LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Piraten Gevecht 3

Piraten Gevecht 3

Aktie Spelletjes ? Schiet alle andere piratenschepen naar de bodem van de oceaan.
Verdedig je Schip

Verdedig je Schip

Aktie Spelletjes ? Hallo! Je piraten schip wordt aangevallen door de vele gekleurde bommen. Verdedig je schip hiertegen! Je moet op die bommen schieten met de juiste kleur. Schiet dus een blauwe kogel op een blauwe bom. Vergeet ook niet om upgrades te kopen zodat je een sterkere verdediging hebt.
Islands of Empire

Islands of Empire

Aktie Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je je vloot naar het einde van een zone loodst. Dit doe je door eerst een route uit te stippelen. Tien schepen, waarvan één vlaggenschip, zullen vervolgens deze route volgen. In ieder gebied varen vijandige schepen en staan vijandige forten, die je de doorgang zullen proberen te versperren. Voor ieder vijandig schip of fort dat je vernietigt met je vlaggenschip, verdien je geld. Dit kun je gebruiken voor reparaties en upgrades. Het vlaggenschip moet per se de hele route intact blijven!
Stille waterstrijd

Stille waterstrijd

Aktie Spelletjes ? Op en in het water is een stille strijd aan de gang. Jij vaart op zee, en moet zo veel mogelijk onderzeeërs zien te raken. Maar pas op, ze schieten ook op jou dus zorg dat je hun kogels ontwijkt!
De stoppen slaan door

De stoppen slaan door

Denk Spelletjes ? Je krijgt 1 minuut om zo veel mogelijk stoppen door te laten slaan in deze stoppenkast. Maak rijen door op de eerste en de laatste stop in een serie te klikken. Alle stoppen in die rij verdwijnen dan, en het geheel zakt naar onderen. Probeer om er drie stoppen van dezelfde kleur in voor te laten komen, voor een hogere score. Je kunt horizontale, verticale en diagonale rijen maken. Soms zie je stoppen met bijvoorbeeld 'X4' of 'X2' erop: dit zijn multipliers, die je score verhogen wanneer ze in een rij voorkomen.
Ruimteradio

Ruimteradio

Denk Spelletjes ? Klik op de stangen om ze weg te halen, maar zorg ervoor dat de satellietschotel boven de lijn blijft. Je mag door naar het volgende level zodra de cirkel boven aan rechts groen is.
Fruit Funitto

Fruit Funitto

Denk Spelletjes ? Leg de fruitstukken zo snel mogelijk op de juiste plekken in de bewegende rijen.
Rotation

Rotation

Denk Spelletjes ? Probeer om de beestje op dezelfde plek neer te zetten als bij het voorbeeld. Je verplaatst de beestjes door ze te draaien.
Valentijn Puzzel

Valentijn Puzzel

Denk Spelletjes ? Schuif de puzzelstukjes op de goede plaats totdat de puzzel compleet is.
Tweelingproblemen

Tweelingproblemen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer meer beide skaters op het zwart/rood geruite vierkant te krijgen. De tweelingen bewegen op dezelfde manier.
Flip It

Flip It

Denk Spelletjes ? Klik op de stukjes zodat ze omdraaien. Probeer in zo weinig mogelijke klikken alle vlakken wit te krijgen.
Figuren Wegklikken

Figuren Wegklikken

Denk Spelletjes ? Klik alle figuren weg van het scherm. Zodra er 85 figuren zijn is het game over.
Radarix

Radarix

Denk Spelletjes ? Zorg ervoor dat je telkens 3 knikkers van dezelfde kleur op 1 rij hebt liggen. Ga er dan vervolgens met de radar overheen om de knikkers te laten verdwijnen.
Omdraaien

Omdraaien

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle witte vlakken weg te draaien voordat de tijd op is. Je draait vlakken om door er met de muis over heen te gaan.
Samensmelten

Samensmelten

Denk Spelletjes ? Probeer de driehoekjes weg te spelen door de cirkel te vormen die aan de linkerkant staat aangegeven.
Ringen met Kleur

Ringen met Kleur

Denk Spelletjes ? Draai de ringen net zolang totdat de ring dezelfde kleur heeft als de cirkel die in de ring zit.
Dubbel Kanon

Dubbel Kanon

Behendigheid Spelletjes ? Probeer telkens de blokken weg te schieten. Je kunt de blokken alleen weg schieten met de kogels die dezelfde nummers hebben als de doos.
Kruisblokken

Kruisblokken

Denk Spelletjes ? Per level wordt aangegeven hoeveel blokken je moet wegstrepen. Je mag niet meer of minder blokken wegstrepen dan aangegeven staat.
Anime Puzzel

