LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Van schots naar schip

Van schots naar schip

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat alle Vikingen die in het ijs zitten opgesloten, op hun schip komen. Hiervoor moet je de ijspegels waar ze in vastzitten, lossnijden van de rest van het ijs. Het wordt steeds ingewikkelder doordat de ijsblokken over het ijs moeten schuiven: daar kunnen ze achter allerlei obstakels blijven haken. Vul deze op met ander ijs, of snijd ze weg. Hoe minder sneden je maakt, hoe beter dit is voor je score!
Nog 10 kogels

Nog 10 kogels

Aktie Spelletjes ? Vanaf de grond schiet jij op alles wat er in de lucht maar beweegt. Wees zuinig met je munitie, want deze is niet onbeperkt. Na ieder level kun je handige upgrades uitvoeren!
Mex

Mex

Denk Spelletjes ? Help je team van robots om het gevecht met de vijand te winnen.
Atomen

Atomen

Behendigheid Spelletjes ? Splits met jouw atoomontploffing de gevraagde hoeveelheid atomen!
Polleke's Kamer

Polleke's Kamer

Denk Spelletjes ? Zoek en gebruik de objecten om uit deze kamer te ontsnappen.
Gridlock

Gridlock

Denk Spelletjes ? Probeer met de blokken een bepaalde vorm te krijgen. Sommige kan je alleen verticaal of horizontaal bewegen.
Virusreactie 1

Virusreactie 1

Denk Spelletjes ? Probeer om een zo lang mogelijke kettingreactie te maken. De rondjes brengen elkaar in beweging wanneer de blauwe lijntjes elkaar raken.
Mary's Zoektocht

Mary's Zoektocht

Avontuur Spelletjes ? Dit is een leuk avonturenspel dat zich afspeelt in het bezette koninkrijk Algoria. Anne, de prinses van Algoria, verschuilt zich in Camp Patterson. Ze heeft haar leven te danken aan Mary Reed, die haar in het verleden heeft gered. Deze dappere Mary krijgt op een dag een brief van Anne, met daarin het verzoek om naar Camp Patterson af te reizen. Dit doet ze, maar onderweg ontvangt ze het verschrikkelijke nieuws dat de prinses door de bezetter is gevangengenomen. Er staat haar dus maar één ding te doen: Prinses Anne's leven opnieuw redden! Ga op avontuur met Mary en zorg dat je alle zeven 'letterdruppels' vindt, om het einde van het spel een andere wending te geven! Het is soms even zoeken naar oplossingen in de plaatjes, maar dat maakt het spel juist uitdagend.
Blokken 19

Blokken 19

Denk Spelletjes ? Speel alle bubbels weg. Je kunt alle bubbels aanklikken die grenzen met een bubbel van dezelfde kleur.
Rock Rush 2

Rock Rush 2

Denk Spelletjes ? Weer zo'n leuke retrogame! In dit spel baan je je een weg door de aarde, op zoek naar alle groene diamanten. Zodra je iets wegneemt of verplaatst, zakt alles naar onderen. Kijk dus uit dat je niet bedolven raakt onder de stenen!
Brandweerman

Brandweerman

Denk Spelletjes ? Help de brandweerman door een waterleiding aan te leggen, voordat het huis in de fik vliegt !
Ontsnapte pinguïn

Ontsnapte pinguïn

Denk Spelletjes ? Chuck de pinguïn is ontvoerd naar de tropen, en hier is hij natuurlijk helemaal niet op zijn plaats! Het zweet gutst over zijn voorhoofd bij deze temperaturen, en hij wil maar één ding: terug naar zijn koele zuidpool, waar een frisse wind waait en hij lekker kan spelen op de ijsschotsen. Jij kan Chuck helpen om zo snel mogelijk op de zuidpool te komen. Klik op drie of meer dezelfde blokjes om deze zo weg te spelen. De pinguïn zakt steeds verder naarmate je blokjes wegspeelt, en zodra hij de uitgang bereikt, is hij weg!
Georg het spook

Georg het spook

Denk Spelletjes ? Het spookje Georg zit opgesloten in een eng kasteel. Help jij hem om te ontsnappen? Kijk wel uit dat Georg geen spiegels en camera's tegenkomt, want daar kunnen spoken natuurlijk niet tegen. Zoek goed, en klik in de juiste volgorde op de voorwerpen die Georg weer een stapje verder helpen richting uitgang.
Flagstaff deel 4

Flagstaff deel 4

Aktie Spelletjes ? Alle bewakers in het kasteel zijn gek geworden. Blijkt dat het enige medicijn het drinken van de melk van de anti-geit is. Die anti-geit woont op de Berg der Gekte. Onderweg naar de berg, komt ons gezelschap in een bos terecht. Hier worden ze tegengehouden door de koningin van het bos. Zij weet de weg naar de Berg der Gekte, maar die weg loopt door haar koninkrijk. Om door het bos te mogen reizen, moet er tol worden betaald. Niemand heeft echter geld bij zich, maar toch moeten ze door het bos. De koningin is hier wel blij mee, nu hebben ze weer iets om op te jagen. Help onze koning en zijn gezellen veilig door het bos, zodat ze het medicijn kunnen halen. Dan kunnen ze tenminste weer naar huis.
Dit is fictie

Dit is fictie

Denk Spelletjes ? Dit is een game met daarin vijf verschillende minigames waarin je goed moet nadenken. In iedere minigame vind je onderin beknopte instructies. Zo is het in 'rotary' de bedoeling dat je zorgt dat ieder figuur uit één kleur komt te bestaan. In 'route' moet je alle rondjes verzamelen zonder dat je zelf klem komt te zitten. Veel (denk)plezier!
Fotopuzzel

