LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Draka

Draka

Denk Spelletjes ? Het is volle maan, en deze kruising tussen een spin en een vampier heeft wel zin in wat mensenbloed! Hij spint een web, om zo steeds dichter bij zijn prooien te komen. Hierbij kan hij zich alleen vasthechten aan punten binnen de groene cirkel. Per level heeft de spin een maximum aantal draden dat hij kan spannen. Ook zijn er allerlei andere voorwerpen die hij slim kan inzetten om in beweging te komen: een ballonnetje bijvoorbeeld, waarmee hij om het huis heen kan vliegen. Knip het web op het juiste moment en de juiste plaats door om het spinnetje bovenop zijn prooi te laten vallen!
Symbiose: Groenland

Symbiose: Groenland

Aktie Spelletjes ? Speel dit leuke vervolg op het spel Symbiose! Op Groenland verstopt zich nog een buitenaards, paars kristal! De strijd tussen planten en kristallen is beslissend voor het lot van de mensheid. Kies partij voor de planten! Je planten kunnen zich in drie verschillende staten bevinden: groei, aanval en verdediging. Iedere fase heeft zijn eigen voor- en nadelen en iedere situatie vraagt weer om een andere staat.
Jamble Legends

Jamble Legends

Behendigheid Spelletjes ? In Jamble Legends kan je 4 spellen kiezen: Jamble Jewels, Juicy Jamble, Classic Jamble en Cryptic Jamble. Maak series van 3 identieke voorwerpen, zodat ze uit het veld verdwijnen.
Piraten en edelstenen

Piraten en edelstenen

Denk Spelletjes ? Maak series van 3 of meer gelijksoortige stenen om ze weg te spelen. Je verwisselt twee edelstenen door op beide te klikken.
Explosieve Inktvis

Explosieve Inktvis

Behendigheid Spelletjes ? Het is druk onder water! Er zwemmen vissen, inktvissen, onderzeeërs en zelfs ijskristallen. In dit spel hebben ze allemaal een functie en kunnen ze je veel punten opleveren! In ieder level is het de bedoeling dat je zo veel mogelijk onderwaterschepsels laat verdwijnen. Klik naast de bommen om een explosie te veroorzaken, en hiermee een kettingreactie. Er zijn verschillende soorten bommen, die nòg heftiger explosies veroorzaken. De oranje inktvis maakt inktmijnen, waarmee je een nog grotere kettingreactie krijgt. Verzamel visjes door de inktvis eroverheen te bewegen en vernietig onderzeeërs om extra minigames te kunnen spelen, binnen het spel. De schatkisten bevatten diamanten, die je ontzettend veel geld kunnen opleveren: dit kun je weer gebruiken om bommen te kopen. Speel alle achttien levels uit!
Imperial Battle Tactics

Imperial Battle Tactics

Avontuur Spelletjes ? Regel je troepen, versla andere clans en verover land!
Klunzige inbreker

Klunzige inbreker

Avontuur Spelletjes ? Heb jij wel eens gehoord van een inbreker die een diamant terugsteelt van een mafiabaas om deze terug te brengen naar het museum? In dit zoekspel ontdek je hoe hij dit doet - uiteraard met jouw hulp!
Harry Quantum 2

Harry Quantum 2

Avontuur Spelletjes ? Ga op zoektocht met inspecteur Harry Quantum! In deze aflevering gaat Harry zijn best doen om de naam van worstelaar SuperBurro te zuiveren. Iemand heeft namelijk spullen gestolen uit het museum van Red Town en deze persoon geeft zich uit voor SuperBurro. Hij gaat slim te werk: overal om zich heen verzamelt hij voorwerpen en codes die hij daarna gebruikt om bijvoorbeeld een politieagent of suppoost om de tuin te leiden.
Ontsnap uit het Kantoor

Ontsnap uit het Kantoor

Denk Spelletjes ? Je bent opgesloten in dit kantoor, probeer met behulp van de aanwijzingen de weg naar buiten terug te vinden.
Valentijn Bejeweled

Valentijn Bejeweled

Denk Spelletjes ? Probeer steeds 3 dezelfde figuren naast elkaar te krijgen om ze te laten verdwijnen. Op die plek komen dan weer nieuwe figuren.
Mayagod

