LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Dodelijke mist 3

Dodelijke mist 3

Avontuur Spelletjes ? Dit is het volgende deel uit de Dodelijke mist-serie. Wanneer jij in je nieuwe vrachtwagen probeert te ontsnappen richting Cupertown, blijkt alles niet zo makkelijk te zijn als je had gehoopt. Ga op zoek naar voorwerpen waarmee je kunt ontsnappen: kijk goed om je heen, want je redding komt soms uit een onverwachte hoek!
Jonge Romeo op avontuur

Jonge Romeo op avontuur

Avontuur Spelletjes ? Help jij deze jonge Romeo om op tijd op het afspraakje te komen dat hij met zijn vriendinnetje heeft? Hierbij zul je de nodige hindernissen moeten nemen en moet je op zoek naar een roos voor Romeo's vriendinnetje. Veel plezier met dit zoekspel!
Harry Quantum 2

Harry Quantum 2

Avontuur Spelletjes ? Ga op zoektocht met inspecteur Harry Quantum! In deze aflevering gaat Harry zijn best doen om de naam van worstelaar SuperBurro te zuiveren. Iemand heeft namelijk spullen gestolen uit het museum van Red Town en deze persoon geeft zich uit voor SuperBurro. Hij gaat slim te werk: overal om zich heen verzamelt hij voorwerpen en codes die hij daarna gebruikt om bijvoorbeeld een politieagent of suppoost om de tuin te leiden.
Harry Quantum 3

Harry Quantum 3

Avontuur Spelletjes ? Het is kermis in de stad, maar er verdwijnen bezoekers op een mysterieuze wijze. Harry Quantum gaat op onderzoek uit om bewijzen te verzamelen. En niet alleen bewijzen: hij moet ook op zoek naar de groene kaas waar de alien om vraagt. Harry gaat slim te werk: overal om zich heen verzamelt hij voorwerpen en codes die hij daarna gebruikt om medewerkers van de kermis om de tuin te leiden. Lukt het jullie om het mysterie op te lossen?
Robotland

Robotland

Avontuur Spelletjes ? Verzamel alle spullen die de robot nodig heeft om naar de machine in de kelder te komen. Pak alle 21 sterren in het spel!
Camera op zoektocht

Camera op zoektocht

Avontuur Spelletjes ? Help jij het wandelende fototoestel om naar de stad te komen? Hiervoor zul je allerlei voorwerpen moeten verzamelen en combineren.
Een aardige ridder

Een aardige ridder

Avontuur Spelletjes ? Een ridder is op weg om de prinses te redden uit de handen van de boze tovenaar. Help jij de ridder tijdens zijn tocht door het middeleeuwse landschap? Hiervoor zul je allerlei voorwerpen moeten verzamelen en combineren.
Duistere hoeken

Duistere hoeken

Avontuur Spelletjes ? Probeer om een uitweg te vinden uit het labyrint en wees zuinig met je lampolie! Want in de complete duisternis kun je geen kant meer op...
Fifish

Fifish

Avontuur Spelletjes ? Een visje wil graag een watertelefoon kopen maar hij heeft er geen geld voor. Hij gaat onder water op zoek naar parels: help jij hem hierbij? Zodra er een cirkel van bolletjes om hem heen draait, kun je op hem klikken en zwemt hij verder.
Mysterieuze verdwijning

Mysterieuze verdwijning

Avontuur Spelletjes ? Een leuk vervolg op 'Verdwenen goudstaven'! De paranormale rechercheurs van Vortex Point staan voor een nieuwe uitdaging: de mysterieuze verdwijning van Selena. Red Selena voor het te laat is!
Het meermonster

Het meermonster

Avontuur Spelletjes ? Weer een spannend avontuur uit het stadje Vortex Point! Er is een man verdwenen uit een hotel bij het Vortexmeer. Het monster van het Vortexmeer weet hier misschien meer van...
Reis door de tijd

Reis door de tijd

Avontuur Spelletjes ? Bill E. Robinson heeft 's werelds eerste tijdmachine gebouwd. Hij is per ongeluk in een ander tijdperk beland, maar weet zelf niet waar, of in welk jaar hij is. Eén ding is zeker: er is geen elektriciteit, dus Bill zal zelf op zoek moeten gaan naar volts: 2000 om precies te zijn. Eerst in de schuur maar eens op zoek naar een middeleeuws shirt, want met dat futuristische, oranje shirtje belandt Bill telkens op de brandstapel!
Reis door de tijd 2

Reis door de tijd 2

Avontuur Spelletjes ? In deel 2 van Reis door de tijd verkoopt Bill zijn tijdmachine aan iemand die dolgraag terug wil naar de jaren negentig. Waarom? Om wraak te nemen op de Bag Street Boyz, en het ontstaan van de band ongedaan te maken. Speel dit leuke en uitdagende zoekspel!
Chad vs Buster

