LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Satanorium

Satanorium

Denk Spelletjes ? Catherine, haar vader en haar kleine broertje gaan op bezoek bij oma, in het stadje Horan. Wanneer ze bij een oud, verlaten sanatorium in de buurt van haar oma komen, stopt de motor opeens. Vader stapt uit om te proberen om de auto weer aan de gang te krijgen, en Catherine wordt een beetje ongeduldig van het wachten in de auto. Daarom besluit ze om uit te stappen en een kijkje te nemen bij het sanatorium. Daar ziet ze een fractie van een seconde een meisje voor het raam staan dat om hulp roept. Maar ondertussen is de auto gerepareerd en wil vader weer verder. Die nacht heeft Catherine een enge droom: ze loopt door het sanatorium, in de tijd dat dit nog in gebruik was. In een vertrek ziet ze plotseling het meisje van de dag daarvoor vermoord worden! Dan staat het meisje opeens voor het raam van haar oma's huis. Catherine loopt erachteraan en komt plotseling bij het verlaten sanatorium, dat vreemd genoeg wordt bewaakt door een politieman. Ga mee op avontuur met Catherine, en dring binnen in het sanatorium. Daar ontdek je stukje bij beetje welke gruwelen zich daar allemaal hebben afgespeeld. Ga eerst op zoek naar voorwerpen die van pas zouden kunnen komen. Deze komen in de 'inventory' te staan en zijn op ieder moment in de game te gebruiken. Klik vervolgens op de inventory en kies de voorwerpen die je op dat moment verder kunnen helpen in je lugubere zoektocht. Blijf vooral rustig!
Silent Hill kamer 304

Silent Hill kamer 304

Avontuur Spelletjes ? Je dwaalt door een bos, en krijgt een angstig voorgevoel: er staat je iets verschrikkelijks te wachten! Je nadert een viersprong: welke weg kies je? Het hele gebied lijkt wel verlaten, er leven geen mensen meer, alleen nog maar wanhopige zielen. Wanneer je in één van de oude, verlaten gebouwen bent binnengedrongen, vraag je je af: hoe gaan die deuren open? Zoek naar oplossingen in dit superspannende spel dat één grote nachtmerrie lijkt!
Morgenster

Morgenster

Avontuur Spelletjes ? Je ruimteschip is gestrand op een planeet, en de bemanningsleden die op dat moment nog waren ingevroren, zijn plotseling ontdooid en ontwaakt uit hun kunstmatige slaap. Jij bent Powell, en je gaat op zoek naar je maat Novak, waarmee je gelukkig nog kunt communiceren via een radioverbinding. Veel plezier met het spelen van deze spannende point-and-click game met mooie graphics!
Dodelijke robot

Dodelijke robot

Aktie Spelletjes ? Jij bent een robot in de vorm van een mens, en je wordt ingezet als moordwapen. Je krijgt van je makers allerlei verschillende opdrachten, die je level na level zo goed mogelijk moet proberen uit te voeren.
Mary's Zoektocht

Mary's Zoektocht

Avontuur Spelletjes ? Dit is een leuk avonturenspel dat zich afspeelt in het bezette koninkrijk Algoria. Anne, de prinses van Algoria, verschuilt zich in Camp Patterson. Ze heeft haar leven te danken aan Mary Reed, die haar in het verleden heeft gered. Deze dappere Mary krijgt op een dag een brief van Anne, met daarin het verzoek om naar Camp Patterson af te reizen. Dit doet ze, maar onderweg ontvangt ze het verschrikkelijke nieuws dat de prinses door de bezetter is gevangengenomen. Er staat haar dus maar één ding te doen: Prinses Anne's leven opnieuw redden! Ga op avontuur met Mary en zorg dat je alle zeven 'letterdruppels' vindt, om het einde van het spel een andere wending te geven! Het is soms even zoeken naar oplossingen in de plaatjes, maar dat maakt het spel juist uitdagend.
Dodelijk gif 2

