LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Gestolen hart

Gestolen hart

Denk Spelletjes ? Een vreemdeling heeft je hart uit je lijf gerukt. Ga op zoek in deze vreemde, donkere wereld en kijk of je je hart weer terug kunt vinden. Grote, zwarte monsters loeren op je in deze point&click game, en de grond waarop je loopt kan ook een onverwachte vijand zijn! Is het wel grond, of loop je op een reusachtig monster? Klik op de voorwerpen waarvan je verwacht dat ze je verder helpen.
Jack en de Aztekenschat

Jack en de Aztekenschat

Avontuur Spelletjes ? Weer zo'n leuke point&click game waarin je je ogen goed de kost moet geven! Jack is een moedige bandiet en in het Wilde Westen zit zo'n beetje iedere sheriff achter hem aan. Help jij hem om de Aztekenschat te vinden voordat de gemene dieven deze te pakken krijgen?
Op zoek naar de draak

Op zoek naar de draak

Denk Spelletjes ? De gemaskerde ridder wil de draak verslaan. Hiervoor moet hij zich een weg banen door allerlei verschillende kamers in dit kasteel vol gevaren. Gebruik je verstand en kijk goed om je heen: in iedere kamer hangt een gouden sleutel en met wat trucjes kan de ridder deze te pakken krijgen. Dit spel is een leuke kruising tussen een denkspel en een behendigheidsspel!
Avontuur onder water

Avontuur onder water

Avontuur Spelletjes ? Dichtbij het eiland Phi-sai groeit een bijzondere onderwaterplant. Jij gaat ernaar op zoek in je onderzeeërtje, en je zult nog heel wat avonturen beleven onder water! Zet de voorwerpen die je tegenkomt op een slimme manier in, zodat ze je helpen om blokkades uit de weg te ruimen. Succes!
Reis door de tijd

Reis door de tijd

Avontuur Spelletjes ? Bill E. Robinson heeft 's werelds eerste tijdmachine gebouwd. Hij is per ongeluk in een ander tijdperk beland, maar weet zelf niet waar, of in welk jaar hij is. Eén ding is zeker: er is geen elektriciteit, dus Bill zal zelf op zoek moeten gaan naar volts: 2000 om precies te zijn. Eerst in de schuur maar eens op zoek naar een middeleeuws shirt, want met dat futuristische, oranje shirtje belandt Bill telkens op de brandstapel!
Kleurenklikker

Kleurenklikker

Denk Spelletjes ? Klik alle vormen weg. Per level heb je een beperkt aantal klikken tot je beschikking, dus ga er efficiënt mee om! Vormen met gelijke kleuren die tegen elkaar aanliggen, kun je in één klik wegspelen. Gearceerde vormen zitten vast en kunnen dus niet weggeklikt worden. Normale vormen reageren op de zwaartekracht. Vormen met een pijltje erin bewegen in een andere richting (namelijk die van de pijl) wanneer een aangrenzende vorm wordt weggehaald. De volgorde waarin je klikt, bepaalt of je het level wel of niet haalt.
De stoppen slaan door

De stoppen slaan door

Denk Spelletjes ? Je krijgt 1 minuut om zo veel mogelijk stoppen door te laten slaan in deze stoppenkast. Maak rijen door op de eerste en de laatste stop in een serie te klikken. Alle stoppen in die rij verdwijnen dan, en het geheel zakt naar onderen. Probeer om er drie stoppen van dezelfde kleur in voor te laten komen, voor een hogere score. Je kunt horizontale, verticale en diagonale rijen maken. Soms zie je stoppen met bijvoorbeeld 'X4' of 'X2' erop: dit zijn multipliers, die je score verhogen wanneer ze in een rij voorkomen.
Overval

