LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Steentjes Schuiven

Steentjes Schuiven

Behendigheid Spelletjes ? Schuif alle stenen van dezelfde kleur naar elkaar toe. Als alle stenen van een bepaalde kleur tegen elkaar aan liggen, dan draaien de stenen zich om. Op het moment dat alle stenen omgedraaid zijn heb je de level gehaalt.
Slapeloos

Slapeloos

Avontuur Spelletjes ? Je bent een klein poppetje dat in het donker rondloopt. Alleen jij staat in de schijnwerpers, verder zie je niets om je heen. Dat is best lastig lopen zo. Probeer om in ieder level de uitgang zo snel mogelijk te halen!
Stijgend water 2

Stijgend water 2

Denk Spelletjes ? Plaats het zware blok op de juiste plaats, zodat de mannetjes op tijd naar boven kunnen zwemmen wanneer het water stijgt en de boomstammen zinken!
Paniek in dinoland

Paniek in dinoland

Behendigheid Spelletjes ? Barog is een oerman die in de vallei op zoek is gegaan naar de ketting die zijn stamgenote Juju daar heeft achtergelaten. Hij heeft de ketting gevonden en wil terug naar huis om met Jaja te trouwen, maar... hij staat ineens oog in oog met een grote, rode dinosaurus! Help jij hem om uit de klauwen van deze reuzedino te blijven?
Ninjaschilder 2

Ninjaschilder 2

Denk Spelletjes ? Ook ninja's nemen wel eens een kwast of een verfroller ter hand, zoals je ziet in dit grappige behendigheidsspel. Zorg dat je vliegensvlugge ninja alle verfbommen te pakken krijgt en schilder de hele wand in de kleur waar om wordt gevraagd! Verzamel verder sterren voor allerlei nuttige upgrades, zoals een iglo, een palmboom, een blokhut, een huis of een vliegende schotel.
Blok Uit

Blok Uit

Denk Spelletjes ? Probeer om het blokje naar plaats van bestemming te brengen.
Piratenschip in nood

Piratenschip in nood

Denk Spelletjes ? Wanneer het piratenscheepje van een jongetje in een put verdwijnt, gaat hij ernaar op zoek. Wat hij dan toch tegenkomt in het donker... slijmerige monsters, die het bootje gevangenhouden en die niet bereid zijn om het zomaar los te laten! Er zit maar één ding op: de monsters uit de weg ruimen om het bootje weer terug naar het daglicht te laten varen!
AlkoWorld

AlkoWorld

Behendigheid Spelletjes ? Dit poppetje lijkt wel dronken, zo zwalkt hij over de rotsen en de wolken. Leid hem verder door met je muis op punten te klikken waaraan zijn elastische armen en benen zich kunnen vastklampen. Het is belangrijk dat je hem wel in beeld houdt, want zodra hij van het scherm verdwijnt, is het spel over.
Quarkz

Quarkz

Denk Spelletjes ? Probeer zo veel mogelijk vakken blauw te krijgen.
Monstermoordenaars

Monstermoordenaars

Aktie Spelletjes ? Er was eens een knappe koning. Deze had helaas niet zo lang de tijd om van zijn eigen knappe uiterlijk te genieten, want een monster viel hem aan en hij overleefde het niet. Zijn geest besloot toen om wraak te nemen en stelde een legertje van soldaten samen: de Monstermoordenaars! Jij bent één van deze soldaten, en gaat op pad samen met de koning. Volg zijn instructies (aanvallen, terugtrekken, enz.) en ga met je muis over goud en edelstenen om deze te verzamelen.
Mysterieuze verdwijning

Mysterieuze verdwijning

Avontuur Spelletjes ? Een leuk vervolg op 'Verdwenen goudstaven'! De paranormale rechercheurs van Vortex Point staan voor een nieuwe uitdaging: de mysterieuze verdwijning van Selena. Red Selena voor het te laat is!
Deeltjesoorlog

