LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
De Familie Berenstain

De Familie Berenstain

Denk Spelletjes ? De familie Berenstain gaat picknicken. Moeder Berenstain heeft een lijstje gemaakt van alle dingen die ze mee wil nemen. Kan jij haar helpen om al het eten te vinden?
Puzzeldief

Puzzeldief

Denk Spelletjes ? Verplaats de blokjes zo, dat ze samen op een nieuwe plek tegen elkaar komen. Alleen dan verdwijnen ze allemaal. Het puzzeldiefje kan de blokjes alleen verschuiven wanneer hij erachter kan kruipen, dus let goed op hoe, en in welke volgorde, je de blokjes verplaatst.
Ontsnap 23

Ontsnap 23

Behendigheid Spelletjes ? Doorzoek de kamer en probeer manieren te vinden om te ontsnappen.
Piraten op de noordpool

Piraten op de noordpool

Denk Spelletjes ? Laat de schatkistjes in het ijzige water van de noordpool vallen, zodat de piraten ze op kunnen pikken. De kistjes moet je in beweging brengen door bijvoorbeeld kettingen door te snijden. Ook kun je er andere voorwerpen tegenaan laten rollen en zelfs bommen laten ontploffen, zodat deze de schatkist in het water duwen. Ijsschotsen kun je trouwens ook laten verdwijnen door erop te klikken.
Blokken 16

Blokken 16

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel per level telkens alle munten en ga vervolgens na het groene vak. Zorg ervoor dat je niet geraakt wordt door bewegende blokken, rondjes of andere figuren.
Ontsnap 3

Ontsnap 3

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de producten te stelen en zorg dat de camera's je niet zien!
Dodelijk gif 2

Dodelijk gif 2

Aktie Spelletjes ? Op de aarde is een alleenheerschappij ontstaan van een op geld beluste onderneming die alle bronnen van energie en grondstoffen in handen heeft gekregen. In het begin ging dit heel geleidelijk, maar naarmate het succes vorderde, veranderde alles steeds sneller. De verzwakte concurrenten van dit meedogenloze bedrijf, besluiten om hun krachten te bundelen. Ze vragen jou om binnen te dringen in de geheime basis van de vijand, ver van de bewoonde wereld. Je bent vastbesloten om deze missie te volbrengen, want zo kan het niet langer doorgaan! Volg de instructies binnen in de game om te kijken hoe je je doel kunt bereiken.
Anime Puzzel

Anime Puzzel

Kids Spelletjes ? Kies een puzzel uit en probeer deze binnen de tijd af te maken. Puzzelstukjes kunnen ook op de kop liggen.
Renga Samoerai

Renga Samoerai

Denk Spelletjes ? Welkom, leerling-samoerai. Dit is je laatste les. Nu je alle skills hebt verworven, is er nog maar één ding waar je aan zult moeten werken: je IQ! Speel daarom dit stenenspel om je hersenen te trainen en zo je IQ te verhogen. In ieder level krijg je een steen. Deze steen moet je in de vorm aan rechterkant zien te krijgen. De steen is meestal niet passend, dus je zult hem moeten draaien, of in meerdere stukken moeten snijden. Het aantal keren dat je stenen mag splijten, is beperkt.
Exorbis

Exorbis

Denk Spelletjes ? Probeer de bal op de juiste kleur te leggen om zo naar de volgende level te gaan. Verplaats de bal door de rijen te verschuiven.
Maskers schieten

Maskers schieten

Denk Spelletjes ? Vind de maskers van de verscheidene stammen en schiet ze weg.
Tovenaars vs Vikings

Tovenaars vs Vikings

Aktie Spelletjes ? Versla de Vikings op allerlei manieren en zorg dat ze hun bestemming niet bereiken! Zorg dat je series van twee of meer gelijksoortige tovenaars wegklikt: hiermee verdien je combo's die je aanvalskracht versterken. Wanneer je drie waves hebt verslagen, breekt een nieuwe dag aan.
Voorkom de Aanval

Voorkom de Aanval

Behendigheid Spelletjes ? Schiet de vijandige vliegtuigen neer voordat je zelf wordt neergeschoten!
Chakra's en energie

Chakra's en energie

Denk Spelletjes ? Wow, dit is wel een heel rustgevend en meditatief spel. Vul je chakra's met de energie van de gekleurde lotusbloemen. De ogen kunnen energie doorgeven: plaats ze zo, dat ze de straal kunnen afbuigen in de richting van de chakra's. Groene chakra's moet je vullen met groene energie, rode met rode energie, enzovoorts. Je kunt kleuren combineren: geel met blauw is groen. De witte stippen 'teleporteren' de energie: ze hoeven niet rechtstreeks in verbinding te staan met een energiebron, maar krijgen hun energie van een andere witte stip die wel in verbinding staat met een energiebron. Dit kan erg handig zijn. Veel plezier met dit uitdagende denkspelletje!
Sterke tentakels