Overval

Denk Spelletjes ? Je bent een meesterdief en gaat de grootste diamant ter wereld stelen. Daarvoor moet je het gebouw binnen dringen, de 12 veiligheidscodes en de diamant vinden en ontsnappen voor je ontdekt wordt. Dit alles moet je binnen drie kwartier doen, anders word je opgesloten. Succes!
Vormen vouwen 2

Vormen vouwen 2

Denk Spelletjes ? Nog meer uitdagende vormen die je moet zien te maken in dit vervolg op Vormen vouwen! Vouw de losse, scharnierende vormen in de juiste volgorde terug zodat ze het lege figuur vullen. Ze zitten met scharnieren aan elkaar vast en je moet ervoor zorgen dat ze elkaar niet in de weg zitten wanneer je een draai maakt. Succes!
25 Steden Engeland

25 Steden Engeland

Denk Spelletjes ? Weet jij waar alle 25 steden in het Verenigd Koninkrijk liggen?
Butler Gekte

Butler Gekte

Denk Spelletjes ? Jij bent de butler in dit huishouden. Probeer iedereen tevreden te houden. Klik verschillende dingen aan om een reactie te veroorzaken.
Ultimate Assassin 3

Ultimate Assassin 3

Aktie Spelletjes ? Jij bent een huurmoordenaar die vanuit de toekomst naar het heden is gezonden. Je hebt de opdracht gekregen om bepaalde doelwitten te vermoorden. In ieder level moet je de groene man vermoorden. De tijdslimiet hangt af van de moeilijkheidsgraad van de missie. Gelukkig zijn er ook bewakers die het je wat moeilijker maken, zodat het spel uitdagend blijft. Loop zo snel mogelijk op het doelwit af. Zodra je het aanraakt, is je missie volbracht. Hierna verschijnt de uitgang, waardoor je naar het volgende level stapt.
Red je schaapskudde

Red je schaapskudde

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een tovenaar die de hele dag druk is met het beschermen van schapen. Er is namelijk een boze reus die het heeft gemunt op de onschuldige schapen: hij gooit er stenen naartoe maar jij gaat ervoor zorgen dat de stenen de schapen niet bereiken. Dit doe je door lijnen te trekken, die balken worden; deze houden de stenen tegen. Deze balken zijn maar tijdelijk en de reus blijft stenen gooien, die verder stuiteren, dus je moet lijnen blijven trekken. Probeer om je schaapskudde zo lang mogelijk compleet te houden!
Sushi vs Blokjes

Sushi vs Blokjes

Denk Spelletjes ? Als blokje moet jij sushiaanvallen zien te overleven. Gelukkig helpen je gele collega-blokken je hierbij: als deze op de juiste manier om jou heen zijn gebouwd, maken de sushis geen schijn van kans om je te raken!
Robotland

Robotland

Avontuur Spelletjes ? Verzamel alle spullen die de robot nodig heeft om naar de machine in de kelder te komen. Pak alle 21 sterren in het spel!
Sluipen in het pakhuis

Sluipen in het pakhuis

Avontuur Spelletjes ? In dit pakhuis gebeuren dingen die het daglicht niet kunnen verdragen... jij bent eropaf gestuurd om poolshoogte te gaan nemen. Het pakhuis en het terrein eromheen worden alleen bewaakt door soldaten, dus je zult goed uit moeten kijken waar je loopt (of sluipt), anders doden ze je. Je kunt zelf ook soldaten doden, door ze te besluipen en daarna te grazen te nemen.
Voor de haaien

Voor de haaien

Behendigheid Spelletjes ? Deze blokjes zijn voor de haaien... als jij tenminste je best doet! Plaats explosieven op de juiste plek om ze allemaal in zee te laten belanden - het liefst met zo min mogelijk explosieven!
Bejeweled 16

Bejeweled 16

Denk Spelletjes ? Maak rijen van 3 of meer van dezelfde figuren door ze van plaats te verwisselen.
Space Invaders 4

