LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Topkok Karel

Topkok Karel

Avontuur Spelletjes ? Topkok Karel is een beetje een warhoofd. Hij vergeet altijd waar zijn spullen zijn, en dat is knap lastig als je in een sterrenrestaurant werkt! In dit point&click-spel heeft hij je hulp nodig om alle spullen te vinden en te verzamelen voor het diner dat hij vanavond moet bereiden!
Donald de Dino

Donald de Dino

Avontuur Spelletjes ? Help jij Donald de babydinosaurus om zijn ouders terug te vinden? Deze zijn namelijk gevangengenomen door holenmensen. Zorg dat Donald alle gevaren ontwijkt, op weg naar de plek waar zijn ouders gevangen worden gehouden! Deze leuke point & click-game wil je vast en zeker tot het eind uitspelen.
Tovenaar Waldo

Tovenaar Waldo

Avontuur Spelletjes ? Waldo is een tovenaar die altijd zijn best doet om mensen en dieren in nood te redden. Deze keer moet hij het bos in om de draak te redden, die daar gevangen wordt gehouden door een boze tovenaar. Ga met hem mee en help hem door het donkere woud, door spullen te verzamelen en te combineren. Een leuke point&click game die je zeker tot het eind zult willen uitspelen!
Jul in de speelgoedwinkel

Jul in de speelgoedwinkel

Avontuur Spelletjes ? Ben jij in een speelgoedwinkel wel eens een buitenaards wezen tegengekomen? En dan bedoel ik een echte alien, geen pop natuurlijk. Jul, een alien, belandde per ongeluk in een speelgoedwinkel. Nu is dat op zich nog geen ramp, maar de andere speelgoedpoppen hebben hem gekidnapt, en dat is natuurlijk een stuk minder leuk. Kun jij Jul helpen om te ontsnappen? Zoek voorwerpen en combineer ze met elkaar, zodat Jul weer kan gaan genieten van zijn vrijheid?
Planeet vol gevaren

Planeet vol gevaren

Avontuur Spelletjes ? In het vervolg op het leuke spel 'Water op Mars' ga je op verkenning op een vreemde planeet: zou deze planeet voor bewoning geschikt zijn? Hiervoor moet je de juiste voorwerpen zien te vinden en te combineren. Help jij deze alien om zijn missie te volbrengen? Klik in de juiste volgorde op de voorwerpen waar dit avontuurlijke buitenaardse wezen iets aan kan hebben.
Fixation

Fixation

Denk Spelletjes ? Dit beetje vreemde, maar ontzettend uitdagende puzzel-platformspel gaat over Kathryn, een verstokte rookster die nogal wat last heeft van stress. De rook die ze uitblaast, kan ze gebruiken om schakelaars over te halen en om laserstralen te blokkeren in het huis waar ze rondloopt. Kathryn heeft de hulp van de andere personages in de game hard nodig: zorg dus dat ze er mee samenwerkt!
Avontuur onder water

Avontuur onder water

Avontuur Spelletjes ? Dichtbij het eiland Phi-sai groeit een bijzondere onderwaterplant. Jij gaat ernaar op zoek in je onderzeeërtje, en je zult nog heel wat avonturen beleven onder water! Zet de voorwerpen die je tegenkomt op een slimme manier in, zodat ze je helpen om blokkades uit de weg te ruimen. Succes!
Zoektocht vol mysteries

Zoektocht vol mysteries

Avontuur Spelletjes ? Dit is een mooi getekend avonturenspel, waarin een jongetje op zoek gaat naar de antwoorden op allerlei vragen: "Waar ben ik?" "Waarom verandert alles om me heen steeds?" "Waar moet ik heen?" Het wordt een zoektocht vol mysteries en opdrachten. Ga jij de uitdaging aan?
Uit vrije wil

Uit vrije wil

Avontuur Spelletjes ? Accepteer je de opdrachten die verschijnen op het scherm in de mysterieuze ruimte die je bent binnengestapt? Je moet een goedje injecteren in een doos in één van de magazijnen van VeriTech. Hiervoor moet je eerst op zoek naar een toegangspasje en een injectiespuit. Hierna ga je op pad in de lege bedrijfsruimte, waar je stap voor stap dichter bij je doel komt. Verzamel alle spullen die je kunt pakken, en gebruik ze op het juiste moment om bijvoorbeeld toegangsdeuren te kunnen openen. Veel plezier met dit uitdagende point & clickspel!
Lucky Tower 2