Dodelijk gif 2

Aktie Spelletjes ? Op de aarde is een alleenheerschappij ontstaan van een op geld beluste onderneming die alle bronnen van energie en grondstoffen in handen heeft gekregen. In het begin ging dit heel geleidelijk, maar naarmate het succes vorderde, veranderde alles steeds sneller. De verzwakte concurrenten van dit meedogenloze bedrijf, besluiten om hun krachten te bundelen. Ze vragen jou om binnen te dringen in de geheime basis van de vijand, ver van de bewoonde wereld. Je bent vastbesloten om deze missie te volbrengen, want zo kan het niet langer doorgaan! Volg de instructies binnen in de game om te kijken hoe je je doel kunt bereiken.
Spring naar huis

Spring naar huis

Avontuur Spelletjes ? Zorg dat je thuiskomt voordat het liedje is afgelopen!
Earthbound

Earthbound

Denk Spelletjes ? Dertig landjes hebben jouw hulp nodig! De grond ligt er braak en is helemaal onbegroeid. Maak jij er weer kleine paradijsjes vol bloemen en planten van? Als een vierkantje eenmaal begroeid is, kun je niet meer terug. Er zijn vierkantjes waar je twee keer overheen moet, om ze volledig te vullen met begroeiing. Deze vierkantjes zijn donkerder gekleurd, dus je weet vanaf het begin dat je hiermee rekening moet houden. Veel plezier met dit leuke denkspelletje!
Vampierkunsten

Vampierkunsten

Denk Spelletjes ? Als vampier heb je allerlei krachten. Je kunt jezelf veranderen in een vleermuis, maar je kunt ook vrouwen verliefd op je laten worden zodat ze alles voor je doen. Ook kun je voorwerpen op afstand bewegen, of dieren controleren. Als vampier kun je ook hele zware dingen verplaatsen. Nu gaat het er hier om dat je de juiste kracht gebruikt voor het juiste probleem. Help onze vampier door het duistere rijk en leid hem naar de schone vrouw zodat hij haar bloed kan drinken.
Hectors broek is zoek

Hectors broek is zoek

Denk Spelletjes ? Hector Holmes, het neefje van de wereldberoemde Sherlock Holmes, heeft het voorbeeld van zijn oom gevolgd en is ook detective geworden. Er is hem iets vreemds overkomen: zijn broek is weg! Zoek goed, en klik in de juiste volgorde op de voorwerpen die Hector helpen om zijn broek terug te vinden.
Ashley de existentialist

Ashley de existentialist

Denk Spelletjes ? Ashley vraagt zich af wat de zin van het leven is. Ze besluit op ruimtereis te gaan om te kijken of ze daar een antwoord kan vinden op haar vragen. Hiervoor moet ze wel eerst de nodige voorwerpen verzamelen en deze in de juiste volgorde gebruiken. Help haar om de zin van het leven te ontdekken in deze point & click-game!
Georg het spook

Georg het spook

Denk Spelletjes ? Het spookje Georg zit opgesloten in een eng kasteel. Help jij hem om te ontsnappen? Kijk wel uit dat Georg geen spiegels en camera's tegenkomt, want daar kunnen spoken natuurlijk niet tegen. Zoek goed, en klik in de juiste volgorde op de voorwerpen die Georg weer een stapje verder helpen richting uitgang.
Sonja de spionne

Sonja de spionne

Avontuur Spelletjes ? Sonja is een spionne, een echte Mata Hari. Deze keer heeft ze de opdracht gekregen om zo ver mogelijk binnen te dringen in het CERN instituut in Bern. Daar ligt namelijk de 'Antimaterie' verstopt. Zodra ze die heeft gevonden, moet ze maken dat ze daar wegkomt. Help haar om deze missie zo snel mogelijk te volbrengen!
Broeders

Broeders

Denk Spelletjes ? Alle broeders van deze eskimo zijn onder mysterieuze omstandigheden verdwenen. Als enig overgebleven zoekt hij naar mogelijkheden om ze weer te verenigen. Als jij onderweg alle raadsels goed oplost, krijg jij alle broeders weer samen en is iedereen gelukkig.
Prismapuzzel 3

Prismapuzzel 3

Denk Spelletjes ? Wat is de bedoeling van dit spel? Verbind de Start met de Finish in het aantal klikken dat je hiervoor krijgt. Als je op een ster klikt, open je een nieuw level. Er zijn verschillende knoppen, met aparte eigenschappen. Vind het allemaal uit in dit leuke denkspel!
Rennende mannen

