LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Klassieke backgammon

Klassieke backgammon

Denk Spelletjes 7,5 Deze versie van het klassieke bordspel kan door één of twee spelers worden gespeeld. Kies je kleur en kijk of het je lukt om de computer of een vriend in te maken.
Bob de Rover 3

Bob de Rover 3

Denk Spelletjes 7,5 Bob haalt weer kattekwaad uit en deze keer heeft hij nieuwe elektronische snufjes! Help hem om in te breken in een geheim laboratorium en andere zwaarbewaakte gebouwen. Ga op de uitkijk staan terwijl hij ondertussen wetenschappers, bewakers, veiligheidscamera's en meer probeert te ontwijken.
Okey Classic

Okey Classic

Denk Spelletjes 7,5 Schud de stenen en neem het op tegen drie virtuele spelers. Denk je dat jij ze allemaal kunt verslaan in deze traditionele versie van het klassieke spel?
Jewelish Blitz

Jewelish Blitz

Denk Spelletjes 7,5 De klok tikt en de tijd is bijna om in dit adembenemende match 3 puzzelspel. Verbind zo snel mogelijk dezelfde juwelen in groepjes van drie of meer.
Eten Mahjong

Eten Mahjong

Denk Spelletjes 7,5 Zoek telkens dezelfde 2 plaatjes om ze weg te klikken.
Freecell Solitaire Classic

Freecell Solitaire Classic

Denk Spelletjes 7,5 Probeer deze klassieke versie van dit geliefde kaartspel eens uit! Leg de kaarten bij elkaar in de juiste volgorde om zoveel mogelijk punten te verzamelen.
The Book of Hidden Objects

The Book of Hidden Objects

Denk Spelletjes 7,5 Eddie is een dappere avonturier en in dit zoek-en-vind spel staat hij op het punt om het mysterieuze eiland Borgabunda te verkennen. Ben jij moedig genoeg om samen met hem op pad te gaan? Hij heeft een mysterieus boek bij zich waarmee hij de verdwenen schatten van het eiland kan vinden.
Adam en Eva: Zombie

Adam en Eva: Zombie

Denk Spelletjes 7,3 Adam dacht dat het een gewone, doorsnee avond zou zijn, daarom besloot hij een wandeling te maken. Maar wie had ooit gedacht dat zombiekatten zijn stad waren binnengevallen! Kun jij hem helpen deze ondode katten te ontwijken en veilig thuis te komen in dit hilarische zoek- en klikavontuur?

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game