Lucky Tower 2

Avontuur Spelletjes ? Na het populaire spel Lucky Tower is er nu ook Lucky Tower 2: weer zo'n waanzinnig grappig ridderspel! Je bent een ridder die van de koning de opdracht krijgt om een vriend van hem vanuit het dorp veilig naar het kasteel te brengen. Onderweg naar het dorp zul je rovers en trollen moeten verslaan, en in het dorp zelf moet je ook allerlei opdrachten uitvoeren voordat je Anton mee kunt nemen naar het kasteel. Eén tip: een goed gebit zorgt voor een goede gezondheid, dus probeer om gaatjes zo snel mogelijk op te vullen met nieuwe tanden. Let goed op want soms zitten er nuttige hints in het spel verborgen. Dit spel is het leukst met het geluid aan!
Dodelijk gemakkelijk

Dodelijk gemakkelijk

Aktie Spelletjes ? Een wetenschapper wil uitzoeken welke bijzondere diersoort hij heeft gevonden en wat de achtergrond van dit dier is. Leid jij hem door zijn eigen verhaal heen door op de juiste momenten op de juiste voorwerpen te klikken? Alleen dan kom je tot de ontknoping van het mysterie!
Dodelijk gif SA

Dodelijk gif SA

Aktie Spelletjes ? Speel nu dit bijzondere deel uit de 'Dodelijk gif'-serie! De multinational Dynasty Industries is jouw planeet langzaam aan het vergiftigen. Nadat je hun laboratoria hebt vernietigd, ben je terechtgekomen in een ondergronds gangenstelsel waarvan je geen flauw idee hebt waar het heen leidt. Nu is er geen weg meer terug! Je bent niet alleen in dit ondergrondse gangenstelsel: er zijn ook bewakers. Houd deze bewakers goed in de gaten: als ze met hun rug naar je toe staan, kun je je verplaatsen, anders niet. Val ze van achteren aan door op ze te klikken en vervolgens op de gele hand boven hen te klikken. Ook hier geldt weer: kies het juiste moment, want wanneer de bewaker zich te vroeg omdraait, ben je er geweest! Druk op de juiste letters (W, A, S of D) om de bewaker vervolgens aan te vallen. Succes!
Terug naar je planeet

Terug naar je planeet

Avontuur Spelletjes ? Je vliegende schotel doet het plotseling niet meer en daardoor ben je gestrand op de aarde. Daar moet je allerlei obstakels overwinnen, over afgronden springen en tegen wanden op klimmen om je bestemming te bereiken.
Verdwenen goudstaven

Verdwenen goudstaven

Avontuur Spelletjes ? De paranormale rechercheurs van Vortex Point krijgen een mysterieuze zaak op te lossen: verdwenen goudstaven. Ga jij met ze op zoek? Vind alle voorwerpen die leiden tot de ontknoping!
Op zoek naar de olifant

Op zoek naar de olifant

Avontuur Spelletjes ? De olifant is verdwenen! Ga op zoek naar voorwerpen waarmee je stap voor stap dichter bij de olifant komt. De dieren uit het bos zullen je hier een handje bij helpen!
Killer Escape 2

Killer Escape 2

Avontuur Spelletjes ? Je bent ontsnapt uit de handen van een psychopaat die al vele slachtoffers heeft gemaakt. In tegenstelling tot je voorgangers is het jou wel gelukt om hem te doden. Je bent er alleen nog niet: nu moet je uit het huis zien te ontsnappen waar hij je had opgesloten. Zouden er nog handlangers in het huis aanwezig zijn? In een soort operatiekamer vind je medicijnen waar je wat aan kunt hebben en ook is het belangrijk dat je bewijzen verzamelt voor de politie.
Kamer zonder einde

Kamer zonder einde

Avontuur Spelletjes ? Je wordt wakker in een kamer die je nooit eerder hebt gezien. Probeer om te ontsnappen uit deze mysterieuze ruimte door voorwerpen te zoeken en met elkaar te combineren!
Slangenkoningin

Slangenkoningin

Avontuur Spelletjes ? Zoek de schat in de Slangentempel in dit mooi getekende zoekspel! Vind de voorwerpen die jou naar de schat leiden.
Land van leugenaars 3

Land van leugenaars 3

Avontuur Spelletjes ? In dit spannende point&clickspel combineer je voorwerpen die je vindt met elkaar, in de hoop om weg te komen van die lugubere plek! Een hint: combineer metaal met een vuursteen, en een lap met een flesje lampolie, en daarna deze twee met elkaar. Zo heb je tenminste licht wanneer je de donkere grot in loopt, op weg naar het licht!
Hood 1