Rennende mannen

Denk Spelletjes ? Jij wordt opgeleid als manager, en moet leren om mensen te manipuleren, en ze, zonder dat ze het merken, de kant op te sturen die jij wilt. Leid je proefpersonen naar de uitgang, met behulp van platforms en springplanken. Deze moet je telkens naar de juiste plek verplaatsen, zodat de proefpersonen de goede kant op lopen of springen.
Ondergrondse ontsnapping

Ondergrondse ontsnapping

Denk Spelletjes ? Ontsnap uit je cel met behulp van een magisch geweer, dat openingen in muren maakt. Daar waar een groen vlakje met een pijl staat, word je de kant op gelanceerd waar de pijl naartoe wijst wanneer je op die plek de muur binnengaat. Je kunt zowel boven als onder de grond lopen. Wissel beide kanten handig af, om zo verder te komen: soms kom je boven de grond vast te zitten, en kun je toch onder de grond nog verder komen.
Tunnels en blokken

Tunnels en blokken

Denk Spelletjes ? Dit poppetje kan zich verplaatsen door verschillende ruimtes, en gaat telkens op zoek naar de rode deur. Het is de bedoeling dat je de ruimtes zo verplaatst, dat het poppetje vanaf het begin naar de uitgang kan lopen. Hiervoor is het wel nodig dat je alle ruimtes in de juiste volgorde naar de juiste plek verschuift!
Bloeddorstig bezoek

Bloeddorstig bezoek

Denk Spelletjes ? Dit is een point & click-game waarin een wormvormige alien een waar bloedbad aanricht op aarde. Op een heel geniepige manier belaagt hij levende wezens, om ze vervolgens aan te vreten en zo hun eigenschappen over te nemen. Klik in de juiste volgorde op de juiste voorwerpen, zodat de buitenaardse worm zijn slag kan slaan. Dit is nog niet zo makkelijk, dus veel succes met zoeken! Uiteindelijk zijn er 6 verschillende aflopen mogelijk, probeer ze allemaal.
Dodelijk gif 3

Dodelijk gif 3

Aktie Spelletjes ? Speel nu het derde deel van de 'Dodelijk gif'-serie! Je bent binnengedrongen in het lab van de vijand en ziet dat deze een dodelijke mutant aan het ontwikkelen is. Net op het moment waarop je bij de mutant staat, komt de bewaker binnen. Snel, verstop je en hou de bewaker goed in de gaten: als hij met zijn rug naar je toe staat, kun je je verplaatsen, anders niet. Val hem van achteren aan door op hem te klikken en vervolgens op de gele hand boven hem te klikken. Ook hier geldt weer: kies het juiste moment, want wanneer hij zich te vroeg omdraait, ben je er geweest! Druk op de juiste letters (W, A, S of D) om de bewaker vervolgens aan te vallen. Succes!
Terug in de tijd

Terug in de tijd

Denk Spelletjes ? Wat is er gebeurd? Hoe komt het dat het oude omaatje dood naast haar bed ligt? Probeer in dit leuke en originele point&click-spel uit te vinden wat er is gebeurd, wie de dader is en wat de aanleiding is! Klik op de voorwerpen waarvan je denkt dat ze iets met de moord te maken hebben, en kijk wat er gebeurt. Veel plezier!
Gestolen hart

Gestolen hart

Denk Spelletjes ? Een vreemdeling heeft je hart uit je lijf gerukt. Ga op zoek in deze vreemde, donkere wereld en kijk of je je hart weer terug kunt vinden. Grote, zwarte monsters loeren op je in deze point&click game, en de grond waarop je loopt kan ook een onverwachte vijand zijn! Is het wel grond, of loop je op een reusachtig monster? Klik op de voorwerpen waarvan je verwacht dat ze je verder helpen.
De Wok

De Wok

Avontuur Spelletjes ? In dit leuke point&click-spelletje ga jij samen met een buitenaards wezentje op zoek naar de Heilige Wok. Deze wok is ooit vanuit de ruimte op zijn planeet terechtgekomen, en sindsdien vereert het hele buitenaardse volkje het voorwerp dat bijzondere krachten schijnt te hebben. Boosaardige aliens hebben de speciale wok ook ontdekt, en meegenomen naar een onbekend oord. Tijd om hem terug te vinden!
Varken in het donker