Sterke tentakels

Avontuur Spelletjes ? Squidy de kleine inktvis wil naar de verjaardag van zijn oma. Hij moet hiervoor wel allerlei gevaren trotseren. Zijn sterke tentakels helpen hem hierbij: hij kan zich vastklemmen aan stenen om zo omhoog te klimmen. Kijk je uit voor de scherpe, houten pinnen? Als hij daarop terechtkomt, gaat hij dood! Zorg dat Squidy alle sterren heeft gepakt voordat hij in de badkuip springt om naar het volgende level door te gaan.
Hood 3

Hood 3

Avontuur Spelletjes ? In het vervolg op Hood 2 gaat onze held Fenrirr de strijd aan met demonen en met heks Marian Windlethorpe. Praat met mensen/wezens en verzamel en combineer voorwerpen om je doel te bereiken!
Help the Hero

Help the Hero

Aktie Spelletjes ? Een klein dorpje heeft een held nodig. Er is er maar één geschikt voor en dat ben jij niet, je bent wel zijn assistent. En zonder jou kan onze held niks beginnen. Jij moet ervoor zorgen dat hij alle wapens, munitie, verdedigingsmiddelen die hij nodig kan hebben in de strijd. Sleep ze van de lopende band naar het raster. Als het niet past, kun je ze draaien met de pijltjestoetsen, sla zoveel mogelijk in en zorg dat de held goed voorbereid op weg gaat.
MuseLock

MuseLock

Denk Spelletjes ? Probeer te ontsnappen uit deze kamer. Klik op objecten en vind aanwijzingen.
Jonge Romeo op avontuur

Jonge Romeo op avontuur

Avontuur Spelletjes ? Help jij deze jonge Romeo om op tijd op het afspraakje te komen dat hij met zijn vriendinnetje heeft? Hierbij zul je de nodige hindernissen moeten nemen en moet je op zoek naar een roos voor Romeo's vriendinnetje. Veel plezier met dit zoekspel!
Polleke's Kamer 2

Polleke's Kamer 2

Denk Spelletjes ? Zoek en gebruik de objecten om uit deze kamer te ontsnappen.
De levensbloem 1

De levensbloem 1

Avontuur Spelletjes ? Een wetenschapper heeft een geneeskrachtige bloem ontdekt. Nu ga jij op expeditie om meer van die bloemen te halen. Klik in de goede volgorde op de juiste dingen om je doel te bereiken. Succes!
Ontsnap uit de Kamer 10

Ontsnap uit de Kamer 10

Denk Spelletjes ? Ontsnap uit deze kamer met gebruik van de items die je vindt.
Rattendoolhof

Rattendoolhof

Denk Spelletjes ? In deze grappige retrogame ben jij een ratje. Ga op zoek naar kaas en probeer deze zo snel mogelijk te vinden!
Bunch

Bunch

Denk Spelletjes ? Probeer steed rijtjes van 3 dezelfde kleuren te maken. Als dat je vaak lukt krijg je een flinke bonus!
Stijgend water

Stijgend water

Denk Spelletjes ? Red dit mannetje, zodat hij niet verdrinkt in het steeds sneller stijgende water! Plaats blokken, reddingsboeien e.d. op de juiste plaats, zodat het mannetje snel naar de oppervlakte kan zwemmen.
Sling Junior

Sling Junior

Behendigheid Spelletjes ? Ga langs alle steentjes totdat ze groen zijn om de uitgang te openen.
Hood 4

Hood 4

Avontuur Spelletjes ? In deel 4 van Hood, gaat Fenrirr door met zijn zoektocht naar het meisje met de rode cape. Hij gaat hiervoor een andere wereld binnen, waar alle mysteries hopelijk worden opgelost! Praat met wezens en verzamel en combineer voorwerpen om je doel te bereiken.
Puzzel Jongen

Puzzel Jongen

Denk Spelletjes ? Probeer door het schuiven van blokken en het roteren van deuren de uitgang te bereiken.
Scherpschutterjacht

Scherpschutterjacht

Aktie Spelletjes ? Jij bent een scherpschutter in de stad. Vind alle andere scherpschutters en schiet ze af.
Mogo Mogo

Mogo Mogo

Avontuur Spelletjes ? De Mogo moeten elke dag ploeteren voor hun eten. Bogo, een van hen, wil hun leven vergemakkelijken door een uitvinding te maken. Op een dag krijgt Bogo een droom, waarin hij allerlei puzzels moet oplossen. Help Bogo zijn doel te bereiken!

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game