Anime Puzzel

Kids Spelletjes ? Kies een puzzel uit en probeer deze binnen de tijd af te maken. Puzzelstukjes kunnen ook op de kop liggen.
Groen Laboratorium

Groen Laboratorium

Avontuur Spelletjes ? Loop door de verschillende levels en maak gebruik van de zwaartekrachtvelden om op de plaats van bestemming te komen!
Vast in droomland

Vast in droomland

Behendigheid Spelletjes ? Dit meisje zit gevangen in haar droom, bevrijd haar en breng haar terug naar de aarde. Om met het spel te beginnen, kies je 'Start' en dan, wanneer er nog wat meer tekst verschijnt, druk je op de rechterpijltjestoets om het wezentje dat je links onderaan ziet, naar het lichtblauwe blokje te verplaatsen.
Tandwielen Raket

Tandwielen Raket

Denk Spelletjes ? Maak de raket van Wallace en Gromit klaar! Zoek alle tandwielen in de verschillende ruimten. Veel tandwielen zitten vast op rare plekken. Om daar bij te kunnen, moet je allerlei gereedschap bouwen in de werkplaatsen. Je kunt zelfs je eigen logo maken voor je het spel begint! Je kunt je logo dan in de linkerhoek zien. Veel plezier!
Snelle puzzel

Snelle puzzel

Kids Spelletjes ? Verzamel de verschillende puzzelstukken en plaats ze op het plaatje in het midden. Doorloop zo alle levels in de beschikbare tijd.
Skatoony

Skatoony

Denk Spelletjes ? Raad in zes pogingen wat Hoo de aap probeert te schilderen.
Zac Efron Puzzel

Zac Efron Puzzel

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel vind je 7 fantastische afbeeldingen van Zac Efron. Zac Efron is een beroemde filmster. We kennen deze mooie jongen allemaal van de bekende High School Musical films. In deze films speelt Zac de rol van Troy Bolton. Kies een van de plaatjes en maak er een mooie puzzel mee. Je kunt 7 verschillende puzzels maken.
Cute's raadselspel

Cute's raadselspel

Denk Spelletjes ? In dit spel moet je een aantal raadsels oplossen door op het pictogram te klikken dat het antwoord uitdrukt. Alle vragen worden in het Engels gesteld.
Roodsloper

Roodsloper

Denk Spelletjes ? De rode blokken zijn vervelend. Klik op ze om ze weg te halen of laat ze uit het scherm vallen. De groene blokken zijn leuk, zij mogen niet uit het scherm vallen. En de blauwe blokken zijn neutraal, het maakt niet uit of je ze weghaalt of laat staan. Veel plezier!
De levensbloem 1

De levensbloem 1

Avontuur Spelletjes ? Een wetenschapper heeft een geneeskrachtige bloem ontdekt. Nu ga jij op expeditie om meer van die bloemen te halen. Klik in de goede volgorde op de juiste dingen om je doel te bereiken. Succes!
Ahoy

Ahoy

Denk Spelletjes ? De bedoeling van dit spel is om zo veel mogelijk punten te scoren door rijen van vier stenen te maken op de boog, langs de spijlen of in vorm van een spiraal. Als je kiest voor de gele 'Officer stones' mag jij beginnen. En als er nog maar een steen over is, moet je er eerst een van het bord afhalen en verplaatsen. Succes!
Gezichtenkwartet

Gezichtenkwartet

Behendigheid Spelletjes ? Probeer een gezicht samen te stellen door de puzzelstukjes naar de juiste plek te slepen. Wanneer je tijd om is, of je een stukje naar een bezette plek hebt gesleept, verlies je een leven. Hoe vollediger het gezicht, hoe hoger je score. Als je een volledig veld leegspeelt, krijg je een extra leven.
Vallende beren

Vallende beren

Denk Spelletjes ? Laat pandaberen, bruine beren en zwarte beren in een houten ton landen door balken of houtblokken weg te klikken. Zo maak je de beren aan het rollen, of vallen ze op een andere manier in de ton. Steen en beton kun je niet verplaatsen door erop te klikken, maar wel door het hout dat er bijvoorbeeld onder of naast staat, weg te klikken. Allerlei verschillende situaties kom je tegen, en overal moet je goed nadenken over de volgorde waarin, en het moment waarop je blokken wegklikt. Veel plezier in dit vijfentwintig levels tellende berenspel!
Dit is fictie

Dit is fictie

Denk Spelletjes ? Dit is een game met daarin vijf verschillende minigames waarin je goed moet nadenken. In iedere minigame vind je onderin beknopte instructies. Zo is het in 'rotary' de bedoeling dat je zorgt dat ieder figuur uit één kleur komt te bestaan. In 'route' moet je alle rondjes verzamelen zonder dat je zelf klem komt te zitten. Veel (denk)plezier!

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game