Deeltjesoorlog

Aktie Spelletjes ? Dit is een space invaders-achtig spel, waarin allerlei deeltjes uit de lucht komen vallen. Schiet ze allemaal kapot, en verzamel multipliers. Je kunt deze game in de makkelijke, moeilijke en extreme modus spelen.
Red de bots

Red de bots

Behendigheid Spelletjes ? In een fabriek waar robots worden geproduceerd, is de afdeling waar het brein van de robots wordt gefabriceerd, door een meteoriet getroffen. De productie moet echter doorgaan. Zonder brein gedragen de robots zich nogal dom. Leid jij ze naar de juiste plek?
Sushidoku

Sushidoku

Denk Spelletjes ? De cijfers zijn verwisseld met sushi. Zorg ervoor dat er in elke rij, kolom en blok de soort sushi 1 keer voorkomt.
Vormen vouwen

Vormen vouwen

Denk Spelletjes ? Hou je van denkspellen? Speel dan dit uitdagende spel en vouw de losse, scharnierende vormen in de juiste volgorde terug zodat ze het lege figuur vullen. Ze zitten met scharnieren aan elkaar vast en je moet ervoor zorgen dat ze elkaar niet in de weg zitten wanneer je een draai maakt. Succes!
Tunnels en blokken

Tunnels en blokken

Denk Spelletjes ? Dit poppetje kan zich verplaatsen door verschillende ruimtes, en gaat telkens op zoek naar de rode deur. Het is de bedoeling dat je de ruimtes zo verplaatst, dat het poppetje vanaf het begin naar de uitgang kan lopen. Hiervoor is het wel nodig dat je alle ruimtes in de juiste volgorde naar de juiste plek verschuift!
Dodelijke mist 3

Dodelijke mist 3

Avontuur Spelletjes ? Dit is het volgende deel uit de Dodelijke mist-serie. Wanneer jij in je nieuwe vrachtwagen probeert te ontsnappen richting Cupertown, blijkt alles niet zo makkelijk te zijn als je had gehoopt. Ga op zoek naar voorwerpen waarmee je kunt ontsnappen: kijk goed om je heen, want je redding komt soms uit een onverwachte hoek!
Omdraaien

Omdraaien

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle witte vlakken weg te draaien voordat de tijd op is. Je draait vlakken om door er met de muis over heen te gaan.
Rekenkanon

Rekenkanon

Denk Spelletjes ? Je beleeft twintig levels reken- en schietplezier met dit bijzondere, digitale kanon. Richt je kanon zo, dat de kogel zo terechtkomt dat hij een cijfer of ander teken vormt dat de rekensom laat kloppen. Je mag dit in meerdere pogingen voor elkaar proberen te krijgen. Let op: het 'gedeeld door'-teken is een schuine streep (/).
Familiejuwelen

Familiejuwelen

Denk Spelletjes ? Klik op series van drie of meer gelijksoortige edelstenen om ze te laten verdwijnen uit het veld. Doe dit in de juiste volgorde want wanneer er stenen overblijven, is het spel voorbij.
Mysterie Jager

Mysterie Jager

Denk Spelletjes ? Probeer om uit het kasteel te ontsnappen
Bubbels Kettingreactie 3

Bubbels Kettingreactie 3

Behendigheid Spelletjes ? Het is de bedoeling om alle bubbels roze te krijgen. Een bubbel knapt kapot zodra er het getal 4 in staat en er wordt op geklikt of wanneer een naast gelegen bubbel ontploft. Je kunt alleen de roze bubbels aanklikken.
Satanorium

