LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Zoek de sleutel 3

Zoek de sleutel 3

Denk Spelletjes ? Heb je het spelletje 'Zoek de sleutel' wel eens gespeeld? Na het vervolg is er nog een derde deel gemaakt. Ook dit bestaat weer uit allerlei leuke minigames waarin je de sleutel te pakken moet zien te krijgen.
Zoek de Verschillen 11

Zoek de Verschillen 11

Denk Spelletjes ? Kijk goed naar de plaatjes en ontdek de 5 verschillen.
Blokken 17

Blokken 17

Denk Spelletjes ? Speel alle blokken weg om naar het volgende level te gaan. Blokken in groepen van 2 of meer kunnen weg gespeeld worden. Je kan ook gebruik maken van extra's om zo alles toch nog weg te spelen.
Een kruispunt vol bussen

Een kruispunt vol bussen

Behendigheid Spelletjes ? Als buschauffeur moet je ervoor zorgen dat jouw passagiers veilig in- en uit kunnen stappen bij de bushalte. Zorg jij ervoor dat de bussen naar de juiste halte rijden zonder dat er botsingen ontstaan? Wanneer je een uitroepteken ziet verschijnen, weet je dat er een voertuig aankomt.
Valentijn Vinden

Valentijn Vinden

Meisjes Spelletjes ? Probeer met behulp van alle aanwijzingen te ontsnappen uit deze kamer en je valentijn te vinden.
Highhat

Highhat

Denk Spelletjes ? Je berekent de waarde van een hand van drie kaarten door de totale waarde te nemen van de kaarten in een willekeurige kleur. Dus als je drie kaarten van dezelfde kleur hebt, kan je de waarden hiervan bij elkaar optellen. Zijn er slechts twee kaarten van dezelfde kleur, dan kan je die toevoegen. Je kan dan ook de waarde van de afwijkende kaart gebruiken als deze hoger is dan het totaal van de andere twee. Als je drie verschillende kleuren hebt, is de waarde van je hand de waarde van de hoogste kaart. De maximale handwaarde is 31: de aas en twee kaarten van tien punten van dezelfde kleur. De 'Bee's Knees' is een hand van 31. De aas is 11 punten waard, de koningen, dames en boeren zijn 10 punten waard, en voor alle andere kaarten geldt hun eigen waarde. Je score wordt berekend aan het einde van elke ronde. Hierbij wordt het hoogste aantal punten van je hand opgeteld bij dat van de voorgaande rondes.
Roodsloper

Roodsloper

Denk Spelletjes ? De rode blokken zijn vervelend. Klik op ze om ze weg te halen of laat ze uit het scherm vallen. De groene blokken zijn leuk, zij mogen niet uit het scherm vallen. En de blauwe blokken zijn neutraal, het maakt niet uit of je ze weghaalt of laat staan. Veel plezier!
Autoweg 2

Autoweg 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de gele auto van de parkeerplaats af te rijden.
Troglodytes 2

Troglodytes 2

Denk Spelletjes ? Een leuk, uitdagend spelletje met een soort paarse oermonstertjes die wel iets weg hebben van Gizmo. Naast de paarse wezentjes zijn er ook nog andere monstertjes die aan de overkant willen komen. Ze steken allemaal tegelijk over, en wie het eerst aan de overkant is, heeft gewonnen. De monstertjes vermeerderen zich wanneer je ze een steen vooruit verplaatst. Denk goed na welke monstertjes je als eerst verplaatst, en waar ze naartoe kunnen. Wanneer ze op een vijandig monstertje terechtkomen, doden ze het. Kijk uit voor de zwart-rode lavastenen! Deze doden het poppetje dat erop terechtkomt, maar veranderen dan wel in een normale steen voor de monstertjes die er daarna eventueel nog overheen moeten. Probeer het gewoon, en je zult zien dat je er niet genoeg van krijgt!
Verpletterende blokken

Verpletterende blokken

Denk Spelletjes ? Het kwaad hangt deze poppetjes als het zwaard van Damocles boven het hoofd. De woorden rivaliteit, valse vrienden, onwetendheid en nog veel meer slechte eigenschappen staan geschreven in blokken die jij op hun hoofden moet laten vallen. Hierbij moet je soms gebruik maken van grijze blokken, die je kunt laten verdwijnen. Een goede timing is superbelangrijk: denk vooral ook goed na over de volgorde waarin je dingen doet!
Hoe slim ben jij?