Chad vs Buster

Avontuur Spelletjes ? Chad heeft een hotdogkraam in Mermaid City. Tot zijn grote frustratie heeft Buster, een gangster, precies naast zijn kraam ook een hotdogkraam geopend! Onder bedreiging pakt hij al Chads klanten af. Tot overmaat van ramp heeft hij Chad ook nog eens aan zijn stoel vastgelijmd. Tijd om in te grijpen! Zoek alle nuttige voorwerpen en gebruik ze in de juiste volgorde. Een hint: ga als eerste op zoek naar het bedieningspaneel van de airco en zet deze op de heetste stand. Succes!
Habla Kadabla

Habla Kadabla

Avontuur Spelletjes ? Er is ingebroken in de winkel van een tovenaar en de betoverde kassa is gestolen. Ga samen met de tovenaar op zoek naar de kassa. Speel dit grappige en uitdagende zoekspel!
Cody's vreselijke vakantie

Cody's vreselijke vakantie

Avontuur Spelletjes ? Cody belandt in Punko Hills en besluit om daar wat rond te kijken voordat hij eventueel naar Estland op vakantie vertrekt. Het blijkt niet zo makkelijk te zijn om uit Punko Hills weg te komen!
Spelonk

Spelonk

Avontuur Spelletjes ? Hou je van puzzels? Ga dan de donkere grot binnen, verzamel voorwerpen en los puzzels op om medailles te verzamelen!
BNKR

BNKR

Avontuur Spelletjes ? Jij bent een robot die leeft in een door mensen gebouwde wereld. Waar zijn alle mensen gebleven? De energie die jij en de andere robots nodig hebben om te bestaan, wordt steeds zeldzamer. De zoektocht wordt dan ook steeds moeilijker. Help jij de robot om aan de nodige energie te komen? Succes met dit zoekspel!
Vast in het ruimteschip

Vast in het ruimteschip

Avontuur Spelletjes ? Je bent gevangengenomen in een ruimteschip. Hoe kom je weer naar buiten? Vind het uit in dit grappige zoekspelletje.
Add Like Mad

Add Like Mad

Denk Spelletjes ? Voeg de cijfers toe die bij elkaar opgeteld gelijk zijn aan de waarde onder 'cijfer'.
Hersenmachine

Hersenmachine

Denk Spelletjes ? Kies de getallen uit uit het veld om zo een goede rekensom te vormen.
Plus Plus

Plus Plus

Denk Spelletjes ? Probeer om zo snel mogelijk het getal dat gegeven is op te tellen.
Cijferweg

Cijferweg

Denk Spelletjes ? Vind het juiste pad van de nummers. De aanwijzingen staan aan de linkerkant.
Plupon

Plupon

Denk Spelletjes ? Verbind zo snel mogelijk 3 cijfers met elkaar om het getal 10 te maken.
Twee 3

Twee 3

Denk Spelletjes ? Schiet alle getallen die je op je af komen kapot. Je kan schieten met 2tjes en 3tjes. Om een blok kapot te schieten moet je wel precies op 0 uitkomen, als er dus een 5 op je af komt moet je schieten met een 2 en een 3.
Hersengolven

Hersengolven

Denk Spelletjes ? Train je reflexen, geheugen, logica en rekenkundig inzicht in dit spel. Doe vervolgens de test om te kijken wat voor score je behaalt.
Optellen

Optellen

Denk Spelletjes ? Probeer alles weg te spelen voordat de tijd om is. Klik op de cirkels die samen 10 maken om ze weg te spelen. Zorg ervoor dat de cirkels de onderkant van het scherm niet raken.
Wiskundewedstrijd

Wiskundewedstrijd

Denk Spelletjes ? Lukt het jou om deze wiskundewedstrijd te winnen door alle vragen juist te beantwoorden? Laat zien waar jouw wiskundeknobbel zit en beantwoord alle rekensommen met het juiste antwoord!
Nummermonster

Nummermonster

Denk Spelletjes ? Dit groene monstertje heeft honger, en hij wil maar één ding: zo veel mogelijk getallen opeten! Bereid in je keuken het getal voor waar om wordt gevraagd, door de beschikbare getallen met elkaar te vermenigvuldigen, ze door elkaar te delen, ze van elkaar af te trekken, ze bij elkaar op te tellen, of ze te combineren (bijvoorbeeld 4 en 2 wordt 42).
Jacht op XY

Jacht op XY

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een behendigheidsspel waarbij precisie en geduld twee belangrijke vaardigheden zijn! Zorg dat de X-Y-coördinaten rechts bovenin het scherm overeenkomen met het punt waarop je richt, en klik om te scoren. Het is nog best lastig om dit punt precies te raken. Raak zo veel mogelijk coördinaten in de 60 seconden die je hiervoor hebt!

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game