LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Spoed in de bouw

Spoed in de bouw

Denk Spelletjes ? Er wordt een nieuwe stad gebouwd en jij hebt een handel in bouwmaterialen. Zorg dat de bestelde materialen op tijd bij je klanten worden bezorgd en let goed op de inkomsten en uitgaven!
Winkelgigant

Winkelgigant

Avontuur Spelletjes ? Het kan raar lopen in een mensenleven: zo ben je te arm om je huis maar te kunnen repareren, zo ben je CEO van een nieuwe winkelketen! Zorg dat alles overal goed blijft verlopen: op school, in het winkelcentrum, op het schip en op het strand.
Beveiliging

Beveiliging

Denk Spelletjes ? Probeer de beveiliging te kraken om naar het volgende level te kunnen.
Redding in de bergen

Redding in de bergen

Race Spelletjes ? Je bent een reddingswerker die een gewonde man naar het ziekenhuis moet brengen. Dit is niet makkelijk, want je moet er een besneeuwde bergkam voor over. Gaat dit je lukken? Succes!
Cucaracha

Cucaracha

Denk Spelletjes ? Plaats de cucarachas naast elkaar om ze weg te spelen.
Pickies

Pickies

Denk Spelletjes ? Probeer om 3 dezelfde gekleurde poppetjes op een rijtje te zetten.
Dobbel Straat

Dobbel Straat

Denk Spelletjes ? Scoor punten en extra kliks met verticale of horizontale opeenvolgende cijfers! Elke keer als je klikt op een dobbelsteen, worden alle dobbelstenen van dezelfde kleur met 1 punt verhoogt.
Rowstar

Rowstar

Denk Spelletjes ? Zet genoeg van dezelfde gekleurde poppetjes op een rijtje om ze weg te spelen. Als er 4 vakjes in een rij zitten, heb je 4 dezelfde gekleurde poppetjes nodig. Met de 8 bal kun je een figuurtje die op de verkeerde plaats hebt gezet weer wegspelen..
Fruitcombinaties

Fruitcombinaties

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk punten te halen door 4 of meer van de zelfde fruit soorten tegen elkaar aan te leggen.
Grijp een kat

Grijp een kat

Behendigheid Spelletjes ? Bevrijd de katten uit hun kooitjes! Je kunt alle katten, behalve de gekooide, verslepen om zo een toren of rij van drie of meer dezelfde katten te maken. Deze verdwijnen, waardoor de katjes die vastzitten, uiteindelijk ook bevrijd worden. Wanneer je de eerste vijf levels hebt voltooid, kun je het spel ook in de endless mode spelen. Hierin gaat het erom dat je een zo hoog mogelijke score haalt. Zorg dat je klus geklaard is voordat het hele veld gevuld is met katten!
Detective Grimoire

Detective Grimoire

Avontuur Spelletjes ? Los de detective game op
Safari Fotograaf

Safari Fotograaf

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de perfecte foto te maken van de dieren die hier rond lopen. Hoe beter de foto hoe meer punten je krijgt. Je kan de foto aan het einde van het spel ook afdrukken.
Zoek de Ninja

Zoek de Ninja

Denk Spelletjes ? Er zit telkens een ninja tussen de nonnen! Het is aan jouw om die ninja zo vlug mogelijk te vinden, hoe vlugger je de ninja vindt des te meer punten je krijgt!
De Familie Berenstain

De Familie Berenstain

Denk Spelletjes ? De familie Berenstain gaat picknicken. Moeder Berenstain heeft een lijstje gemaakt van alle dingen die ze mee wil nemen. Kan jij haar helpen om al het eten te vinden?
Zoek de gouden bijl

Zoek de gouden bijl

Denk Spelletjes ? Zoek binnen 10 minuten alle voorwerpen die in dit plaatje verstopt zitten. Klik op deze voorwerpen om punten te verdienen. Voor iedere foute keuze, verlies je punten.
Scherpschutterjacht

Scherpschutterjacht

Aktie Spelletjes ? Jij bent een scherpschutter in de stad. Vind alle andere scherpschutters en schiet ze af.
Maskers schieten

Maskers schieten

Denk Spelletjes ? Vind de maskers van de verscheidene stammen en schiet ze weg.
Rommel in de ruimte

Rommel in de ruimte

Denk Spelletjes ? Er zweven allerlei voorwerpen in de ruimte. Zoek de voorwerpen die onderaan worden weergegeven tussen alle andere rommel en verdien zo punten. Voor iedere verkeerde keuze worden punten van je score afgetrokken.
Waar is 2014?