Mayagod

Avontuur Spelletjes ? Een mooi point&click-spel waarin je in het rijk der Maya's op zoek gaat naar een nieuw thuis. Klik in de juiste volgorde op de juiste voorwerpen, en word een Mayagod!
Earthbound

Earthbound

Denk Spelletjes ? Dertig landjes hebben jouw hulp nodig! De grond ligt er braak en is helemaal onbegroeid. Maak jij er weer kleine paradijsjes vol bloemen en planten van? Als een vierkantje eenmaal begroeid is, kun je niet meer terug. Er zijn vierkantjes waar je twee keer overheen moet, om ze volledig te vullen met begroeiing. Deze vierkantjes zijn donkerder gekleurd, dus je weet vanaf het begin dat je hiermee rekening moet houden. Veel plezier met dit leuke denkspelletje!
Weg Aanleggen 4

Weg Aanleggen 4

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk auto's naar de hartjes te begeleiden voordat de tijd op is. Als je voldoende auto's naar de overkant hebt gekregen ga je door naar de volgende level.
Rock Rush Classic 2

Rock Rush Classic 2

Denk Spelletjes ? In dit leuke retrospel ga je op zoek naar groene diamanten. Zodra je iets wegneemt of verplaatst, zakt alles naar onderen. Kijk dus uit dat je niet bedolven raakt onder de stenen! Pas op voor de bewegende blauwe blokjes: zodra je die raakt, ben je er geweest.
Puzzelen met gif

Puzzelen met gif

Denk Spelletjes ? Zorg dat er precies genoeg gif in het bakje stroomt. Niet te veel, maar ook niet te weinig. Hiervoor moet je soms slimme constructies bedenken, bijvoorbeeld met een overlooppijp of met buizen. Het wordt steeds moeilijker en je zult steeds vindingrijker moeten zijn om de juiste hoeveelheid gif in het bakje te krijgen en geen gif het milieu in te laten lekken. Succes!
Dodelijke doolhof

Dodelijke doolhof

Avontuur Spelletjes ? Je loopt in een labyrint maar hebt maar heel beperkt zicht. Lastig om gevaren op tijd aan te zien komen! Een grote uitdaging dus om de uitgang levend te bereiken.
Jacht op XY

Jacht op XY

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een behendigheidsspel waarbij precisie en geduld twee belangrijke vaardigheden zijn! Zorg dat de X-Y-coördinaten rechts bovenin het scherm overeenkomen met het punt waarop je richt, en klik om te scoren. Het is nog best lastig om dit punt precies te raken. Raak zo veel mogelijk coördinaten in de 60 seconden die je hiervoor hebt!
Panda Bejeweled

Panda Bejeweled

Denk Spelletjes ? Behaal binnen de tijd zoveel mogelijk punten met deze leuke oerwoud-Bejeweled.
Ledix 2

Ledix 2

Denk Spelletjes ? In deze logische puzzel game moet je proberen om alle steentjes naar het zwarte gat te krijgen.
Bliksemse lamp

Bliksemse lamp

Denk Spelletjes ? Zorg dat de lamp gaat branden! Leid een stroompje vanaf de energiebron (bliksemschicht) naar de lamp. Hierbij gebruik je transmitters om de energie over te brengen. Zodra alle cirkels (stippellijnen) met elkaar in verbinding staan, kan de stroom van de energiebron naar de lamp komen. Houten voorwerpen kun je laten verdwijnen door erop te klikken. Metalen voorwerpen kun je niet laten verdwijnen.
Bumper Cards

Bumper Cards

Denk Spelletjes ? Probeer om telkens op 21 uit te komen. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk punten te halen binnen de tijd.
Harry Quantum 3

Harry Quantum 3

Avontuur Spelletjes ? Het is kermis in de stad, maar er verdwijnen bezoekers op een mysterieuze wijze. Harry Quantum gaat op onderzoek uit om bewijzen te verzamelen. En niet alleen bewijzen: hij moet ook op zoek naar de groene kaas waar de alien om vraagt. Harry gaat slim te werk: overal om zich heen verzamelt hij voorwerpen en codes die hij daarna gebruikt om medewerkers van de kermis om de tuin te leiden. Lukt het jullie om het mysterie op te lossen?
Vrienden Achtervolging