Hood 1

Avontuur Spelletjes ? Een klein dorp wordt bedreigd door een heks, dus gaat Fenrirr de wolf op weg om te kijken of hij ze kan helpen. Eenmaal aangekomen treft hij mensen aan die hem meer over de heks kunnen vertellen. Veel plezier met dit mooi getekende point&click-avonturenspel.
Hood 2

Hood 2

Avontuur Spelletjes ? Dit is het vervolg op Hood 1. Fenrirr gaat verder met zijn spannende zoektocht naar het verdwenen meisje. Veel plezier met dit mooi getekende point&click-avonturenspel!
Hood 3

Hood 3

Avontuur Spelletjes ? In het vervolg op Hood 2 gaat onze held Fenrirr de strijd aan met demonen en met heks Marian Windlethorpe. Praat met mensen/wezens en verzamel en combineer voorwerpen om je doel te bereiken!
Hood 4

Hood 4

Avontuur Spelletjes ? In deel 4 van Hood, gaat Fenrirr door met zijn zoektocht naar het meisje met de rode cape. Hij gaat hiervoor een andere wereld binnen, waar alle mysteries hopelijk worden opgelost! Praat met wezens en verzamel en combineer voorwerpen om je doel te bereiken.
Dodelijke mist

Dodelijke mist

Avontuur Spelletjes ? Ga terug naar 1962: de Cubacrisis is in volle gang - een dreigende atoomoorlog tussen de Sovjet-Unie en de VS. Wanneer een mysterieuze, gevaarlijke mist zich over de stad verspreidt, ga jij je schuilplaats in. Daar is niet alles meer zoals je het er hebt achtergelaten... en je zult echt moeten zoeken om voorwerpen te combineren. Kijk naar alle mogelijkheden: je redding komt soms uit een onverwachte hoek!
Breng me de ster

Breng me de ster

Avontuur Spelletjes ? Help het zwarte poppetje om alle sterretjes te verzamelen en daarna weer terug te keren naar zijn vriendje!
De wijde wereld in 2

De wijde wereld in 2

Avontuur Spelletjes ? Joe wil nòg verder de wijde wereld in! Help jij hem hierbij? Klik in de juiste volgorde op de juiste voorwerpen om hem verder te helpen.
Verdwaalde astronaut

Verdwaalde astronaut

Avontuur Spelletjes ? Op een heel bijzondere planeet ga jij als astronaut op zoek naar manieren om te ontsnappen. Er zijn verschillende ontsnappingsmogelijkheden: op de eerste planeet zijn dit bijvoorbeeld vliegende schapen of een trampoline. Zoek ze allemaal en ga op weg naar de volgende planeet!
Donald de Dino 2

Donald de Dino 2

Avontuur Spelletjes ? Donald de dinosaurus is inmiddels geen babydino meer, maar een uit de kluiten gewassen dinosaurus! Help jij Donald om zijn vriendin te redden uit handen van de boosaardige holbewoner? Zorg dat hij alle gevaren ontwijkt, op weg naar de plek waar zijn vriendinnetje gevangen wordt gehouden. Deze leuke point & click-game wil je vast en zeker tot het eind uitspelen.
Klunzige inbreker

Klunzige inbreker

Avontuur Spelletjes ? Heb jij wel eens gehoord van een inbreker die een diamant terugsteelt van een mafiabaas om deze terug te brengen naar het museum? In dit zoekspel ontdek je hoe hij dit doet - uiteraard met jouw hulp!
Paniek in de ruimte

Paniek in de ruimte

Avontuur Spelletjes ? Help deze Sovjet-kosmonaut om het kapotte ruimtestation te repareren en zorg dat hij weer heelhuids terugkomt op de aarde!
De labmuis ontsnapt

De labmuis ontsnapt

Avontuur Spelletjes ? Help jij het laboratoriummuisje om te ontsnappen, voordat de laboranten hem te pakken krijgen en allerlei wrede dierproeven op hem uitvoeren! Zoek alle voorwerpen bij elkaar die de muis kunnen helpen en probeer zo snel mogelijk te zijn.
Dodelijke mist 2

Dodelijke mist 2

Avontuur Spelletjes ? Dit is het vervolg op Dodelijke mist. De mysterieuze mist is opgetrokken, maar het is er buiten je schuilplaats niet bepaald veiliger op geworden! Ga op zoek naar voorwerpen om deze met elkaar te combineren. Kijk naar alle mogelijkheden: je redding komt soms uit een onverwachte hoek!

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game