Varken in het donker

Aktie Spelletjes ? Zorg dat het varkentje bij zijn meisje komt, en hierbij zo min mogelijk levens kwijtraakt in dit gangenstelsel vol scherpe stekels! Het beestje loopt helemaal in het donker, en het is hierdoor onvermijdelijk dat hij vroeg of laat tegen scherpe pinnen aan loopt. Wanneer dat gebeurt, verliest hij een leven en kleurt de omgeving rood... van het bloed. Soms zul je dus een leven op moeten offeren voor een beetje zicht. Vermijd obstakels om zo veel mogelijk levens te sparen. Je kunt levels overslaan en er later naar terugkeren om ze dan pas te spelen. Je kunt ook eventueel spelen zonder maximum aantal levens. Succes!
Mayagod

Mayagod

Avontuur Spelletjes ? Een mooi point&click-spel waarin je in het rijk der Maya's op zoek gaat naar een nieuw thuis. Klik in de juiste volgorde op de juiste voorwerpen, en word een Mayagod!
Zomboy's avonturen

Zomboy's avonturen

Avontuur Spelletjes ? Zomboy wordt wakker in een vreemde wereld, en weet niet wie hij is, waar hij is of wat hij kan doen. Help hem op weg en zorg goed voor hem! Verzamel voorwerpen, die je ook met elkaar kunt combineren: een blikopener met een blikje hersenen bijvoorbeeld, waaruit je Zomboy een heerlijk ontbijt voor kunt schotelen! Zomboy gaat op weg, en komt onderweg allerlei personen tegen die zijn hulp nodig hebben. Tijdens de gesprekken kun je kiezen tussen verschillende vragen of antwoorden, dus jouw keuze bepaalt de wending van het spel. Een leuke point&click-game vol interactie!
Jack en de Aztekenschat

Jack en de Aztekenschat

Avontuur Spelletjes ? Weer zo'n leuke point&click game waarin je je ogen goed de kost moet geven! Jack is een moedige bandiet en in het Wilde Westen zit zo'n beetje iedere sheriff achter hem aan. Help jij hem om de Aztekenschat te vinden voordat de gemene dieven deze te pakken krijgen?
Mysterie in Egypte

Mysterie in Egypte

Avontuur Spelletjes ? Weer zo'n leuke point&click game waarin je je ogen goed de kost moet geven! Akil, die in Egypte in een pottenbakkersatelier werkt, vindt op een dag een bijzondere hiëroglief. Hij is ontzettend benieuwd wat dit symbool betekent, en gaat op zoek naar iemand die hem dit kan vertellen. Ga jij met Akil mee op zoektocht? Verzamel voorwerpen en gebruik ze, zodat jullie samen steeds dichter bij het antwoord komen.
Voetbalfan

Voetbalfan

Denk Spelletjes ? In deze point&click-game help jij een voetbalfan om een plaatsje te bemachtigen in het stadion waar de Europese Kampioenschappen worden gespeeld. Doe je best en verzamel alle voorwerpen die hij nodig heeft in de juiste volgorde!
Veronica's avonturen

Veronica's avonturen

Denk Spelletjes ? Veronica wordt achternagezeten door buitenaardse wezens met kwade bedoelingen. Haar betovergrootvader heeft haar een amulet gestuurd, waarmee ze in zijn boerderij een machine kan activeren. Dit is een heel bijzondere machine, waarmee ze uit het heden kan verdwijnen. Maar voor het zover is, zul jij haar moeten helpen om in de boerderij datgene te vinden waar ze naar zoekt!
Schuilplaats 2012

Schuilplaats 2012

Avontuur Spelletjes ? Je hebt de Apocalyps overleefd door in schuilplaats nr. 2012 te gaan zitten. Nu zit je vast in een ondergrondse basis, waaruit je probeert te ontsnappen. Als dit je lukt, ligt het lot van de mensheid in jouw handen! Zoek voorwerpen bij elkaar en zet gebruik ze in de juiste volgorde, zodat je je doel uiteindelijk zult bereiken. Succes!
Zoektocht onder water

Zoektocht onder water

Avontuur Spelletjes ? Help jij deze duiker om alle mysteries op te lossen op de zeebodem van de Bermudadriehoek? Het is een point&click game, waarin je in de juiste volgorde op de juiste voorwerpen moet klikken. Zo combineer je ze, en kan de duiker ze verderop in het spel gebruiken. Veel onderwaterplezier!

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game