Satanorium

Denk Spelletjes ? Catherine, haar vader en haar kleine broertje gaan op bezoek bij oma, in het stadje Horan. Wanneer ze bij een oud, verlaten sanatorium in de buurt van haar oma komen, stopt de motor opeens. Vader stapt uit om te proberen om de auto weer aan de gang te krijgen, en Catherine wordt een beetje ongeduldig van het wachten in de auto. Daarom besluit ze om uit te stappen en een kijkje te nemen bij het sanatorium. Daar ziet ze een fractie van een seconde een meisje voor het raam staan dat om hulp roept. Maar ondertussen is de auto gerepareerd en wil vader weer verder. Die nacht heeft Catherine een enge droom: ze loopt door het sanatorium, in de tijd dat dit nog in gebruik was. In een vertrek ziet ze plotseling het meisje van de dag daarvoor vermoord worden! Dan staat het meisje opeens voor het raam van haar oma's huis. Catherine loopt erachteraan en komt plotseling bij het verlaten sanatorium, dat vreemd genoeg wordt bewaakt door een politieman. Ga mee op avontuur met Catherine, en dring binnen in het sanatorium. Daar ontdek je stukje bij beetje welke gruwelen zich daar allemaal hebben afgespeeld. Ga eerst op zoek naar voorwerpen die van pas zouden kunnen komen. Deze komen in de 'inventory' te staan en zijn op ieder moment in de game te gebruiken. Klik vervolgens op de inventory en kies de voorwerpen die je op dat moment verder kunnen helpen in je lugubere zoektocht. Blijf vooral rustig!
Kluis vol aliens

Kluis vol aliens

Denk Spelletjes ? De maan is tegen de aarde gebotst, en hierbij zijn een aantal buitenaardse wezentjes overgesprongen van de maan naar de aarde. Maar het gekke is, dat ze hierna meteen in een kluis zijn opgesloten. Help jij ze om te ontsnappen door alle puzzels op te lossen? Er zijn 21 leuke uitdagingen, plus nog een bonuslevel!
Rotation

Rotation

Denk Spelletjes ? Probeer om de beestje op dezelfde plek neer te zetten als bij het voorbeeld. Je verplaatst de beestjes door ze te draaien.
Het meermonster

Het meermonster

Avontuur Spelletjes ? Weer een spannend avontuur uit het stadje Vortex Point! Er is een man verdwenen uit een hotel bij het Vortexmeer. Het monster van het Vortexmeer weet hier misschien meer van...
Slingerende Superhelden

Slingerende Superhelden

Behendigheid Spelletjes ? Er is weer een vacature voor de functie van Superheld ontstaan doordat er een held met pensioen is gegaan. De sollicitanten moeten allemaal de 'slingertest' uitvoeren om te laten zien dat ze geschikt zijn voor de baan. Help jij ze om te slagen voor deze test, door ervoor te zorgen dat ze niet in de afgrond vallen?
Orbit Blaster

Orbit Blaster

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle ufo's te vernietigen.
Teken en verdedig LP

Teken en verdedig LP

Denk Spelletjes ? Een Level Pack van Teken en verdedig! Lok de boeven in de val door te doen alsof je in de bergen van Yellowstone Park bent verdwaald. Teken blokken die de kanonskogels tegenhouden die je anders zouden doden.
Doolhof Stopper

Doolhof Stopper

Denk Spelletjes ? Wie is het meest vastbesloten: jij of de vlaggenjager? Zorg er zo lang mogelijk voor dat het mannetje niet bij de vlag komt door allerlei obstakels te bouwen. In de 'Time Freeze' (Tijd Bevriezen) modus kan je de de nieuwe obstakels verwijderen door op het rode kruis op het obstakel te klikken.
Inprenting

Inprenting

Denk Spelletjes ? Op de ene of andere manier ben je in dit vreemde huis vol vijandige figuren terecht gekomen. Schiet je vijanden dood en zoek een weg naar buiten. Klik op voorwerpen om ze op te rapen en kijk of je ze kunt combineren of ergens voor kunt gebruiken. Succes!
Pinky in het park

Pinky in het park

Denk Spelletjes ? Pinky is in het park en zoekt haar ballonnen. Rol de ballen weg en schuif de dozen uit de weg en help haar zo de ballonnen te bereiken. Verzamel op je weg alle bonussen en kijk uit voor de schorpioenen, die Pinky's levens afpakken.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game