Waar is 2014?

Denk Spelletjes ? Waar zit 2014 toch verstopt? Ga op zoek in dit bijzonder mooi getekende point & clickspel. Combineer de voorwerpen die je vindt met elkaar om zo de oplossing van het mysterie te vinden. Weer een leuk spel van Mateusz Skutnik, de ontwikkelaar van bijvoorbeeld Stiekeme Dief en Cat en de Dagmerrie!
De wraak van de doerian

De wraak van de doerian

Denk Spelletjes ? Weet jij wat een doerian is? Het wordt ook wel een stinkvrucht genoemd en dat is niet voor niets! Help jij deze stinkende doerian om alle andere vruchtjes te pakken? Plaats allerlei vormen op de juiste plaats, zodat de doerian precies langs alle vruchtjes komt.
Lijntje Trekken 3

Lijntje Trekken 3

Denk Spelletjes ? Maak een weg voor de bal: ga door alle poorten naar de finish.
Virus Paniek

Virus Paniek

Behendigheid Spelletjes ? Er is een virus ontsnapt deze moet je vangen door er lijntjes omheen te tekenen. Je moet er steeds voor zorgen dat je met het goede voorwerp de virussen vangt.
De Rivaal

De Rivaal

Behendigheid Spelletjes ? Een vijandig schip probeert in je basis binnen te dringen. Teken manschappen om je gebied te verdedigen. Probeer alle levens van het vijandige schip weg te spelen.
Tekenpuzzel

Tekenpuzzel

Denk Spelletjes ? Teken het figuur na door steeds een lijn te trekken tussen de gele punten. Denk goed na, want je mag elke lijn maar een keer trekken, en je hebt maar beperkt tijd om de tekening te maken. Succes!
Verlevendigen

Verlevendigen

Denk Spelletjes ? De prinses is in gevaar en de piraat heeft zijn toverbal eropuit gestuurd om haar te redden. Nu bestuur jij de bal en moet je in elk level lijnen tekenen om zo de bal te helpen verscheidene obstakels te overwinnen. Als je een doorn raakt, ga je af. Maar als je jezelf klem hebt gezet, klik gewoon op de 'I made a mess!'-button en je mag het nog een keer proberen. Veel plezier!
Sketcher

Sketcher

Kids Spelletjes ? Ga met je muiscurcor in de juiste volgorde over de getallen. Hoe sneller je bent, hoe hoger je score! Wanneer je alle lijnen hebt getrokken, verschijnt er een plaatje!
Sketcher 2

Sketcher 2

Kids Spelletjes ? Beweeg je potloodje in de juiste volgorde over de getallen. Je potloodje wordt steeds kleiner: zorg dat je alle getallen hebt geraakt voordat er niets meer van over is! Ben jij ook zo benieuwd welk plaatje er uiteindelijk verschijnt?
Sketcher 3

Sketcher 3

Kids Spelletjes ? In dit denk- en behendigheidsspelletje is het de bedoeling dat je met je potloodje over de getallen gaat, in de juiste volgorde. Je potloodje wordt steeds korter: zorg dat je alle getallen hebt geraakt voordat er niets meer van over is! Stap voor stap kom je dichter bij het eindresultaat.
Knabbelende varkentjes

Knabbelende varkentjes

Denk Spelletjes ? Deze twee varkentjes zijn gek op eikels! De eikels hangen alleen op de gekste plekken, die meestal slecht bereikbaar zijn. Gelukkig hebben de varkentjes een katrol die ze kunnen gebruiken om van het ene punt naar het andere te komen. Ook zijn er allerlei andere voorwerpen die ze slim kunnen inzetten om in beweging te komen. Onderweg kunnen ze dan lekker een eikeltje opeten! Pas je wel op voor alle gevaarlijke, puntige voorwerpen die ze tegenkomen?

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game