Vrienden Achtervolging

Behendigheid Spelletjes ? Pak alleen de mannetjes die dezelfde kleur als jouw hebben. Maar pas op dat je de andere mannetjes niet raakt!
Jailbirdman

Jailbirdman

Behendigheid Spelletjes ? Zoek de sleutel, maar zorg dat de bewakers je niet zien!
Een berg blokken

Een berg blokken

Denk Spelletjes ? In dit Mahjong-achtige denkspelletje maak je paren van blokjes met hetzelfde patroon. Deze blokjes mogen naast elkaar staan, maar ook schuin boven elkaar of zelfs veel verder uit elkaar, zolang er maar geen blokjes tussen staan. Wanneer alle blokjes zijn weggespeeld, mag je door naar het volgende level!
Opstopping 2

Opstopping 2

Denk Spelletjes ? In dit spelletje is het de bedoeling dat je alle gekleurde (rode, groene en blauwe) blokken wegspeelt. Dit kun je op twee manieren doen. Je kunt ze laten landen op een doorzichtig blokje van dezelfde kleur. Hier moet dan wel een zwart of grijs veld onder staan, anders zakt het gekleurde blokje naar onderen en is je poging mislukt. Je kunt het gekleurde blokje ook naar een oranje sterretje verplaatsen, om het zo te laten verdwijnen in het niets. De grijze blokken kun je verplaatsen zoals je wilt, om zo de gekleurde blokken te ondersteunen.
Slapende doosjes 2

Slapende doosjes 2

Denk Spelletjes ? Weer zo'n leuk spelletje van 30 levels waarin je dozen wakker moet proberen te maken! Plaats de stukjes hout zo, dat de voorwerpen in beweging komen, vallen, draaien, rollen of schuiven en er uiteindelijk tegen de doos aan komen. Deze verliest hierdoor zijn evenwicht, valt om en wordt wakker. Zodra hout in contact komt met zwarte voorwerpen, verdwijnt het. Je kunt hout niet combineren met metaal of met bakstenen. Hoe hoger je komt in de levels, hoe ingewikkelder het spelletje wordt!
Ontsnap uit het Crematorium

Ontsnap uit het Crematorium

Denk Spelletjes ? Doorzoek de kamer en probeer je weg uit het griezelige crematorium te vinden.
Tinysasters

Tinysasters

Denk Spelletjes ? Kleine rampen is een leuk bouwspel. Bescherm jouw kleine wereld tegen natuurrampen, zoals aardbevingen en blikseminslagen! Bouw werkplaatsen op de juiste plek om grondstoffen, zoals hout, water, voedsel en steen te delven. Bouw steden om ambachten en technieken te verzamelen. Bouw tempels om mana te verzamelen: afhankelijk van de plek waar je de tempel bouwt, krijg je een bepaald soort mana. Tempels kunnen bovendien rampen voorkomen!
Binga 3

Binga 3

Behendigheid Spelletjes ? Dit spel bestaat uit allerlei minigames, elk met een andere uitdaging die je hersenen laat kraken. Volg alle aanwijzingen, let op de hints en los alle puzzels op in dit grappige puzzelspel!
Dodelijk gif SA

Dodelijk gif SA

Aktie Spelletjes ? Speel nu dit bijzondere deel uit de 'Dodelijk gif'-serie! De multinational Dynasty Industries is jouw planeet langzaam aan het vergiftigen. Nadat je hun laboratoria hebt vernietigd, ben je terechtgekomen in een ondergronds gangenstelsel waarvan je geen flauw idee hebt waar het heen leidt. Nu is er geen weg meer terug! Je bent niet alleen in dit ondergrondse gangenstelsel: er zijn ook bewakers. Houd deze bewakers goed in de gaten: als ze met hun rug naar je toe staan, kun je je verplaatsen, anders niet. Val ze van achteren aan door op ze te klikken en vervolgens op de gele hand boven hen te klikken. Ook hier geldt weer: kies het juiste moment, want wanneer de bewaker zich te vroeg omdraait, ben je er geweest! Druk op de juiste letters (W, A, S of D) om de bewaker vervolgens aan te vallen. Succes!

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game