LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Terug in de tijd

Terug in de tijd

Denk Spelletjes ? Wat is er gebeurd? Hoe komt het dat het oude omaatje dood naast haar bed ligt? Probeer in dit leuke en originele point&click-spel uit te vinden wat er is gebeurd, wie de dader is en wat de aanleiding is! Klik op de voorwerpen waarvan je denkt dat ze iets met de moord te maken hebben, en kijk wat er gebeurt. Veel plezier!
Atomen 2

Atomen 2

Behendigheid Spelletjes ? Vernietig nu nog meer atomen! Probeer elke keer een grotere kettingreactie te veroorzaken.
Quatro 3

Quatro 3

Denk Spelletjes ? Probeer om de meeste hokjes te maken door het plaatsen van muren.
Waterleiding Aanleggen 5

Waterleiding Aanleggen 5

Denk Spelletjes ? Probeer de pijpleiding aan elkaar te leggen zodat er water doorheen kan stromen.
25 Steden VS

25 Steden VS

Denk Spelletjes ? Weet jij de namen van 25 steden in de Verenigde Staten?
Verstop Caesar 3

Verstop Caesar 3

Denk Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je Caesar verstopt. In elk level moet je ervoor zorgen dat een of meer munten met het portret van Caesar erop niet worden bedolven onder het puin. Denk goed na, want je middelen zijn beperkt. Succes!
Killer Escape 2

Killer Escape 2

Avontuur Spelletjes ? Je bent ontsnapt uit de handen van een psychopaat die al vele slachtoffers heeft gemaakt. In tegenstelling tot je voorgangers is het jou wel gelukt om hem te doden. Je bent er alleen nog niet: nu moet je uit het huis zien te ontsnappen waar hij je had opgesloten. Zouden er nog handlangers in het huis aanwezig zijn? In een soort operatiekamer vind je medicijnen waar je wat aan kunt hebben en ook is het belangrijk dat je bewijzen verzamelt voor de politie.
IQ Bic

IQ Bic

Denk Spelletjes ? Probeer om de blokken naar elkaar te brengen.
Waterwinkel

Waterwinkel

Denk Spelletjes ? Maak met de stukken pijp binnen de tijd een leiding tussen de watertanks, zodat het water van de ene tank naar de andere kan stromen. Veel plezier!
Hectors broek is zoek

Hectors broek is zoek

Denk Spelletjes ? Hector Holmes, het neefje van de wereldberoemde Sherlock Holmes, heeft het voorbeeld van zijn oom gevolgd en is ook detective geworden. Er is hem iets vreemds overkomen: zijn broek is weg! Zoek goed, en klik in de juiste volgorde op de voorwerpen die Hector helpen om zijn broek terug te vinden.
Mastermind

Mastermind

Denk Spelletjes ? Raad de juiste kleur en volgorde en wordt een echte Mastermind! Raad de juiste kleuren, en zoek de goede volgorde in minder dan 10 beurten. De witte kleur aan de rechter kant betekent dat je de goede kleur op de goede plek hebt. De zwarte kleur betekent dat de kleur goed is, maar dat hij niet op de juiste plek zit.
Labyrint in lagen: kleurenchaos

Labyrint in lagen: kleurenchaos

Denk Spelletjes ? Wat een bijzonder labyrint: eentje met verdiepingen. Bovendien zijn er binnen iedere verdieping allerlei gekleurde barrières waar je alleen doorheen kunt wanneer je de kleur van de barrière hebt. Hiervoor moet je eerst langs een verfklodder van die kleur. Deze klodder ligt lang niet altijd op de verdieping waar je op dat moment bent. Je zult dus telkens van verdieping moeten wisselen om alle kleuren te verzamelen die nodig zijn om bij de uitgang te komen. Sterren leveren je extra punten op, maar zijn geen vereiste. Sleutels wel: zonder sleutels kun je de deuren niet openen waar je doorheen moet om de uitgang te bereiken. Een leuk denkspelletje waarin snelheid ook nog eens een rol speelt!
Kermix

Kermix

Denk Spelletjes ? Pak met de rode blokjes eerst alle muntjes voordat je in het groene gat verdwijnt.
Afsluiting

Afsluiting

Avontuur Spelletjes ? Probeer bij de deur te komen met de steen. Gebruik de steen op verschillende plaatsen om obstakels te verwijderen.
Weg uit de kennel

Weg uit de kennel

Behendigheid Spelletjes ? Verplaats de honden zodat de Zipper, de oranjegele puppy, kan ontsnappen.
Symfonie

