LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
10 is terug

10 is terug

Denk Spelletjes ? De 10 is terug! Ook in het vervolg op dit leuke denkspel verplaats je de vakjes met cijfers zo, dat ze uiteindelijk samen 10 vormen. Het kan zijn dat je dit meerdere malen in één veld moet doen. Denk goed na voor je een cijfer verplaatst, want volgorde is belangrijk!
Rekenkanon

Rekenkanon

Denk Spelletjes ? Je beleeft twintig levels reken- en schietplezier met dit bijzondere, digitale kanon. Richt je kanon zo, dat de kogel zo terechtkomt dat hij een cijfer of ander teken vormt dat de rekensom laat kloppen. Je mag dit in meerdere pogingen voor elkaar proberen te krijgen. Let op: het 'gedeeld door'-teken is een schuine streep (/).
Help the Hero

Help the Hero

Aktie Spelletjes ? Een klein dorpje heeft een held nodig. Er is er maar één geschikt voor en dat ben jij niet, je bent wel zijn assistent. En zonder jou kan onze held niks beginnen. Jij moet ervoor zorgen dat hij alle wapens, munitie, verdedigingsmiddelen die hij nodig kan hebben in de strijd. Sleep ze van de lopende band naar het raster. Als het niet past, kun je ze draaien met de pijltjestoetsen, sla zoveel mogelijk in en zorg dat de held goed voorbereid op weg gaat.
De elementen van Arkandia

De elementen van Arkandia

Aktie Spelletjes ? Je grote leermeester, de magische Magiër gaat op reis en laat het land aan jouw zorgen over. Hij heeft je veel dingen geleerd, maar je zult het in je eentje moeten rooien. Hij laat een spreukenboek achter, waar je de spreuken in kunt vinden als je ze niet meer weet. Maar hij wil ook dat je veel spullen verkoopt in jullie winkel, er moet ook winst gemaakt worden! Zorg dat je minimaal 3 elementen naast elkaar hebt en versla je tegenstanders. In de winkel kun je nieuwe en betere wapens en spreuken kopen, zodat je nóg meer geld kunt verdienen. Zet hem op en laat de meester zien dat je eigenlijk net zo goed bent als hij.
Rune Raiders

Rune Raiders

Behendigheid Spelletjes ? Ga mensenetende reuzen en andere monsters te lijf in dit middeleeuwse turn-based vechtspel! Kies één van de vier spellen en volbreng je missie. Stel een leger samen, waarbij je elfen, dwergen, heldinnen en nog veel meer kunt verzamelen. Plaats ze strategisch op het veld en kijk bij iedere beurt wat er gebeurt!
Monsters tegen corruptie

Monsters tegen corruptie

Aktie Spelletjes ? Glowinwood is een oerbos waar vriendelijke geesten wonen, die ook een goede band hebben met een aantal mensen uit de stad. Jij bent één van die mensen. In de stad woont ook een een berucht zakenman, Lupen Tintain, die het bos graag in zijn bezit zou willen hebben omdat er olie in de grond zit. Dankzij corrupte ambtenaren is het Lupen gelukt om Glowinwood als hoofdprijs in te zetten bij een monstergevecht. Train jouw monstertjes en zorg ervoor dat ze Lupens monsters verslaan, zodat het bos behouden blijft! In de 'Skills management'-zone kun je je monsters uitrusten met verschillende actieve en passieve vaardigheden. In de 'Combat zone' kun je het gevecht aangaan en in het 'Food' gedeelte kun je je monster te eten geven. Iedere soort voedsel heeft zijn eigen effecten.
Monsterlegioen

Monsterlegioen

Aktie Spelletjes ? Monsterlegioen is een leuk oorlogsspel waarin jij je eigen leger samenstelt met behulp van een soort kaartensysteem. Om de 15 seconden mag je een 'power card' pakken, waarmee je een nieuwe soldaat kunt inzetten. Trek met je leger ten strijde tegen allerlei vijandige soldaten en monsters, om aan het eind het gemene Beest te verslaan. Gebruik verschillende tactieken tijdens het gevecht, om je kansen op een overwinning te vergroten. Zorg dat je alle munten pakt, voor upgrades. Succes!
Symbiose: Groenland

Symbiose: Groenland

Aktie Spelletjes ? Speel dit leuke vervolg op het spel Symbiose! Op Groenland verstopt zich nog een buitenaards, paars kristal! De strijd tussen planten en kristallen is beslissend voor het lot van de mensheid. Kies partij voor de planten! Je planten kunnen zich in drie verschillende staten bevinden: groei, aanval en verdediging. Iedere fase heeft zijn eigen voor- en nadelen en iedere situatie vraagt weer om een andere staat.
Tovenaars vs Vikings

Tovenaars vs Vikings

Aktie Spelletjes ? Versla de Vikings op allerlei manieren en zorg dat ze hun bestemming niet bereiken! Zorg dat je series van twee of meer gelijksoortige tovenaars wegklikt: hiermee verdien je combo's die je aanvalskracht versterken. Wanneer je drie waves hebt verslagen, breekt een nieuwe dag aan.
Onvergetelijke ridder

Onvergetelijke ridder

Aktie Spelletjes ? Hoe is het gesteld met het geheugen van deze moedige ridder? Test het in dit geheugenspelletje waarin je paren moet vormen met de kaartjes die omgekeerd op je liggen te wachten. Attack, Heal, Power, Critical, ga op zoek naar identieke kaartjes en versla op die manier alle vijanden die de ridder bij zijn prinses vandaan proberen te houden!
Tovenaars vs Vikings 2