Hoe slim ben jij?

Denk Spelletjes ? Je bent een alien, geland op de aarde. Ga de piramide binnen en probeer zo veel mogelijk informatie te verzamelen over deze vreemde, oude beschaving. Hoe meer oplossingen je vindt, hoe hoger je IQ wordt!
Camera op zoektocht

Camera op zoektocht

Avontuur Spelletjes ? Help jij het wandelende fototoestel om naar de stad te komen? Hiervoor zul je allerlei voorwerpen moeten verzamelen en combineren.
Cubium

Cubium

Denk Spelletjes ? Probeer in zo min mogelijk pogingen zo veel mogelijk groene kubusjes van het platform af te schieten, tot je het benodigde puntenaantal hebt bereikt. Je kunt er ballen in allerlei formaten op afschieten, maar ook bommen. Groene kubusjes leveren punten op, maar rode, vijandige kubjes verlagen je score juist. De blauwe kubusjes zijn neutraal.
Rock Rush Classic 3

Rock Rush Classic 3

Denk Spelletjes ? Wat een leuk retrospel! Baan je een weg door de aarde en ga op zoek naar alle groene diamanten. Alles zakt naar onderen zodra je iets wegneemt of verplaatst; kijk dus uit dat je niet bedolven raakt onder het puin!
Boze groenten

Boze groenten

Avontuur Spelletjes ? In de ooit zo rustige groentetuin is onrust ontstaan: er is een fruitinvasie gaande! De groenten pikken het niet dat het fruit ook een stukje vruchtbare grond wil gebruiken, en daarom besluiten ze om tot aktie over te gaan. Probeer in dit Angry Birds-achtige spel om de vruchten te raken met behulp van de 'boze' groenten, die allemaal verschillende eigenschappen hebben. Deze worden uitgebreid uitgelegd in het spel zelf. Schiet ze allemaal in de richting van het fruit, om dit uit te schakelen. Kijk je wel uit voor de scherpe pinnen? Veel plezier met het spelen van dit uitdagende en verslavende spelletje!
Smikkelnoten 2

Smikkelnoten 2

Behendigheid Spelletjes ? Help de eekhoorn om noten te verzamelen voor zijn baby! Snij het koord op de juiste plek(ken) door, zodat hij in zijn val of duikvlucht alle nootjes raakt.
Mickey's Strandfeest

Mickey's Strandfeest

Denk Spelletjes ? Laat de met water gevulde bellen knappen, zodat deze ook de andere bellen in het speelveld laten knappen. Ga net zo lang door tot je het hele veld hebt leeggespeeld.
Loondon

Loondon

Avontuur Spelletjes ? Jonah met de bochel leeft in een circus, maar hij heeft het er niet naar zijn zin. Als hij een poster van Loondon ziet, gaat hij op weg ernaartoe. Ga samen met Jonah op weg naar Loondon en help onderweg allerlei mensen.
Koalaspel

Koalaspel

Denk Spelletjes ? Laat de koala van een steen naar de volgende springen zodat de stenen zinken. Denk goed na over de volgorde, want de koala moet wel weer terug naar de beginsteen. Op de donkere stenen kun je twee of zelfs drie keer springen en in de hoek links boven vind je een aanwijzing voor de richting. Laat de koala niet in het water plonzen, want dan moet je opnieuw beginnen!
Cute's raadselspel

Cute's raadselspel

Denk Spelletjes ? In dit spel moet je een aantal raadsels oplossen door op het pictogram te klikken dat het antwoord uitdrukt. Alle vragen worden in het Engels gesteld.
Laat Paris ontsnappen

Laat Paris ontsnappen

Behendigheid Spelletjes ? Help Paris Hilton om te ontsnappen uit de gevangenis.
Lamp aan 2

Lamp aan 2

Denk Spelletjes ? Zorg voor een rechtstreekse verbinding tussen het lampje en de batterij! Hiervoor moet je de blokjes met de draden net zo lang draaien tot alle onderdelen met elkaar in verbinding staan en de stoom erdoorheen kan lopen.
Eilandreis