Space Invaders 4

Aktie Spelletjes ? Vernietig alle ruimtewezens en veroorzaak zo min mogelijk schade aan jezelf. Met de geweren bepaal je zelf vanuit welke hoek je aanvalt! Ontkoppel je schip in 2 stukken om nog meer ruimtewezens kapot te schieten.
Interlocked

Interlocked

Denk Spelletjes ? Dit is echt een geniaal puzzelspel, waarin je ruimtelijke inzicht en denkvermogen op de proef worden gesteld! Het is de bedoeling dat je alle onderdelen van de blokken uit elkaar haalt. Hoe verder je komt, hoe moeilijker het wordt! Je kunt deze game zowel in de gewone modus als in de challenge-modus spelen.
Mysterie in Egypte

Mysterie in Egypte

Avontuur Spelletjes ? Weer zo'n leuke point&click game waarin je je ogen goed de kost moet geven! Akil, die in Egypte in een pottenbakkersatelier werkt, vindt op een dag een bijzondere hiëroglief. Hij is ontzettend benieuwd wat dit symbool betekent, en gaat op zoek naar iemand die hem dit kan vertellen. Ga jij met Akil mee op zoektocht? Verzamel voorwerpen en gebruik ze, zodat jullie samen steeds dichter bij het antwoord komen.
Bloemsudoku

Bloemsudoku

Denk Spelletjes ? Kies de vormen en symbolen in deze mooie sudokuvariant! Je kan kiezen tussen getallen, bloemen of letters, en als je wilt, kun je ook de moeilijkheidsgraad instellen.
Vermiste Kleuren

Vermiste Kleuren

Avontuur Spelletjes ? Er is een ruimteschip in de tuin van meneer Ray neergestort. Help meneer Ray om de verloren kleuren terug te vinden!
Vast in de wasserette

Vast in de wasserette

Denk Spelletjes ? Er is iets raars gebeurd in deze wasserette, en je kan maar beter snel maken dat je wegkomt ook al heb je er zelf niets mee te maken! Probeer te ontsnappen door op allerlei voorwerpen in het vertrek te klikken, en door raadsels op te lossen.
Virus Paniek

Virus Paniek

Behendigheid Spelletjes ? Er is een virus ontsnapt deze moet je vangen door er lijntjes omheen te tekenen. Je moet er steeds voor zorgen dat je met het goede voorwerp de virussen vangt.
Sterrenlicht

Sterrenlicht

Behendigheid Spelletjes ? Schiet met de bal op de sterren en zorg dat je ze allemaal raakt.
Linx Gemakkelijk

Linx Gemakkelijk

Denk Spelletjes ? Verbind blokjes van dezelfde kleur met elkaar in zo min mogelijk klikken. Je verbindt ze met elkaar door een pad te tekenen over de donkerblauwe tegels. Je kunt het spel ook in de 'kleurenblind'-modus spelen!
Belle en het Beest

Belle en het Beest

Denk Spelletjes ? Je hebt 10 pogingen om te raden in welke volgorde de plaatjes horen te staan.
Opgesloten

Opgesloten

Denk Spelletjes ? Je komt bij in een vreemde badkamer en weet niet meer wie je bent. Ontsnap uit de badkamer en ontrafel het geheim van wie jij bent.
Blocky

Blocky

Denk Spelletjes ? Maak vierkanten met 4 dezelfde kleuren op de hoeken tot het speelveld leeg is.
Reis door de tijd 2

Reis door de tijd 2

Avontuur Spelletjes ? In deel 2 van Reis door de tijd verkoopt Bill zijn tijdmachine aan iemand die dolgraag terug wil naar de jaren negentig. Waarom? Om wraak te nemen op de Bag Street Boyz, en het ontstaan van de band ongedaan te maken. Speel dit leuke en uitdagende zoekspel!
Ontsnap uit de Kamer 7

Ontsnap uit de Kamer 7

Denk Spelletjes ? Probeer te ontsnappen uit deze rode kamer met behulp van de gevonden voorwerpen.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game