Tovenaars vs Vikings 2

Aktie Spelletjes ? Help de tovenaars om de Vikings op allerlei manieren te verslaan in dit vervolg op Tovenaars vs Vikings! Zorg dat je series van twee of meer gelijksoortige tovenaars wegklikt: hiermee verdien je combo's die je aanvalskracht versterken. Wanneer je drie waves hebt verslagen, breekt een nieuwe dag aan.
Ridder vs Reus

Ridder vs Reus

Aktie Spelletjes ? Een reus en zijn handlangers teisteren een dorp, en jij, de Witte Ridder, besluit om hier een eind aan te maken. Dood alle monstertjes met de verschillende aanvalstechnieken, eet vlees en drink toverdranken... en houd je gezondheid en je uithoudingsvermogen in de gaten! Alleen op die manier kun je de reus verslaan. Na ieder level kun je upgrades uitvoeren.
Meowra

Meowra

Aktie Spelletjes ? Wanneer een Nazgûl een jong katje ontvoert, komt Meowra de superkat in actie. Met behulp van edelstenen verslaat hij het kwaad! Veel plezier met dit magische vechtspel!
Highhat

Highhat

Denk Spelletjes ? Je berekent de waarde van een hand van drie kaarten door de totale waarde te nemen van de kaarten in een willekeurige kleur. Dus als je drie kaarten van dezelfde kleur hebt, kan je de waarden hiervan bij elkaar optellen. Zijn er slechts twee kaarten van dezelfde kleur, dan kan je die toevoegen. Je kan dan ook de waarde van de afwijkende kaart gebruiken als deze hoger is dan het totaal van de andere twee. Als je drie verschillende kleuren hebt, is de waarde van je hand de waarde van de hoogste kaart. De maximale handwaarde is 31: de aas en twee kaarten van tien punten van dezelfde kleur. De 'Bee's Knees' is een hand van 31. De aas is 11 punten waard, de koningen, dames en boeren zijn 10 punten waard, en voor alle andere kaarten geldt hun eigen waarde. Je score wordt berekend aan het einde van elke ronde. Hierbij wordt het hoogste aantal punten van je hand opgeteld bij dat van de voorgaande rondes.
Hit 21 Deluxe

Hit 21 Deluxe

Denk Spelletjes ? Probeer om steeds een rijtje van 21 te maken in dit Blackjack-achtige spel.
Bumper Cards

Bumper Cards

Denk Spelletjes ? Probeer om telkens op 21 uit te komen. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk punten te halen binnen de tijd.
Blackjack 2

Blackjack 2

Behendigheid Spelletjes ? Kan jij rijk worden door middel van het spelen van backjack.
Super 21

Super 21

Denk Spelletjes ? Zet je geld in en probeer 21 te halen. Lager mag ook maar dan kan je alleen winnen als de bank over 21 is.
Wereld in Vuur

Wereld in Vuur

Denk Spelletjes ? De wereld wordt aangevallen door vuur wezens en jij moet de aarde beschermen! Zoek 2 dezelfde tekens om meer toverkracht te krijgen, zodat je je vijanden kan uitschakelen!
Pike Club 2

Pike Club 2

Denk Spelletjes ? De Pike Club, een crimineel genootschap, is van plan om je te vermoorden aangezien je nog een schuld bij ze hebt staan. Je krijgt nog één kans van ze om je schuld in te lossen... gaat dit je lukken? In dit geheugenspel zoek je gelijke blokjes bij elkaar om geld te verdienen waarmee je je schuld kunt afbetalen. Sommige kaarten kun je maar beter niet omdraaien want dan verlies je een leven!
5 guys Roulette

5 guys Roulette

Denk Spelletjes ? Krijg het gevoel van een echt casino, doe een goede gok en draai de roulette!
Craps Roulette

Craps Roulette

Denk Spelletjes ? Doe een gok, laat de deler dobbelen en win!
Roulette 2

Roulette 2

Denk Spelletjes ? Speel een spannend potje roulette. Als je genoeg geld hebt verdiend, ga je naar het volgende level, maar pas op dat je niet alles vergokt!
4 Balls

4 Balls

Denk Spelletjes ? Dit is een leuke versie van Vier op een Rij. Zet vier balletjes van dezelfde kleur op een rij.
Hexxagon

Hexxagon

Denk Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk rode stenen op het bord te krijgen. Als je met je rode steen ergens heen springt, wordt de grijze ook rood.
Hex Vex

Hex Vex

Denk Spelletjes ? Plaats telkens de stenen op hun eigen kleur.
Boos Virus

Boos Virus

Denk Spelletjes ? Verspreid het kleurvirus over alle cellen om naar de volgende level te gaan.
Quarkz

Quarkz

Denk Spelletjes ? Probeer zo veel mogelijk vakken blauw te krijgen.
Mastermind

Mastermind

Denk Spelletjes ? Raad de juiste kleur en volgorde en wordt een echte Mastermind! Raad de juiste kleuren, en zoek de goede volgorde in minder dan 10 beurten. De witte kleur aan de rechter kant betekent dat je de goede kleur op de goede plek hebt. De zwarte kleur betekent dat de kleur goed is, maar dat hij niet op de juiste plek zit.
Belle en het Beest

Belle en het Beest

Denk Spelletjes ? Je hebt 10 pogingen om te raden in welke volgorde de plaatjes horen te staan.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game