LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Licht aan licht uit

Licht aan licht uit

Denk Spelletjes ? Zorg dat de gele gloeilamp de grijze lamp bereikt. Dit doe je door op de lichtgrijze gloeilampen te klikken die je wilt laten verdwijnen. Hierdoor wordt de gele lamp verplaatst. De blauwe lampen kan je gebruiken om de gele lamp een eindje verder te laten stuiteren in de goede richting. Zodra de gele en grijze gloeilamp elkaar raken, verdwijnen ze.
Cijferweg

Cijferweg

Denk Spelletjes ? Vind het juiste pad van de nummers. De aanwijzingen staan aan de linkerkant.
Tropisch junglegeroffel

Tropisch junglegeroffel

Behendigheid Spelletjes ? Schiet met je kanon kleurkogels tussen de kogels die langsrollen. Je moet er drie of meer van een kleur op een rij hebben om ze weg te kunnen spelen. Veel plezier!
Snelle puzzel

Snelle puzzel

Kids Spelletjes ? Verzamel de verschillende puzzelstukken en plaats ze op het plaatje in het midden. Doorloop zo alle levels in de beschikbare tijd.
Trollface zoekspel 3

Trollface zoekspel 3

Denk Spelletjes ? Ook in deze aflevering van het Trollface-zoekspel ga je allerlei opdrachten uitvoeren: bommen en mijnen ontwijken, een doosje juist niet tot ontploffing brengen, met een tank een brug over rijden, je kunt het zo gek niet bedenken. Maak de juiste keuze, anders moet je het level weer opnieuw spelen!
Pengapop 9

Pengapop 9

Behendigheid Spelletjes ? Speel alle ballen weg in deze pengapop voordat de ballen het gat bereiken. Je laat ballen verdwijnen door 3 of meer kleuren achter elkaar te krijgen.
Blokken 4

Blokken 4

Denk Spelletjes ? Probeer twee of meer dezelfde blokjes te laten knappen door ze naast elkaar te zetten. Maak gebruik van oppakken en vallen.
Xross fire

Xross fire

Aktie Spelletjes ? Dertig levels waarin jij als soldaat zo veel mogelijk vijanden moet neerknallen met je wapen, dat in vier richtingen schiet. Er wordt een soort kettingreactie veroorzaakt, want de soldaten die jij neerschiet, schieten op hun beurt per ongeluk ook hun medesoldaten neer. Je snapt het al, hoe meer slachtoffers je maakt, hoe verder je komt.
Geheimzinnige Dief 3

Geheimzinnige Dief 3

Denk Spelletjes ? Probeer om met de dief de sleutel te stelen en weg te komen in deze doolhof deel 3
Alfabet Bos

Alfabet Bos

Denk Spelletjes ? De inboorlingen willen Engels leren. Gooi ze zoveel mogelijk woorden toe voordat ze je in hun soep gooien!
Ontsnappen uit Muziekles

Ontsnappen uit Muziekles

Behendigheid Spelletjes ? Probeer te ontsnappen uit de muziekles. Klik op verschillende voorwerpen om een reactie te veroorzaken.
Verklein

Verklein

Behendigheid Spelletjes ? Verklein het veld totdat het rood wordt zodat je naar de volgende level kan gaan. Als het veld rood is en je verkleint het nog meer krijg je bonus punten. Maar pas op dat de kubus de rand niet raakt die je aan het inkrimpen bent, want dan moet je opnieuw beginnen.
Sterrenlicht 2

Sterrenlicht 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle sterren te laten branden met behulp van 1 enkele ster. Dit krijg je voor elkaar door op de juiste ster te schieten.
Groen Laboratorium

Groen Laboratorium

Avontuur Spelletjes ? Loop door de verschillende levels en maak gebruik van de zwaartekrachtvelden om op de plaats van bestemming te komen!
Handduel blokkade

Handduel blokkade

Denk Spelletjes ? Speel zo veel mogelijk rijen weg met Steen, Papier, Schaar voor je tijd om is!
De elementen van Arkandia

De elementen van Arkandia

Aktie Spelletjes ? Je grote leermeester, de magische Magiër gaat op reis en laat het land aan jouw zorgen over. Hij heeft je veel dingen geleerd, maar je zult het in je eentje moeten rooien. Hij laat een spreukenboek achter, waar je de spreuken in kunt vinden als je ze niet meer weet. Maar hij wil ook dat je veel spullen verkoopt in jullie winkel, er moet ook winst gemaakt worden! Zorg dat je minimaal 3 elementen naast elkaar hebt en versla je tegenstanders. In de winkel kun je nieuwe en betere wapens en spreuken kopen, zodat je nóg meer geld kunt verdienen. Zet hem op en laat de meester zien dat je eigenlijk net zo goed bent als hij.
Hoofdsteden Afrika

Hoofdsteden Afrika

Denk Spelletjes ? Weet jij waar alle steden in Afrika liggen?
Zoek de Ninja

Zoek de Ninja

Denk Spelletjes ? Er zit telkens een ninja tussen de nonnen! Het is aan jouw om die ninja zo vlug mogelijk te vinden, hoe vlugger je de ninja vindt des te meer punten je krijgt!
Draaiende Driehoek

Draaiende Driehoek

Denk Spelletjes ? Draai de groep met drie figuren door erop te klikken, net zolang totdat er drie gelijke figuren op de punt van een driehoek staan. Dan verdwijnen ze namelijk en verandert de driehoek in goud. Let op de tijd, want die is beperkt!
Tropisch balletje balletje