Fotopuzzel

Denk Spelletjes ? Prachtige foto's, uitdagende puzzels... in iedere foto moet je rondjes, vierkanten of driehoeken zo verschuiven of draaien dat ze precies in de foto passen en opgaan in het geheel. Wanneer alle onderdelen op de juiste plek staan, mag je door naar de volgende foto!
Reemus Reizen 2

Reemus Reizen 2

Denk Spelletjes ? Help Reemus en Liam het koninkrijk van Darnicus te bereiken! In elk level moeten Reemus en Liam een probleem oplossen om verder te kunnen. Jij kunt hen helpen door de voorwerpen die ze nodig hebben te vinden en ze steeds in de juiste volgorde aan te klikken. Veel puzzelplezier!
Vrienden

Vrienden

Behendigheid Spelletjes ? Zorg ervoor dat je 3 dezelfde mannetjes op een rij krijgt!
Unagi 16

Unagi 16

Denk Spelletjes ? Dit is een heel leuk puzzelspel, waarin je in ieder level bijzondere raadsels moet oplossen. Kijk goed naar de plaatjes en probeer te bedenken wat er van je wordt verwacht. Soms zit het antwoord in een onverwachte hoek!
Ontsnap uit de Kamer 13

Ontsnap uit de Kamer 13

Denk Spelletjes ? Ben je op zoek naar een kort en gemakkelijk ontsnappingsspel?
Samensmelten

Samensmelten

Denk Spelletjes ? Probeer de driehoekjes weg te spelen door de cirkel te vormen die aan de linkerkant staat aangegeven.
De ballade van Ketinetto

De ballade van Ketinetto

Avontuur Spelletjes ? Alle dorpsbewoners zijn ontvoerd door een stel gemaskerde demonen van Totem Island. Help Ketinetto bij zijn zoektocht om een boot te vinden en zeil naar Totem Island.
Virusreactie 2

Virusreactie 2

Denk Spelletjes ? Probeer om een zo lang mogelijke kettingreactie te maken. De rondjes brengen elkaar in beweging wanneer de blauwe lijntjes elkaar raken.
Dating Machine

Dating Machine

Denk Spelletjes ? Match de koppels met de rode hartjes met elkaar door de pijplijn te verbinden.
Donald de Dino 2

Donald de Dino 2

Avontuur Spelletjes ? Donald de dinosaurus is inmiddels geen babydino meer, maar een uit de kluiten gewassen dinosaurus! Help jij Donald om zijn vriendin te redden uit handen van de boosaardige holbewoner? Zorg dat hij alle gevaren ontwijkt, op weg naar de plek waar zijn vriendinnetje gevangen wordt gehouden. Deze leuke point & click-game wil je vast en zeker tot het eind uitspelen.
The Contraptor

The Contraptor

Denk Spelletjes ? Help Conan de juiste spullen te vinden om zijn plannetjes uit te kunnen voeren.
Ontsnap uit de kamer 9

Ontsnap uit de kamer 9

Denk Spelletjes ? Probeer om de pakketten te vinden en het spel uit te spelen.
GatherX

GatherX

Denk Spelletjes ? Ken jij het verhaal van Sjaak en de bonenstaak? Dit spel is het vervolg erop. Sjaak heeft vanuit de wereld van de reuzen goudstukken, een kip met gouden eieren en een harp meegenomen en alles leek weer rustig toen hij de bonenstaak had doorgehakt. Maar de reuzen hebben de magische boon te pakken gekregen. Ze hebben hem vanaf hun wereld in de wolken naar de aarde gegooid. De boon kwam in de grond terecht en begon te groeien. Er groeide een reusachtige bonenplant uit, die op weg ging naar de hemel. De zoon van Sjaak ziet dit en er zit nu maar één ding op: de bonenplant omhakken, voordat de reuzen naar beneden kunnen klimmen en de arde veroveren. Hak met de bijl, zoek naar erts en ga vissen. Je kunt de grondstoffen die je wint verkopen om beter gereedschap te kopen.
Gevangen 2

Gevangen 2

Avontuur Spelletjes ? Zoek de weg uit deze doolhof door de puzzels op te lossen en de hints te volgen.
Vampierkunsten

Vampierkunsten

Denk Spelletjes ? Als vampier heb je allerlei krachten. Je kunt jezelf veranderen in een vleermuis, maar je kunt ook vrouwen verliefd op je laten worden zodat ze alles voor je doen. Ook kun je voorwerpen op afstand bewegen, of dieren controleren. Als vampier kun je ook hele zware dingen verplaatsen. Nu gaat het er hier om dat je de juiste kracht gebruikt voor het juiste probleem. Help onze vampier door het duistere rijk en leid hem naar de schone vrouw zodat hij haar bloed kan drinken.
Molenspel

Molenspel

Denk Spelletjes ? Breng de molens aan het draaien door ondergrondse radertjes met elkaar in verbinding te brengen. Denk goed na welke radertjes je waar plaatst, want niet alle combinaties en posities zijn mogelijk!
Verpletterende blokken 2

Verpletterende blokken 2

Denk Spelletjes ? In dit spel neem jij het recht in eigen hand: je straft poppetjes voor hun lichtzinnigheid, onvoorwaardelijke geloof, hunkeren naar goedkeuring en nog veel meer eigenschappen die staan geschreven in blokken. Deze blokken moet jij op hun hoofden laten vallen. Hierbij moet je soms gebruik maken van grijze blokken, die je kunt laten verdwijnen. Een goede timing is superbelangrijk: denk vooral ook goed na over de volgorde waarin je dingen doet!

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game