Eilandreis

Behendigheid Spelletjes ? Quozzle is een bijzonder wezentje met maar twee ledematen. Ze woont samen met haar familie en vrienden op een eiland. Op een dag komt er een schip vol indringers aangevaren. Deze ontvoeren de dorpsbewoners en steken het dorp in brand. Het lukt Quozzle om te ontsnappen, en ze besluit om naar het dorp aan de andere kant van het eiland te lopen, om van daaruit haar zussen van het schip te redden. Zonder jouw hulp gaat dit haar niet lukken omdat ze zich vrij onhandig verplaatst, dus doe je best voor haar en haar zussen!
Paniek in de ruimte

Paniek in de ruimte

Avontuur Spelletjes ? Help deze Sovjet-kosmonaut om het kapotte ruimtestation te repareren en zorg dat hij weer heelhuids terugkomt op de aarde!
Robotstamper

Robotstamper

Behendigheid Spelletjes ? Je moet hard lopen en springen om de robot voor te blijven. En dat moet wel, want als hij bij je is stampt hij je helemaal tot moes. Spring over rotsen en andere obstakels heen en hou de afstand tussen jou en de robot zo groot mogelijk. Als je over een bom springt dan zal hij ontploffen bij de robot, zodat hij even vertraagd wordt. Zie zo ver mogelijk te komen.
V-Man en de monsters

V-Man en de monsters

Behendigheid Spelletjes ? V-Man heeft kracht en wapens nodig om het monster te verslaan. Jij kunt deze wapens voor hem verdienen door series van 3, 4 of 5 gelijke doosjes te maken. Succes!
Een aardige ridder

Een aardige ridder

Avontuur Spelletjes ? Een ridder is op weg om de prinses te redden uit de handen van de boze tovenaar. Help jij de ridder tijdens zijn tocht door het middeleeuwse landschap? Hiervoor zul je allerlei voorwerpen moeten verzamelen en combineren.
Blokken 12

Blokken 12

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle blokken in het scherm weg te spelen. Als je op een blok klikt welke aan 1 of meerdere blokken van dezelfde kleur grenst verdwijnt die. Des te meer aangrenzende blokken, des te meer punten je krijgt.
Ultimate Assassin 3 Level Pack

Ultimate Assassin 3 Level Pack

Behendigheid Spelletjes ? Dit is de Level Pack van Ultimate Assassin 3. Speel het nu! Jij bent een huurmoordenaar die vanuit de toekomst naar het heden is gezonden. Je hebt de opdracht gekregen om bepaalde doelwitten te vermoorden. In ieder level moet je de groene man vermoorden. De tijdslimiet hangt af van de moeilijkheidsgraad van de missie. Gelukkig zijn er ook bewakers die het je wat moeilijker maken, zodat het spel uitdagend blijft. Loop zo snel mogelijk op het doelwit af. Zodra je het aanraakt, is je missie volbracht. Hierna verschijnt de uitgang, waardoor je naar het volgende level stapt.
Rijden als een gek

Rijden als een gek

Behendigheid Spelletjes ? Je bent op de vlucht en moet nog maar 42 mijl naar de grens met Mexico. Daar ben je veilig. De bedoeling is dat je dit zo snel mogelijk doet met zo weinig mogelijk schade en zoveel mogelijk geld. Geen geringe opgave! De politie achtervolgt je al en krijgt er ook steeds meer dingen bij om je te laten stoppen. Dan moet je ook nog allerlei obstakels ontwijken en letten op je snelheid als je je daaraan wilt houden. Lifters mag je niet oppikken, die gaan maar lekker lopen. Pas op de olie, die laat je slippen. Als je door het water rijdt wordt de olie weer van je wielen gewassen. Nou ik geef het je te doen. Ben jij sneller dan alle anderen?
Fixation

Fixation

Denk Spelletjes ? Dit beetje vreemde, maar ontzettend uitdagende puzzel-platformspel gaat over Kathryn, een verstokte rookster die nogal wat last heeft van stress. De rook die ze uitblaast, kan ze gebruiken om schakelaars over te halen en om laserstralen te blokkeren in het huis waar ze rondloopt. Kathryn heeft de hulp van de andere personages in de game hard nodig: zorg dus dat ze er mee samenwerkt!

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game