Tropisch balletje balletje

Denk Spelletjes ? In deze tropische variant van het klassieke balletje-balletje-spel wisselen halve kokosnoten heel snel van plaats. Onder één van de drie zit een steentje verstopt, maar onder welke?
Piratenoorlog

Piratenoorlog

Denk Spelletjes ? De koningin van de Caraïben is ontvoerd door een stel piraten. Zorg dat de goudkleurige soldaten het piratenschip kunnen enteren en stop alle piraten in de lege vaten. Hoe meer piraten je gevangenzet, hoe meer stukken van de grote sleutel zichtbaar worden. Met deze sleutel kun je de deur openen waarachter de koningin gevangen wordt gehouden. Succes!
Parels

Parels

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle parels van het veld te spelen. Je kan parels wegspelen door op een parel te klikken die grenst aan tenminste 2 andere parels van dezelfde kleur.
Knipoogje

Knipoogje

Denk Spelletjes ? Probeer de twee roze knipoogjes bij elkaar te brengen. Dit kun je doen door de anders gekleurde oogjes één voor één weg te klikken, totdat het bovenste roze knipoogje op het onderste roze knipoogje ligt. Probeer het in zo weinig mogelijk klikken te doen. Als je het erg goed doet, dan krijg je een ster op dat niveau. Als je het iets minder goed doet, krijg je geen ster, maar mag je toch naar het volgende niveau. Of je blijft proberen totdat je een ster krijgt, natuurlijk.
Zoek de playknop 6

Zoek de playknop 6

Denk Spelletjes ? De playknop heeft zich weer eens verstopt! Los alle grappige puzzels op in dit leuke point&click-spel, zodat je in ieder level de playknop vindt. Klik hier vervolgens op om naar het volgende level door te gaan.
Sokoboom 2

Sokoboom 2

Denk Spelletjes ? Speel het vervolg op Sokoboom! Duw de kisten naar hun plek en de uitgang zal verschijnen in dit Sokoban-achtige spel! Dat lijkt eenvoudig en dat is het in het begin ook, maar na een paar levels begint de echte uitdaging! Je bewegingen worden geteld: probeer je doel dus in zo min mogelijk bewegingen te bereiken.
Knightfall 2

Knightfall 2

Denk Spelletjes ? Knight is weer terug in Knightfall 2! Help hem om het kwaad weer te bestrijden in deze verhalende puzzel-RPG. Je belandt in een wereld vol monsters, schatten en avontuur! Sinds onze held de duivel heeft verslagen en het meisje heeft veroverd, is hij een beetje in een sleur terechtgekomen. Maar een verveelde prinses dwingt hem om zijn rustige plek te verlaten, en dat is niet het enige kwaad dat op hem wacht... Ook in dit spel is er weer een hele wereld te ontdekken, een hele verzameling gemeneriken te verslaan en een scala aan voorwerpen te verzamelen en te gebruiken. Veel plezier tijdens dit boeiende avontuur!
Monsterlegioen

Monsterlegioen

Aktie Spelletjes ? Monsterlegioen is een leuk oorlogsspel waarin jij je eigen leger samenstelt met behulp van een soort kaartensysteem. Om de 15 seconden mag je een 'power card' pakken, waarmee je een nieuwe soldaat kunt inzetten. Trek met je leger ten strijde tegen allerlei vijandige soldaten en monsters, om aan het eind het gemene Beest te verslaan. Gebruik verschillende tactieken tijdens het gevecht, om je kansen op een overwinning te vergroten. Zorg dat je alle munten pakt, voor upgrades. Succes!
Zomboy's avonturen

Zomboy's avonturen

Avontuur Spelletjes ? Zomboy wordt wakker in een vreemde wereld, en weet niet wie hij is, waar hij is of wat hij kan doen. Help hem op weg en zorg goed voor hem! Verzamel voorwerpen, die je ook met elkaar kunt combineren: een blikopener met een blikje hersenen bijvoorbeeld, waaruit je Zomboy een heerlijk ontbijt voor kunt schotelen! Zomboy gaat op weg, en komt onderweg allerlei personen tegen die zijn hulp nodig hebben. Tijdens de gesprekken kun je kiezen tussen verschillende vragen of antwoorden, dus jouw keuze bepaalt de wending van het spel. Een leuke point&click-game vol interactie!
Lamp aan

Lamp aan

Denk Spelletjes ? Zorg voor een rechtstreekse verbinding tussen het lampje en de batterij! Hiervoor moet je de blokjes met de draden net zo lang draaien tot alle onderdelen met elkaar in verbinding staan en de stoom erdoorheen kan lopen.
Kameleonvirus

Kameleonvirus

Denk Spelletjes ? Zorg dat jouw virus het hele veld verovert voor de tijd om is! Laat hem steeds veranderen van kleur, zodat hij alle cellen om hem heen verovert tot uiteindelijk alle cellen in het veld dezelfde kleur hebben. De eerste drie levels van het spel zijn makkelijk, de volgende zeven zijn gemiddeld en daarna begint het echte moeilijke werk!
Op naar de troon

Op naar de troon

Denk Spelletjes ? De koning van het land Kurestal is, na jaren koningschap, op zoek naar een troonopvolger. Het probleem is dat zijn zoons allemaal zijn omgekomen op het slagveld. Daarom besluit hij om een soort competitie te organiseren: de winnaar van deze competitie wordt de nieuwe koning! Om mee te kunnen doen aan de strijd, moet je eerst een leger om je heen verzamelen. Rekruteren doe je in het dorp, in het provinciestadje, in de grote stad, in het bos, in de bergen of in het kasteel. Leid je mannen goed op, want hoe beter ze in vorm zijn, hoe groter je kansen op de troon. Veel plezier met het spelen van dit turn-based strategiespel!

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game