LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Jewels Blitz 2

Jewels Blitz 2

Denk Spelletjes 7,5 Verdien dagelijkse bonussen in dit leuke drie-op-een-rij puzzelspel. Koppel zo snel mogelijk alle kleurige juwelen. Per level krijg je slechts een paar beurten, dus ga voorzichtig te werk.
Klassieke Sudoku

Klassieke Sudoku

Denk Spelletjes 7,5 Speel deze versie van het klassieke Japanse puzzelspel. Hoe snel kun jij het 9 x 9 rooster vullen met getallen?
Gin Rummy Classic

Gin Rummy Classic

Denk Spelletjes 7,5 Oefen je bedrevenheid in gin rummy met deze leuke versie van het populaire kaartenspel voor twee spelers.
Lightning

Lightning

Denk Spelletjes 7,5 Sleep één kaart tegelijk vanaf de rij kaarten onderaan het scherm naar één van de vier stapels in het midden van het scherm. Als de pijl onder de kaart omhoog wijst, plaats er dan een kaart die één waarde hoger heeft bovenop. Als de pijl omlaag wijst, plaats er dan een kaart die één waarde lager heeft bovenop.
Klassieke backgammon

Klassieke backgammon

Denk Spelletjes 7,5 Deze versie van het klassieke bordspel kan door één of twee spelers worden gespeeld. Kies je kleur en kijk of het je lukt om de computer of een vriend in te maken.
Okey Classic

Okey Classic

Denk Spelletjes 7,5 Schud de stenen en neem het op tegen drie virtuele spelers. Denk je dat jij ze allemaal kunt verslaan in deze traditionele versie van het klassieke spel?
Adam en Eva

Adam en Eva

Denk Spelletjes 7,4 Het valt niet mee om het paradijs te bereiken. Zelfs niet als je Adam heet...
Bob de Rover 3

Bob de Rover 3

Denk Spelletjes 7,4 Bob haalt weer kattekwaad uit en deze keer heeft hij nieuwe elektronische snufjes! Help hem om in te breken in een geheim laboratorium en andere zwaarbewaakte gebouwen. Ga op de uitkijk staan terwijl hij ondertussen wetenschappers, bewakers, veiligheidscamera's en meer probeert te ontwijken.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game