Symfonie

Denk Spelletjes ? Lichtstralen in verschillende kleuren moeten gevangen worden in de cirkels van dezelfde kleur. Dit kun je doen met behulp van de pijlen, die je precies op die plek in de straal moet plaatsen om deze af te buigen richting cirkel. Wanneer alle cirkels gevuld zijn, ga je door naar het volgende level.
10 is terug

10 is terug

Denk Spelletjes ? De 10 is terug! Ook in het vervolg op dit leuke denkspel verplaats je de vakjes met cijfers zo, dat ze uiteindelijk samen 10 vormen. Het kan zijn dat je dit meerdere malen in één veld moet doen. Denk goed na voor je een cijfer verplaatst, want volgorde is belangrijk!
Plupon

Plupon

Denk Spelletjes ? Verbind zo snel mogelijk 3 cijfers met elkaar om het getal 10 te maken.
Dodelijke mist 2

Dodelijke mist 2

Avontuur Spelletjes ? Dit is het vervolg op Dodelijke mist. De mysterieuze mist is opgetrokken, maar het is er buiten je schuilplaats niet bepaald veiliger op geworden! Ga op zoek naar voorwerpen om deze met elkaar te combineren. Kijk naar alle mogelijkheden: je redding komt soms uit een onverwachte hoek!
Aqua Cubes

Aqua Cubes

Denk Spelletjes ? Verschuif de rijen om groepen van 4 of meer dezelfde voorwerpen te vormen.
Terug naar je planeet

Terug naar je planeet

Avontuur Spelletjes ? Je vliegende schotel doet het plotseling niet meer en daardoor ben je gestrand op de aarde. Daar moet je allerlei obstakels overwinnen, over afgronden springen en tegen wanden op klimmen om je bestemming te bereiken.
Dobbel Straat

Dobbel Straat

Denk Spelletjes ? Scoor punten en extra kliks met verticale of horizontale opeenvolgende cijfers! Elke keer als je klikt op een dobbelsteen, worden alle dobbelstenen van dezelfde kleur met 1 punt verhoogt.
Circuit aanleggen

Circuit aanleggen

Denk Spelletjes ? Dit is een puzzelspel waarin je allerlei stukjes weg zo aan elkaar moet leggen, dat er een circuit ontstaat waarover de auto naar de finish kan rijden.
Ruimteradio

Ruimteradio

Denk Spelletjes ? Klik op de stangen om ze weg te halen, maar zorg ervoor dat de satellietschotel boven de lijn blijft. Je mag door naar het volgende level zodra de cirkel boven aan rechts groen is.
Combs

Combs

Denk Spelletjes ? Probeer om een blokje te vormen van dezelfde kleuren.
Tijd voor graffiti

Tijd voor graffiti

Behendigheid Spelletjes ? Jij wilt je tags en tekeningen overal wel op spuiten, of het nu op de aarde of in de ruimte is! Zorg jij dat het 'graffitilevel' overal op 100% komt te staan? Pas wanneer je de sleutel hebt gepakt, stijgt je raket op.
Riddle School 3

Riddle School 3

Denk Spelletjes ? Probeer om te ontsnappen uit level 3 van Riddle School. Zoek naar voorwerpen en hints.
Rugzak Gooien

Rugzak Gooien

Behendigheid Spelletjes ? Mik de ruimte-rugzakken van deze Marsmannetjes op de hoofden van de anderen. Probeer kettingreacties te maken voor extra punten.
Zombieverdelger

Zombieverdelger

Denk Spelletjes ? Alle vieze, enge monsters moeten dood. Dit kun jij verzorgen als je op het juiste moment het juiste voorwerp aanklikt. Zoals een bom die moet afgaan, of een balk waardoor de monsters op messen vallen. Sommige dingen moeten zelfs in een vaste volgorde, anders loopt het nog mis.
Blokkenregen

Blokkenregen

Denk Spelletjes ? Wat is dit spelletje verslavend! Er blijven maar blokjes uit de lucht vallen. Wanneer deze blokjes terechtkomen bij één of meerdere blokjes van dezelfde kleur, wordt dit een groep. Je kunt meteen op deze groep klikken om hem weg te spelen, maar je kunt ook nog wachten want wie weet komen er nog meer blokjes van dezelfde kleur naar beneden op die plek. Hoe groter de groep waar je op klikt, hoe meer punten je verdient. Wie weet lukt het je wel om het hele veld leeg te krijgen: dan stopt ook de blokjesregen!
Laat me vliegen

Laat me vliegen

Denk Spelletjes ? Probeer om je speelgoedvliegtuigje in de lucht te houden. Verbind de batterij met het vliegtuigje door er een of meerdere balken tussen te plaatsen en probeer de 'powerup-sterren' ook nog mee te pikken.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game