezelfde fruitsoorten om ze weg te spelen van het bord.
Dubbel Kanon

Dubbel Kanon

Behendigheid Spelletjes ? Probeer telkens de blokken weg te schieten. Je kunt de blokken alleen weg schieten met de kogels die dezelfde nummers hebben als de doos.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game